آرشیو چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲، شماره ۵۸۳۳
بازرگانی
۵

خبر

ریل گذاری تجارت 40 میلیارد دلاری با عراق

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران هدف میان مدت تجارت با عراق را 20 میلیارد دلار و هدف بلندمدت را 40 میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: این آمادگی را داریم که در راستای انتقال تکنولوژی و کمک به عراق برای افزایش صادرات به سایر کشورهای عربی، امکانات خود را در اختیار این کشور قرار دهیم.

به گزارش «ایسنا» مهدی ضیغمی در کمیته مشترک تجاری ایران و عراق، با اشاره به روابط پایدار تجاری دو کشور و افزایش مبادلات تجاری، اظهار کرد: با درنظر گرفتن بحث توازن تجاری، قابلیت افزایش مراودات تجاری ایران و عراق تا 30 تا 40 میلیارد دلار نیز

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.