آرشیو دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲، شماره ۶۶۳۷
سینما
۱۰

به مناسبت هفته کتاب در گفت و گو با مولف «فرهنگ سینمای فارسی» بررسی شد: خطر بی اعتنایی به تاریخ سینمای ایران

گفتگو: علی رستگار

انتشار کتاب دوجلدی «فرهنگ سینمای فارسی» تالیف وحید علیرضایی که بیش از 1200 فیلم سینمای ایران در بازه زمانی 1309 تا 1357 را معرفی و نقد می کند، پاسخی دیگر به شور و عشق مخاطبان جدی سینما و کتاب است و اگر این گروه توانایی خرید آن را داشته باشند، می توانند جایی برای این اثر در کنار دیگر فرهنگ ها و شناخت نامه های موجود سینمای ایران در کتابخانه خود باز کنند و به وقت نیاز و ضرورت مطالعاتی، سراغ تورق آن بروند.

علیرضایی 14سال ازعمرش را صرف تالیف این کتاب کرده ودرهمکاری بابرخی منتقدان ونویسندگان سینمایی نظیر حسن صیقلی، حمید رستمی و لیلا نوروزی، اثری را تهیه و تدارک دیده که با وجود برخی موارد که

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.