جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه
تکرار جستجوی کلیدواژه tree regression در نشریات گروه علوم انسانی
tree regression
در نشریات گروه علوم اجتماعی
تکرار جستجوی کلیدواژه tree regression در مقالات مجلات علمی
-
تصادفات یکی از بزرگ ترین مشکلات سلامت عمومی در جهان است. این در حالی است که بیشتر قربانیان جوان هستند و قبل از تصادف دارای سلامتی کامل بوده اند. این مسئله در کشور ایران با روند صعودی تعداد کشته شدگان و افزایش تعداد کاربران از راه های کشور و همچنین افزایش تعداد سفرها از اهمیت افزون تری برخوردار است، همین امر بررسی مدل های متناسب برای شناسایی عوامل موثر ترافیکی را ناگزیر می نماید. یکی از روش های پرکاربرد و مناسب را می توان مدل های رگرسیونی دانست و به فراخور نوع داده هایی که در تصادفات جاده ای با آن سروکار داریم، مدل های رگرسیونی لجستیک(LR) و رگرسیون کلاسه بندی درختی(CRT) از مدل های مناسب برای این بررسی به شمار می آیند. به همین منظور در این پژوهش کوشیده ایم با بهره گیری از روش های رگرسیونی LR و CRT و GLM و روش های آماری مانند جداول توافقی به تحلیل علل و عوامل موثر در بروز یا شدت تصادفات بپردازدیم.
این عوامل به سه دسته عوامل انسانی، راه و خودرو تقسیم می شوند. هدف اصلی این تحقیق عبارت است از: بررسی علل و عوامل موثر بر کاهش تصادفات جاده ای. جامعه آماری مورد نظر، تصادفات جاده ای رخ داده یا مستعد وقوع در کشور ایران است. نمونه آماری به اندازه 343هزار و82 فقره از تصادفات جاده ای است که در سال 1385 رخ داده اند. روش نمونه گیری این پژوهش، نمونه گیری خود انتخابی است. برای گردآوری اطلاعات از منابع داده های کام114 که دادگان تصادفات جاده ای به حساب می آید استفاده شده است. داده های مورد استفاده مربوط به تصادفات رخ داده در سال 1385 است که افسران کارشناس تصادف، بررسی و کروکی آن ها را کشیده اند. این پژوهش از نظر نحوه گردآوری داده ها، (ثبتی) کتابخانه ای و از لحاظ هدف و ماهیت موضوع مورد بررسی، از نوع «تحقیقات کاربردی» است. روش تحقیق از لحاظ حوزه تحقیقات اجتماعی «تحقیق توصیفی» و از نظر شیوه نگرش و پرداختن به مسئله، توصیفی- تحلیلی به حساب می آید. یافته های تحقیق نشان دادند که عامل انسانی با 97.5 درصد سهم در اشتراک بین عوامل سه گانه، مهم ترین عامل و نسبت به سایر عوامل (مانند محیطی و خودرو) 49 درصد از کل عوامل و به همین ترتیب عامل محیطی 70.5 درصد سهم در اشتراک بین عوامل سه گانه نسبت به سایر عوامل، 36درصد از کل عوامل را شامل می شود. در این پژوهش ریز فاکتورهای عوامل سه گانه رده بندی و بخت و مخاطره هر یک در شدت تصادف (واژگونی خودرو) و احتمال مرگ راننده با روش های جداول توافقی، رگرسیون لجستیک، GLM و درختی اندازه گیری و توصیه هایی نیز برای بهبود عوامل مورد نظر ارائه شده است.
کلید واژگان: تصادفات جاده ای، رگرسیون لجستیک، رگرسیون درختی، رگرسیون، جداول توافقی، مخاطره شدن تصادف، بخت در تصادف غیر منجر به فوتTraffic-related accident is one of the important issues which threaten public health. The problem is becoming more sophisticated in Iran and there are lots of young victims due to car accidents. In order to find out the effective factors in traffic accidents, regression models such as logistic models (LR), and CRT can be used.This article investigates the reasons of road traffic accident reduction when benefitting from GLM, CRT, LR regression models. The main three factors involved in accidents were known to be human, road, and car - related factors. Statistical samples were 343,082 cases of Iran roads accidents during the year of 2007.Keywords: Roads accidents, Logistic regression, Tree Regression, Regression, Agreement tables, Accident Intensity
نکته
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.