آرشیو دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲، شماره ۶۴۹۳
رسانه
۷
یادداشت

نگاهی به مجموعه «بدون شرح» که از شبکه آی فیلم پخش می شود

زندگی در شهر قشنگ

زینب علیپور طهرانی

یکی از مجموعه های پرمخاطب دهه 80 که در زمان پخش اول خود با اقبال خوبی از جانب مخاطبان روبه رو شد، مجموعه طنز «بدون شرح» به کارگردانی مهدی مظلومی بود؛ مجموعه ای که خیلی زود جای خود را بین مردم باز کرد، تا جایی که دیالوگ ها و تکیه کلام هایش را به کار می بردند؛ به خصوص تکیه کلام های زنده یاد فتحعلی اویسی در نقش آقای کاووسی که سردبیر هفته نامه «شهر قشنگ» بود. مثل: دیجیتالم کجا بود یا کشتی عن قریب به گل نشسته یا حافظا... .

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.