نقش فرایندهای سایکونوروایمونولوژیکی در پاتوفیزیولوژی بیماری عروق کرونر

پیام:
چکیده:
نقش عوامل روان شناختی به عنوان ریسک فاکتورهای سندرم های کرونری حاد به خوبی تایید شده است. همچنین در حالی که شواهد پژوهشی تاثیر عوامل روان شناختی بر سیستم ایمنی را نشان می دهد، نقش این سیستم در سیر بیماری عروق کرونر و تظاهرات بالینی آن تایید شده است. به نظر می رسد بخشی از رابطه ی عوامل روان شناختی و سندرم های عروق کرونر به نقش میانجی سیستم ایمنی مربوط می شود. هدف این مطالعه ی مروری، توصیف فرایند های سایکونوروایمونولوژیکی است که در پیشرفت بیماری کرونری دخالت دارد؛ همین طور نشان داده خواهد شد که استقرار بیماری کرونری تظاهرات بالینی مکانیسم های پاتوفیزیولوژیک دخیل در رابطه ی بین ریسک فاکتورهای روان شناختی، پارامترهای سیستم ایمنی و سندرم های کرونری حاد می باشد.
ریسک فاکتورهای روان شناختی بیماری عروق کرونر را می توان در سه طبقه ی اصلی در نظر گرفت. ریسک فاکتورهای مزمن روان شناختی که می تواند در مراحل اولیه ی بیماری دخالت داشته باشد، عوامل دوره ای که نقش آن ها در انتقال پلاک آترواسکروتیک پایدار به ناپایدار قابل توجه است و عوامل آشکار سازنده ی حاد روان شناختی که می تواند به ایجاد ایسکمی میوکاردیال و پارگی پلاک کمک نماید. در این مطالعه راه های سایکونوروایمونولوژیکی تاثیر هر سه نوع ریسک فاکتورهای روان شناختی در سندرم های حاد قلبی توصیف شده است
زبان:
فارسی
در صفحه:
293
لینک کوتاه:
magiran.com/p760642 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!