آرشیو دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲، شماره ۵۸۳۷
دنیا
۴

ترکیه حالت امنیتی به خود گرفت: انفجار انتحاری در آنکارا

روز گذشته وزارت کشور ترکیه اعلام کرد که یک عامل انتحاری خود را نزدیک وزارت کشور ترکیه در آنکارا منفجر کرده است. به گزارش الجزیره، رسانه های ترکیه اعلام کردند که به دنبال شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی مقر وزارت کشور در آنکارا خیابان های منتهی به این منطقه بسته شد.

علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه گفت که یک حمله تروریستی در نزدیکی ساختمان این وزارتخانه در مرکز آنکارا رخ داده است. دو مهاجم قصد داشتند مجاور مقر پلیس و در نزدیکی پارلمان در آنکارا بمب گذاری کنند. به گفته وی دو تروریست سوار بر خودرو در مقابل دروازه ورودی اداره کل امنیت وزارت کشور انفجاری را انجام دادند که یکی از تروریست ها خود

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.