شناخت پیشران های زندگی سرمایه های انسانی فراجا از دیدگاه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)
سازمان ها برای مدیریت زندگی کارکنان خود در ابعاد فردی و اجتماعی نیازمند شناخت پیشران های زندگی آنان می باشند. هدف شناخت پیشران های زندگی سرمایه های انسانی فراجا از دیدگاه حضرت امام خامنه ای می باشد.
از نظر هدف کاربردی و از نظر گردآوری داده ها یک مطالعه آمیخته(کیفی-کمی) است. بخش کیفی بیانات امام خامنه ای و در بخش کمی بهره مندی از نظر 10 نفر از خبرگان و 70 نفر از کارشناسان است که با توجه به نمونه گیری تصادفی و به صورت طبقه ای انتخاب شده اند؛ پژوهش از تکنیک های تحلیل عاملی اکتشافی، تکنیک وزن دهی سوارا و تشکیل پنل دلفی در دو مرحله انجام می شود.
از تعداد 283 مضمون احصا شده از بیانات حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)،71 شاخص پیشران زندگی سازمانی پذیرش شد. تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد به ابعاد فردی و اجتماعی نامگذاری شوند. هر بعد را خبرگان به مولفه های شناختی، گرایشی و فردی تجزیه نمودند. در مولفه شناختی ابعاد (فردی 7 شاخص و اجتماعی7 شاخص) در مولفه گرایشی: ابعاد (فردی 9 شاخص و اجتماعی 8 شاخص)؛ در مولفه رفتاری: ابعاد (فردی 22 شاخص و اجتماعی 16 شاخص) حاصل شد. وزن دهی به روش سورا به ترتیب مولفه های رفتاری با ضریب تاثیر گذاری 0.387 شناختی با 0.325 و گرایشی با 0.287 قابل توجه است.
فراجا به منظور رشد و تعالی سازمانی تلاش دارد تا حرکتی رو به کمال داشته باشد. با چنین حرکت ارزشمندی، و شناخت مهمترین شاخص های پیشران زندگی سازمانی آنان در دو بعد فردی و اجتماعی می توان به تحقق آن کمک نمود.
پلیس ، زندگی سازمانی ، سرمایه انسانی ، فراجا
-
الگوی پیشرفت فرهنگی کشور مبتنی بر منظومه اندیشه ای حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)
علیرضا پیروزمند، *، سید علی هاشمی
نشریه مطالعات راهبردی ناجا، تابستان 1403 -
الگوی مدیریت سبک زندگی مبتنی بر حفاظت در اسلام
*
نشریه مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی، تابستان 1403