آرشیو پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳، شماره ۲۳۷۹۰
ورزشی
۹

اخبار

سرنوشت نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال 20 بهمن مشخص می شود

اخبار مربوط به تایید صلاحیت نامزدهای حاضر در انتخابات فدراسیون فوتبال فعلا موثق نیستند.

روز سه شنبه مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف، در مصاحبه ای اعلام کرد موضوع تعیین صلاحیت دو نامزد مهم انتخابات، علی کفاشیان و شهاب الدین عزیزی خادم به پایان رسیده و آنها در انتخابات شرکت خواهند کرد، اما موضوع این بود که دادرس به عنوان کمیته استیناف فدراسیون و نه کمیته استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال در موضعی نیست که بتواند درباره این مسئله اظهارنظر کند.

در عین حال پیگیری ها نشان می دهد تا روز شنبه بیستم بهمن ماه تکلیف نامزدهای شرکت کننده در انتخابات از طریق حصول استعلامات چهارگانه به سرانجام خواهد رسید و فهرست چهره های شرکت کننده در انتخابات آتی فدراسیون فوتبال مشخص خواهد شد و تا آن زمان گمانه زنی ها در این زمینه رسمی نیست.

در انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال این احتمال وجود دارد که مهدی تاج، علی کفاشیان، امیر عابدینی، حیدر بهاروند و شهاب الدین عزیزی خادم به عنوان پنج نامزد در رقابت شرکت کنند و البته ممکن است تعدادی از این جمع واجد صلاحیت شرکت تشخیص داده نشوند.

سلیمی: درهای تیم ملی وزنه برداری به روی کیانوش رستمی باز است

سرمربی تیم ملی وزنه برداری ایران گفت: هدف گذاری بلند ما بازی های آسیایی ناگویا است.

بهداد سلیمی در تازه ترین صحبت های خود اظهار داشت: برای مربیگری هم دوستان تصمیم گرفتند. از روز اول هر کجا لازم بود به انوشیروانی کمک کردم و تمرکز زیادی از من می برد. در نهایت تابع تصمیم انوشیروانی هستم و اگر صلاح می داند از نایب رئیسی کنار می روم. هدفم کمک است و اسم و جایگاه مطرح نیست. حداقل بین من و سجاد انوشیروانی چنین چیزی مطرح نیست.

او در مورد تعیین تکلیف کیانوش رستمی و حضورش در تیم ملی تصریح کرد: روزی که قبول مسئولیت کردم با اولین ورزشکار که صحبت کردم کیانوش رستمی بود اما علاقه خودش را به این سمت نشان داد که می خواهد از این به بعد برای کوزوو وزنه بزند که به تصمیمش احترام می گذارم. هر تصمیمی بگیرد برای من قابل احترام است. او تمایل داشت در لباس کوزوو وزنه برند. در فدراسیون و تیم ملی باز است و هر زمان بخواهد بیاید ما استقبال می کنیم. اگر در چارچوب ها قرار بگیرد با افتخار در خدمتشان هستیم.

سلیمی در پاسخ به این پرسش که بازی های آسیایی ناگویا مهم است و این مسئولیت به او استرس نمی دهد؟ گفت: استرس که نه به هیچ وجه. من چهار سال سرمربی تیم های مختلف لیگ برتر وزنه برداری بودم. هر کسی گفته من تجربه ندارم مقداری کم لطفی کرده است. سالها در این رشته خاک خورده ام و امیدوارم با این تیم نتیجه بگیرم.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به این پرسش که فشارها برای نتیجه گیری زیاد است و چگونه مقابله می کند؟ گفت: قرار نیست اتفاق خارق العاده رخ دهد تا فشاری زیادی روی خودم حس کنم. من آن کاری که بلدم را انجام می دهم. انتظار وزنه برداری در بازی های آسیایی و المپیک بالا بود و همچنان این انتظار است و ما همه تلاشمان را می کنیم اما نباید فشار زیادی به ورزشکار وارد شود. من به این تیم خوشبین هستم.

دنیامالی: با قدرت در بازی های کشورهای اسلامی شرکت می کنیم

وزیر ورزش گفت: با قدرت در بازی های سال آینده کشورهای اسلامی در ریاض و همچنین بازی های جوانان شرکت می کنیم.

احمد دنیامالی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره شایعه عدم حضور ایران در بازی های کشورهای اسلامی به علت مشکل منابع مالی، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای منابع مالی نداریم. خودم پای کار هستم. جلسات خود را در این زمینه مرتب برگزار می کنیم و با قدرت در بازی های سال آینده کشورهای اسلامی در ریاض و همچنین بازی های جوانان شرکت می کنیم.

ادامه مشکلات در کاراته با استعفای نایب رئیس بانوان

اشرف امینی سرپرست نایب رئیسی فدراسیون کاراته کمتر از دو ماه از قبول این مسئولیت از سمت خود استعفا کرد.

اشرف امینی سرپرست نایب رئیسی فدراسیون کاراته که 20 آذر ماه سال جاری و پس از تغییر و تحولات در فدراسیون مجددا به کاراته بازگشته بود، از سمت خود استعفا کرد. امینی که تنها 57 روز در بازگشت دوباره خود با فدراسیون کاراته همکاری کرد، به دلیل عدم هماهنگی در انتصاب کادر فنی تیم ملی کاراته بانوان و دبیر سازمان تیم های ملی از سوی کمیته سازمان تیم های ملی و همچنین بی توجهی به برنامه ها و پیشنهاداتش در بخش بانوان و نیز دعوت داوران کاراته به کمیته انضباطی به دلیل قضاوت در لیگ جهانی سری A تفلیس از مسئولیت خود استعفا کرد.

امینی دیروز در گفت و گویی با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: همان شب که اسامی مربیان جدید تیم ملی بانوان اعلام شد، اعتراض کردم و در نهایت نیز با صحبت قرار شد این تصمیم را بپذیرم، به صوفی گفتم که این چه سازمان تیم های ملی است که یک نفر آن را تشکیل می دهد، هیچ رکنی نداشته و حتی هیچ عضو بانوانی ندارد؟! با وجود این صحبت ها و اعتراض ها باز هم چند روز بعد برای معرفی بروشک هیچ مشورتی با من نشد و این خیلی بد بود. عضو کمیته فنی فدراسیون جهانی تاکید کرد: به فرید خمامی گفتم به عنوان کسی که دکترای مدیریت دارد باید بداند که سلسله مراتبی وجود دارد و زیرمجموعه من است و برای بانوان باید با من نیز مشورت کند، نه اینکه هر کاری دوست دارد انجام بدهد که عذرخواهی کرد. نمی شود هر کاری دوست دارد انجام بدهد بعد داورانی که با هماهنگی با مسئول کمیته داوران و من به مسابقات رفتند و نامه نیز زدند را به خاطر تغییر قوانین و اشتباهی که ما مقصرش بودیم، به کمیته انضباطی احضار کنند، اما سازمان تیم های ملی هر کاری دلش می خواهد انجام دهد و بعد فقط یک عذرخواهی کند. این موارد نشان می دهد که ایشان با رئیس هماهنگ است.

امینی با اشاره به تیر خلاص فدراسیون به او برای تصمیم به قطع همکاری اش اظهار داشت: روز گذشته وقت دکتر داشتم، اما فدراسیون دکتر فریبا محمدیان معاون توسعه وزارت ورزش و جوانان را به فدراسیون دعوت کرد. حدود ساعت 16:30 و زمانی که در کلینیک بودم به من زنگ زدند که ایشان قرار است تشریف بیاورد. زمانی که گفتم در دکتر هستم نیز گفتند که اشکالی ندارد و شاید اصلا ایشان نیاید!

هشدار به وزارت ورزش درباره ابطال انتخابات فدراسیون ها

شرایط برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی و رویکرد وزارت ورزش دراین باره، نگرانی هایی درباره احتمال ابطال انتخابات به وجود آورده است.

سید محمد شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش و جوانان روز دوشنبه و در حاشیه انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی، توضیحاتی درخصوص شرایط برخی فدراسیون ها داد و گفت: «با توجه به ابهاماتی که پیرامون ثبت نام فدراسیون های بدن سازی و پرورش اندام و همچنین موتورسواری و اتومبیلرانی بود، اعتراض هایی انجام شد و دستگاه نظارتی هم نظرات خود را مطرح کرد. جلسات هیئت رئیسه فدراسیون پرورش اندام باید به حدنصاب می رسید. با بررسی تخصصی وزارت ورزش و جوانان، قرار شد ثبت نام این دو فدراسیون تکرار شود. قرار بود انتخابات فدراسیون بدن سازی و پرورش اندام روز 7 اسفند برگزار شود که لغو شد و زمان جدید را پس از بررسی لازم و با هماهنگی دبیر مجمع فدراسیون اعلام می کنیم.»

تجربه ابطال انتخابات برخی فدراسیون ها در سال های اخیر باعث شده است نسبت به تصمیم اخیر وزارت ورزش با تردید و ترس نگاه شود. نکته مهم دراین باره، رعایت اساسنامه و حرکت در چارچوب قانون است و اگر وزارت ورزش قصد ثبت نام مجدد یا انتخاب سرپرست یا هر کار دیگری را دارد، باید همه جوانب این تصمیم را به خوبی و دقت بسنجد تا سرنوشت فدراسیون های قبلی، یعنی همان ابطال، برای فدراسیون های دیگر تکرار نشود.

ابطال انتخابات هر فدراسیونی، آن هم در ماه ها و سال های منتهی به رویدادهای بزرگ ورزش از جمله بازی های کشورهای اسلامی 2025 در ریاض، بازی های آسیایی 2026 در ناگویا و المپیک 2028 در لس آنجلس، اثرات بدی برای ورزش کشور خواهد داشت، در واقع رشته هایی که در این سه رویداد حضور دارند، با چالش مواجه می شوند و رشته هایی هم که در آنها شرکت نداشته باشند، در روند توسعه شان اختلال ایجاد خواهد شد. خلاصه کلام اینکه، مسئولان وزارت ورزش با هر دست فرمانی که به جلو می روند، باید جوانب مختلف تصمیم شان را بسنجند تا ورزش کشور با چالش هایی که در سال های اخیر کم هم نبوده اند، مواجه نشود.