فهرست مطالب

طب انتظامی - سال پنجم شماره 3 (پیاپی 18، پاییز 1395)

نشریه طب انتظامی
سال پنجم شماره 3 (پیاپی 18، پاییز 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/08/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مریم اصغر حیدری، محمد صالحی، مسعود مبینی، محمود غلامی صفحات 171-176
    مقدمه
    سالمونلا انتریکا عامل عفونت تب روده ای می باشد که سالانه حدود 600 هزار نفر در اثر آن می میرند. هدف از این مطالعه معرفی موردی شدید از سالمونلوزیس در یک کودک ساکن نیشابور می باشد.
    گزارش بیمار: بیمار کودک چهارماهه ای با جنسیت مذکر بود که با علایم دو روز سابقه تب، استفراغ و اسهال آبکی به آزمایشگاه جهاد دانشگاهی نیشابور ارجاع داده شد. مصاحبه، آنالیز خون و کشت خون و مدفوع برای بیمار انجام شد. کشت نمونه مدفوع و انجام تست های بیوشیمیایی، سالمونلا پاراتایفی گروه C را تایید کرد. نوزاد و خانواده هیچ یک سوابق مربوط به انتقال بیماری را نداشتند.
    نتیجه گیری
    این گزارش نشان می دهد که احتمالا باید عفونت سالمونلوزیس از ناقلین بدون علامت غیر اعضای خانواده به نوزاد انتقال یافته باشد. درمان با سفکسیم 100 میلی گرم بر میلی لیتر به صورت سوسپانسیون خوراکی انجام شد. آنالیز مدفوع 20 روز بعد از شروع درمان فلور طبیعی را نشان داد.
    کلیدواژگان: تب روده ای، سالمونلا پاراتایفی C، کودک، ایران
  • حسین برخه، مهدی زین الدینی، بیژن رنجبر صفحات 177-186
    مقدمه
    تحقیق حاضر با هدف طراحی و ساخت آپتاسنسور بر پایه نانو ذرات کروی شکل طلا به منظور تشخیص TNT به صورت کالریمتریک صورت گرفته است.
    مواد و روش ها
    نانو ذرات کروی شکل طلا با دارا بودن خواص پلاسمونیک ویژه و بسیار حساس کاربردهای زیادی در طراحی زیست حس گرها دارا می باشند. در تحقیق حاضر با طراحی و ساخت آپتاسنسور بر پایه نانو ذرات کروی شکل طلا به شناسایی مولکول TNT پرداخته شده است. پس از سنتز نانو ذرات طلا و فعال نمودن سطح آن ها با استفاده از توالی آپتامری از جنس DNA تک رشته و 52 نوکلئوتیدی کارایی آپتاسنسور ساخته شده جهت تشخیص مولکول هدف مورد ارزیابی قرار گرفت.
    اندازه نانو ذرات کروی شکل طلا، شکل آن ها، فعال سازی سطح آن ها با آپتامر، حساسیت و اختصاصیت تشخیص TNT با استفاده از تکنیک های پراکندگی نور دینامیک (DLS)، میکروسکوپ الکترونی عبوری و طیف سنج مرئی- فرابنفش مورد بررسی قرار گرفته است.
    یافته ها
    آزمون های طیف سنج مریی- فرابنفش، DLS و میکروسکوپ الکترونی TEM همگی نشان دهنده سنتز این نانو ذرات با کیفیت سنتز عالی و در اندازه میانگین 40 نانومتری بودند. با استفاده از آپتاسنسور طراحی شده بر پایه نانو ذرات کروی شکل طلا، مولکولTNT با حساسیت در حد 15 نانومولار و نیز اختصاصیت تشخیص بالا به صورت کالریمتریک تشخیص داده شد.
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق مذکور می توان گفت به دلیل دامنه وسیع تشخیصی این گونه از آپتاسنسورها استراتژی بکار گرفته شده نویدبخش راهی نوین در روش های تشخیصی خواهد بود.
    کلیدواژگان: آپتاسنسور، TNT، نانو ذرات کروی شکل طلا، تشخیص کالریمتریک
  • حجت الله پیرزاده، علی محمد نظری، کیانوش زهراکار صفحات 187-196
    مقدمه
    اعتیاد یکی از مهم ترین آسیب های اجتماعی است که جامعه و به خصوص نسل جوان را به صورت جدی تهدید می کند. به طوری که سلامت فرد، خانواده و جامعه را به خطر می اندازد و همچنین موجب انحطاط روانی و اخلاقی فردی می شود. پژوهش حاضر باهدف بررسی نقش عملکرد خانواده در پیش بینی گرایش به مواد مخدر در دانش آموزان طراحی شد.
    مواد و روش ها
    پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانش آموزان پسر دبیرستانی شهر کرج در سال 1393-1392 تشکیل می دادند که مشتمل بر 15000 دانش آموز بودند. بر اساس جدول کرجسی و مورگان تعداد اعضای نمونه 375 نفر تعیین گردید که به روش نمونه گیری خوشه ایچندمرحله ای انتخاب شدند. گردآوری داده ها با استفاده از مقیاس استعداد اعتیاد وید و همکاران (1992) (APS) و ابزار سنجش خانواده اپشتاین و همکاران (1983)(FAD) انجام شد. برای تجزیه وتحلیل داده ها از روش های همبستگی پیرسون و رگرسیون گام به گام استفاده گردید و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS نسخه 18 انجام شد.
    یافته ها
    یافته ها نشان داد که در خانواده 14/4 درصد افراد نمونه، سابقه اعتیاد وجود دارد و در 85/6 درصد دیگر سابقه اعتیاد وجود نداشته است. نتایج همبستگی نشان داد که مولفه های حل مسئله و ابراز عواطف با گرایش به اعتیاد رابطه منفی و معنادار دارند و مقادیر آن ها به ترتیب 0/197 و 0/144 می باشد (0/05 ≥P ). همچنین رابطه مولفه نقش با گرایش به اعتیاد معنادار نبود (0/05 ≤ P). نتایج تحلیل رگرسیون گام به گام نیز بیانگر این بود که مولفه های حل مسئله و ابراز عواطف با یکدیگر 0/074 از تغییرات گرایش به اعتیاد را تبیین می کنند و اندازه تاثیر هر یک از این متغیرها در معادله رگرسیونی به ترتیب 0/324 و 0/225 می باشد.
    نتیجه گیری
    با توجه به اهمیت نقش عملکرد خانواده در گرایش دانش آموزان به مواد مخدر نتایج پژوهش حاضر می تواند در زمینه برنامه ریزی و اتخاذ سیاست های مقتضی جهت ارائه برنامه های آموزشی به خانواده ها و دانش آموزان آن ها مفید باشد.
    کلیدواژگان: اعتیاد، عملکرد خانواده، دانش آموزان
  • انوشیروان کاظم نژاد، محمد غلامی فشارکی، ندا گیلانی صفحات 197-204
    مقدمه
    آگاهی، نگرش و انتظار به ازدواج ازمکانیسم های کلیدی برای پیش بینی و بررسی رفتار و روند واقعی در ازدواج می باشند. با توجه به اهمیت ازدواج در کشور ایران این مطالعه با هدف بررسی آگاهی، نگرش و انتظار از ازدواج در کارکنان مجرد پلیس تهران انجام پدیرفته است.
    مواد و روش ها
    این مطالعه مقطعی بر روی 366 نفر از کارکنان مجرد پلیس تهران در سال 1393 انجام پذیرفته است. در این مطالعه افراد با استفاده از نمونه گیری خوشه ایدو مرحله ای، انتخاب و به دو پرسشنامه فرم اطلاعات دموگرافیک و پرسشنامه آگاهی، نگرش و انتظار از ازدواج که روایی و پایایی آن تایید شده بود پاسخ دادند. در این مطالعه داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه 20 و با استفاده از آزمون تی مستقل، تحلیل واریانس با مقایسه چندگانه توکی و همبستگی پیرسون تحلیل گردیدند.
    یافته ها
    این مطالعه شامل 366 نفر؛ 172 نفر (47درصد) زن و 194 نفر (53 درصد) مرد 162 نفر (44 درصد) کارکنان صفی و 204 نفر (56 درصد) ستادی با میانگین سنی 26 سال و میانگین سابقه کاری پنج سال بود. از بین متغیرهای موجود در مطالعه نوع فعالیت، میزان تحصیلات، درجه نظامی، نوع استخدامی، میزان درآمد ماهیانه، سن و سابقه کار بر انتظار از ازدواج همچنین درجه نظامی، میزان درآمد و سن ایده آل ازدواج بر نگرش ازدواج و نهایتا درجه نظامی، میزان درآمد و سن ایده آل برای ازدواج بر آگاهی از ازدواج تاثیر گذار بودند.
    نتیجه گیری
    با توجه به آگاهی و نگرش نسبتا پایین کارکنان مجرد پلیس، لازم است رویکردهایی کاربردی جهت افزایش این دو حیطه و بهبود وضعیت معیشتی پیشنهاد می گردد.
    کلیدواژگان: آگاهی، نگرش، انتظار، ازدواج، مجرد، پلیس
  • غلامرضا محمدی صفحات 205-212
    مقدمه
    عوامل بی شماری ازجمله عوامل فردی، خانوادگی و اجتماعی در شروع، ادامه و یا بازگشت پس از درمان وابستگی به مواد مخدر موثر هستند بنابراین هدف پژوهش حاضر بررسی نقش دین داری، سبک های فرزند پروری و ناگویی هیجانی در آمادگی به اعتیاد نوجوانان بود.
    مواد و روش ها
    جامعه آماری پژوهش حاضر شامل نوجوانان دختر و پسر پیش دانشگاهی کرمانشاه در سال تحصیلی 1394-1393 بود که درمجموع حدود 10000 نفر بودند. 375 نفر به عنوان نمونه پژوهشی به روش نمونه گیری خوشه ایچندمرحله ای انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه شیوه های فرزند پروری بامریند، پرسشنامه سنجش دین داری آرین، پرسشنامه ناگویی هیجانی تورنتو و پرسشنامه آمادگی به اعتیاد زرگر بود. داده های به دست آمده با استفاده از روش های همبستگی و رگرسیون هم زمان و با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد.
    یافته ها
    نتایج نشان داد که آمادگی به اعتیاد با ناگویی هیجانی، فرزند پروری سهل گیرانه و فرزند پروری مستبدانه رابطه مثبت و با فرزند پروری مقتدرانه و دین داری رابطه منفی معنی دار داشت.
    نتیجه گیری
    نتایج نشان داد که ناگویی هیجانی، سبک های فرزند پروری و دین داری قادر به تبیین معنادار آمادگی به اعتیاد در نوجوانان می باشد.
    کلیدواژگان: سبک های فرزند پروری، دین داری، سهل گیرانه، مقتدرانه، مستبدانه، ناگویی هیجانی
  • یاسین فرشچی تبریزی، حبیب هادیان فرد صفحات 213-222
    مقدمه
    یکی از نیازهای مهم جامعه امروزی استفاده از وسایل نقلیه است و این نیاز مسلما به استفاده بیشتر از وسایل نقلیه منجر می شود که به خودی خود این مسئله باعث افزایش سوانح می شود. عامل انسانی در بروز سوانح و تخلفات رانندگی مهم ترین عامل است. نوع شخصیت افراد در نحوه رفتار آن ها در حین رانندگی تاثیر می گذارد. هدف این پژوهش بررسی فراوانی خطاهای راهنمایی و رانندگی در ترددهای درون شهری است.
    مواد و روش ها
    در این پژوهش جامعه موردمطالعه کلیه افراد ترددکننده (اعم از سواره یا پیاده) در سطح معابر اصلی شهر شیراز بود و نمونه شامل کلیه افراد ترددکننده در یک مقطع پنج دقیقه ای در هشت نقطه از شهر شیراز بود. ابزاری پژوهش شامل دوربین فیلمبرداری و چک لیست محقق ساخته از خطاها در حین تردد بود.
    یافته ها
    26 درصد ترددکنندگان مرتکب خطا می شوند. 92 درصد موتورسواران به سلامت خود توجه ندارند و از کلاه ایمنی در هنگام تردد استفاده نمی کنند و عابران پیاده بی توجه به خطر تصادف از نقاط غیرمجاز گذر می کنند.
    نتیجه گیری
    با توجه به یافته ها می تواند گفت در زمانی کوتاه از هر چهار نفر تقریبا یک نفر مرتکب خطا و تخلف می شود و این به خاطر عدم آموزش صحیح قوانین، عدم درک صحیح از خطر و معابر غیراستاندارد است.
    کلیدواژگان: رفتارهای پرخطر رانندگی، سوانح ترافیکی، شخصیت
  • حمدالله هادی، مرتضی سلطانی صفحات 223-230
    مقدمه
    هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر شش هفته تمرین سرعتی- تعادلی بر میزان تعادل کارکنان میانسال نیروی انتظامی بود.
    مواد و روش ها
    20 نفر از افراد میانسال که هفته ای سه بار در فعالیت های آمادگی جسمانی شرکت داشتند در این مطالعه شرکت کردند. آزمودنی های تحقیق به دو گروه تقسیم شد. گروه اول (10=n) تمرینات ترکیبی سرعتی- تعادلی را به مدت شش هفته و هر هفته دو جلسه انجام داد. گروه دوم (10=n) نیز به عنوان گروه کنترل در این مطالعه شرکت کرد که در هیچ گونه برنامه تمرینی استفاده شده توسط گروه دیگر شرکت نکرده و به برنامه های معمول خود ادامه دادند. برای برآورد میزان تعادل آزمودنی ها، پس از گرم کردن مختصر (پنج تا 10دقیقه کشش و دوی نرم) از تست تعادل ستاره (SEBT)1 در هشت جهت استفاده شد. در طول شش هفته که گروه تمرینی، تمرینات ویژه خود را انجام می داد از گروه کنترل خواسته شد فعالیت های بدنی روزانه و تمرینات خود را حفظ نمایند. روز بعد از اتمام دوره تمرینی، تعادل آزمودنی ها دوباره اندازه گیری شد.
    یافته ها
    پس از اجرای دوره تمرینی و در پس آزمون SEBT فاصله دستیابی آزمودنی های گروه تمرینی در تمامی جهت ها افزایش معنی داری داشت که نشانگر تاثیرات افزایشی اجرای تمرینات سرعتی-تعادلی بر تعادل افراد میانسال بود. بااین حال در فاصله دستیابی آزمودنی های گروه کنترل در پیش و پس آزمون SEBT هیچ تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج تحقیق استفاده از تمرینات سرعتی- تعادلی به منظور کاهش احتمال سقوط و بهبود تعادل افراد میان سال توصیه می شود.
    کلیدواژگان: تمرین سرعتی، تعادلی، تعادل، مردان میانسال، نیروی انتظامی
  • محسن میر انصاری، علی گراوند، انوشیروان کاظم نژاد، حشمت الله اسدی صفحات 231-238
    مقدمه
    با توجه به اهمیت تحلیل استنادی در ارزیابی مجلات مطالعه حاضر باهدف تحلیلی استنادی و نیمه عمر منابع مقالات منتشرشده در مجله طب انتظامی در بین سال های 1391 تا 1394 انجام شده است.
    مواد و روش ها
    مطالعه حاضر یک مطالعه طولی گذشته نگر از نوع مطالعات کتاب سنجی است که در سال 1394 انجام گردیده است. داده ها با استفاده از یک فرم جمع آوری محقق ساخته روا و پایا، از مقالات منتشرشده در بین سال های 1391 تا 1394 جمع آوری و با استفاده از نرم افزار Excel نسخه 2007 بر اساس اهداف مطالعه خلاصه سازی و گزارش گردیدند.
    یافته ها
    یافته ها نشان داد که نیمه عمر منابع مورداستفاده 48/7 سال بوده است. از مجموع 3534 استناد صورت گرفته 2932 مورد مربوط به مجلات بوده است. 53/77 درصد از منابع به زبان انگلیسی بوده اند و تعداد مجلات هسته نیز 12 مجله بوده است.
    نتیجه گیری
    با توجه به پراکندگی منابع مورداستفاده پیشنهاد می شود مسئولین امر در جهت تامین منابع موردنیاز به ویژه مجلات هسته اقدامات لازم را انجام دهند. همچنین با توجه به اهمیت نیمه عمر منابع پیشنهاد می شود محدودیت هایی را برای منابع مورداستفاده توسط نویسندگان اعمال نمایند.
    کلیدواژگان: علم سنجی، کتاب سنجی، تحلیل استنادی، نیمه عمر، مجله طب انتظامی
|
  • Maryam Asghar Hedari, Mohammad Salehi, Masoud Mobini, Mahmmod Golami Pages 171-176
    Background
    Enteric fever causes by Salmonella enteric and in 600 thousand of cases leading to death. We aimed to report a severe case of salmonellosis in a child.
    Case Presentation
    The patient was a male 4 month old child who referred to ACECR (Academic Center for Education, Culture and Research) with 2 days history of fever, vomiting and diarrhea. Interviewing, blood analyze, blood and stool culture have done. Stool culture and biochemical tests confirmed the Salmonella Paratyphi C. Patient and his family hadnt any history related to salmonellosis.
    Conclusion
    This report showed infection must be transmitted by a nonmember of family asymptomatic carrier. Treatment has done by oral suspension of 100 mg/ml Cefexcime. Stool exam has showed the normal flora after 20 days.
    Keywords: Enteric fever, Salmonella Paratyphi C, Child, Iran
  • Hossein Barkheh, Mehdi Zeinoddini, Bijan Ranjbar Pages 177-186
    Background
    Current study is aimed at designing and producing gold-nanoparticle based aptasensor for colorimetric detection of tri-nitro toluene (TNT).
    Materials And Methods
    Gold-nanoparticles have a wide range of application in designing biosensors for their special and highly sensitive plasmonic characteristics. In the present study, TNT molecule has been detected by designing and producing gold nanoparticle based aptasensor. After synthesizing gold nanoparticles and functionalizing them by ssDNA aptamer having 52 nucleotides, aptasensor performance for detecting target molecule was evaluated. Techniques such as dynamic light scattering (DLS), transmission electron microscope and UV-Vis spectrophotometer were used to characterize the size and shape of nanoparticles, functionalizing them by aptamer, and also their sensitivity to detect target.
    Results
    UV-Vis spectrophotometer, DLS, and TEM microscopy tests indicated that gold nanoparticles were synthesized with excellent quality and average size of 40 nm. TNT molecule was colorimetric detected with sensitivity of 15 nanomolar using gold nanoparticle based aptasensor.
    Conclusion
    According to the results it can argue that the strategy promises a novel method in detection due to wide range of such aptasensors detection. .
    Keywords: aptasensor, TNT, gold nanoparticles, colorimetric detection
  • Hojat Allah Pirzadeh, Alimohamad Nazari, Kianoosh Zahrakar Pages 187-196
    Background
    Addiction is one of the most important social harms, that seriously threatens society, particularly the young generation. It endangers the individual, family and society health and also leads to mental and moral corruption. The present research was designed by the aim of investigating the role of family’s function in prediction of tendency to drugs among students.
    Materials And Methods
    The present study is descriptive and correlational. The population of this research includes all the high school boy students in Karaj city in the academic year of 1392-93, which included 15000 students. Based on the Krejcie and Morgan table, the number of the sample was determined as 375 individuals, which were selected through a multistage cluster sampling. The data collection was performed through addiction potential scale of Weed et al. (APS) (1992) and family assessment devise (FAD) of Epstein et al, (1983). For analyzing the data, methods of Pearson correlation and step-by-stem regression were used, and the data were analyzed by using SPSS v. 18.
    Results
    Findings showed that in families of 14.4% of the individuals, there is an addiction background, and in 6/85% there is no addiction background in the family. The correlation results showed that the components of problem-solving and affection expression have a negative and significant relationship with tendency to addiction, and their values are – 0.197 and – 0. 144 (P > 0.05). Also, the relationship between the component of role and tendency to addiction was not significant (P > 0.05). The results of step-by-step regression also indicated that the components of problem solving and affection expression explain 0.074 of the differences in tendency to addiction and the effect size of each of these variables in the regression equation is 0.324 and 0.225, respectively.
    Conclusion
    Regarding the importance of the role of family’s function in drug tendency among students, the results of the present study can be useful in the context of planning and making appropriate policies for the purpose of promoting educational programs to families and their students.
    Keywords: addiction, family's function, students
  • Anoshiravan Kazemnejad, Mohammad Gholami Fesharaki, Neda Gilani Pages 197-204
    Background
    Knowledge, attitude and marriage expectation are keys mechanisms in anticipating real behavior in marriage. According to the importance of marriage in Iran country this study was done with aim of study of knowledge, attitude and marriage expectation in single Tehran's Police Personal
    Materials And Methods
    This cross sectional study was done on 366 Tehranian single police personal in year 2014. In this study subjects selected using two-stage cluster sampling and responded to the demographical questioner and knowledge, attitude and marriage expectation questioner that validity and reliability were confirmed. In this study data were analyzed suing SPSS version 20 software and reported by independent t-test, analysis of variance with Tukey`s multiple comparison and Pearson correlation.
    Results
    This study consist of 366 person (172 (47%) female and 194 (53%) male -162 (44%) Line personal and 204(56%) staff personal) with mean age and work experience 26 and 5 year respectively.Among study variable job type, education, military grade, employment status, monthly income, age, year of services relationship with marriage’s expectation and military grade, income, age, ideal child size showed significant relationship with marriage’s attitude. Finally military grade, income and ideal child size showed relationship with knowledge.
    Conclusion
    Given the low knowledge and attitude rather marriage expectation, using practical approaches to increase these two areas and improving living condition were be suggested.
    Keywords: knowledge, attitude, expectation, marriage, single, police
  • Gholamreza Mohamadi Pages 205-212
    Background
    Many components such as personal, familial, and social factors in an onset, continuing and relapse after treatment of substance dependency are effective. Therefore the aim of the present research was to examine the role of religiosity, parenting style, and alexithymia, in readiness to addiction in adolescents.
    Materials And Methods
    The population of the current research included all girl and boy adolescents in Kermanshah city in 1393-1394 academic years that were 10000. Among them, three hundred and five were selected as sample group by multi-stage cluster sampling method. The instruments include Baumrind parenting style, Arian religiosity assessment, Toronto Alxithymia scale, and Zargar readiness to addiction questionnaire. The data were analyzed with descriptive and inferential statistics (correlation and simultaneous regression) via SPSS software.
    Results
    The results showed that readiness to addiction has positive relationship with alexithymia, easy going and arbitrary parenting style and has negative relationship with authoritative parenting style and religiosity.
    Conclusion
    The results showed that alexithymia, parenting styles and religiosity are able to predict significantly readiness to addiction in adolescents.
    Keywords: alexithymia, parenting styles, religiosity, easy going, arbitrary, authoritative
  • Yasin Farshchi Tabrizi, Habib Hadian Fard Pages 213-222
    Background
    Application of vehicles in urban areas is one of the necessities of social lives and such needs certainly lead to greater use of vehicles. Traffic collision, road injuries and deaths are some consequence of traffic violations. The major element in traffic accidents is human factor. Personality type influences their behavior while driving. The objective of this research is to investigate the frequency of human errors while driving in urban areas.
    Materials And Methods
    Eight locations on streets of urban area of Shiraz was selected by multistage sampling and a camera recorded 5-minute period in each point. Ten moving violations checked for every driver or pedestrian.
    Results
    The results showed that 26% of the travelers commit traffic violations. 92% of the motorbike drivers disregarded their safety and did not use helmet. The pedestrians also ignored the risk of accident and passed illegal points
    Conclusion
    According to the findings of the research, it can be said that in a short period of time, one in every four people commit a traffic offense. The reason is lack of proper training of traffic rules, lack of understanding the risk and non-standard passages.
    Keywords: risky driving behaviors, traffic accidents, personality
  • Hamdollah Hadi, Mortaza Soltani Pages 223-230
    Background
    The purpose of this study was to consider the effect of Velocity-Balance training on Balance in Police middle-aged males.
    Materials And Methods
    20 middle-aged males without any precedence of lower extremity, voluntarily participated in this study. They divided into two groups as follow: group 1: Velocity- Balance (n=10) exercise 2: control group (n=10). One day before from executing of exercises, Balance assessed with using the SEBT test. Within 6 week that exercises group executing exercise programs, Control group asked to continue their daily common activities. One day after from completing of exercises, Balance of subjects assessed with using the SEBT test.
    Results
    Significant differences were seen between pre and post reaching distance using SEBT after the applying velocity-balance training program for practice group in all directions of SEBT. The results not showed any difference between pre and post reaching distance in SEBT for control group.
    Conclusion
    According to the results, using velocity-balance exercises in middle-aged male training programs are recommended to decrease likelihood of falling and improve the middle-aged population Balance.
    Keywords: training, balance, middle, aged, police
  • M. Miransar, A. Geravand, A. Kazemnejad, H. Asadi Pages 231-238
    Background
    Considering the importance of citation analysis in journal evaluation this study was conducted to citation analysis and the half-life of published articles in the Journal of Police Medicine during 2012 to 2016.
    Materials And Methods
    This study is a prospective longitudinal study of bibliometric studies that have been done in 2016. Data collection was done by a valid data collection form in published articles during 2012 to 2016 and were summarized, and reported based on the objectives of the study by the Excel version 2007.
    Results
    The results showed that the half-life of references was 7.48 years. From 3534 citations were made, 2932 was related to journals. 77.53% of the references were in English and 12 core journals was known.
    Conclusion
    According to the distribution of references it is recommended used that responsible provide the needed resources especially core journals perform the necessary actions. Also with considering the importance of half-life of the references it is recommended that restrictions on the references used by the authors apply.
    Keywords: scientometrics, bibliometric, citation analysis, half, life, journal of police medicine