آرشیو شنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۸، شماره ۱۹۴۸۷
صفحه اول
۱
خبر ویژه

نگرانی منافقین از شوک و انفعال شیخ و مهندس

همکار نزدیک گروهک منافقین، ملاقات اخیر موسوی و کروبی را ناامیدکننده توصیف کرد. خانبابا تهرانی گفت: این ملاقات بیشتر حاوی گله بود نه بیان عزمی برای رهبری جنبش. آنها کلی گویی کردند.

این ضدانقلاب خارجه نشین در گفت وگو با دویچه وله افزود: این آقایان باید برنامه ای را تقدیم کنند که بتوانند نیروها را در عرصه مبارزه در میدان نگه دارند وگرنه خطر از دست رفتن یکپارچگی وجود دارد. من در کلام های بعدی آقای خاتمی یک چنین حاشیه روی هایی را می بینم. در گفت وگوهای آقای کروبی با چند روزنامه نگار هم چیزی فراتر از گله و انتقاد نبود.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.