اخبار داخلی
دنیای اقتصاد: در شرایطی که طی سه بازی گذشته استقلال اسم رشید مظاهری از لیست بازیکنان این تیم خط خورده و همین مساله سر و صدای زیادی به پا کرده است، حالا باشگاه استقلال از مصدومیت این دروازه بان خبر داده است. بنا بر اعلام رسانه رسمی استقلال، مظاهری به علت آسیب دیدگی یک هفته غایب خواهد بود و طبیعتا دربی روز شنبه برابر پرسپولیس را هم از دست می دهد. با این خبر، حداقل به طور موقت کنجکاوی ها در مورد غیبت دنباله دار مظاهری از بین خواهد رفت!
فارس: شجاع خلیل زاده، مدافع ملی پوش ایرانی الریان قطر عمل جراحی فتق انجام داد و مدت چهار هفته از میادین دور خواهد بود. خلیل زاده در دو بازی اخیر تیم ملی کشورمان با لبنان و سوریه در ترکیب تیم حضور داشت و در بازی دوم مقابل سوریه مصدوم شد.
تسنیم: حسن معتوق، کاپیتان تیم ملی لبنان در گفت وگو با پایگاه الاخبار در خصوص دیدار تیم ملی فوتبال این کشور برابر ایران که با برتری 2بریک کشورمان خاتمه یافت، گفت: «برابر ایران هجومی بازی نکردیم و به دنبال حفظ برتری بودیم اما تمرکز خودمان را در پنج دقیقه پایانی از دست دادیم. تحت تاثیر جوی قرار گرفتیم که ایرانیها ایجاد کردند و خصوصا کاری که مربی آنها بعد از زدن گل اول انجام داد(خوشحالی اسکوچیچ) شاید این مساله باعث شد تمرکزمان را از دست بدهیم.»