فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال دوم شماره 1 (پیاپی 5، بهار 1394)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال دوم شماره 1 (پیاپی 5، بهار 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/03/18
  • تعداد عناوین: 9
|
  • عبدالحسین ابراهیمی*، عبدالرحمن مهدی پور، طاهره ازمشا صفحه 11

    هدف این تحقیق بررسی تاثیر شاخص های همجواری و دسترسی به مکان های ورزشی بر میزان مشارکت ورزشی به تفکیک مناطق هشت گانه شهر اهواز بود. پژوهش حاضر از نوع کاربردی است که به روش میدانی اجرا شد. جامعه ی آماری اول کلیه ی سالن های ورزشی چند منظوره، استخرها و زمین های چمن مناطق هشت گانه شهر اهواز که متعلق به اداره ی ورزش و جوانان شهر اهواز و سایر ادارات دولتی بود که تعداد آن 99 مورد بوده و جامعه آماری دوم، تمامی افرادی که از این اماکن ورزشی استفاده می نمایند، که 66135 نفر بود. نمونه ی آماری دو جامعه با بهره گیری از جدول مورگان به ترتیب 86 مکان ورزشی و 384 به تناسب تعداد اماکن ورزشی و جمعیت هر منطقه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته بود و در سه بخش ویژگی های فردی، شاخص های همجواری، دسترسی و مشارکت ورزشی (0/87= α) تنظیم گردید. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی مدل رگرسیونی با ضرایب تصادفی در نرم افزار HLM6 استفاده شد. نتایج نشان داد شاخص های همجواری و دسترسی به مجموعه های ورزشی و همچنین تعداد اماکن ورزشی بر میزان مشارکت ورزشی افراد اثرگذار هستند و ضریب اثرگذاری در مناطق چهار و دو بیشتر از سایر مناطق و در مناطق شش و پنج کمتر از دیگر مناطق است. به طور کلی و با توجه به یافته های این پژوهش، هرچه امکانات و زیرساخت های ورزشی بیشتر، مناسب تر و با استانداردهای بهتری در زمینه دسترسی و همجواری در اختیار شهروندان قرار گیرد، میزان مشارکت ورزشی آنان، افزایش پیدا خواهد کرد.

    کلیدواژگان: همجواری، دسترسی، مکان های ورزشی، مشارکت ورزشی
  • امین رضا بخش چناری، حسین عیدی*، همایون عباسی صفحه 19

    هدف از این پژوهش بررسی ارتباط بین فراموشی سازمانی و چابکی سازمانی با عملکرد سازمانی در وزارت ورزش و جوانان بود. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری کلیه کارکنان وزارت ورزش و جوانان و نمونه 170 نفر بودند. در این پژوهش از سه پرسشنامه فراموشی سازمانی جلالی و همکاران(1389)، پرسشنامه چابکی سازمانی اسپایتزر(2000) و پرسشنامه عملکرد سازمانی هرسی و گلداسمیت (2003) استفاده شد. روایی پرسشنامه ها با استفاده از نظر 10 نفر از خبرگان مدیریت ورزشی تایید و پایایی ازطریق آلفای کرونباخ به ترتیب 0/85 و 0/93 و 0/95 گزارش شد. از آمار توصیفی و استنباطی (کولموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون) استفاده شد. نتایج نشان داد که بین فراموشی سازمانی و چابکی سازمانی با عملکرد سازمانی ارتباط معناداری وجود داشت. همچنین، نتایج رگرسیون نشان داد که فراموشی سازمانی و ابعاد آن66درصد و چابکی سازمانی و ابعاد آن 45درصد از عملکرد سازمانی را پیش بینی کردند. همچنین از بین مولفه های فراموشی سازمانی عامل فراموشی سازمانی هدفمند و از بین مولفه های چابکی سازمانی عامل مدیریت عملکرد مهم ترین پیش بینی کننده عملکرد سازمانی بودند. نتیجه گیری می شود که مدیران وزارت ورزش وجوانان توجه خاصی به عامل فراموشی سازمانی و چابکی سازمانی وارائه شیوه های خلاق برای اصلاح ساختار و عملکرد سازمان درجهت نیل به اهداف سازمان داشته باشند.

    کلیدواژگان: فراموشی سازمانی، چابکی سازمانی، عملکرد سازمانی، وزارت ورزش و جوانان
  • حسن اسدی، فاتح فرزیانی*، ابوالفضل فراهانی، حسینعلی یوسفی صفحه 27

    هدف از این پژوهش بررسی اثرات برون سپاری بر مدیریت اماکن ورزشی از دیدگاه مدیران ورزش بود. جامعه آماری شامل مسئولین اداره کل، روسا و معاونین اداره های ورزش و جوانان شهرستان ها و مسئولین هیئت های ورزشی استان اصفهان، جمعا 152 نفر، بود. نمونه گیری به روش کل شمار انجام شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد که روایی صوری و محتوایی آن به تایید 15 تن از متخصصین رسید و پایایی آن در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمودنی 74/0به دست آمد. برای تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی از نوع تی همبسته در نرم افزار SPSS استفاده شد. یافته ها نشان داد که مدیریت مالی و بازاریابی در اماکن ورزشی پس از اجرای برون سپاری بهبود پیداکرده که این افزایش معنادار است (0/05>P). اگرچه بر اساس دیدگاه مدیران ورزشی پس از اجرای برون سپاری مدیریت اماکن ورزشی در زمینه های مدیریت منابع انسانی، بهره-وری، و نگهداری اماکن ورزشی کاهش غیر معناداری مشاهده گردید (0/05>P).

    کلیدواژگان: برون سپاری، مدیریت اماکن ورزشی، مدیران ورزشی
  • محمد ابراهیم رزاقی، قاسم مهرابی، مجید جلالی فراهانی صفحه 37
    مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط عوامل جمعیت شناختی با منش ورزشکاران حرفه ای و قهرمان صورت گرفت. روش پژوهش حاضر از نوع همبستگی، از حیث جمع آوری اطلاعات پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق را ورزشکاران حرفه ای و قهرمانی استان کرمان (150N=) تشکیل می دادند و شیوه نمونه گیری به صورت غیر تصادفی بود. ابزار استفاده شده در پژوهش، پرسش نامه استاندارد منش ورزشی ولراند و همکاران (1997) بود و روایی آن مورد تایید و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ 82/0 مناسب ارزیابی شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل متغیرهای جمعیت شناختی (جنسیت، انفرادی یا تیمی، سطح تحصیلات و نوع فعالیت) به عنوان مولفه برونزا با مولفه های منش ورزشی به عنوان مولفه درونزا از مدل های ساختاری با معرف های چندگانه و علل چندگانه و جهت تعیین وضعیت فعلی از آزمون تی تک نمونه ای استفاده شد. یافته های تحقیق بیانگر آن بود که تنها بین ورزش های تیمی و انفرادی و احترام به قوانین و مسئولین و در متغیر سطح تحصیلات و نوع فعالیت با تعهد به ورزشی که به آن پرداخته می شود ارتباط وجود داشت. با توجه به نتایج تحقیق و جامعه مورد بررسی به نظر می رسد بین متغیرهای جمعیت شناختی با منش ورزشی ارتباطی چندانی موجود نیست.
    کلیدواژگان: جمعیت شناختی، ورزشکاران حرفه ای، ورزشکاران قهرمان، منش ورزشی
  • کامران عیدی پور، علی اشرف خزایی، الهام آرین، سجاد غلامی ترکسلویه صفحه 57
    هدف از انجام این تحقیق، تحلیلی بر مهمترین چالشها و موانع توسعه و پیشرفت ورزش فوتبال در استانهای غرب کشور می باشد. روش تحقیق، از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق، شامل: کلیه متخصصان فوتبال، روسای هیئت های فوتبال، مربیان و ورزشکاران تیمهای حرفه ای فوتبال در پنج استان غرب کشور (لرستان، کرمانشاه، همدان، کردستان، ایلام) به تعداد 230 نفر می باشد.نمونه تحقیق، بر اساس جدول مورگان تعداد 145 نفر و به صورت تصادفی تعیین شده است. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته با مقیاس پنج گزینه ای لیکرت و با تعداد 40 سوال بود. روایی پرسش نامه از طریق تحلیل عاملی تاییدی و با استفاده از نرم افزار لیزرل 0/78 و پایایی درونی آن به وسیله ضریب آلفای کرونباخ 89/0 تعیین شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و آمار استنباطی(کلموگراف اسمیرنوف، کروسکال والیس و آزمون فریدمن) استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که: به طور کلی دوازده چالش اساسی در مسیر توسعه فوتبال این مناطق وجود دارد که: عدم برنامه ریزی بلند مدت و نابسامانی نظام باشگاه داری حرفه ای، ضعف مدیریتی و ضعف بازاریابی؛ از مهمترین این چالش ها به شمار می روند. با توجه به موانع شناسایی شده در مطالعه حاضر، پیشنهاد می شود مسئولان و سیاستگذاران کلان ورزش، مسئولان فوتبال کشور و سازمان های مربوطه در سطح این استانها با اتخاذ راهکارهای اجرایی و مطابق با برنامه ای زمانبندی شده، در راه توسعه فوتبال در استان های غرب کشور و متناسب با آن پیشرفت فوتبال کشور گام بردارند.
    کلیدواژگان: ورزش، فوتبال، چالش ها و موانع، استان ها، فدراسیون
  • محمود اکرامی، سمیه رجب زاده، فاطمه افضلی نسب، فاطمه ویژه زاده، عادله فرج پور صفحه 65
    هدف از پژوهش حاضر تحلیل پاسخنامه های آزمون پایان ترم چهارگزینه ای ژیمناستیک 2 دانشگاه پیام نور از طریق تعیین روایی و درجه دشواری هریک از ماده های این آزمون بود. در این مطالعه در دانشگاه پیام نور آزمون ژیمناستیک 2 عملی دارای 24 ماده 4 گزینه ای است که روی 487 نفر در سطح کشور اجرا گردیده و با استفاده از مدل کلاسیک مورد ارزیابی قرار گرفت. محاسبه درجه دشواری و قدرت تشخیص هر سوال نشان داد که تعداد 4 ماده از آزمون ژیمناستیک 2 عملی (ماده های 8، 13،19 و 24) از روایی کافی برخوردار نبوده و لازم است از مجموعه سوال های آزمون ژیمناستیک 2 عملی حذف شود. در این آزمون فقط یک سوال خیلی آسان وجود داشت؛ اما سوال خیلی سخت مشاهده نشد. لازم به توضیح است قبل از حذف سوال های ناروا 73/92 درصد آزمودنی ها ریزش داشتند و پس از حذف سوال های ناروا ریزش آزمودنی ها به 69/10 درصد تقلیل یافت و به این ترتیب از ریزش تعداد 24 نفر جلوگیری می شود.
    کلیدواژگان: ارزشیابی آموزشی، مدل کلاسیک، درجه دشواری سوال، روایی سوال
  • شیرین زرتشتیان، سجاد غلامی ترکسلویه، کامران عیدی پور، نوشین کرد، معصومه بخیت صفحه 71
    از انجام تحقیق حاضر، ارتباط بین ابعاد هوش فرهنگی با توانایی حل تعارض کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس می باشد. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان فارس به تعداد 143 نفر می باشد و نمونه آماری هم متناسب با حجم جامعه و به صورت کل شمار در نظر گرفته شده است. ابزار مورد استفاده تحقیق، پرسش نامه استاندارد ش ویلیام و پرادو و پرسشنامه حل تعارض و بود که پایایی آنها به ترتیب 0/84 و 0/81 گزارش شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی (کلموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه) استفاده شد. نتایج تحقیق، ارتباط مثبت و معناداری را هوش فرهنگی و مولفه های آن با توانایی حل تعارض نشان داد. همچنین، نتایج رگرسیون چندگانه نیز نشان داد که هوش فرهنگی توان پیش بینی و تبیین 0/471 از تغییرات توانایی حل تعارض را دارد. از آنجا که هوش فرهنگی عاملی مهم در حل تعارض می باشد. بنابراین ضروری است در در انتخاب و بهبود عملکرد مدیران سطوح عالی، هوش فرهنگی مورد توجه قرار گیرد و با آموزش مداوم مدیران در زمینه حل تعارض، راه برای شناخت و برخورد به موقع و صحیح تعارض هموار گردد.
    کلیدواژگان: هوش فرهنگی، حل تعارض، اداره کل ورزش و جوانان، فارس
  • لقمان کشاورز، عیسی کمندی، اکبر فریدفتحی، مرتضی سلطانی صفحه 79
    هدف از پژوهش حاضر برسی ارتباط کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی بود. جامعه آماری پژوهش همه 180 معلم تربیت بدنی شهر قزوین بود که بر اساس جدول مورگان 118 تن به طو تصادفی – طبقه ای برای نمونه تحقیق انتخاب شدند. برای دست یابی به اهداف پژوهش از پرسش نامه محقق ساخته آموزش ضمن خدمت و پرسشنامه رضایت شغلی اسمیت، کندال و هالین استفاده شد. برای تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله کلموگروف – اسمیرنف، تی استودنت تک گروهی، تی استودنت مستقل و رگرسیون خطی با کمک نرم افزار SPSS استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که کیفیت دوره های آموزش ضمن خدمت در سطح متوسط و رضایت شغلی معلمی تربیت بدنی در سطح مطلوب قرار دارد (0/05>P). بین کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی ارتباط معناداری وجود دارد و کیفیت دوره های آموزش ضمن خدمت قابلیت پیش بینی رضایت شغلی معلمین تربیت بدنی را دارد (0/05>P). همچنین بین کارایی دوره های ضمن خدمت و میزان رضایت معلمین زن و مرد تربیت بدنی اختلاف معناداری وجود ندارد. بنابراین انتخاب درست در نوع دوره های ضمن خدمت برای معلمان می تواند مزایایی از قبیل رضایت شغلی را به همراه داشته باشد.
    کلیدواژگان: آموزش، خدمت، رضایت شغلی، معلمان تربیت بدنی
  • حسین عبدالملکی، زهراسادات میرزازاده، ابراهیم علیدوست قهفرخی صفحه 89
    مدیریت دانش به عنوان یکی از موضوعات جالب و چالش برانگیز علم مدیریت در هزاره جدید است. هدف پژوهش حاضر اولویت بندی و بررسی عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش در وزارت ورزش و جوانان بوده است. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر جمع آوری داده ها توصیفی- پیمایشی به شمار می آید. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان وزارت ورزش و جوانان (745 نفر) تشکیل می داد. حجم نمونه تحقیق بر اساس جدول مورگان 254 نفر محاسبه گردید. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ای بود که عنایتی(1390) در تحقیق خود از آن استفاده کرده بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها در سطح آمار استنباطی از آزمون های One sample T test، همبستگی پیرسون و فرایند تحلیل سلسله مراتبی(AHP) استفاده شد که این کار توسط نرم افزارهای SPSS(نسخه 20)و Expert choice(نسخه 11) انجام شد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است در بین عوامل موثر بر مدیریت دانش، فناوری اطلاعات، فرهنگ سازمانی و ساختار سازمانی بر مدیریت دانش نقش معنی دار داشته و نقش استراتژی بر مدیریت دانش، معنی دار نبوده است. از میان چهار متغیر مورد بررسی، فرهنگ سازمانی مهم ترین عامل تاثیرگذار بر مدیریت دانش و عامل استراتژی کمترین اهمیت را در مدیریت دانش دارند.
    کلیدواژگان: استراتژی، ساختار سازمانی، فرهنگ سازمانی، فناوری اطلاعات، مدیریت دانش
|
  • Abdolhossein Ebrahimi, Abdorahman Mehdipoor, Tahereh Azmsha Page 11

    The purpose of this study was to evaluate the effect of proximity characteristics and access sports places on sports participation to separate the eight districts in Ahvaz. This practical study has been implemented through applied field method. The first statistical population was all the 99 gyms, swimming pools and stadiums that belong to Ahvaz Department of sport and youth and other governmental offices. The second statistical population was 66135 individuals who use the sport facilities. The statistical sample of both populations, were selected among 86 sport arenas and 384 individuals by using Morgan table fitness Sport places and of the population in each region were selected. Data collection, a questionnaire in three parts: demographic characteristics, characteristics proximity, access and participation in sport (α=/87) was adjusted. Regression model with random coefficients was used for analysing data and testing hypotheses from descriptive statistics and inferential statistical was used in HLM6 software. The results showed that the characteristics proximity and access sports Places and the number sports places of people are effective on sports participation and the impact factor regions four and two more in the other regions and regions six and five less than in other regions. In generaland according the findings of the study, the sports facilities and infrastructure more and better standards of accessibility and proximity provide citizens be placed, their athletic participation, will increase.

    Keywords: Proximity, Access, Sports places, Sports participation
  • Aminreza Bakhsh Chenari, Hossein Eydi, Homayoon Abbasi Page 19

    This study aimed to survey of Relationship between Organizational Forgetting and Agility with Organizational Performance of Managers and Experts in Youths and Sport Ministry. The research method was descriptive and type of correlation. The population of all employees of the Ministry of Sport and Youth (n =170), respectively. The questionnaire targeted organizational forgetting Jalali and colleagues (1389), and organizational agility Spitzer Questionnaire (2007) was used. For validity using the 10 sports management experts and its reliability was confirmed by Cronbach's alpha, respectively,. 85 and. 93 percent were reported. Descriptive and inferential statistics (Kolmogorov-Smirnov, Pearson correlation and regression) were used.Results showed significant correlation between organizational forgetting and organizational agility. Among organizational forgetting factors, Intentional organizational forgetting has most correlation with organizational agility. Regression analysis showed that organizational forgetting and its factors (Intentional organizational forgetting, knowledge management potential, organizational learning) anticipated 45 percent organizational agility. Also, among organizational forgetting factors, unlearning was most important anticipate of organizational forgetting.

    Keywords: organizational forgetting, organizational agility, organizational performance, Youths, Sport Ministry
  • Hassan Asadi, Fateh Faraziyani, Abolfazl Farahani, Hoseinali Yousefi Page 27

    The aim of this study was to evaluation of effect of outsourcing on management of sport facility from sport managers view from the perspective of Isfahan province sport manager. Statistical Society: Authorities General Directorate of Youth and Sport of Isfahan, directors and assistant of Directorate S of Youth and Sport of Isfahan county, Authorities Sport Boards of Isfahan province (152 people). The total number of sampling were carried out. A questionnaire was used to collect data from its face and content validity was confirmed by experts and its reliability in a test of 15 of the initial 30 subjects with 0.74, respectively. Data were analyzed using descriptive statistics and inferential statistics of it in Spss software. Results showed that financial management and different Sports marketing, significantly increased after the implementation of Article 88 (P≥0/05). Although according to athletic directors, insignificant decrease was observed (0/05 ≤ P) in the fields of management, sport places: Human Resource Management, Productivity, and maintenance of sport places.

    Keywords: outsourcing, sport facility, sport managers
  • Mohammad Ebrahim Razaghi, Ghasem Mehrabi, Majid Jalali Farahani Page 37
    The purpose of this study was examining the relationship between demographic factors and sportmanship in professional and champion athletes. Methods of this study was a correlation, in terms of data collection was survey. The statistical population of this research was professional and champions athletes in Kerman province (N=150) and was non-random sampling method. Instrument of this research was standard questionnaire Vallerand et all (1997) and validity approved and reliability confirmed by Cronbakh alpha 0.82. Analyze of data used demographic variables (gender, individual or team, educational level and type of activity) as an exogenous component with sportsmanship as endogenous component. We analyzed this variable by SEM (MIMIC) method and for determine the current status was used one sample t-test. Finding andicated that there is relation between individual or team and Respect for the rules and the officials and there are relationship between in educational level, type of activity and Respect for one's full commitment toward sport participation. According to the results of the study and type of population seems that there is a little relation between demographic factor and sportsmanship.
    Keywords: Demographic, Professional athletes, Champion athletes, Sportmanship
  • Kamran Eydipour, Ali Ashrafkhazei, Elham Aryan, Sajjad Gholami Torkslooye Page 57
    The purpose of this study, an analysis of the main challenges and obstacles to the development of football in the West of the country. Research methods, descriptive – survey. The population of the research includes all specialists, soccer, soccer board of directors, coaches, and athletes of professional football Five provinces in the West Country (Lorestan, Kermanshah, Hamedan, Kurdistan, Ilam) to the number is 230, Sample survey, based on 145 patients and randomly Morgan - cluster is determined. Data in this study, a five-item Likert scale questionnaire with 40 questions. Internal reliability by Cranach’s alpha coefficient 89/0 was determined. For data analysis, descriptive statistics (tables, mean. ..) and inferential statistics (K-S, and Friedman) is used. The results showed that, in general, there are twelve fundamental challenges in the development of football in this area are: Lack of long-term planning and the ravages of capitalism professional club, poor management and poor marketing is one of the most important challenges. The barriers identified in this study, it is suggested Policy officials and the sport of football officials and related organizations across the province by implementing strategies according to the scheduled program, in the development of football in the West Country and accordingly take steps to improve the country's football.
    Keywords: Sports, Football, challenges, obstacles, counties, Federation
  • Shirin Zartoshtiyan, Sajjad Gholami Torkslooye, Kamran Eydipour, Noushin Kord, Masoumeh Bakhit Page 71
    The aim of the present study, Relationship between the cultural intelligence of personnel the General Directorate of Youth and Sport with the ability to solve conflict is the province. The population of the investigation, including all the personnel the General Directorate of Youth and Sport of Fars province is number 143 and the sample is proportional to the population size and the total number is considered. The instruments used in research, cultural intelligence standard questionnaire William and the Prado and questionnaire resolve conflict Vicks the reliability of their 0/84 and 0/81 has been reported. To analyze data, descriptive and inferential statistics (Kolmogorov-Smirnov, Pearson correlation, multiple regressions) were used. The results, and a significant positive relationship between cultural intelligence and its components showed the ability of to resolve the conflict. Also, multiple regression analysis showed that cultural intelligence can predict and explain the changes to resolve the conflict is 0/471. Because of cultural intelligence is an important factor in to resolve the conflict. So it is essential to improve the performance of high-level managers, considered the cultural intelligence and continuing education administrators in the field of to resolve the conflict, conflict pave the way for understanding and treatment is timely and accurate.
    Keywords: cultural intelligence, to resolve the conflict, the General Directorate of Youth, Sport, Fars
  • Page 89
    Knowledge Management is one of the most interesting and challenging management sciences in the new millennium. The purpose of this study was priority rating and review influencing factors of knowledge management relationships at the Ministry of Youth and Sports. This study could be considered as the purpose, functional and data collection, descriptive - survey. Study population was all employees of the Ministry of Youth and Sports (745 people). Sample size was calculated based on Morgan (254 people). The data collection instrument was a questionnaire that Enayati had used it in her research. For data analysis at level of inferential statistics test, one sample T test, Pearson correlation, AHP was used by the SPSS (ver. 20) and Expert choice(ver. 11)software. The results suggest that the factors influencing knowledge management, including information technology, organizational culture and organizational structure on knowledge management has a significant role and influence of strategies as an influencing knowledge management, is not meaningful. Among the four variables, organizational culture is the most important factor influencing knowledge management and knowledge management strategies are the least important.
    Keywords: information technology, knowledge management, organizational culture, organizational structure, strategy