فهرست مطالب

چشم انداز مدیریت دولتی - پیاپی 45 (بهار 1400)

فصلنامه چشم انداز مدیریت دولتی
پیاپی 45 (بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/01/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • عباسعلی رستگار، حسین دامغانیان، امیر موسوی* صفحات 15-31
    هدف

    به دلیل گسترش رسانه‎های اجتماعی در کشور ضروری است که رهبران سازمان بعنوان اصلی‎ترین عوامل شکل دهنده فرهنگ سازمانی، مهارت لازم برای استفاده از این بستر ارتباطی نوین را بدست آورند. هدف محقق در این پژوهش بررسی تغییرات سبک رهبری در سازمان‎ها با ظهور رسانه‎های اجتماعی است.

    روش شناسی:

     روش اجرای این تحقیق با استفاده از نظریه داده بنیاد است. در این تحقیق جامعه آماری شرکت ها و آژانس های تبلیغاتی هستند. نمونه های آماری به شیوه قضاوتی و گلوله برفی از گروه های نخبگان شاغل در آژانس های تبلیغاتی انتخاب گردید. در این تحقیق مصاحبه با 12 نفر به اشباع و کفایت نظری رسیده است.

    یافته های پژوهش:

     نتایج نشان داد که تفکر راهبردی، ویژگی‎های شخصیتی رهبر و برند رهبری سازمان به‎عنوان مبانی تغییرات سبک رهبری و شاخص‎های ادراکی، ارتباطی و انگیزشی به‎عنوان مولفه‎های آن شناسایی شده‎اند. هم‎چنین ساختار سازمانی، عوامل اقتصادی، عوامل فرهنگی و سرمایه انسانی سازمان عوامل محیطی موثر بر این تغییرات هستند.

    محدودیت ها و پیامدها:

     فقدان پژوهش‎های مشابه و نبود شاخص‎های عینی برای مقایسه در داخل کشور مهم‎ترین محدودیت‎ها بودند.

    پیامدهای عملی:

    مطالعه انجام شده در صنعت تبلیغات صورت گرفته است که همین امر تعمیم‎پذیری آن به سایر حوزه‎ها را تا حدی با چالش مواجه می‎کند.  

    ارزش مقاله:

    مقاله به درک بهتر تغییرات در رهبری سازمانی با استفاده از بسترهای ارتباطی نوین؛ رسانه‎های اجتماعی، می‎افزاید.

    کلیدواژگان: سبک رهبری، رسانه های اجتماعی، ارتباطات، فرهنگ سازمانی، تفکر راهبردی
  • علی پورصمیمی، مریم طهرانی*، یوسف وکیلی صفحات 33-54
    هدف

    علی رغم گسترش راه کارها و ابزارهای متفاوت برای کنترل و کاهش فساد اداری در کشور، باز هم افشاگری به عنوان مهمترین عامل کشف فساد محسوب می شود. از این رو، هدف این پژوهش شناسایی و رتبه بندی پیشایندهای رفتارهای افشاگری در سازمان است.

    طراحی / روش شناسی / رویکرد:

    این پژوهش از طریق تحلیل فراترکیب انجام شد. در این راستا پس از جستجو در پایگاه های علمی، 44 مطالعه مرتبط استخراج و با بررسی آن ها عوامل موثر بر افشاگری شناسایی شد. سپس با استفاده از روش آنتروپی شانون، وزن دهی و رتبه بندی شاخص ها صورت پذیرفت.

    یافته های پژوهش:

    نتایج نشان داد ارزش افشاگری، مسئولیت پذیری، هزینه های ناشی از افشاگری و مرکز کنترل فرد مهم ترین عوامل موثر بر افشاگری هستند.

    محدودیت ها و پیامدها:

    پژوهش حاضر به شناسایی پیشایندهای رفتارهای افشاگری در سازمان پرداخته. پژوهش های آتی می بایست پسایندهای این رفتارها را مورد مطالعه قرار دهند.

    پیامدهای عملی:

    بروز رفتارهای افشاگری در سازمان تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. لذا این عوامل برای مشارکت افراد در افشا تخلفات سازمانی می بایست شناسایی شده و مورد توجه قرارگیرند.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    دستیابی به مدلی جامع با روش فراترکیب به عنوان الگویی برای سایر پژوهش ها.

    کلیدواژگان: افشاگری، فساد اداری، رفتار فرا اجتماعی، فراترکیب، آنتروپی شانون
  • عادل آذر، لیلا میرزاده کوهشاهی*، آمنه خدیور، عباس مقبل باعرض صفحات 55-73
    هدف

    هدف این تحقیق بکارگیری رویکرد سیستم مداخلات جامع ((TSIدر تشخیص و انتخاب متدلوژی های مناسب  برای طراحی مدل بودجه ریزی خوب در بخش عمومی ایران است. 

    طراحی/ روش شناسی/ رویکرد:

    رویکرد مورد استفاده در این تحقیق سیستم مداخلات جامع بوده و  از نظر جمع آوری داده ها یک تحقیق کیفی می باشد. زیرا یافته های آن از طریق مصاحبه با خبرگان حوزه بودجه ریزی و حوزه سیستمی و از طریق تحلیل تم و تحلیل استعاره ای به دست آمده است.

    یافته های پژوهش:

    در این مرحله با توجه به  نتایج حاصل از مصاحبه، دو بعد پیچیدگی و درجه هدف مشترک در هر مرحله از فرایند بودجه ریزی مشخص گردید. سپس با در نظرگرفتن تناسب متدلوژی ها با ابعاد مساله و هدف تحقیق یعنی شناخت و آسیب شناسی سیستم، متدلوژی های مناسب انتخاب گردید.

    محدودیت ها و پیامدها:

    عدم دسترسی آسان به خبرگان و همچنین مشکلات تصمیم گیری در انتخاب متدلوژی با توجه به تنوع متدلوژی های مربوطه از محدودیت های این تحقیق بود. می توان در تحقیقات آینده از رویکرد سیستم مداخلات جامع در شناسایی و انتخاب متدلوژی های دیگر و همچنین در حوزه های مشابه نیز استفاده نمود.

    پیامدهای عملی:

    می توان از مدل حاصل از این تحقیق در شناخت و آسیب شناسی نظام بودجه ریزی و در نتیجه طراحی مدل بودجه ریزی خوب در بخش عمومی استفاده نمود.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    نوآوری این مقاله شناسایی و انتخاب ترکیبی از متدلوژی های سیستمی در طراحی نظام بودجه ریزی عمومی با  استفاده از رویکرد سیستم مداخلات جامع است.

    کلیدواژگان: بودجه ریزی خوب، رویکرد سیستم مداخلات جامع، مدل سیستم های مانا، سیستم های ابتکاری انتقادی، متدلوژی سیستم های نرم
  • حامد دهقانان*، وحید خاشعی ورنامخواستی، سعید صحت، مسعود کریم زندی صفحات 75-98
    هدف

    هدف از انجام پژوهش حاضر ارایه الگوی زنجیره تامین استعداد در صنعت بانکداری بوده است.

    طراحی/ روش شناسی/ رویکرد:

    این پژوهش به صورت کیفی و از طریق راهبرد پژوهشی نظریه داده بنیاد و طرح نظام مند استراوس و کوربین شامل سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی اجرا شد. داده های پژوهش از طریق مصاحبه های نیمه ساختاریافته با 16 نفر از مدیران و متخصصان صنعت بانکداری و با روش نمونه گیری نظری گردآوری شد.

    یافته های پژوهش:

    داده ها در قالب 199 برچسب مفهومی، 32 زیر مقوله و 11 مقوله اصلی دسته بندی شده و مشخص شدند که زنجیره تامین استعداد در صنعت بانکداری شامل عناصر مدیریتی، فرایندهای تامین استعداد و پشتیابی و لجستیک به عنوان پدیده محوری و ویژگی های بانکی و محیطی به عنوان علت ایجاد این پدیده معرفی شدند. پس از شناسایی راهبردهای مناسب بانک، فرهنگ سازمانی به عنوان عامل زمینه ای و همچنین عوامل سازمانی و مدیریتی به عنوان متغیرهای مداخله گر مورد شناسایی قرار گرفتند. در نهایت دونوع پیامد درون سازمانی و برون سازمانی برای بانک ها در صورت به کارگیری این زنجیره معرفی و براساس مدل فرایندی نظریه داده بنیاد، الگوی نهایی طراحی و گزاره های حکمی ارایه شدند.

    محدودیت ها و پیامدها:

    محافظانه کاری بعضی از مشارکت کنندگان در صنعت بانکداری درخصوص اطلاعات خاصی همچون محصولات جدید الکترونیک، مسایل سیاسی و رده های مدیریتی کلان، پراکندگی خبرگان در بانک های مختلف و عدم دسترسی راحت به این خبرگان از جمله محدودیت های این پژوهش بوده است.

    پیامدهای عملی:

    بانک ها با بکارگیری این الگو می توانند توان سودآوری خود را ارتقا بخشیده و از وجود مخرن استعدادها برخوردار گردند و از سوی دیگر در برخورد با تغییرات چابکتر عمل کرده و کسب مزیت رقابتی را تسهیل نمایند.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    مقاله توانست رویکردهای مدیریت استعداد و زنجیره تامین را در هم آمیخته و به عنوان یک حوزه جدید خود را معرفی کند.

    کلیدواژگان: مدیریت استعداد، زنجیره تامین، زنجیره تامین استعداد، صنعت بانکداری
  • حسین پاشایی قراگزایل، فرهاد نژاد حاجی علی ایرانی* صفحات 99-113
    هدف

    مطالعه حاضر با هدف شناسایی ابعاد و مولفه های موجود ارتقا مدیران عالی در قانون مدیریت خدمات کشوری، انجام شد.

    طراحی/ روش شناسی/ رویکرد:

    مطالعه کیفی حاضر با رویکرد پدیدارشناسی در آبان  ماه  1397  بر روی 29  متخصصین و سیاست گذاران عرصه مدیریت به روش نمونه گیری هدفمند و تا اشباع داده ها، با رعایت محرمانه بودن اطلاعات و امکان ترک مطالعه در هر زمان که مایل بودند، ادامه یافت. روش جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه عمیق باز و نیمه ساختاریافته انجام گرفت. تمام مصاحبه ها ضبط و سپس، کلمه به کلمه دست نویس شد و مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت.

    یافته های پژوهش:

    با تحلیل و ادغام مولفه های اصلی، 8 مولفه اصلی شناسایی و با تحلیل مولفه های اصلی، 46 مولفه فرعی استخراج گردید. چیستی ارتقاء، چرایی ارتقاء، عوامل موثر بر ارتقاء، ویژگی قانون، راهکارهای ارتقاء درست، آسیب شناسی قانون در خصوص ارتقاء، پیامدهای ارتقاء درست، پیامدهای ارتقاء نادرست،  به عنوان مضمون های اصلی  انتخاب شدند.

    محدودیت ها و پیامدها:

    به دلیل تعدد متغیرهای پژوهش و پیچیدگی های خاص پژوهش، برای پژوهش های آینده باید سایر مولفه های متغیرها به طور دقیق بررسی شوند تا دیگر روابط متغیرها هر چه شفاف تر و جامع تر شناخته شود.

    پیامدهای عملی:

    مدیران سازمان می توانند در کارکنان خود انگیزه ای به وجود آورند تا میزان دانش و تخصص افراد برای دستیابی به هدف افزایش یابد.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    در این پژوهش از تحلیل پاسخ های مصاحبه شوندگان به شناسایی ابعاد و مولفه های موجود ارتقاء مدیران عالی در قانون مدیریت خدمات کشوری، فرسودگی شغلی، تدوین آیین نامه های قبل از اجرا، کارآمدی، ایجاد بانک های اطلاعاتی و به روز کردن از طرق مختلف از مهم ترین مولفه های هستند که بایستی در ارتقا مدیران عالی در قانون مدیریت خدمات کشوری  به آن ها توجه کرد.

    کلیدواژگان: تجربه، سیاست گذاران و متخصصان مدیریت، ارتقا، قانون مدیریت خدمات کشوری
  • غلامعلی طبرسا، الهام ترک تبریزی*، فرشید خمویی صفحات 115-133

    یکی از مسایلی که امروزه پژوهش بر روی آن ضروری به نظر می‏رسد، مسئولیت‏پذیری اجتماعی کارکنان است. فضای بوروکراتیک و سلسله مراتبی بسیاری از سازمان ها باعث شده تا احساس تعهد و مسئولیت پذیری کارکنان در قبال سازمان و جامعه کمتر شود. این پژوهش با هدف تبیین رابطه بین سلامت سازمانی و مسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان با توجه به نقش تعدیلگر نوع استخدام (رسمی و قراردادی) انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق کارکنان واحد بازرگانی و واحد مهندسی شرکت خودرو سازی سایپا می باشند که به صورت تصادفی انتخاب شده اند و با استفاده از روش نمونه گیری 183 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شد. جهت گردآوری دادهای پژوهش از دو پرسشنامه استاندارد سلامت سازمانی بر اساس مدل هوی و همکاران و پرسشنامه مسئولیت پذیری اجتماعی بر اساس مدل کارول استفاده شده است. به منظور آزمون فرضیه های پژوهش از نرم افزار PLS استفاده شد. نتایج نشان داد که سلامت سازمانی بر مسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین نقش تعدیل گری متغیر نوع استخدام (رسمی یا قراردادی)  بر رابطه بین سلامت سازمانی و مسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان مورد تایید است؛ به طوری که اگر استخدام کارکنان به شکل رسمی باشد، تاثیر سلامت سازمانی بر مسئولیت پذیری اجتماعی افزایش می یابد و اگر نوع استخدام قراردادی باشد، تاثیر سلامت سازمانی بر مسئولیت پذیری اجتماعی کاهش خواهد یافت.

    کلیدواژگان: سلامت سازمانی، مسئولیت پذیری اجتماعی، استخدام رسمی، استخدام قراردادی
  • فاطمه طاهرپور* صفحات 135-155
    هدف

    در عصر دانش و با توجه به گستردگی، تنوع و وسعت دانش موجود در زمینه های مختلف، استفاده از رویکرد هم آفرینیانه و توسعه فرایندهای هم آفرینی راهی است در جهت استفاده بهینه و موثر دانش موجود و کاهش ابهام ها و عدم قطعیت ها. لیکن فرایندها و مولفه های هم آفرینی مخصوصا در جامعه علمی دانشگاهی هنوز به خوبی شناخته نشده است. هدف از پژوهش حاضر ساخت پرسشنامه هم آفرینی و بررسی روایی و پایایی آن در جامعه دانشگاهی بود.

    روش

    نخست با بررسی پیشینه هم آفرینی، مدل 4 بعدی پراهالاد و رامسومی (2004) انتخاب گردید. سپس فهرست اولیه ای از 40 سوال تهیه شد و در اختیار 13 نفر از متخصصین قرار گرفت. برای بررسی روایی، سازگاری درونی و تکرارپذیری پرسشنامه، به ترتیب از نسبت روایی محتوایی، شاخص روایی محتوایی، ضریب آلفای کرونباخ و تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. تحلیل عاملی تاییدی پرسشنامه با استفاده از نرم افزار Amos انجام شد.

    یافته ها

     نتایج نشان داد که نسبت روایی محتوایی 9 سوال از 40 سوال مربوط به پرسشنامه هم آفرینی پایین تر از 54/0 است و از لیست سوالات حذف شدند. شاخص روایی محتوایی پرسشنامه نهایی مقدار 85/0 محاسبه شد که قابل قبول بود. نتایج تحلیل عاملی تاییدی نشان داد که شاخص  RMSEAنیز کمتر از 08/0 است و نشان دهنده برازش مناسب الگوی تحلیل عاملی بود. همچنین در بررسی برازش مدل، مقدار p-value بیش از 05/0 بود. نتایج نشان داد که پایایی پرسشنامه برابر با 95/0 و تکرارپذیر می باشد.

    محدودیتها:

    از روش های کیفی در گردآوری داده ها مانند مصاحبه و مشاهده استفاده نشد. اثرات نمونه گیری و خطای اندازه گیری، گستردگی آموزش عالی ایران، پر هزینه بودن جمع آوری داده ها، کمبود مطالعات انجام شده و عدم همکاری خبرگان آموزش عالی از جمله محدودیت های پژوهش حاضر است.

    پیامدهای عملی:

    برای سنجش هم آفرینی در بین اعضای هیات علمی می بایست از یک ابزار قابل اعتماد استفاده نمود. با توجه به نتایج بدست آمده در این مطالعه، پرسشنامه فراهم آمده برای استفاده در محیط دانشگاهی پایایی مطلوب و روایی مناسبی دارد.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    از آنجا که مقاله حاضر به مفهوم هم آفرینی و ساخت مقیاس سنجش آن پرداخته است به فهم عمیق تر این مفهوم کمک می کند و ایده هایی را جهت عملیاتی کردن آن در فضای آموزش عالی فراهم می آورد.

    کلیدواژگان: اعتباریابی، پرسشنامه، هم آفرینی، دانشگاه
  • حبیب الله فلاح، اسداللهمهرآرا*، مجتبی طبری صفحات 157-177
    هدف

    مطالعه حاضر با هدف مدل مدیریت منابع انسانی مبتنی بر مدیریت دولتی نوین، انجام شد.

    طراحی/ روش شناسی/ رویکرد:

    در پژوهش حاضر برای جمع‎آوری داده‎ها از دو روش کیفی و کمی استفاده شد. در بخش کیفی با استفاده از مصاحبه‎های عمیق، نیمه ساختار یافته و استفاده از نظر خبرگان و در بخش کمی از پرسشنامه اطلاعات جمع آوری گردید. مصاحبه های انجام شده به روش کدگذاری سه مرحله ای (کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی)، مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. در بخش کیفی تا رسیدن به اشباع نظری مصاحبه ها ادامه یافت و  در بخش کمی نیز 384 نفر از مشتریان بانک مسکن حجم نمونه را تشکیل دادند وپرسشنامه ها را تکمیل کردند.

    یافته های پژوهش:

    نتایج نشان داد در نهایت مولفه های مدیریت منابع انسانی بر اساس رویکرد مدیریت دولتی نوین (اصل خصوصی سازی، اصل تمرکز زدایی، اصل کوچک سازی، اصل مدیریت گرایی، بوروکراسی زدایی) تنظیم و پیشنهاد گردید.

    محدودیت ها و پیامدها:

    به دلیل تعدد متغیرهای پژوهش و پیچیدگی های خاص پژوهش، برای پژوهش های آینده باید سایر مولفه های متغیرها به طور دقیق بررسی شوند تا دیگر روابط متغیرها هر چه شفاف تر و جامع تر شناخته شود.

    پیامدهای عملی:

    به منظور جذب و به کار گیری نیروی انسانی تحصیل کرده، مجرب و متخصص، از امکانات و ابزارهای اصولی و علمی منابع انسانی استفاده شود.

    ابتکار یا ارزش مقاله:

    به منظور توسعه و رشد متوازن منابع انسانی نظام جامع برنامه ریزی نیروی انسانی از قبیل مسیر پیشرفت شغلی، برنامه ریزی جانشینی طراحی و اجرا گردد.

    کلیدواژگان: مدیریت منابع انسانی، کوچک سازی، مدیریت دولتی نوین، خصوصی سازی، بانک مسکن
|
  • Abbas Ali Rastgar, Hossein Damghanian, Amir Mousavi * Pages 15-31
    Objective

     Due to the development of social media in the country, it is essential that organizational leaders, as the main factors shaping the organizational culture, acquire the necessary skills to use this new communicational platforms. The aim of this researcher in this study is to examine changes in leadership style in organizations due to advent of social media.

    Methodolgy:

     The research method is using Grounded Theory. In this study, the statistical population is advertising agencies. Statistical samples were selected by judging method and snowball from elite groups working in advertising agencies. In this research, interviews with 12 people have reached saturation and theoretical adequacy.

    Findings

     The results showed that strategic thinking, personality traits of the leader and the leadership brand of the organization have been identified as the basis for changes in leadership style and perceptual, communicative and motivational indicators have been identified as its components. Also, organizational structure, economic factors, cultural factors and human capital of the organization are environmental factors affecting these changes.

    Results and limitations:

     Lack of similar research and lack of objective indicators for comparison within the country were also the most important limitations.

    Practical implications:

     The study was conducted in the advertising industry, which challenges its generalizability to other areas to some extent.

    Article Value:

     Article improves to better understanding of changes in organizational leadership by using modern communication platforms (Social media)

    Keywords: Leadership style, social media, communication, organizational culture, strategic thinking
  • Ali Poursamimi, Maryam Tehrani *, Yousef Vakili Pages 33-54
    Purpose

    Despite of developing different mechanism and tools for controlling and decreasing administrative corruption in our country, Whistle-blowingis still known as the most important factor for discovering the corruption. Therefore, the purpose of this paper is identifying and ranking the predictors of whistle‐blowing behaviors in organizations. 

    Design / Methodology / Approach:

    This paper was done through the Meta Synthesis Analysis. For this purpose, after searching data bases, 44 related researches were selected to extract factors affecting on whistle‐blowing behaviors. Therefore, weighting and ranking indexes was completed by taking Shannon-Entropy method. 

    Research Finding:

    The result showed that whistle‐blowing value, personal responsibility, cost of whistle‐blowing and center of control are the most important factors affecting on whistle‐blowing behaviors.

    Limitation and Consequences:

    The current paper was concentrated on identifying the predictors of whistle‐blowing in organization. Future papers may be done to determine the consequences of whistle‐blowing.

    Practical consequences:

    Appearing whistle‐blowing behaviors in organizations is determined by different factors. Therefore, this factors should be identified in order to increasing employees’ participation in disclosing organizational deviant.  

    Innovation or value of the article:

    Achieving a comprehensive model with Meta Synthesis Approach as a pattern for other research.

    Keywords: Whistle‐blowing, Administrative Corruption, prosocial behavior, Meta-synthesis, Shannon-Entropy
  • Leila Mirzadeh Koohshahi, Amene Khadivar, Abbas Moghbel Baarz Pages 55-73
    Purpose

    The purpose of this study, is to use the total system interventions (TSI) approach in identifying and selecting appropriate methodologies for designing a good budgeting model in the public division of Iran.

    Design / Methodology / Approach:

    The approach used in this research is a total system interventions and is a qualitative research in terms of data collection. Because its findings have been obtained through interviews with experts in the field of budgeting and the field of systems, and through the analysis of themes and metaphorical analysis. Research

    Findings

    In this stage, according to the results of the interview, two dimensions of complexity and the degree of common goal were determined in each stage of the budgeting process.Then, considering the appropriateness of the methodologies with the dimensions of the problem and the purpose of the research, ie identifying and diagnosis of the system, the appropriate methodologies were selected.

    Limitations & Consequences:

    Lack of easy access to experts as well as decision problems in choosing a methodology due to the variety of  methodologies, were some of the limitations of this research. In future research, a total system interventions approach can be used to identify and select other methodologies, as well as in similar areas.

    Practical Consequences:

    The model obtained from this research can be used in diagnosis and pathology of the budgeting system and as a result, designing a good budgeting model in the public division of Iran.

    Innovation or Value of the Article:

    The innovation of this paper is the identification and selection of a combination of systemic methodologies in the design of the public budgeting system using the total system interventions approach.

    Keywords: Good budgeting, Total systems interventions, Vible system model, Critical system heuristic, Soft system methodology
  • Hamed Dehghanan *, Vahid Khashei Varnamkhasti, Saied Sehat, Masoud Karimzandi Pages 75-98
    Purpose

    The present study aims to present a talent supply chain model in the banking industry.

    Method

    This research has been done qualitatively and through a research strategy based on Strauss and Corbin's GT theory and systematic design and has been implemented in three stages of open, pivotal and selective coding. The data of this research were collected through semi-structured interviews with 16 managers and experts in the banking industry, the interviewees were selected by theoretical sampling.

    Finding

    Data were categorized in the form of 199 conceptual labels, 32 sub-categories and 11 main categories and it was determined that the talent supply chain in the banking industry includes management elements, talent supply processes and support and logistics as the central phenomena, caused by banking environmental characteristics.  After identifying the appropriate banking strategies, organizational culture as the underlying factor, as well as organizational and managerial factors were identified as intervening variables. At the end, two types of intra-organizational and external organization consequences for banks in case of using this chain was introduced and based on the process model of the GT Theory, the final design pattern and judgment statements were presented.

    Constraints and Consequences:

    Unwillingness of some participants employed in the banking industry to reveal information about specific issues such as new electronic products, political issues and macro management categories, the dispersal of experts in different banks and the lack of easy access to these experts were some of the limitations of this research.

    Practical implications:

    By using this model, banks can improve their ability to recruit qualified, knowledgeable and elite staff with the necessary skill and abilities at the required time and at a high level and gain competitive advantage by creating agility in dealing with changes. Contribution: This research can be regarded as a pioneer work by combining talent management approaches and supply chain as a new field.

    Keywords: Talent management, Supply Chain, Talent Supply Chain, banking industry
  • Hossein Pashaei Qaragzail, Farhad Nejad Haji Ali Irani * Pages 99-113
    Purpose

    The aim of this study was to identify the dimensions and components of the promotion of senior managers in the Civil Service Management Law.

    Design / methodology / approach:

    The present qualitative study continued with the phenomenological approach in November 1397 on 29 experts and policymakers in the field of management by targeted sampling method and up to data saturation, with respect to confidentiality of information and the possibility of leaving the study at any time. Data collection was performed through in-depth and semi-structured in-depth interviews. All interviews were recorded and then, word for word, handwritten and analyzed.

    Findings

    By analyzing and integrating the main components, 8 main components were identified and by analyzing the main components, 46 sub-components were extracted. What is upgrading, why upgrade, factors affecting upgrade, feature of the law, right upgrade strategies, pathology of the upgrade law, the consequences of the right upgrade, the consequences of the wrong upgrade, were chosen as the main themes.

    Limitations and Consequences:

    Due to the multiplicity of research variables and the specific complexities of the research, other components of the variables should be carefully considered for future research so that the other relationships of the variables are more transparent and comprehensive. Practical implications: Organizational managers can motivate their employees to increase their knowledge and expertise to achieve the goal.

    Originality or value of the article:

    In this study, analyzing the answers of the interviewees to identify the dimensions and components of the promotion of senior managers in the Civil Service Management Law, job burnout, compiling pre-implementation regulations, efficiency, creating databases and updating in various ways are the most important components that should be promoted. Top managers in the Civil Service Management Law paid attention to them.

    Keywords: experience, Policy Makers, and Management Specialists, Upgrades, and Service Management Services
  • Gholamali Tabarsa, Elham Tork Tabrizi*, Farshid Khamouei Pages 115-133
    Purpose

    One of the topics that seems to be essential in today's research is social responsibility of employees. The bureaucratic and hierarchical atmosphere of many organizations has led to a reduction in the sense of commitment and accountability of employees towards the organization and society. The purpose of this study is to explain the relationship between organizational health and social responsibility of employees, taking into account the role of type of employment (formal and contractual) as a moderator.

    Design/ methodology/ approach

     The study Objectively is an applied work and a descriptive-survey in terms of data gathering method. Structural equations modeling was used in the study. The statistical population of this research is the employees of the department of trade and engineering of Saipa Automobile Company, which are randomly selected and by using sampling method, 183 individuals were selected as the statistical sample. To collect data, two organizational health questionnaires were used based on Hoy et al. model and Social Responsibility Questionnaire based on Carroll model. To test the research hypotheses, PLS software was used.

    Research Findings

    The results showed that organizational health has a positive and significant effect on social responsibility of employees. Also, the role of moderating variable of employment type (formal or contractual) is confirmed by the relationship between organizational health and social responsibility of employees.

    Limitations & Consequences

     If employee recruitment is official, the impact of organizational health on social responsibility increases and if the type of employment is contractual, the impact of organizational health on social responsibility will be reduced.

    Practical Consequences

     In order to improve social responsibility of employees in organizations, measures are taken to increase the health of the organization.

    Innovation or value of the Article

     Investigating the relationship between organizational health and social responsibility and addressing the issue of whether improving organizational health in the organization will lead to increase social responsibility of employees or not .

    Keywords: Organizational health, Social Responsibility, Official hiring, Contractual employment
  • Fatame Taherpour * Pages 135-155
    Background and aim

    The present study was designed to develop a measurement tool for the estimation of co-creation in universities. In the first stage, after review the related literature, based on Prahalad and Ramaswamy (2004), a 40 items questionnaire was developed and delivered to 13 experts in this context.

    Method

    For the evaluation of validity, internal consistency and repeatability of the co-creation questionnaire the content validity ratio (CVR), content validity index and Cronbach α coefficient methods were Used.  The results showed that the content validity ratio of 9 questions was less than 0.54 and were removed from the list of questions. The content validity index of the final questionnaire was calculated to be 0.85, which was acceptable.

    Results

    The results of confirmatory factor analysis showed that the RMSEA index is less than 0.08 and showed a good fit of the model. Also, in the model fit study, the p-value was more than 0.05. Through Cronbach’s alpha coefficient, reliability coefficients were obtained equal to 0.95.

    Limitations:

    Qualitative methods were not used in data collection such as interview and observation. The effects of sampling and measurement error, the extent of higher education in Iran, the high cost of data collection, the lack of studies and the lack of cooperation of higher education experts were the limitations of the present study.

    Practical implications:

    For measurement of co-creation in educational workplaces, a valid and reliable instrument is required. Based on the obtained results, it can be concluded that the developed questionnaire is a valid and reliable tool for the estimation of co-creation in university.

    Initiative or value of the article:

    Since the present article deals with the concept of co-creation and the construction of its measurement scale, it contributes to a deeper understanding of this concept and provides ideas for its implementation in the higher education environment

    Keywords: validity, Questionnaire, co-creation, University
  • Habibullah Fallah, Asadollah Mehrara *, Mojtaba Tabari Pages 157-177
    Purpose

    The present study was conducted with the aim of model human resource management based on modern government management.

    Design / methodology / approach:

    In the present study, two qualitative and quantitative methods were used to collect data. In the qualitative part, using deep, semi-structured interviews and using the opinion of experts, and in a small part, the information questionnaire was collected. The interviews were analyzed using three-step coding method (open coding, axial coding and selective coding). In the qualitative part, the interviews continued until the theoretical saturation, and in the quantitative part, 384 customers of Maskan Bank formed the sample size and completed the questionnaires.

    Findings

    The results showed that finally the components of human resource management were adjusted and proposed based on the modern government management approach (principle of privatization, principle of decentralization, principle of downsizing, principle of management, decentralization).

    Limitations and Consequences:

    Due to the multiplicity of research variables and the specific complexities of the research, other components of the variables should be carefully considered for future research so that the other relationships of the variables are more transparent and comprehensive.

    Practical implications:

    In order to attract and employ educated, experienced and specialized human resources, the basic and scientific facilities and tools of human resources should be used.

    Originality or value of the article:

    In order to develop and balance the balanced human resources, a comprehensive human resource planning system such as career path, succession planning should be designed and implemented.

    Keywords: Human Resource Management, downsizing, modern government management, Privatization, housing bank