فهرست مطالب

نشریه علوم ورزشی و توان رزم
پیاپی 1 (بهار و تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/06/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رسول رضایی، مهرعلی باران چشمه*، مرتضی میرزایی صفحات 1-14

    هدف:

     هدف از تحقیق حاضر طراحی آزمون های آمادگی جسمانی ویژه نیروهای زمینی ایران بود.

    روش شناسی: 

    پس از طراحی الگوی اولیه آزمون آمادگی جسمانی، روایی و پایایی آن بررسی و بر مبنای الگوی اولیه با توجه به نیازمندی نیروهای نظامی، سه آزمون آمادگی جسمانی ویژه نیروهای تکاور، زرهی و پیاده طراحی و روایی آزمون ها مورد ارزیابی قرار گرفت. از آزمون t مستقل جهت تعیین روایی ساختاری الگوی اولیه، از آزمون همبستگی پیرسون جهت تعیین میزان روایی و پایایی آزمون ها استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد در زمان اجرای آزمون آمادگی جسمانی ویژه، بین نیروهای نظامی مبتدی و نیروهای نظامی آموزش دیده تفاوت معنی داری وجود داشت (043/0 ≤p). همچنین بین دو بار اجرای الگوی اولیه آزمون آمادگی جسمانی همبستگی معنی دار (84/0=r) وجود داشت. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد بین زمان آزمون آمادگی جسمانی ویژه و معدل آمادگی جسمانی در نیروهای تکاور (53/0-= r)، نیروهای زرهی  (48/0- =r) و نیروهای پیاده ارتباط معنی داری (65/0-= r) وجود دارد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که الگوی اولیه به دلیل توانایی تفکیک نیروی نظامی مبتدی از آموزش دیده دارای روایی ملاکی و به دلیل همبستگی مناسب بین دو بار اجرای آزمون آمادگی جسمانی اولیه پایایی مناسبی دارد. همچنین نتایج نشان داد بین زمان اجرای آزمون های آمادگی جسمانی ویژه و معدل آمادگی جسمانی نیروهای تکاور، زرهی و پیاده همبستگی و روایی مناسب وجود دارد، از این رو با توجه به نتایج شاید بتوان گفت، آزمون های ارایه شده توانایی کاربردی جهت تعیین توانایی جسمانی ویژه نیروهای تکاور، زرهی و پیاده را دارا است.

    کلیدواژگان: روایی، پایایی، آزمون آمادگی جسمانی، نیروی زمینی
  • ایمان خاکرو آبکنار*، محمدرضا زارعلی، علی فکوریان، رضا شربت زاده صفحات 15-23
    هدف

    مطالعات نشان می دهد که شرایط آنتوپومتریکی و آمادگی هوازی بر عملکرد نیروهای نظامی در آزمون های استاندارد ورودی ارتش پاسخ های متفاوتی ایجاد می کند. هدف تحقیق حاضر، بررسی ارتباط شاخص های آنتروپومتریکی و حداکثر اکسیژن مصرفی با عملکرد دانشجویان افسری امام علی بر اساس آزمون استاندارد جهانی ارتش بود.

    روش تحقیق: 

    این تحقیق یک مطالعه نیمه تجربی است که در سال 1398 در دانشگاه افسری امام علی(علیه السلام) انجام شد. روش نمونه گیری از نوع تصادفی در دسترس بود که 200 نفر بر اساس پیشینه تحقیق انتخاب شدند که به طور تصادفی دامنه سنی 4/0 ± 4/22 سال و شاخص توده بدنی 05/3±3/ 23 گزارش شد. قبل از اجرای آزمون شاخص آنتوپومتریکی آزمودنی ها ارزیابی شد سپس توسط تست های میدانی حداکثر اکسیژن مصرفی نیز ارزیابی شد و در ادامه آزمودنی ها تست سه مرحه ای استاندارد ارتش را با دقت به اتمام رسانده. پس از تایید توزیع طبیعی داده ها توسط آزمون کولموگروف اسمیرنوف و بعد از همگنی واریانس ها توسط آزمون لون برای بررسی ارتباط سنجی از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شد. داده ها به صورت میانگین و انحراف معیارها ارایه شد. تمام عملیات آماری تحقیق توسط نرم افزار SPSS انجام گردید و سطح معنی داری آزمون ها (05/0<p) در نظر گرفته شد.

    یافته ها:

     نتایج نشان داد ارتباط مستقیم و معنادار بین متغیرهای نمره شاخص های آنتوپومتریکی و نمره کلی استانداردشده در دانشجویان افسری موجود می باشد. همچنین این آزمون نشان دهنده ی ارتباط مستقیم و معنادار بین متغیرهای نمره حداکثر اکسیژن مصرفی و نمره کلی استانداردشده در دانشجویان افسری است که نسبت همبستگی حداکثر اکسیژن مصرفی با عملکرد در آزمون با شاخص آنتوپومتریکی بالاتر است.

    نتیجه گیری: 

    نتایج نشان دهنده این موضوع هستند که در آزمون آمادگی جسمانی استاندارد ارتش، شاخص های قلبی و عروقی و مخصوصا حداکثر اکسیژن مصرفی ارتباط و تاثیر بیشتری نسبت به سایر شاخص ها دارد و شاخص های متابولیکی هوازی از شاخص های فیزیکی و فنوتایپی حایز اهمیت تر می باشد.

    کلیدواژگان: فعالیت هوازی، شاخص های آنتوپومتریکی، آزمون استاندارد ارتش
  • سعید بحیرایی*، رضا شربت زاده، جمشید فولادی صفحات 25-38
    هدف

    اختلال در عملکرد حرکتی مرتبط باکار به عنوان مشکلات سلامتی عمومی در سراسر دنیا و از علت اصلی ناتوانایی ها به شمار می روند. این اختلالات در کارکنان نظامی، نتیجه و تاثیر مستقیمی بر آمادگی نیرو و به نوبه خود دفاع ملی دارد.

    روش شناسی: 

    جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنان ستاد آجا است؛ که از این جمعیت 55 نفر به عنوان نمونه آماری به صورت تصادفی هدف دار انتخاب شدند. از آزمون غربالگری حرکت عملکردی FMS استفاده شد. همچنین برای ریسک فاکتورهای آسیب زا از آزمون های آزمون Y اندام تحتانی، Y اندام فوقانی، پرش عمودی تک پا، زنجیره حرکتی بسته دورسی فلکش مچ پا، 6 متر پرش زمانی و سه گانه استفاده شد. از آزمون های آماری توصیفی و ضریب همبستگی جهت ارتباط سنجی متغیرها با استفاده از نرم افزار SPSS ورژن 22 در سطح معنی داری 05/0 استفاده شد.

    یافته ها:

     نتایج آزمون FMS نشان داد که کارکنان ستاد آجا حدود 18/58 درصد دارای نمرات پایین تر از 14 می باشند. رابطه بین نمرات آزمون FMS با هرکدام از ریسک فاکتورهای آسیب زا در افراد دارای نمرات 14 و کمتر نشان می دهد. متغیر اسکات کامل با تعادل عملکردی اندام تحتانی، تعادل عملکردی اندام فوقانی، پرش عمودی تک پا، هاپ متقاطع سه گانه و زمان هاپ 6 متر ارتباط معنی داری وجود دارد (001/0=P). همچنین در گام برداری از روی مانع با متغیرهای دورسی فلکش مچ پا (005/0=P)، تعادل عملکردی اندام تحتانی، تعادل عملکردی اندام فوقانی هاپ متقاطع سه گانه ارتباط معنی داری وجود دارد (001/0=P). در لانچ با دورسی فلکش مچ پا (001/0=P) و تعادل عملکردی اندام تحتانی (004/0=P)، ارتباط معنی داری وجود داشت. در بالا آوردن مستقیم پا با دورسی فلکش مچ پا (003/0=P)، ارتباط معنی داری وجود داشت. در ثبات چرخشی با متغیر تعادل عملکردی اندام فوقانی (003/0=P)، ارتباط معنی داری وجود داشت. همچنین بین نمرات کل غربالگری عملکردی حرکت با متغیرهای دورسی فلکش مچ پا تعادل عملکردی اندام فوقانی، تعادل عملکردی اندام تحتانی (001/0=P)، هاپ متقاطع سه گانه (005/0=P) و زمان هاپ 6 متر (004/0=P)، ارتباط معنی داری وجود داشت.

    نتیجه گیری:

     این مطالعه نشان می دهد که نمره کلی، FMS یک پیش بینی کننده آسیب در کارکنان ستاد آجا است. و افرادی که دارای نمرات 14 و کمتر هستند دارای ریسک بالای در آسیب هستند. مربیان، فرماندهان و امور بخش سلامت ستاد آجا باید به غربالگری و شناسایی افراد دارای اختلال عضلانی اسکلتی و نمرات غربالگری حرکتی و ریسک فاکتورهای آسیب زا توجه کنند و افراد در معرض خطر را شناسایی و ارزیابی کنند.

    کلیدواژگان: غربالگری حرکت عملکردی، ریسک فاکتورهای آسیب زا، کارکنان ستاد آجا
  • سید فخرالدین میرافضل، سیاوش رحمتی*، مرتضی میرزایی، علی عبدالمحمدی صفحات 39-53
    هدف

    هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر 12 هفته تمرینات قدرتی با وزن بدن بر برخی مولفه های آمادگی جسمانی و ترکیب بدن بسیجیان گردان های امام حسین (علیه السلام) شهرستان آستانه اشرفیه بود.

    روش شناسی: 

    32 نفر با دامنه سنی 18 الی 25 سال و بر اساس معیارهای آمادگی جسمانی انتخاب و به طور تصادفی به چهار گروه ضعیف، متوسط، قوی و کنترل تقسیم شدند. سه گروه تمرینی به مدت 12 هفته و 3 جلسه در هفته پروتکل تمرین قدرتی با وزن بدن را انجام دادند. شدت نیز بر اساس مقیاس بورگ و آزمون هر دو هفته یک واحد افزایش می یافت. 48 ساعت بعد از آخرین جلسه تمرینی، متغیرها شامل توان به روش پرش سارجنت، توان بالاتنه (پرتاب توپ پزشکی)، قدرت عضلانی به روش آزمون پرس سینه و اسکوات، قدرت استقامتی با آزمون شنا روی دست، بارفیکس، درازونشست، ظرفیت هوازی با آزمون دوی یک مایل، توان بی هوازی با آزمون RAST و ترکیب بدن با استفاده از اندازه گیری چربی زیر پوستی با کالیپر ارزیابی شدند. برای بررسی نتایج درون گروهی از آزمون آماری t همبسته و از آزمون توصیفی (میانگین ± انحراف استاندارد) استفاده شد.

    یافته ها:

     نتایج بهبود معنی دار توان، ظرفیت هوازی، قدرت استقامتی و قدرت عضلانی را در هر سه گروه نشان دادند (05/0<p) ولی، در گروه کنترل تنها ظرفیت هوازی بهبود معنی داری داشته است. یافته ها همچنین نشان داد درصد چربی بدن و توده بدون چربی در هر سه گروه نسبت به قبل تمرینات بهبود یافته است ولی از نظر آماری معنی دار نبود (05/0<P).

    نتیجه گیری:

     درکل، می توان نتیجه گیری کرد که تمرینات قدرتی با وزن بدن برای بهیود شاخص های آمادگی جسمانی به ویژه برای افراد ضعیف قابل استفاده می باشد و برای آموزش بسیجیان اضافه کردن این نوع تمرین، می تواند مفید باشد.

    کلیدواژگان: تمرینات قدرتی با وزن بدن، شاخص آمادگی جسمانی، ترکیب بدن
  • مهدی رسولی*، مهرعلی باران چشمه صفحات 55-65
    هدف

    از انجام پژوهش حاضر، تحلیل عملکرد ورزشکاران نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بازی های نظامیان جهان (سیزم) بود.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر به لحاظ هدف کاربردی، به لحاظ ماهیت از نوع توصیفی و از نوع مطالعات گذشته نگر است که به صورت کتابخانه ای داده ها جمع آوری گردید. جامعه آماری تحقیق کلیه مسابقات ورزشی سیزم می باشد که شامل 6 دوره بازی های تابستانی نظامیان جهان، 2 دوره مسابقات زمستانی در، مسابقات دانشگاه های افسری و نهایتا مسابقات جهانی رشته های ورزشی سیزم می باشد. نمونه آماری تحقیق به صورت کل شمار و برابر با جامعه تحقیق در نظر گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی استفاده گردید.

    یافته ها: 

    نتایج نشان داد، از لحاظ جایگاه رتبه، ایران در سال 2011 بهترین عملکرد را داشته است. با توجه به تعداد مدال کسب شده ایران در سال 2015 بهترین عملکرد را دارا بود. روند عملکردی ایران در مسابقات سیزم بر اساس رتبه روندی ثابت نبوده و با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده است. ایران علاوه بر منظر مجموع مدال بلکه از دیدگاه ارزش مدال های کسب شده نیز در جایگاه چهارم آسیا قرار دارد. بر اساس تعداد مدال کسب شده، ایران در بین 15 کشور برتر دنیا قرار گرفته است.

    نتیجه گیری: 

    ورزشکاران ایرانی در مسابقات تابستانی سیزم عملکرد مطلوبی داشته اند. با این حال ورزشکاران در مسابقات زمستانی سیزم نتایج مطلوبی کسب ننموده اند.

    کلیدواژگان: سیزم، کاروان ورزشی، تحلیل عملکرد، نیروهای مسلح
  • داود خضری*، سید مسعود کشفی صفحات 67-78
    هدف

    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر آمادگی جسمانی بر میزان بهره وری خلبانان جنگنده شکاری نیروی هوایی ارتش بود.

    روش شناسی:

     18 نفر از خلبانان جنگنده شکاری در دو گروه با میزان بهره وری متفاوت در این تحقیق شرکت کردند. در آزمایشگاه تست های آمادگی جسمانی (توان هوازی، توان بی هوازی، چابکی، انعطاف پذیری، استقامت عضلانی، قدرت عضلانی فشار خون و ضربان قلب و ترکیب بدن از همه ی خلبانان گرفته شد. داده ها با استفاده از spss نسخه 23 و با استفاده از t تست مستقل تجزیه و تحلیل شد.

    یافته ها: 

    تفاوت معناداری در استقامت عضلانی، چابکی، توان هوازی، شاخص توده بدن، درصد چربی، انعطاف پذیری، و توان بی هوازی بین دو گروه از خلبانان یافت نشد (05/0>P)

    نتیجه گیری: 

    آمادگی جسمانی کارکنان نیروی هوایی با افزایش میزان بهره وری در حد مطلوبی حفظ شده است که این نشان می دهد میزان فعالیت های ورزشی داخل یگان های ارتش و یا فعالیت ورزش خود خلبانان توانسته است آمادگی جسمانی آنها را در حد مطلوب نگه دارد.

    کلیدواژگان: خلبانان جنگنده شکاری، آمادگی جسمانی، نیروی هوایی ارتش
  • حامد اسماعیلی*، عبدالرضا آریان فرد صفحات 79-90
    هدف

    خستگی می تواند سبب تغییر در عملکرد شلیک و تعادلی افراد گردد. این امر در مورد نظامیان کم تر مورد توجه قرار داده است. تحقیق حاضر بر آن است تا به بررسی تاثیر خستگی ناشی از انجام حرکات نظامی روی دقت شلیک و عملکرد تعادلی نظامیان بپردازد.

    روش شناسی: 

    12 نفر از نظامیان ارتش با سابقه بیش از 10 سال تیراندازی حرفه ای در این مطالعه شرکت کردند. نمره 10 شلیک این افراد به همراه نوسانات مرکز فشار در حالت ایستاده و حین شلیک و تعادل پویای این افراد در دو وهله قبل و پس از خستگی اندازه گیری شد.

    یافته ها: 

    پس از خستگی، نمره شلیک نظامیان کاهش پیدا کرد (001/0=p). همچنین نوسانات مرکز فشار حین ایستادن کامل (012/0=p) و حین شلیک (001/0=p) پس از خستگی افزایش پیدا کرد. علاوه بر این تعادل پویای افراد شرکت کننده پس از خستگی کاهش پیدا کرد (001/0=p).

    نتیجه گیری: 

    خستگی ناشی از حرکات نظامی سبب کاهش دقت شلیک و عملکرد تعادلی نظامیان می شود. این نتایج برای اتخاذ راهکارهایی برای کاهش اثرات خستگی می تواند اطلاعات مفیدی را برای مربیان و متخصصان آمادگی جسمانی نظامیان فراهم کند.

    کلیدواژگان: خستگی ناشی از حرکات نظامی، دقت شلیک، تعادل ایستا، تعادل پویا
  • احمدرضا عرشی، الهام شیرزاد، مجتبی عشرستاقی* صفحات 91-100
    هدف

    رژه 90 درجه یکی از انواع رژه های نظامی است که می تواند به عنوان شکلی خاص از راه رفتن مورد تحلیل قرار گیرد. هدف از اجرای این تحقیق، بررسی کینماتیکی حرکت اندام تحتانی در رژه 90 درجه براساس مدل یک تکه پا بود.

    روش شناسی:

     13 نفر از دانشجویان دانشگاه امام حسین (علیه السلام) در مقابل یک دوربین سرعت بالا به اجرای رژه 90 درجه با سرعت دلخواه پرداختند و حرکت آنها در صفحه سجیتال با فرکانس 300 هرتز ضبط شد. مفاصل ران و مچ پای راست آزمودنی ها نشان گذاری و فاصله مستقیم بین این دو مفصل به عنوان پا تعریف شد و کینماتیک حرکت پا و مفاصل ران و مچ پا در یک چرخه کامل اجرای رژه به کمک نرم افزار آنالیز حرکت تعیین گشت.

    یافته ها:

     نموارهای تغییرمکان، سرعت و شتاب برای حرکت زاویه ای پا و حرکت انتقالی مچ پا ارایه شدند و مورد تحلیل قرار گرفتند. میانگین سرعت پیشروی m/s 6/0 به دست آمد. منحنی شتاب زاویه ای پا دارای سه پیک بود و شتاب های عمودی، افقی و برآیند مچ پا به ترتیب سه، پنج و یک پیک مهم داشتند که ویژگی های حرکت اندام تحتانی را توصیف می کنند.

    نتیجه گیری:

     رژه 90 درجه با سرعت ترجیحی، شامل دو مرحله استقرار و نوسان شامل می شود. در مرحله استقرار، پا مانند یک پاندول معکوس حول مفصل مچ پا دوران می کند. در مرحله نوسان به دنبال یک شتاب گیری اولیه، پا با حرکتی پاندولی حول مفصل ران، 90 درجه بالا می رود و پایین می آید. لحظه برخورد پا با زمین، لحظه بحرانی حرکت است که شتاب زیادی به پا وارد می کند.

    کلیدواژگان: رژه، کینماتیک، آسیب، حرکت پاندولی
|
  • Rasoul Rezaei, Mehrali Barancheshmeh *, Morteza Mirzaei Pages 1-14
    Objective

    The aim of This study was to design a special physical fitness test for Iran's ground forces.

    Methodology

    After designing the initial test pattern, its validity and reliability were assessed. Based on the initial model, according to military requirements, three physical fitness tests of Ranger, Armored and Pedestrian forces were designed and the validity of the tests were evaluated. independent t-test was used to determine the structural validity of the initial model of physical fitness test and Pearson correlation was use to determine validity and reliability of the tests.

    Results

    The result showed significant difference in tie of initial physical fitness test between newly enrolled military personnel and the trained military personnel (P≤ 0.043). and significant correlation between the twice times of the initial physical fitness test (r = 0.84). The results showed significant correlation between the time of physical fitness test and physical fitness score in ranger (r = -0.53), armored (r = -0.48) and pedestrian forces  (r = -0.65).

    Conclusion

    The results showed, the primary model due to distinguish difference between newly enrolled personnel from trained has critical validity and due to the appropriate correlation between the two times has apropprate relibility. The results also showed that there is a good correlation and validity between the time of special physical fitness tests and the physical fitness score of Rangers, armored carriers and pedestrians personnel. Therefore becous of this result it seems provided tests have the ability to determine the special physical fitness of Rangers, armored carriers and pedestrians personnel.

    Keywords: Validity, Reliability, Special Physical Fitness Tests
  • Iman Khakroo Abkenar *, Mohammadreza Zarali, Ali Fakourian, Reza Sharbatzade Pages 15-23
    Objective

    The results of studies show that anthropometric conditions and aerobic readiness on the performance of military cadets in the standard entrance tests of the army provide different answers. This study aimed to investigate the relationship between anthropometric indicators and maximum oxygen consumption with the performance of Imam Ali officer cadets based on the World Army Standard Test.

    Methodology

    This research is a semi-experimental study that was conducted in 1398 at Imam Ali Military University. The random sampling method was available and 200 individuals were selected based on the research background, which was randomly reported to be 22.4 years old and 23.3 body mass index. Before the test, the subjects were evaluated by the anthropometric index, then the maximum oxygen consumption was assessed by field tests, and then the subjects carefully completed the test of three standard military marches. After confirming the natural distribution of data by Kolmogorov-Smirnov test and after the homogeneity of variances by the Leven test, the Pearson correlation test was used to investigate the relationship. The data were presented as mean and standard deviations. All statistical operations of the research were performed by SPSS software and the significance level of the tests (p <0.05) was considered.

    Results

    The results showed that there is a direct and significant relationship between the scores of anthropometric indicators and the generalized standardized score in existing officer students. Also, this test indicates a direct and significant relationship between the variables of maximum oxygen consumption score and standardized general score. Students are officers who have a higher correlation between the maximum oxygen consumption and performance in the test with the anthropometric index.

    Conclusion

    The results show that in the standard physical fitness test of the army, cardiovascular indicators, and especially the maximum oxygen consumption are more relevant and effective. Compared to other indicators, aerobic metabolic indicators are more important than physical and phenotypic indicators.

    Keywords: Aerobic activity, Anthropometric indicators, Army standard test
  • Saeid Bahiraei *, Reza Sharbatzadeh, Jamshid Fouladi Pages 25-38
    Objective

    Musculoskeletal position, damaging risk factors and Functional Movement Screening of the human body are the main indicators for identifying the level of health of the individual and society. Musculoskeletal disorders and work-related motor dysfunction are considered to be the main cause of disability worldwide. Musculoskeletal injuries in military personnel have a direct effect on the readiness of the National Defense Force.

    Methodology

    The statistical population of this study included all Ajay staff. From this population, 55 people were randomly selected as a statistical sample. FMS functional motion screening test was used. Also for damaging risk factors of YBT-LQ, YBT-UQ, SLVJ, DF, the 6-m timed jump was used. The Kolmogorov–Smirnov test was used for data normality and descriptive statistics and correlation coefficient. The regression was used to evaluate the variables using SPSS software version 22 at the significant level of 0.05.

    Results

    The FMS test results showed that AJA staff had scores below 58.18%. The highest frequency in the scores is 12, 13 and 14. The relationship between variables of FMS test with Each of the damaging factor risk variables in individuals with 14 and less scores shows that there were a significant relationship between deep squat variable with YBT-LQ and YBT-UQ, single SLVJ, triple cross hop and 6 m hop time (P = 0.001). Significant correlation between hurdle step variables with DF (P = 0.005), YBT-LQ, YBT-UQ, hop there was a triple crossover (P = 0.001). There was a significant relationship between the variables of Lunch with DF (P = 0.001) and YBT-LQ (P = 0.04). There was a significant relationship between active straight leg raise of DF (P = 0.03). There was a significant relationship between rotational stability and YBT-UQ (P = 0.03). There was a significant relationship between total scores of functional screening with DF, YBT-UQ (P = 0.001), YBT-LQ (P = 0.004), triple cross hop 6 m and hop time (P = 0.04).

    Conclusion

    This study shows that overall score, FMS is a predictor of injury in AJA staff, and people with scores of 14 and below are at high risk of injury. FMS scores, coaches, commanders, and AJA staff should focus on screening and identifying people with musculoskeletal disorders, motor screening scores, and risk factors, identifying and assessing at-risk people, and providing strategies and practices.

    Keywords: Functional Movement Screening, Damaging Risk Factors, AJA Staff
  • Sayyed Fakhroddin Mirafzal, Siyavash Rahmati *, Morteza Mirzaei, Ali Abdolmohmmadi Pages 39-53
    Objective

    The aim of the present study was to investigate the effect of 12 weeks of strength training with body weight on some components of physical fitness and body composition of Imam Hussein (AS) Basij battalions in Astana Ashrafieh city.

    Methodology

    32 subjects with an age range of 18 to 25 years were selected based on physical fitness criteria and randomly divided into four groups: weak, moderate, strong and control. Three training groups performed strength training protocol with body weight for 12 weeks and 3 sessions per week. 48 hours after the last training session, the variables include strength by sergeant jumping test, upper body strength (throwing a medical ball), muscle strength by chest press and squat test, endurance strength by push-up test, sit-ups, aerobic capacity by One mile running test, anaerobic power was assessed by RAST and body composition using caliper subcutaneous fat measurements. For evaluate the results within the group, paired t-test and descriptive test (mean ± standard deviation) were used.

    Results

    The results showed a significant improvement in strength, aerobic capacity, endurance and muscle strength in all three groups (P <0.05), but in the control group only aerobic capacity had a significant improvement. The results also showed that the percentage of body fat and lean body mass in all three groups improved compared to before exercise but was not statistically significant (P <0.05).

    Conclusion

    In general, it can be concluded that strength training with body weight can be used to improve the indicators of physical fitness, especially for the weak subjects, and to train Basijis, adding this type of training can be useful.

    Keywords: Strength Training with Body Weight, Physical Fitness Index, Body Composition
  • Mehdi Rasooli *, Mehrali Barancheshmeh Pages 55-65
    Objective

    The goal of this study was analyzing Iranians military athletes in universal military games (CISM).

    Methodology

    this is an applied study by the goal, descriptive by the essence and past oriented study. Data were gathered from library method. Statistic population of the study includes 6 summer military games, two winter games, two cadet games and international sport games. Statistical sample was equal to population. Data were gathered from CISM website and reports, games websites and CISM book. Descriptive analysis was used for analyzing data.

    Results

    Iran has had its best rank in 2011 games. According to the amount of medals and 2015 games was Iran's the best performance. Iran's performance process wasn’t stable and has had ups and downs. According to medal worth Iran is standing in the fourth rank of Asia. Also according to the amount of medals Iran stays among the 15 the best performances in the world.

    Conclusion

    Iran’s results in summer games are acceptable but in winter games they are not good. Eventually Iranian athletes have got good results in CISM world games such as taekwondo wrestling and volleyball.

    Keywords: CISM, Sport Athletes, Performance Analysis, Armed Forces
  • Davood Khezri *, Sayyed Masoud Kashfi Pages 67-78
    Objective

    The aim of this study was to investigate the effect of physical fitness on efficiency of predaceous fighter pilots of the Army Air Force to provide scientific solutions for improving their quality.

    Methodology

    18 predaceous fighter pilots of the Army Air Force participated in this study in two groups with different levels of efficiency. The physical fitness tests (aerobic capacity, anaerobic power, agility, flexibility, muscular endurance, muscular strength, blood pressure and heart rate), body composition and mental health of all personnel were measured. Data analyzed by Spss 23 version and independent t tests.

    Results

    results indicated that there is a no significant difference between two groups in Muscular endurance, agility, aerobic capacity, body mass index, percent body fat, flexibility, anaerobic capacity(P>0.05)

    Conclusion

    physical fitness fighter pilots of the Army Air Force with the increase in productivity was maintained in optimal level with experience within military units. This indicates that the amount of sport activity of Air Force units has been able to maintained physical performance of military personnel in optimal level.

    Keywords: Predaceous Fighter Pilots, The Army Air Force, Physical Fitness
  • Hamed Esmaeili *, Abdolreza Arianfard Pages 79-90
    Objective

    Fatigue can alter shooting and balance performance. This is less addressed in army men. This study was aimed to evaluate the effects of military-based exercise induced fatigue on shooting accuracy and balance performance in IRI Army men.

    Methodology

    12 military men with 10 years or higher expert shooting experience participated in this study. Shooting score and center of pressure deviations in quiet standing and during shooting, and dynamic balance was measured before and after the fatigue.

    Results

    After the fatigue, shooting accuracy decreased (p=0.001). Also, center of pressure deviations during quiet standing (p=0.012) and during shooting (p=0.001) increased. Additionally, dynamic balance of participants decreased (p=0.001).

    Conclusion

    Military based exercise-induced fatigue can decrease shooting accuracy and balance performance. These results could provide useful information for military trainers and military physical fitness professionals to selecting strategies for reducing fatigue effects.

    Keywords: Military Based Exercise-Induced Fatigue, Shooting Accuracy, Static Balance, Dynamic Balance
  • AhmadReza Arshi, Elham Shirzad, Mojtaba Ashrostaghi * Pages 91-100
    Objective

    90-degree marching is a kind of military marching that can be analyzed as a special type of gait. The purpose of this research was kinematic evaluation of lower body in 90-degree marching based on one- segment model of the leg.

    Methodology

    Subjects of this study were 13 Imam Hossein University Students performing 90-degree military march at self-selected speeds recorded by a high speed camera at 300 fps from the sagittal plane. Two passive markers were placed on hip and ankle of the participants and the direct distance between these two markers was defined as leg. Kinematic of the leg, hip and ankle movement in a complete cycle of marching was analyzed using the motion analysis software.

    Results

    The profiles of displacement, velocity and acceleration to angular movement of the leg and curvilinear movement of the ankle were presented and analyzed. Average propulsion velocity was 0.60±0.14m/s. The leg angular acceleration curve had three peaks and the profiles of vertical, horizontal and resultant acceleration of the ankle showed three, five and one important peaks relatively. 90-degree marching was described based on these peaks which were the movement characteristics.

    Conclusion

    90-degree military marching at self-selected speed is consisted of stance and swing phases. In support phase, the leg rotates on the ankle as an inverted pendulum. In swing phase, following an initial acceleration, the leg goes up and come down during a pendulum movement around the hip. The moment of impact with the ground is the critical instant which may impose big accelerations to leg.

    Keywords: Marching, Kinematic, Injury, Pendulum Motion