فهرست مطالب

مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی - سال چهاردهم شماره 3 (پیاپی 52، پاییز 1398)

نشریه مطالعات حفاظت و امنیت انتظامی
سال چهاردهم شماره 3 (پیاپی 52، پاییز 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/07/24
  • تعداد عناوین: 6
|
  • سعدی امجدیان*، محمد جواد کاملی، فرزین فولادی صفحات 1-28
    زمینه و هدف

    تعالی سازمانی نتیجه فعالیت ها و اقدام های هدفمند مختلفی است؛ اما همه سازمان ها در این راستا نیازمند سرمایه اجتماعی هستند  و بدون سرمایه اجتماعی تعالی سازمان ها با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد ؛ هدف از انجام این پژوهش تبیین ارتباط سرمایه اجتماعی سازمانی با تعالی سازمانی در سازما ن های حفاظتی است. سرمایه اجتماعی به عنوان منبع مهمی تلقی می شود که سازمان ها نیازمند توسعه آن هستند تا به مزیت رقابتی و تعالی دست یابند.

    روش تحقیق

    این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و ماهیت، توصیفی- تحلیلی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کارکنان و مدیران شاغل در سازما ن های حفاظتی است که از طریق فرمول کوکران حجم نمونه 196 نفر تعیین گردیده؛ روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری تصادفی طبقه ای به نسبت در سه سطح مدیران عالی، میانی و عملیاتی انتخاب شده است. پرسش نامه های استاندارد برای سنجش متغیرهای سرمایه اجتماعی و تعالی سازمانی استفاده شده است و برای افزایش روایی و اعتبار پرسش نامه ابتدا تعدادی پرسش نامه بین جمعی از مدیران عالی سازما ن های حفاظتی توزیع گردید و کلیه ابهام های کارکنان در ارتباط با سوال ها مشخص شد؛ بدین ترتیب تعدادی از سوال ها حذف و تعدادی دیگر جایگزین شد و در نهایت پس از شفاف شدن و رفع ابهام ها، پرسش نامه نهایی تهیه و توزیع گردید. برای براورد پایایی پرسش نامه از فرمول ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است. در این تحقیق به منظور آزمون فرضیه های مرتبط با الگوی مفهومی پیشنهادی، از روش های آمار توصیفی و همچنین آمار استنباطی استفاده شده است. در روش توصیفی از جداول آماری برای توصیف و تحلیل جمعیت شناختی تحقیق استفاده شده و در روش آمار استنباطی آزمون های کالموگروف اسمیرونوف به منظور تعیین نرمال بودن داده ها و ضریب همبستگی پیرسون به منظور تعیین میزان ارتباط بین متغیر های مستقل و وابسته استفاده شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    نتایج تحقیق مبتنی بر آزمون فرضیه ها و آزمون همبستگی پیرسون، نشان می دهد بین سرمایه اجتماعی و تعالی سازمانی در سازما ن های حفاظتی ارتباط معناداری وجود دارد.

    کلیدواژگان: تعالی سازمانی، سازمان های حفاظتی، سرمایه اجتماعی
  • جلال صفرخانلو*، محمدباقر نژاداسماعیل عزیزی صفحات 29-58
    زمینه و هدف

    اقدام های مدیریتی مناسب برای افزایش رضایتمندی کارکنان و در نهایت افزایش بهره وری سازمان نیازمند شناخت ویژگی های شخصیتی و نگرش کارکنان به سازمان است، این شناخت می تواند راه گشای مدیریت در اتخاذ تدابیر مدیریتی مناسب برای جبران کمبودها و ضعف ها باشد، هدف از انجام این پژوهش بررسی و واکاوی ارتباط بین ویژگی های شخصیتی با عملکرد و رضایت شغلی کارکنان سازمان های امنیتی است.

    روش شناسی

    تحقیق حاضر از لحاظ روش تحقیق، کمی و به صورت پیمایشی و از نظر هدف کاربردی است. جامعه آماری این تحقیق شامل چند سازمان امنیتی، روش نمونه گیری بر اساس فرمول کوکران 62 نفر تعیین گردیده است. ابزار استفاده شده در پژوهش حاضر برای ویژگی شخصیتی، پرسش نامه کوتاه ان.ای.او[1] و برای عملکرد شغلی از پرسش نامه پاترسون و همچنین برای رضایت شغلی از پرسش نامه بری فیلد وروث استفاده گردیده است. برای پایایی پرسش نامه ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده که پایایی کلی پرسش نامه ان.ای.او با ضریب 75/0 و پایایی پرسش نامه پاترسون با ضریب 82/0 و پایایی پرسش نامه بری فیلد وروث با ضریب 79/0 بوده و روایی آن نیز از طریق محتوایی مورد تایید قرار گرفت. برای آزمون نرمال بودن داده ها از آزمون چولگی و کشیدگی داده ها استفاده و برای بررسی ارتباط از آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن و همچنین رگرسیون خطی با استفاده از نرم افزار Spss استفاده شده است.

    یافته ها ونتیجه گیری

    یافته ها و نتایج تحقیق حاکی از آن است که بین میزان عملکرد شغلی و رضایت مندی کارکنان ارتباط مستقیم و معنا داری وجود دارد و همچنین بین ویژگی های شخصیتی برون گرایی، دلپذیربودن، باوجدان بودن با عملکرد شغلی ارتباط مستقیم و معنا دار و بین ویژگی های شخصیتی روان رنجوری با رضایت شغلی ارتباط معکوس و معنا دار و بین ویژگی های برون گرایی و با وجدان بودن ارتباط مستقیم و معنا داری با رضایت شغلی برقرار است. [1] NEO

    کلیدواژگان: باوجدان بودن، برون گرایی، دلپذیر بودن، رضایت شغلی، روان رنجوری، عملکرد شغلی، ویژگی های شخصیتی
  • محمد رضایی*، خدابخش کتولی نژاد، رجبعلی شیخ زاده صفحات 59-84
    زمینه و هدف

    از عمده دلایل موفقیت هر سازمانی، برخورداری آن سازمان از کارکنان کارامد و در راس آن نیز مدیران اثربخش است و از سوی دیگر، بسیاری از چالش های درون، پیرامون و محیط هر سازمان هم به نوعی متاثر از وضعیت کاری همین کارکنان و همچنین مدیران، به واسطه تفوق جایگاهی آنان و مواجه شدن یادشدگان با عوامل مهار ناپذیر مختلفی مانند فرصت ها و برخورداری های وابسته به شغل و جایگاه است که رایج ترین آنها نیز، مولفه های قدرت، ثروت و... هستند که هر مدیری به طور طبیعی و به فراخور شغل و جایگاه خود، از آن برخوردار و به موجب این امکان، برخی از مدیران؛ مرتکب ترجیح روابط بر ضوابط و مواردی از این دست می گردند که این همان نقطه شروع آسیب پذیری سازمان است که به نوعی مدیران و کارکنان جمعی را تحت تاثیر خود قرار می دهد؛ همین دغدغه، زمینه انجام این تحقیق و هدف آسیب شناسی بهره وری مدیران در این سازمان است.

    روش شناسی

    تحقیق انجام شده، از نظر هدف کاربردی و از حیث روش کمی و به صورت توصیفی- پیمایشی است و جامعه آماری آن مدیران و کارکنان بخشی از سازمان اطلاعاتی به تعداد کل 492 نفر است که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه آن تعداد 217 نفر محاسبه و به روش طبقه ای، نمونه گیری انجام و پرسش نامه تهیه و سپس توزیع و پس از تکمیل گردآوری و مورد تحلیل قرار گرفته است. پایایی پرسش نامه 81 سوالی تهیه شده (بر اساس مبانی نظری تحقیق) که در سه بعد؛ رفتاری، ساختاری و زمینه ای استخراج و تدوین گردیده، از طریق روش آلفای کرونباخ، 94 درصد محاسبه و در ادامه با استفاده از نرم‏افزارهای آماری SPSS و LISREL و همچنین آزمون های آماری؛ ارتباط همبستگی پیرسون کندل تاسی و آزمون رتبه ای فریدمن، سوال های مزبور، مورد سنجش و ارزیابی های مربوط قرار گرفته اند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    تحلیل داده های جمع آوری شده نشان می دهد که از بین سه بعد پیش گفته، بعد رفتاری با 84.5 درصد؛ بعد ساختاری با 84.1 درصد و بعد زمینه ای با 84 درصد، به ترتیب از بیشترین تا کمترین بار عاملی برخوردار و هر بعد نیز، تکمیل کننده بعد بعدی است که نشان از ارتباط مستقیم همه ابعاد را با محوریت بهره وری مدیران دارد؛ بنابراین، و با استناد به نظر پاسخگویان که به جرئت می توان گفت، نظر نخبگان تجربی و علمی سازمان است، پرداختن و توجه سازمان به مولفه های بعد رفتاری، به منظور افزایش بهره وری مدیران سازمان مربوط، مهم ترین نتیجه این پژوهش با این حجم و گستردگی مولفه هاست.

    کلیدواژگان: آسیب شناسی، بهره وری مدیران، مدیریت بهره وری
  • سیدعلی میرقادری*، اسکندر صفری، علی اکبر زمانی صفحات 85-118
    زمینه و هدف

    نیروی انتظامی ج.ا.ا یکی از نهادهای مهم تاثیرگذار در تامین و برقراری نظم و امنیت در کشور است، برای هم افزایی و هم پوشانی فعالیت های مختلف انتظامی تقویت و گسترش همدلی و همزبانی در ابعاد مختلف در این سازمان مقدس یک ضرورت انکارناپذیر است؛ همین موضوع زمینه انجام این تحقیق بوده و هدف محقق آن است تا با روش های علمی و با احصای مولفه های همدلی و همزبانی نتایج را استخراج و در اختیار مدیران و تصمیم گیران قرار داده و با رعایت آنها در تمامی سطوح و ارکان نیروی انتظامی به این موضوع، جامه عمل پوشانده شود.

    روش شناسی

    این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش کیفی (توصیفی- تحلیلی) است و به دنبال تبیین ابعاد، مولفه ها و شاخص های همدلی و همزبانی در ناجا (بر اساس رهنمودها و فرمایش های فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) است. جامعه آماری شامل 80 نفر از فرماندهان، مدیران، معاونان و جانشینان معاونت های ناجا هستند و حجم نمونه به صورت تمام شمار است که پس از توزیع پرسش نامه ها تعداد 75 پرسش نامه جمع آوری گردید. اطلاعات لازم از روش اسنادی و تحلیل محتوای فرمایش های فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) گردآوری و داده ها نیز از طریق توزیع پرسش نامه محقق ساخته بین جامعه آماری در چهار بخش جمع آوری شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    پس از انجام آزمون های آماری از جمله آزمون رتبه ای فریدمن، نتایج تحقیق نشان داد که فرمان ها و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) در بعد نیروی انسانی در اولویت اول، بعد سلسه مراتب در اولویت دوم، بعدهای قوانین، آیین نامه ها و بخش نامه ها و بعد فناوری به ترتیب در اولویت سوم و چهارم در تحقق همدلی و همزبانی در ناجا موثر است. پیشنهادهای حاصل از تحقیق، در خصوص ابعاد چهارگانه مبتنی بر نتایج نیز ارائه گردیده است.

    کلیدواژگان: فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی)، نیروی انتظامی ج، ا، ا، همدلی، همزبانی
  • کریم رضا خمیس آبادی*، اکبر استرکی، فرزین فولادی صفحات 119-142
    زمینه و هدف

    انجام فعالیت های پژوهشی بخش گسترده ای از وظایف سازمان های حفاظتی را تشکیل می دهد، نتایج و اثربخشی این فعالیت ها برای مدیران سازمان های مزبور از اهمیت زیادی برخوردار است؛ همین موضوع زمینه انجام پژوهش بوده و هدف از تحقیق حاضر، ارزیابی اثربخشی برنامه های پژوهشی سازمان های حفاظتی درتوانمند سازی کارکنان است.

    روش شناسی

    این تحقیق از لحاظ نوع کاربردی و با روش کمی صورت گرفته است و برای جمع آوری اطلاعات از روش اسنادی و اطلاعات کتابخانه ای بهره گیری شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر کارکنان سازمان های حفاظتی است. برای انتخاب نمونه از روش تصادفی و با استفاده از جدول مورگان تعداد 132 نفر انتخاب و به منظور کفایت نمونه های آماری و افزایش قابلیت تعمیم پذیری نتایج تحقیق، این تعداد به 160 نفر افزایش یافت. در این پژوهش از آزمون کلموگروف اسمیرنف برای نرمال و غیرنرمال بودن داده ها و از آمار توصیفی مانند میانگین و انحراف استاندارد و از آمار استنباطی، همچون، آزمون ضریب همبستگی پیرسون برای رد یا تایید فرضیه های تحقیق مورد تحلیل قرار گرفته است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    نتایج پژوهش نشان داد که بین برنامه های پژوهشی سازمان های حفاظتی و توانمند سازی کارکنان ارتباط معناداری وجود دارد. همچنین بین برنامه های پژوهشی سازمان های حفاظتی و بهبود معیارهای 9 گانه الگوی توانمندساز EFQM در این سازمان ارتباط معنادار وجود دارد؛ بنابراین، بر مبنای دستاوردهای این تحقیق پیشنهاد می شود که نخست حمایت از برنامه های پژوهشی به منظور تدوین و بازنگری مستمر در هدف ها و ماموریت های سازمان به طور جدی پیگیری و اجرا شده و دوم اینکه اولویت های پژوهشی متناسب با نقاط قوت و ضعف وضعیت موجود توانمند سازی کارکنان به منظور تدوین راهبردهای ارتقا به سمت وضعیت مطلوب تدوین گردد.

    کلیدواژگان: ارزیابی اثربخشی، برنامه های پژوهشی، توانمند سازی کارکنان، الگوی EFQM
  • داود دعاگویان*، فرزین فولادی، رحیم عبدالهی صفحات 143-162
    زمینه و هدف

    زمینه انجام این پژوهش؛ گسترش روزافزون شبکه های اجتماعی و تهدیدهای متصوره آنها به ویژه گفتمان سازی های غیراخلاقی از این قبیل است که همواره ارزش های بومی و اسلامی جامعه را تهدید می نماید.

    روش شناسی

    این تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ روش کمی و به صورت توصیفی- پیمایشی انجام گرفته است. جامعه آماری تحقیق مدرسان ارتباطات و رایانه و حقوق در یکی از دانشگاه ها به تعداد 196 نفر و جمعی از خبرگان به تعداد 345 نفر است که با استفاده از روش نمونه گیری احتمالی تصادفی تعداد 226 نفر به عنوان جامعه نمونه انتخاب شدند.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته ها نشان می دهند که هر یک از مولفه های شبکه های اجتماعی در بروز گفتمان های غیراخلاقی تاثیر دارند که نقش توجیهی و ارشادی جامعه در جلوگیری از این تاثیر در اولویت اول؛ فرهنگ هنجارشکنی اخلاقی شبکه های اجتماعی (تلگرام) و مصادیق شبکه های اجتماعی (تلگرام) در اولویت های دوم و سوم این تاثیرگذاری قرار دارند. نتایج تحقیق نشان می دهد که باید با پدیده استفاده مفرط و ناآگاهانه از شبکه های اجتماعی تحت تلفن همراه مبارزه فرهنگی کرده و برخوردهای انتظامی و اداری با این پدیده پیشنهاد نمی گردد. به نظر می رسد که هدایت و راهنمایی با استفاده از پیام رسان های داخلی در این زمینه مفید خواهد بود. همچنین پیشنهاد می گردد که با تدوین قوانین مدون، به روز و کارامد به منظور اعمال نظارت در شبکه های اجتماعی با رویکرد پیشگیری از جرائم توسط شورای عالی نظارت بر فضای مجازی و بومی سازی شبکه های اجتماعی با به کار گیری از نقش تاثیرگذار نخبگان و صاحب نظران در شبکه های اجتماعی گام های اساسی در این زمینه برداشته شود.

    کلیدواژگان: تلفن همراه، تلگرام، شبکه اجتماعی، گفتمان غیراخلاقی
|
  • Sadi Amjadian *, Mohammad Javad Kameli, Farzin Fooladi Pages 1-28
    Background and goal

     organizational excellence is the result of actions and various purposeful activities; but all of these organizations need social treasure in this regard and without social treasure , organizations' excellence will face with a lot of problems ; the purpose of this research is to explain the relation between organizational social treasure with organizational excellence in protective organizations. The social treasure regarded as an important source which organizations need its develoopment untill to achieve competitive benefit and excellence.

    Method of research

    This research is usefully in terms of purpose and analytical descreptive and correlation in terms of method and nature. The statistical society of this research includes employees and managers who was working in protective organizations which via cochran formula the sample size was determined by 196 person. The sampling method is selected by classfied random sampling in three levels of great, middle and operational managers.Standard questionnaires were used to evaluation variables of social treasure and organizational excellence and to increase the justifiability and validity of the questionnaire,first  a number of questionnaires were distributed  among some great managers of protective organizations and all the ambiguities  of the employees about  the questions were recognized; thus some of the questions were removed and some were replaced and at the end, after becoming clear and elimination of the ambiguities, the final questionnaire was prepared and distributed.for estimate the reliability  of the questionnaire ,Cronbach's alpha coefficient formula was used.in this research descriptive statistics and inferential statistics were used for test of the hypotheses which related with the proposed conceptual pattern.In descreptive methode statistical tables were used for describe  and analyze demographic research and in ferential statistics methode the kalmogorov smironov's test was used to determine the normality of the data and pearson's correlation coefficient in order to determine the amont of relation between independent and dependent variables.

    Findings and conclusion

    The results of research based on hypothesis testing and pearson's correlation test show that there is a significant relationship between social treasure and organizational excellence in protective organizations.

    Keywords: Organizational excellence, protective organizations, social treasure
  • Jalal Safarkhanlou *, Mohamad Bagher Nezhad Ismail Azizi Pages 29-58
    Background and goal

    the administration's actions are suitable to increase the satisfaction of staff and finally increase the productivity of the organization in need to know the personality characteristics and the attitude of the staff to the organization, this recognition can be the management of management in the process of the appropriate administration measures to compensate for Doing this research is a review of the connection between personality features with the performance and satisfaction of the staff of security organizations. 

    Method of Pathology

    the present research is the method of research, relative, and as a measure and is applied to the purpose. The Statistical Society of this research includes several security organizations, and the method of sampling based on the Cochran Formula of 62 people. The tool used in the present research for character feature is the short questionnaire of n.e.o and for career performance of the questionnaire Patterson and also for occupational satisfaction from the questionnaire Barry field and Ruth. For the right, the questionnaire was used by the coefficient of alfayi and the right to have a lot of questionnaires questionnaire with the coefficient of 0/75 and the right of the questionnaire with the coefficient of 0/82 and the right of the Barry field questionnaire and Ruth with the 0/79 coefficient Confirmation was placed. For the normal test of data, the data has been taken advantage of the test with data elongation and the connection of the tests of the Pearson and sprmn solidarity coefficient as well as linear regression using spss software.

     Findings and conclusion

    findings and research: results indicate that there is a direct and meaningful connection between the career and contented performance of staff, and also among the characteristics of the personality of Bron, being graceful, with being a Conscience with the career performance of direct and meaningful communication And among the Characteristics of the running personality of adversity, with a career satisfaction, reverse and meaningful communication and between the features of out and with being a conscience, a direct relationship and a meaningful relationship with occupational satisfaction.

    Keywords: with being conscience, out, graceful, Occupational Satisfaction, running adversity, career performance, personality features
  • Mohammad Rezayi *, Khodabakhsh Katolinejad, Rajabali Sheikhzadeh Pages 59-84
    Background and goal

     from major reasons for the Success of each organization is the enjoyment t of the organization of efficient staff and more important than all the managers of assets. On the other side, many challenges within and around the environment of any organization are affected by the situation of these employees and these managers because of their position and face-to-face with various factors such as opportunities and dependent on jobs and positions that are the most common of them. The components of power, wealth and Are that every manager is naturally and in the manner of their jobs and position. Due to these enjoyment and points, some managers are cutting the preference of relationships on the criteria and cases that this is the same starting point of vulnerability of the organization, which affects some of the managers and employees of the group; this is the concern. The background of doing this research and the purpose of pathology is the productivity of managers in this organization.

    Method of Pathology

    research done, in the opinion of the purpose of applied and in the method of relative and is descriptive _ measure and the statistical society of the managers and staff is part of the intelligence agency to the number of total 492 people using the Cochran Formula Volume The number of 217 people calculate and in the floor method, sampling and the question of the letter, and then distribution and after completion of the gathering and was analyzed. For the right , 81 questions produced (based on the fundamentals of theoretical research) in three facets; behavioral, structural and field of extraction and editing, through the alpha method of krwnbakh, 94 % calculate and continue using software Statistics of spss and lisrel, as well as statistical tests, the solidarity connection of Pearson Kendal baldness and Friedman's rank test, questions, measure and evaluation.

     Findings and conclusion

    data analysis of the collected group shows that of the three facets that was already said, behavioral at 84/5 %; structural facets with 84/1 % and a background with 84% In order to be the most and minimum factor, and in any way, the completion of the next the sign of direct communication of all facets with the centric of the managers; Therefore, according to the opinion of the counters it is explicitly said that the opinion of the experimental elite And Science is the organization, paying and attention of the organization to behavioral-behavioral components, in order to increase the productivity of the managers of the Relevant organization, the most important result of This research with this volume and distribution of components.

    Keywords: Pathology, productivity managers, productivity management
  • Seyyed Ali Mirghaderi *, Eskandar Safari, Ali Akbar Zamani Pages 85-118
    Background and goal

     The Islamic Republic of Iran police is one of the most important and effective institutions in order to providing order and security in the country.it is an indispensable necessity for the co-ordination and overlap of the various law enforcement activities to strengthen and extend empathy and co-operation in different dimensions in this holy organization.The same subject was the field of doing this research The purpose of the researcher is to extract the results in scientific ways and with emotions of the components empathy and companionship and provide them to the managers and determiners,and complete this matter by observing them at all levels and elements of law enforcement.

    Methodology

    this research is in terms of porpose ,usefully and in term of methode ,qualitative (descriptive -analytical); and seeks to explain the dimensions, components and indices of empathy and companionship in Naja (based on Supreme Command General guide lines and forms). The sample consisted of 80 commanders, managers, assistants and successors of Naja's assistants, and the sample size is integer that after the distribution of questionnaires, 75 questionnaires were collected. The needed data were gathered from the documentary method and content analysis of Supreme Command General and data were also collected  through questionnaire distribution the statistical society has been collected  in four sections.

    Findings and conclusion

    After performing statistical tests such as Friedman rank test, the results showed that the commands and measures of the supreme command General(HR) in the manpower dimension in the first priority, then the hierarchy in the second priority, the rules dimensions , the Regulations, circulars and the technological dimension are the third and forth priorities to the reality attaching in empathy and companionship in Naja is effective. Suggestions from the research about the four dimensions based on the results are also presented.

    Keywords: Supreme Command General(Supreme Court), The Islamic Republic of Iran Police Force, Empathy, companionship
  • Karimreza Khamis Abadi *, Akbar Estarky, Farzin Fooladi Pages 119-142
    Background and Goal

     doing research activities is a large part of the tasks of protective organizations, The results and effectiveness of these activities are of great importance to managers of these organizations; The same subject was the field of doing this research  and the purpose of the present research was to evaluate the effectiveness of protective organizations’ research programs inempowering employees.

    Methodology

    This research in terms of type is usefully and applied with quantitative method and documentary and library information were used for data collection. The statistical population of this research is staff of protective organizations. To select the sample randomly and using Morgan table, 132 people were selected. In order to the reliability of the statistical samples and increase the generalizeability of the results, this number was increased to160 persons. In this research, the Kolmogorov-Smirnov test for normal and abnormal data and descriptive statistics such as mean and standard deviation and inferential statistics such as pearson correlation coefficient test for rejecting or confirming the research hypotheses were analyzed. Findings and

    conclusion

    The results showed that there is a significant relationship between research programs of protective organizations and staff empowerment. There is also a significant relationship between the research programs of protective organizations and the improvement of the 9 criteria of EFQM empowerment model in this organization.Therefore, based on the findings of this research, it is suggested that first, the support of research programs for the purpose of Edditing and Continuous Review of goals and missions of the organization is seriously pursued and performed and Secondly, research priorities are fits to the strengths and weaknesses sections in this present situation of the employee empowerment in order to formulate promotion strategies towards the desired situation.

    Keywords: Evaluating Effectiveness_Research Programs_Empowering Employees . EFQM pattern
  • Davoud Doagooyan *, Farzin Fooladi, Rahim Abdolaahy Pages 143-162
    The background and goal

    the background of doing this research is the increasing expansion of social networks threats and especially the non-moral conversations such as the indigenous values and the Islamic threatens the society.

     Method of Pathology

    this research has been applied in the way of applied and in the manner of a descriptive _ measure. The Statistical Society of research, communication and computer and rights in one of the universities is the number of 196 people and a group of experts with the number of 345 people who have been selected with a random sampling method of 226 people as a statistical society.

    Findings and conclusion

    findings show that each of the component of social networks is affected by non- moral conversations that the role of justification of society in preventing this impact in the first priority; culture of the moral ethics of social networks Telegram and the social networks of social networks (Telegram) are in the second and third priorities of this influence. The results of research show that with the phenomenon of extreme use of social networks under the mobile phone, the cultural fight and the police and administrative clashes are not offered with this phenomenon. It seems that guidance and guidance will be useful using domestic messaging in this field. It is also suggested that by editing the laws of codified, by day and efficient to the done of the actions of monitoring on social networks with the approach of prevention of crimes by the Supreme Council of monitoring the virtual space and the indigenous of social networks with the use of the role and important elite and the social networks of the basic steps are removed in this field.

    Keywords: Mobile Phone, Telegram, social network, non-moral conversation