بازخوانی هویت و شکل گیری فضای سوم در نقاشی معاصر اصفهان با تاکید بر نظریه ی فضای سوم هومی بابا (مورد پژوهشی: آثار حسین تحویلیان، محمد خلیلی، سید محمود حسینی، مهدی حامدی)

پیام:
نوع مقاله:
مطالعه موردی (بدون رتبه معتبر)
چکیده:

قرارگیری موقعیت مکانی اصفهان به عنوان شهری واقع در مرکز ایران، به هنرمندان اصفهانی این امکان را داده است تا با تحولات شرق و غرب همراه شوند. این ویژگی به همراه مهاجرپذیری و شکل گیری دانشگاه های هنر در ایران، تاثیر بیشتری بر روابط فرهنگی و هنری گذاشته است تا جایی که باعث ایجاد حرکت های نوینی در نقاشی معاصر اصفهان شده است. هومی بابا با طرح مسیله دو رگه بودگی و فضای سوم به مسیله شکل گیری این فضا در نقد پسااستعماری می پردازد. هدف این مقاله بازخوانی هویت و شکل گیری فضای سوم در نقاشی معاصر اصفهان با تاکید بر نظریه ی فضای سوم هومی بابا است. سوال اصلی این پژوهش این است که هنرمندان مهاجر چه تاثیری در بازخوانی هویت و شکل گیری فضای سوم نقاشی معاصر اصفهان داشته اند؟ روش پژوهش، از نظر هدف، بنیادی - کاربردی و از نظر نوع توصیفی- تحلیلی است و روش نمونه گیری در این مقاله به صورت هدفمند با انتخاب چهار هنرمند که همه در تهران تحصیل نموده اند، انتخاب شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که هنرمندان مهاجر اصفهان در شکل گیری فضای بینافرهنگی جدید در شهر اصفهان موفق بوده اند و این فضای جدید با تعریف فضای سومی که هومی بابا از آن یاد می کند، بسیار نزدیک است.

زبان:
فارسی
صفحات:
183 تا 204
لینک کوتاه:
magiran.com/p2660844 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!