آرشیو شنبه ۲ امرداد ۱۴۰۰، شماره ۵۲۲۵
باشگاه اقتصاددانان
۲۴
پرسش امروز

قطع برق در صنایع

گردآورنده: راضیه احقاقی

کمبود برق در کشور ظرف هفته های اخیر به میزانی جدی شد که در تصمیمی غیرمنتظره دستور توقف تولید برخی صنایع به مدت حداقل دو هفته اعلام شد. این در حالی بود که پیش از آن نیز وزارت نیرو نسبت به کاهش قابل ملاحظه دیماند برق مصرفی صنایع اقدام کرده بود، به گونه ای که بسیاری از بنگاه های تولیدی اجازه مصرف 40 تا 50 درصد دیماند خود را داشتند.

این محدودیت در تامین برق صنایع که ادامه دار نیز شده، به افت قابل ملاحظه تولید در کشور می انجامد. با این وجود تصمیم گیران کشور در سالی که جهش تولید، پشتیبانی و مانع زدایی نام گرفته، چنین مانع بزرگی را در مسیر بنگاه های تولیدی قرار داده اند. این تصمیم در شرایطی

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.