آرشیو پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، شماره ۳۴۸۲
خودرو
۱۶

بررسی اکونومیست از موافقان و مخالفان خودروهای هیدروژنی

هیدروژنی ها؛ خودروهای آینده؟

گروه ترجمه: نشریه اکونومیست در جدیدترین شماره خود به بررسی صنعت خودرو ژاپن و تولید خودروهای هیدروژنی در این کشور پرداخته است. در این مقاله ایجاد زیرساخت های موردنیاز خودروهای هیدروژنی به عنوان اصلی ترین چالش پیش روی تولید این خودروها عنوان شده است. در این مقاله آمده است:

«ظهور یک جامعه هیدروژنی واقعی» موضوعی است که شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، ماه گذشته در افتتاحیه نخستین جایگاه سوخت هیدروژنی توکیو مطرح کرد. آبه نخستین کسی است که خودرو جدید پیل سوختی (هیدروژنی) ساخت تویوتا را دریافت کرد. این خودرو از ماه دسامبر به بازار عرضه شده است. این خودرو نخستین خودروی هیدروژنی تجاری است که تویوتا آن را «میرایی» به معنی «آینده» نامیده است.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.