آرشیو پنجشنبه ۲۱ امرداد ۱۴۰۰، شماره ۲۲۸۱۸
اخبار کشور
۲

رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت: وزارت خارجه تمام اقدامات لازم برای افزایش و تسریع واردات واکسن را انجام دهد

آیت الله رئیسی گفت : از وزارت امور خارجه می خواهم که اقدامات و پیگیری های لازم را برای تسریع و افزایش واردات واکسن به کشور انجام دهند و مسئولان وزارت بهداشت و نهادهایی مانند هلال احمر نیز حداکثر توان خود برای گسترش و تسریع واکسیناسیون عمومی را به کار بگیرند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه دیروز چهارشنبه هیئت دولت، با تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام عزای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران شهیدش، گفت: امیدوارم علاوه بر بهره مندی معنوی از این ایام، در عمل پیرو آن حضرت باشیم که خود امام حسین(ع) فرمود، اساس آن است که از ما پیروی شود. پیروی عملی از ائمه برای مردم لازم و برای مسئولان الزامی است.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.