فهرست مطالب

توسعه مدیریت - پیاپی 47-48 (اسفند81 و فروردین1382)

ماهنامه توسعه مدیریت
پیاپی 47-48 (اسفند81 و فروردین1382)

  • 40 صفحه، بهای روی جلد: 9,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1381/12/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مدیریت و تعیین ارزشهای فرهنگی
    صفحه 5
    در حاکمیت ارزشهای درست در هر جامعه و شرکتی رهبری دولت و شرکت در بازار اقتصادی کمرنگ نشده بلکه مطلوب خواهد شد و همگان به این خواهند رسید که قانون به تنهایی نمی تواند باعث هدایت رفتارهای انسانهای متمدن گردد, بلکه اعمال و رفتارهای دینی است که مردم را در زندگی معنوی ترغیب خواهد کرد.
  • تنش های فراهزاره انگلستان
    رابرت ورک استر ترجمه: عباس مظاهری صفحه 11
    گسترش و سرعت تحولات جهانی و عدم وابستگی ارتباطات از سوی دولت ها و محدودیت های آنها, حاکمیت اقتصادی را مورد تهدید قرار می دهد. در همین حال افزایش تجرد, بنای خانواده را مورد تهدید قرار می دهد. ما در کار با کنسرسیوم دیدگاه اجتماعی و شرکتهای تحقیقاتی سراسر اروپا, شکاف رو به رشدی را بین موسسات و مردم تشخیص داده ایم.
  • چگونه می توانیم پیشرفت خود را مورد سنجش قرار دهیم؟
    دیوید جفریز، بیل اونز صفحه 20
    ملاکهای مورد استفاده برای سنجش باید منعکس کننده محتوای حوزه هایی باشد که آرمان یا دیدگاه نهایی را پوشش می دهند, از جمله: رضایت مشتری - کارآیی - سود دهی - کیفیت خدمات - تولید - اعتبار کارکنان
  • ویژگی های اصلی تولید موج جدید
    گروه مترجمان ماهنامه توسعه مدیریت صفحه 24
    حتی هنگامی که انسان جار و جنجالها, تبلیغات بازرگانی, مبالغه ها و اثرات آن در بازار را به حساب می آورد, این واقعیت همچنان باقی می ماند که بعضی از کارخانه های تولیدی به طور آشکاری, از بهره وری, اثر بخشی هزینه, و قابلیت اطمینان به مراتب بیشتری از بقیه برخوردارند.
  • کاربرد روش های ارزشیابی در برنامه ریزی توسعه نظام آموزش کارکنان
    حسین مطهری نژاد صفحه 28
    آموزش کارکنان مهمترین روش بهسازی منابع انسانی می باشد و برنامه ریزی برای توسعه آن در راستای اهداف و استراتژی های سازمان و منابع انسانی, نقش عمده ای را در بهسازی سازمانی دارد. یادگیری مرتبط باشغل فعلی, به عبارت دیگر تحصیل منظم مهارتها, نقش, مفاهیم, یا نگرش ها که به بهبود عملکرد در محیط کار منجر می شود در برگیرنده آموزش کارکنان است.
  • دلمشغولی اضطرابی افراطی
    گروه روانشناسی و مدیریت صفحه 32
    در مجموع این امر قابل توجه است که یک فرد عاقل همواره در نظر می گیرد که خطرهای بالقوه معمولا به آن اندازه ای که انسان از آنها می ترسد, وحشتناک نیستند و اضطراب شدید نه تنها از وقوع آنها جلوگیری نمی کند, بلکه ممکن است باعث افزایش آن هم شود. بایستی را به حداقل ممکن برساند, از اهم مسائلی است که شکل گیری برخورد منطقی با رویدادهای ناخوشایند را تسهیل می کند.
  • انگیزش برای تغییر
    موسی نصیری صفحه 35
    تغییر سازمانی مستلزم حرکت از شناخته ها بسوی ناشناخته هاست. از آنجایی که آینده نامطمئن است و ممکن است بطور مخالف بر قابلیت ها, ارزشها و توانایی های افراد تاثیر گذار باشد, اعضای یک سازمان عموما از انجام تغییر حمایت نمی کند مگر اینکه دلایل قانع کننده ای برای مجاب کردن آنها بر اقدام مورد نظر وجود داشته باشد.
  • سیره عملی امام (ره)
    گروه معرفت مدیران صفحه 40
    نکته دیگر این که امام به قوانین, بسیار احترام می گذاشتند, به طوری که حتی در ممکلت کفر هم قوانین و حقوق اجتماعی آن جامعه را رعایت می کردند. برای مثال قانونی در فرانسه است که ذبح هر حیوانی در خارج از کشتارگاه به خاطر رعایت مسائل بهداشتی ممنوع است. هنگامی که امام از چنین قانونی اطلاع پیدا کردند, در خصوص گوسفندی که در نوفل لوشاتو برای شب عاشورا برخلاف قانون فرانسه ذبح شده بود. فرمودند: چون تخلف از قانون حکومت شده است از این گوشت نمی خورم.