آرشیو پنجشنبه ۲۱ امرداد ۱۴۰۰، شماره ۲۲۸۱۸
اقتصادی
۴

کانادا اخذ مالیات از خانه های خالی را کلید زد

مسئولان شهر تورنتو کانادا به منظور جلوگیری از سوداگری در مسکن، کسب درآمد برای ساخت واحدهای ارزان قیمت و عرضه خانه های خالی برای اجاره؛ مالیات بر خانه های خالی را تصویب کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در شهر تورنتو کانادا طرح مالیات بر خانه های خالی به تصویب رسیده است. براساس گفته مسئولان شهر، هدف از این مالیات درآمدزایی نیست؛ بلکه ایجاد انگیزه برای صاحبان خانه های خالی در جهت عرضه واحدهای آنها است. در واقع مسئولان شهر در شرایط نامناسب اجاره بها و چالش دستیابی به مسکن متناسب با نیاز، سعی دارند با بهره گیری از ابزار مالیات، سوداگران املاک را از خرید خانه و خالی نگهداشتن آنها منصرف سازند.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.