آرشیو سه‌شنبه ۷‌شهریور ۱۳۸۵، شماره ۵۹۴۹
دانشگاه
۱۹

مشاوره دانشجو

مترجم: دکتر مجید محمودعلیلو

مقابله با فقدان

شناخت واکنش شخصی به سوگ

در طی زندگی، هر کدام از ما روابطی را با دیگران برقرار می کنیم که آن روابط معنایی خاص برای ما دارد. آنها می توانند والدین، سایر اعضای خانواده، دوستان، معلمان و افراد دیگری باشند. اینها کسانی هستند که به شیوه های مختلف از ما مراقبت و حمایت می نمایند. در طی زندگیمان، هر کدام از ما مرگ کسی که مورد علاقه مان است را نیز تجربه می کنیم. صرف نظر از اینکه مرگ آنها ناشی از بیماری، تصادف یا حادثه ای دیگر باشد، ما با ترکیبی از افکار و احساسات باقی می مانیم. ما عمیقا فقدان آنها را احساس می کنیم. پیشنهادهای زیر به ما در فهم فرآیند سازنده سوگ و اهمیت یادآوری شخص مورد علاقه مان کمک می کند.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.