فهرست مطالب

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال هفتم شماره 2 (پیاپی 26، تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/09/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نصرت عابدینی، حمید قاسمی*، رضا صابونچی صفحات 11-24

    هدف پژوهش حاضر شناسایی رابطه مصرف رسانه ای با ا مهارت های ارتباطی و رفتارهای اخلاقی دانشجویان رشته علوم ورزشی انجام شد. پژوهش حاضر، به روش توصیفی- همبستگی است که ازنظر هدف جزء تحقیقات کاربردی است.جامعه آماری پژوهش حاضر شامل دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 98-1397 (6230 نفر) بود که با استفاده از جدول تعیین حجم نمونه کوهن، مورگان و گرجسایو با تکیه بر روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای، تعداد 362 نفر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه مهارت های ارتباطی قاسمی (1396)، پرسشنامه میزان مصرف رسانه ای محمودیان و همکاران (1394) و پرسشنامه رفتار اخلاقی زیولکوسکیو همکاران (2012) استفاده شد. روایی و پایی ابزار پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته های پژوهش در سطحمعنی داری 05/0 نشان داد که مصرف رسانه ای بر مهارت های ارتباطی و رفتارهای اخلاقیو مهارت های ارتباطی نیز بر رفتارهای اخلاقی دانشجویان علوم ورزشی تاثیرمعنی داری دارد؛ بنابراین توصیه می شود علاوه بر توسعه هر چه بیشترزیرساخت هایرسانه ای در دانشگاه ها از یک طرف و آموزش نحوه استفاده از رسانه به عنوان یک ابزار ارتباطی و تقویت کنندهمهارت های ارتباطی و رفتار اخلاقی افراد فعال در حوزه ورزش، مسایل اخلاقیموردنیاز فضایرسانه ای را نیز به دانشجویان آموزش داد که نتیجه این امر استفاده مطلوب از رسانه و تکریم مسایل اخلاقی در همه جنبه های زندگی دانشجویانعلوم ورزشیخواهد بود.

    کلیدواژگان: مصرف رسانه ای، مهارت های ارتباطی، رفتارهای اخلاقی
  • ماریه عاشوری*، میرحسن سید عامری، مهرداد محرم زاده صفحات 25-38
    تحقیق از لحاظ نتیجه در فاز کیفی جزء تحقیقات بنیادی و در فاز کمی جزء تحقیقات کاربرد است. نمونه آماری در بخش کیفی 18 نفر از متخصصان ورزش زنان، مدیران فدراسیون های ورزشی و اساتید مدیریت ورزشی و کارمندان خبره وزارت ورزش و جوانان و ادارات ورزش استانی به روش گلوله برفی و هدفمند انتخاب شدند. جامعه آماری تحقیق در بخش کمی کلیه مدیران و کارکنان ستادی وزارت ورزش و جوانان، مدیران ادارات ورزش و جوانان استانی، مدیران فدراسیون های ورزشی بودند (مجموعه 2900 نفر). که بر اساس جدول مورگان حجم نمونه حداقل 217 نفر برآورد شد، تعداد 300پرسشنامه پخش شده و 276 پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفت. برای آزمون فرضیه ها از تکنیک آماری فریدمن، آزمون t تک نمونه ای، تحلیل عاملی تاییدی و مدل معادلات ساختاری با بهره گیری از نرم افزار لیزرل و نرم افزار spss استفاده شد. نتاج نشان داد که مجموعا 67 مولفه به عنوان گویه های موثر در صلاحیت های حرفه ای مدیران زن با تاکید بر مدیریت تغییر فرانوگرا در وزارت ورزش و جوانان وجود دارد که قابل تقلیل به 12 عامل شامل شایستگی های مدیریتی و رهبری؛ شایستگی های حرفه ای؛ شایستگی های سیاسی؛ شایستگی های ارتباطی؛ شایستگی های عملیاتی؛ شایستگی های ادراکی؛ شایستگی های روانی؛ شایستگی های عقیدتی؛ شایستگی های اخلاقی؛ شایستگی های فرهنگی-اجتماعی؛ شایستگی های شخصیتی و در نهایت شایستگی های رفتاری و تصمیم گیری است. همچنین، بین صلاحیت های حرفه ای مدیران زن با تاکید بر مدیریت تغییر فرانوگرا در وزارت ورزش و جوانان اولویت معنیداری وجود دارد. به طوری که بالاترین اولویت مربوط به "شایستگی های مدیریتی و رهبری" و پایین ترین اولویت مربوط به "شایستگی های عقیدتی" میباشد.
    کلیدواژگان: ورزش بانوان، مدیران زن، مدیریت تغییر فرانوگرا، وزارت ورزش و جوانان
  • ابوالفضل فراهانی، لقمان کشاورز، ناهید مروی اصفهانی*، مرتضی رضایی صوفی صفحات 39-52
    هدف‎ ‎از‎ ‎پژوهش‎ ‎حاضر تحلیل عوامل موثر بر رفتار مدیران ورزش ‏در رویارویی و مدیریت بحران های ورزش قهرمانی ایران بود.‏‎ ‎جامعه ‏آماری پژوهش مدیران‎ ‎و‎ ‎متخصصان‎ ‎حوزه‎ ‎ورزش‎ ‎قهرمانی‎ ‎و‎ ‎اعضای‎ ‎هیات‎ ‎علمی‎ ‎رشته های‎ ‎تربیت‎ ‎بدنی‎ ‎دانشگاه های‎ ‎کشور به تعداد تقریبی ‏‏800 نفر بود، که بر اساس جدول‎ ‎مورگان‎ ‎‏262 نفر‎ ‎به‎ ‎طور‎ ‎تصادفی-‏طبقه ای‎ ‎برای‎ ‎نمونه‎ ‎تحقیق‎ ‎برگزیده‎ ‎شدند. برای دستیابی به اهداف ‏پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی صوری و محتوایی ‏پرسشنامه به تایید 15 نفر از متخصصین مدیریت ورزشی رسید و روایی ‏سازه آن با تحلیل عاملی تایید شد. پایایی پرسشنامه نیز در یک مطالعه ‏مقدماتی با 30 آزمودنی و با آلفای کرونباخ 72/0 محاسبه شد. برای‎ ‎تحلیل‎ ‎‏ داده ها در بخش کیفی از روش دلفی، و در بخش کمی‎ ‎از‎ ‎روش های آماری‎ ‎توصیفی‎ ‎و‎ ‎استنباطی‎ ‎از‎ ‎جمله‎ ‎تحلیل‎ ‎عاملی اکتشافی و‎ ‎تاییدی‎ ‎با‎ ‎کمک‎ ‎دو‎ ‎نرم‎ ‎افزار‎ AMOS ‎و‎ SPSS ‎‏ استفاده‎ ‎شد. نتایج ‏پژوهش نشان داد برای رویارویی و مدیریت بحران های ورزش قهرمانی، ‏پیش بینی و مدیریت عوامل: برنامه ریزی و هماهنگی، مدیریت، فنی و ‏آموزشی، سیاست های بین المللی، نیروی انسانی، مالی، کنترل و ارزیابی، ‏اطلاعاتی و رسانه ای در رفتار مدیران ورزش کشور تاثیرگذار هستند. ‏
    کلیدواژگان: ورزش قهرمانی، مدیر، بحران، ایران
  • عرفان مرادی*، سید امیر اجاق صفحات 53-67
    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر مسئولیت اجتماعی باشگاه بر نیات رفتاری هواداران استقلال با ملاحظه نقش میانجی هویت تیمی است. روش پژوهش حاضر توصیفی - پیمایشی بوده و بر اساس هدف از نوع مطالعات کاربردی می باشد. روش نمونه گیری نیز به صورت غیراحتمالی، داوطلبانه و دردسترس متشکل از هواداران باشگاه استقلال بود که برآورد حجم نمونه آن با استفاده از نرم افزار SPSS Sample power مبتنی بر اهداف و فرضیات پژوهش صورت پذیرفت، در نهایت 303 نفر در نظر گرفته شدند تا به پرسشنامه های استاندارد استفاده شده مسئولیت اجتماعی در ورزش (ژانگ، 2012)، هویت تیمی (کیم و همکاران، 2019) و نیات رفتاری (کانزل و یاسیم، 2007) جهت بررسی فرضیات تحقیق پاسخ دهند. شایان ذکر است اعتبار و پایایی ابزارها در قالب بخش های مختلف اعم از روایی صوری و محتوایی از منظر صاحبنظران حوزه ی مدیریت ورزش و نیز آزمون های آماری همچون نسبت خصیصه متفاوت - خصیصه یکسان، متوسط واریانس استخراج شده، آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی مورد تایید قرار گرفت. تحلیل های آماری نیز با استفاده از دو نرم افزار SPSS 22 و Smart PLS 3 انجام پذیرفتند. یافته ها حکایت از اثرگذاری مثبت و معنادار مسئولیت اجتماعی باشگاه و هویت تیمی هواداران بر نیات رفتاری آنان داشت. همچنین هویت تیمی نیز تحت تاثیر مسئولیت اجتماعی باشگاه قرار داشت. از طرفی نیز نقش هویت تیمی به عنوان میانجی جزیی به صورت معنادار مورد تایید قرار گرفت.
    کلیدواژگان: نیات رفتاری، هویت تیمی، هواداران ورزشی، مسئولیت اجتماعی در ورزش
  • مریم بشارتی مقدم*، مینا ملائی، رحیم رمضانی نژاد صفحات 69-81

    با توجه به این که یکپارچگی و انسجام سازمانی فواید گوناگونی اعم از، نهادینه شدن هنجارهای اخلاقی، مزیت رقابتی پایدار، تعهد، ایجاد اتحاد و وفاداری، صداقت و غیره را برای سازمان و اعضای آن فراهم می آورد، هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر ساختار سازمانی بر یکپارچگی و انسجام در وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران بود. پژوهش حاضر از نوع توصیفی-تحلیلی بود و به صورت میدانی انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش مدیران سطوح عالی و تصمیم گیرندگان اصلی وزارت ورزش و جوانان بود که نمونه گیری به صورت کل شمار می باشد. از پرسشنامه ساختارسازمانی رابینز (1991) و پرسشنامه محقق ساخته یکپارچگی و انسجام استفاده شد. روایی این پرسشنامه ها توسط 10 نفر از اساتید مدیریت ورزشی تایید شد. پایایی پرسنامه به وسیله آلفای کرونباخ، به ترتیب 70/0 و 80/0 به دست آمد. مدل سازی ارتباط بین متغیرها از مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار smart-pls انجام گرفت. نتایج پژوهش حاکی از آن است که رابطه ساختار سازمانی و یکپارچگی و انسجام با مقدار (t=5/44) در سطح (p <0/05)، مستقیم و معنی دار می باشد. به طورکلی نتایج پژوهش نشان داد که انعطاف و همدلی موجود در ساختار ارگانیک سبب تقویت یکپارچگی و انسجام در وزارت ورزش و جوانان می شود.

    کلیدواژگان: یکپارچگی و انسجام، ساختار سازمانی، وزارت ورزش و جوانان
  • علیرضا نظری*، رضا اندام، حسن بحرالعلوم، حسین عیدی صفحات 83-99
    هدف این پژوهش طراحی و اعتبارسنجی مدل فضیلت سازمانی در سازمان های ورزشی بود. پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی، از حیث ماهیت توصیفی- همبستگی بود. جامعه ی آماری پژوهش کلیه مدیران و کارکنان ادارات ورزش و جوانان غرب کشور بودند که نمونه آماری به صورت هدفمند انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد که روایی صوری پرسشنامه توسط صاحب نظران (14 نفر)، تایید شد. همچنین پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ (83/0) و پایایی ترکیبی تایید شد. جهت تجزیه وتحلیل داده ها و بررسی برازش مدل از مدل سازی معادلات ساختاری در نرم افزار LISREL-SPSS24 استفاده شده است. نتایج نشان داد که ابعاد ساختار سازمانی (76/0)، عدالت سازمانی (74/0)، اخلاق کاری (72/0)، معنویت در کار (73/0)، سرمایه روان شناختی (69/0)، هوش معنوی (75/0)، کیفیت روابط (91/0)، سرمایه گذاری آموزشی (92/0)، نظم و انضباط (90/0)، فضایل اخلاقی (91/0)، بهزیستی رفتاری (80/0)، شایستگی اجتماعی (96/0) و رفتار شهروندی (92/0) نقش معنی داری در تبیین سازه فضلیت سازمانی داشتند. به صورت کلی بر اساس مدل می توان گفت که ادارات ورزش و جوانان، با تاکید بر نظم و انضباط فردی و سازمانی، توجه ویژه به برگزاری دوره های آموزشی، اقدام در جهت ارتقا شایستگی های اجتماعی و بهبود فضایل اخلاقی می توانند گام موثری در جهت ترویج هرچه بهتر فضیلت سازمانی خود بردارند.
    کلیدواژگان: اخلاق کاری، سرمایه روانشناختی، فضیلت سازمانی، مدل، اداره ورزش و جوانان
  • محبوبه چمن پیرا، عباس خدایاری*، حبیب هنری، علی محمد امیرتاش، فریده اشرف گنجوئی صفحات 101-114

    پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش انگیزه مشارکت ورزشی در بهره وری کارکنان دانشگاه های دولتی شهر تهران با نقش میانجی آوای سازمانی انجام گردید. روش پژوهش توصیفی -همبستگی و از نظر نتیجه کاربردی، با رویکرد معادلات ساختاری می باشد. جامعه آماری کارکنان دانشگاه های دولتی شهر تهران (9451 نفر) در سال 1397 می باشند، که 594 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند و از طریق نمونه گیری احتمالی به روش طبقه ای نسبتی 538 پرسشنامه قابل بررسی تشخیص داده شد. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه های بهره وری نیروی انسانی هرسی و گلداسمیت (1980)، آوای سازمانی هامس(2012) و پرسشنامه محقق ساخته انگیزه مشارکت ورزشی کارکنان بود روایی صوری و محتوایی با نظر 12 نفر از خبرگان و روایی سازه با تحلیل عاملی تاییدی انجام شد. پایایی پرسشنامه ها با روش آلفای کرونباخ به ترتیب بهره وری 857/0 آوای سازمانی 829/0و انگیزه مشارکت ورزشی 772/0 محاسبه گردید. برای ورود و تحلیل داده ها از نرم افزار های Smart-PlS و SPSS استفاده شد. نتیجه نشان داد انگیزه مشارکت ورزشی و آوای سازمانی با بهره وری رابطه دارند و 38 درصد از شدت اثر انگیزه مشارکت ورزشی بر بهره وری از طریق متغیر میانجی آوای سازمانی تبیین می شود همچنین شاخص برازش مدل GOF با 34/0 حاکی از برازش متوسط رو به بالای مدل می باشد. .

    کلیدواژگان: آوای سازمانی، بهره وری، مشارکت ورزشی
  • حمیدرضا قزلسفلو*، تقی عاشوری صفحات 115-131

    هدف از پژوهش حاضر مدلسازی ویژگی های رفتاری و هیجانات ذاتی گردشگران ماجراجوی ورزش های هوایی بر مبنای بروز رفتارهای خود-حفاظتی واقعی بود. لذا برمبنای طرح تحقیق آمیخته، در فازکیفی پژوهش تعداد 20 نفر از خبرگان مرتبط با پژوهش بر مبنای نمونه-گیری گلوله برفی و در فاز کمی پس از اطمینان از روایی محتوایی و پایایی درونی ابزار تحقیق به روش آلفای کرونباخ (75/0 >α)، پرسشنامه محقق ساخته هیجانات ذاتی، پرسشنامه خشنودی از فعالیت ماجراجویانه، پرسشنامه ویژگی های شخصیتی بورکنا (1993) و پرسشنامه رفتارهای حفاظتی چیان (2016) استفاده گردید. درنهایت پس از آزمون نکویی برازش مطلوب الگو (شاخص های سه گانه فورنل و لارکر) و اطمینان از شاخص کفایت نمونه برداری، داده ها با استفاده از نرم افزار PLSو SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج تحلیل عاملی داده ها حاکی از اثرگذاری مثبت متغیر لذت و اثرگذاری منفی متغیر ترس بر خشنودی ورزشکاران ورزش های هوایی بود. همچنین براساس نتایج رگرسیون مشخصه های رفتاری برونگرایی و درونگرایی از توان تبیین کنندگی معناداری بر متغیر لذت و ترس برخوردار می باشند. لذا پیشنهاد می شود از طریق نوع شناسی و طبقه بندی میزان هیجان خواهی و مخاطره پذیری گردشگران ورزش های هوایی، زمینه حضور گردشگران با سطوح متفاوت هیجانات ذاتی را فراهم آورد.

    کلیدواژگان: ورزش های هوایی، گردشگری ماجراجویانه، هیجانات، رفتارهای خود حفاظتی
|
  • Nosrat Abedeni, Hamid Ghasemi *, Reza Sabounchi Pages 11-24

    The purpose of this study was to identify the relationship between media consumption and communication skills and ethical behaviors of sport science students. Method of this study is descriptive-correlational and in terms of the aim is applicable. The statistical population of the study consisted of sport science students of Islamic Azad University in the academic year of 1397-98 (6230 people), that Using Cohen, Morgan, and Georgia's sample size determination table, and based on the cluster random sampling method, 362 people were selected as the research sample. To collect data used Communication Skills Questionnaire (Qassemi, 2016), Media Consumption Questionnaire (Mahmoudian et al, 2015) and Ethical Behavior Questionnaire (Ziolowski et al, 2012). The Reliability and Validity of the research tools were evaluated. Findings of research at significant levels of 0.05 showed that media consumption has a significant effect on communication skills and ethical behaviors and communication skillshas a significant effect onethical behaviors of sports science students. Keywords Media consumption, communication skills, ethical behavior.

    Keywords: Media Consumption, Communication Skills, ETHICAL BEHAVIOR
  • Mariyeh Ashouri *, Mir Hassan Seyed Ameri, Mehrdad Moharamzadeh Pages 25-38
    In terms of results, the present study is a component of fundamental research in the qualitative phase and a component of applied research in the quantitative phase. The statistical sample in the qualitative section of 18 women sports experts, managers of sports federations and professors of sports management and experts of the Ministry of Sports and Youth and provincial sports departments were selected by snowball and targeted methods. The statistical population of the study was all managers and staff of the Ministry of Sports and Youth, managers and employees of provincial sports and youth departments, managers and employees of sports federations (2900 people). In the quantitative section, based on Morgan's table, the sample size was estimated to be at least 217, 300 questionnaires were distributed and 276 questionnaires were evaluated. Friedman's statistical technique, single-sample t-test, confirmatory factor analysis, and structural equation modeling using laser software and spss software were used to test the hypotheses. The results show that there are a total of 67 components as effective discourses in the professional competencies of women managers with an emphasis on franchise change management in the Ministry of Sports and Youth, which can be reduced to 12 factors including managerial and leadership competencies; professional competencies; political competencies; Communication; operational competencies; perceptual competencies; psychological competencies; ideological competencies; ethical competencies; socio-cultural competencies; personality competencies, and finally behavioral and decision-making competencies.
    Keywords: Women's sport, Women Managers, Franchise Change Management, ministry of sport, youth
  • Abolfazl Farahani, Loghman Keshavarz, Nahid Marviesfahani *, Morteza Rezaei Soufi Pages 39-52
    The purpose of the present study was to Analysis of Factors Influencing the Behavior of Sport Managers for Managing and Managing Crisis in Iranian Championship Sports. The championship and faculty members of the country's physical education universities numbered approximately 800, according to Morgan Table 262. Subjects were randomly assigned to the research sample. A researcher-made questionnaire was used to achieve the research objectives. The face and content validity of the questionnaire was confirmed by 15 sport management experts and its construct validity was confirmed by factor analysis. The reliability of the questionnaire was calculated in a pilot study with 30 subjects with Cronbach's alpha of 0.7. For data analysis in qualitative part of Delphi method, and in quantitative part of descriptive and inferential statistical methods including analysis Exploratory and confirmatory factor was used with the help of AMOS and SPSS software. The results showed that for the management and management of sporting crisis crises, modifying and controlling the factors: planning and coordination, management, technical and educational, international policies, human resources, finance, control and evaluation, Information and media influence the behavior of sports managers in the country.
    Keywords: Championship, Manager, crisis, Iran
  • Erfan Moradi *, Seyedamir Ojagh Pages 53-67
    The purpose of this study is to investigate the effect of club social responsibility on the behavioral intentions of Esteghlal fan's considering the mediating role of team identification. The methodology of this study is descriptive-survey, and by purpose, it is a type of applied research. The sampling method was non-probability, voluntary, and accessible, consisting of Esteghlal fans. The sample size was estimated using SPSS Sample power software based on research goals and assumptions; finally, 303 were taken into account to respond to the standard questionnaire designed -social responsibility in sport (Jung, 2012), team identification (Kim et al., 2019) and behavioral intentions (Kuenzel, and Yassim, 2007)- to examine the hypotheses of the research. It is worth mentioning that the validity and reliability of the tools confirmed in the form of the face and content validity from the perspective of sports management experts as well as statistical tests such as the Heterotrait-Monotrait ratio, Average Variance Extracted, Cronbach's Alpha, and Combined Reliability. Statistical analyzes performed using SPSS 22 and Smart PLS 3 software. The findings indicated a positive and significant effect of social responsibility and team identification of Esteghlal on their behavioral intentions. The club's social responsibility also influenced the team's identification. On the other hand, the role of team identification as a partial mediator significantly confirmed.
    Keywords: Behavioral Intentions, Team Identification, Sports Fans, Social responsibility in sport
  • Maryam Besharati Moghadam *, Mina Mallaei, Rahim Ramezaninejad Pages 69-81

    The organizational integrity and cohesion provide a variety of benefits for the organization and its members, including the establishment of ethical norms, sustainable competitive advantage, commitment, unity and loyalty, honesty, etc. The aim of this research was to study the effect of organizational structure on the integration in the Ministry of Sport and Youth of the Islamic Republic of Iran. It was a descriptive-analytic research and in terms of the data-collection it was a field study. The statistical population included senior managers and key decision makers of the Ministry of Sport and Youth. The research tools were Robbins' (1991) organizational structure questionnaire and the researcher-made questionnaire of integration. The validity of these questionnaires was verified by 10 sport management specialists and their reliability was computed by Cronbach's alpha coefficient 0.70 and 0.80, respectively. Modeling the relationship between variables was performed by structural equation model using smart-pls software. The results showed' that the relationship between organizational structure and integration is direct and significant (t = 5.44; P <0.05). In general, the results showed that the flexibility and empathy in the organic structure strengthens the integration in the Ministry of Sport and Youth.

    Keywords: Integration, organizational structure, ministry of sport, youth
  • Alireza Nazari *, Reza Andam, Hasan Bahrololoum, Hossein Eydi Pages 83-99
    The purpose of the present study was to design and validate organizational virtue models in sport organizations. This study's objectives are functional and its content is descriptive correlative. The statistical Society of the study was all the managers and office staff of Sports and Youth organization of the West of the country which was opted purposefully. Gathering the required data was conducted through questionnaires, the face value of of which was confirmed by the experts of the field (14 people). Also, its reliability was approved by using alpha Cronbach test (0.83) and combined reliability. LISREL-SPSS24 software was used in order to examine and analyze the data and also the process of the model through structural equations sampling. The results of the present study showed that the following factors had a significant role in in assessing the organizational virtue structure: organizational structure(0.76, organizational Justice (0.74), work ethics (0.72), spirituality at work (0.73), psychological capital (0.69), spiritual intelligence (0.75), quality of communication (0.91), educational investment ( 0.92), discipline (0.90), behavioral virtues(0.91), behavioral well-being (0.80), social dignity (0.96) and citizenship behavior (0.92). Based on the model, it can generally be stated that the sports and youth offices, by emphasizing on an individual and organizational discipline, pain special attention to holding educational courses, making efforts to improve social dignities and betterment of behavioral virtues can take major steps towards increasingly expanding their organizational virtue.
    Keywords: work ethic, Psychological Capital, organizational virtue, the sports, the youth organization
  • Mahboubeh Chamanpira, Abbas Khodayari *, Habib Honari, Ali Mohammad Amirtash, Farideh Ashraf Ganjouei Pages 101-114

    The aim of this study is to investigate the role of sport participation motivations (SPM) on productivity of employees of public universities of Tehran with the mediation role of employee voice. The research method is descriptive-correlation and, with a structural equation approach. The statistical population(9451 persons) consists of the employees of public universities of Tehran in 2018. 594 people were selected as the sample size and through possible sampling by the relative class method. and 538 questionnaires Checked out that were selected through stratified random sampling. The questionnaires were Hersey & Goldsmith Productivity Questionnaire (1980) Hams employee Voice (2012) and a researcher-made questionnaire of employees SPM. Face validity was checked with experts’ advices. Also confirmatory factor analysis was used for Structural validity. The reliability of the questionnaires was calculated by Cronbach's alpha for productivity (0.857), employee Voice (0.829) and SPM (0.772) respectively. Data analysis was performed by Smart-PlS and SPSS softwares. The results showed that the SPM and, employee voice are related to productivity and%38 of the total effect of SPM, on productivity was explained by the mediator variable of employee voice. Also,the GOF fit n with 0.34 , indicates a moderate upward fit.

    Keywords: Employee Voice, sport participation, Productivity
  • Hamidreza Ghezelsefloo *, Taghi Ashouri Pages 115-131

    The purpose of research was modeling Behavioral Characteristics and Intrinsic Emotions of Air-based Sports,s Adventurers tourisms Based on Real Self-Protective Behaviors. Therefore, by mix method reseach, in qualitative phase number of 20 Experts of research field experts by snowball sampling and in the quantitative phase, after assuring the contextual validity and internal reliability of the research instrument by Cronbach's alpha method (α>0.75), the researcher-made questionnaire of innate emotions questionnaire of satisfaction, the Borkenau Personality Traits Questionnaire (1993), and the Chian Protective Behaviors Questionnaire (2016) were used. Finally, after confirmation of Good of fit index of the model (Fornell and Larker triple indices) and insurance of sampling adequacy index, data were analyzed using Smart PLS-2 and SPSS Software. The results of factor analysis of data indicated that positive effect of pleasure variable and negative effect of fear variable on satisfaction of aerial athletes. Also, based on multiple regression results, extraversion and introversion behavioral characteristics have significant explanatory power on pleasure and fear variables. Therefore, it is suggested through the typology and classification of the level of excitement and riskiness of air-based sports tourists, it is possible to provide tourists with different levels of innate emotions

    Keywords: Air-based Sports, Adventure tourism, emotion, Self-protective behavior