نشان طلای روسیه برای «آب پریا»
سریال آب پریا به کارگردانی مرضیه برومند در بخش نگاهی دیگر جشنواره حفظ و نگهداری محیط زیست روسیه نشان طلای هیات داوران را از آن خود کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دو، هجدهمین جشنواره بین المللی زیست محیطی با نام حفظ و نجات با شرکت 450 فیلم از 65 کشور جهان از دوازدهم تا هفدهم خرداد امسال در شهر خانتی مانسیسک در شمال غربی سیبری در روسیه برگزار شد. این جشنواره هر سال به منظور حفظ و نجات محیط زیست در قالب پویانمایی مستند و داستانی برگزار می شود. از میان آثار ارسالی به این جشنواره هفت اثر با نام های پارک ملی گلستان، خاک بوم، روزنه شکر، پرندگان در سرزمین برف و آفتاب، کویر سبز، پرور و آب پریا به بخش مسابقه این جشنواره راه یافته بودند.
آب پریا که نوروز سال 1392 از شبکه دو پخش شد برگرفته از داستان های سنتی ایرانیان درباره سیزده به در، نوروز و توجه به نگهداری محیط زیست است. این مجموعه داستانی کمدی - فانتزی دارد و قصه چند پری را روایت می کند که برای نجات خواهرشان آب پری از چنگال دیو خشکسالی به نام اپوش به زمین می آیند. آنها به زندگی امروز ما سفر می کنند و در قالب داستان هایی مجزا، اما وابسته قصه آب پریا را به تصویر می کشند. در این مجموعه حجم بالایی از جلوه های ویژه تصویری استفاده شده است. از بازیگران اصلی این مجموعه تلویزیونی می توان به امیرحسین صدیق، سیامک صفری، بهناز جعفری، هنگامه مفید، سحر ولدبیگی، لیلی رشیدی، آوا درویشی و امیر میرآقا اشاره کرد.
پیش تولید فیلم تلویزیونی «رسم رفاقت» به کارگردانی رهبر قنبری و تهیه کنندگی اصغر پورهاجریان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دو، رسم رفاقت در ژانر کودک و نوجوان ساخته می شود و درباره فرید و پویا؛ دو نوجوان تکواندوکاری است که دوستی خوبی با یکدیگر دارند، اما توجه ویژه پدر پویا به فرید، ماجراهای دیگری را برای این دو دوست رقم می زند. بازیگران این فیلم هنوز انتخاب نشده اند، اما از عواملی که حضور آنها در پشت صحنه رسم رفاقت قطعی شده می توان به فرزام گل سفیدی تصویربردار، عقیل تقی زاده برنامه ریز، آبتین برقی طراح صحنه و لباس، علیرضا باقربیگی طراح گریم و مدیر تولید، مجید یوسفی صداگذار، کاوه ایمانی تدوینگر، محسن پورهاجریان مجری طرح و منصور ناظمی مدیر تدارکات اشاره کرد.