نجات 130 مسافر کشتی غرق شده
امدادگران هلال احمر هرمزگان 130 مسافر یک کشتی مسافربری را که در حال غرق شدن بودند، در نزدیکی اسکله شهید حقانی نجات دادند. علی اعلمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در گفت و گو با ایسنا)، در این باره گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر ساعت 9 صبح روز سه شنبه در حالی که در اسکله شهید حقانی مستقر بودند، با صحنه عجیبی روبه رو شدند.
آنها مشاهده کردند یک فروند شناور تندرو مسافربری در حال غرق شدن است و تعدادی از مسافران وحشت زده برای نجات جان شان خود را به دریا می اندازند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان خاطر نشان کرد: تعدادی از امدادگران مستقر در اسکله با استفاده از یک دستگاه شناور نجات، خود را به کشتی رساندند و 130 مسافر این کشتی را نجات دادند. اعلمی گفت: این کشتی تندرو مسافربری به نام «یاسین 110» در حال تردد از بندرعباس به قشم بودکه در نزدیک اسکله شهیدحقانی پس از برخورد با جسم سخت از ناحیه عقب دچار شکستگی شده و در حال غرق شدن بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان تصریح کرد: پس از اعلام این خبر،20 امدادگر دیگر به همراه تجهیزات امداد و نجات دریایی و غواصی به همراه دو دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی نجات به منطقه اعزام شدند.
به گفته اعلمی امدادگران هلال احمر پس از انتقال مسافران به ساحل با استفاده از یک کشتی دیگر این شناور شکسته را به سمت اسکله هدایت کردند، اما به دلیل شدت آسیب دیدگی این کشتی امدادگران نتوانستند این کشتی را از غرق شدن نجات دهند و این کشتی تندرو مسافربری به طور کامل زیر آب رفت.