فهرست مطالب

نشریه علوم ورزشی و توان رزم
پیاپی 7 (بهار و تابستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/06/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • بررسی مقایسه ای دیدگاه ورزشکاران دختر و پسر تیم های ورزشی نواحی بسیج از رعایت عدالت و رابطه آن با انگیزه پیشرفت ورزشی
    حسن فهیم دوین، احسان اسداللهی* صفحه 2
    هدف

    عدالت به عنوان یک نیاز اساسی برای ورزشکاران مطرح می باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی مقایسه ای دیدگاه ورزشکاران دختر و پسر تیم های ورزشی نواحی بسیج شهرستان مشهد از رعایت عدالت و رابطه آن با انگیزه پیشرفت ورزشی بود

    روش شناسی:

     در این پژوهش توصیفی-مقایسه ای تعداد 102 ورزشکار (56 نفر پسر و 46 نفر دختر) از منتخبی از تیم های ورزشی نواحی بسیج شهرستان مشهد به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شده و به پرسشنامه های استاندارد عدالت سازمانی نیهوف و مورمن وانگیزه پیشرفت ورزشی گیل پاسخ دادند که پایایی ابزار با استفاده از آلفای کرونباخ میزان 87/0 برای عدالت سازمانی و 84/0 برای انگیزه پیشرفت ورزشی بدست آمد. جهت تحلیل داده ها از روش آماری توصیفی و استنباطی استفاده شد.

    یافته ها

    یافته های تحقیق نشان داد که رابطه مثبت معنی داری بین عدالت سازمانی درک شده وانگیزه پیشرفت ورزشی وجود دارد. مولفه عدالت تعاملی بیشترین قدرت پیش بینی انگیزه پیشرفت ورزشی را داشت و بعد از آن عدالت توزیعی بیشترین توان تاثیرگزاری را بر انگیزه پیشرفت ورزشی داشت.

    نتیجه گیری

    نتایج ضمن تایید یافته های سایر پژوهشگران نشان داد مسیولین ورزش نواحی بسیج با توجه به رعایت عدالت در بین ورزشکاران بر اساس جنسیت می توانند انگیزه ورزشکاران را تقویت و زمینه پیشرفت ورزشی آنان را فراهم نمایند.

    کلیدواژگان: عدالت سازمانی، انگیزه پیشرفت ورزشی، ورزش بسیج
  • مقایسه کمالگرایی، سرسختی ذهنی و پرخاشگری ورزشکاران رشته های رزمی و نیروهای ویژه ی تیپ 65 ارتش جمهوری اسلامی ایران
    مریم عبدالشاهی*، طاهره علیپور، مرجان هاشمی صفحه 3
    هدف

    پژوهش حاضر به مقایسه کمالگرایی، سرسختی ذهنی و پرخاشگری رزمی کاران و تکاوران ارتش پرداخت.

    روش شناسی:

     شرکت کنندگان شامل 74 نفر از ورزشکاران مرد باشگاه های شهر تهران (منطقه 5، 9، 22) با بیش از 7 سال سابقه ورزشی در ده رشته رزمی (کاراته، تکواندو، ووشو، کیگ بوکسینگ، بوکس، جودو، کشتی، کیوکشین، هاپکیدو، کنگ فو) و 78 نفر از تکاوران نیروهای ویژه تیپ 65 ارتش ایران با بیش از 7 سال سابقه بود که به روش نمونه گیری تصادفی و هدفمند انتخاب شدند. پرسش نامه های استاندارد سرسختی ذهنی ورزشی (گلبی و شیرد)، کمالگرایی چندبعدی ورزشی 2 (کالاتوس و همکاران) و خشم و پرخاشگری رقابتی (ماکسول و موریس) استفاده شدند.

    یافته ها

    نتایج آزمون تی گروه های مستقل نشان داد دو گروه از لحاظ میانگین سنی و تجربه ورزشی تفاوت معناداری نداشتند. همچنین متغیرهای خشم، پرخاشگری و خشم کلی؛ و متغیرهای معیار شخصی، اهمیت به اشتباه، فشار مربی و کمالگرایی کلی گروه تکاوران بطور معناداری از گروه ورزشکاران رزمی بالاتر بود. اما سرسختی ذهنی ورزشی و خرده مقیاس های آن در دو گروه تفاوت معناداری نداشت.

    نتیجه گیری

    یافته ها تاکید می کنند که این متغیرهای روانشناختی تحت تاثیر رشته های ورزشی رزمی قرار نگرفته است، بلکه شاید محیط، نوع و شدت تمرینات یا ویژگیهای شخصیتی تکاوران موجب بالاتر بودن میزان پرخاشگری و کمالگرایی آنان شده است.

    کلیدواژگان: کمالگرایی، سرسختی ذهنی، پرخاشگری، رزمی کاران، تکاوران ارتش
  • طراحی الگوی توسعه ورزش های همگانی از طریق گیمیفیکیشن ویژه نیروهای نظامی ارتش
    حسین فریدنیا*، ایلار سفیدگر صفحه 4

    هدف از تحقیق حاضر، طراحی الگوی توسعه ورزش های همگانی از طریق گیمیفیکیشن ویژه نیروهای نظامی ارتش بود.این پژوهش از نوع مطالعات کیفی است که با استفاده از تکنیک نظریه برخاسته از داده ها انجام گرفت. جامعه پژوهش شامل تمامی نخبگان ورزشی، صاحب نظران حیطه گیمیفیکیشن در ارتش، مسیولین ارشد تربیت بدنی و هییت علمی های تربیت بدنی بود و تعداد 15 نفر از آنها به روش نمونه گیری نظری و گلوله برفی انتخاب شدند. یافته های تحقیق شامل عوامل علی (جذاب و نو بودن برای کارکنان، دانشجویان و سربازان، خسته شدن کارکنان و دانشجویان با شیوه های معمول تمرینات ورزشی، افزایش مشارکت کارکنان، دانشجویان و سربازان در ورزش) موجب توجه به پدیده محوری (افزایش انگیزه حضور در ورزش و ارتقا سلامتی کارکنان) می شود و راهبردهای توسعه ارزش ویژه برند (طراحی اپلیکیشن ها و برنامه های مناسب گیمیفیکیشن، ایجاد حس اطمینان در صحت جوایز، جوایز مناسب مادی و غیرمادی، عدالت در اعطای امتیازات و جوایز) با لحاظ عوامل مداخله گر (دشواری طراحی گیمیفیکیشن مناسب، ممنوع بودن استفاده از موبایل و اینترنت در پادگان ها، عدم در دسترس بودن برای مناطق توسعه نیافته و یگان های مرزی) و زمینه های موجود (قابلیت کاربرد برای همه سنین، تست های سالانه ورزشی و لزوم حفظ آمادگی کارکنان، رقابت و پاداش داشتن برای کارکنان و دانشجویان)، پیامدهای مثبتی (افزایش انگیزه کارکنان جهت شرکت در ورزش همگانی، افزایش سلامتی و امادگی جسمانی، امادگی لازم بدنی جهت حضور در مسابقات و رویدادهای داخلی و خارجی) را برای پادگان های ارتش در راستای توسعه ورزش همگانی خواهد داشت.

    کلیدواژگان: ورزش های همگانی، گیمیفیکیشن، نیروهای نظامی ارتش
  • طراحی و تعیین روایی و پایایی آزمون های آمادگی جسمانی ویژه نیروهای زمینی جمهوری اسلامی ایران
    حسین زارعیان*، مهرعلی باران چشمه، رسول رضایی صفحه 5

    هدف از تحقیق حاضر طراحی آزمون های آمادگی جسمانی ویژه نیروهای زمینی ایران بود. پس از طراحی الگوی اولیه آزمون آمادگی جسمانی، روایی و پایایی آن بررسی و بر مبنای الگوی اولیه با توجه به نیازمندی نیروهای نظامی، سه آزمون آمادگی جسمانی ویژه نیروهای تکاور، زرهی و پیاده طراحی و روایی آزمون ها مورد ارزیابی قرار گرفت. از آزمون t مستقل جهت تعیین روایی ساختاری الگوی اولیه، از آزمون همبستگی پیرسون جهت تعیین میزان روایی و پایایی آزمون ها استفاده شد. نتایج نشان داد در زمان اجرای آزمون آمادگی جسمانی ویژه، بین نیروهای نظامی مبتدی و نیروهای نظامی آموزش دیده تفاوت معنی داری وجود داشت (P≤0/043). همچنین بین دو بار اجرای الگوی اولیه آزمون آمادگی جسمانی همبستگی معنی دار (r = 84%) وجود داشت. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد بین زمان آزمون آمادگی جسمانی ویژه و معدل آمادگی جسمانی در نیروهای تکاور (r = - 53%)، نیروهای زرهی (r = - 48%) و نیروهای پیاده ارتباط معنی-داری (r = -65%) وجود دارد. نتایج نشان داد که الگوی اولیه به دلیل توانایی تفکیک نیروی نظامی مبتدی از آموزش دیده دارای روایی ملاکی و به دلیل همبستگی مناسب بین دو بار اجرای آزمون آمادگی جسمانی اولیه پایایی مناسبی دارد. همچنین نتایج نشان داد بین زمان اجرای آزمون های آمادگی جسمانی ویژه و معدل آمادگی جسمانی نیروهای تکاور، زرهی و پیاده همبستگی و روایی مناسب وجود دارد، از این رو با توجه به نتایج شاید بتوان گفت آزمون های ارایه شده توانایی کاربردی جهت تعیین توانایی جسمانی ویژه نیروهای تکاور، زرهی و پیاده را دارا است.

    کلیدواژگان: روایی، پایایی، آزمون آمادگی جسمانی ویژه
  • ارتباط برخی از ویژگی های آنتروپومتری با دقت هدف گیری با سلاح کلاشینکف در وضعیت درازکش
    الیاس ابراهیمی*، سید محمدکاظم واعظ موسوی، حسن جباری صفحات 43-61
    هدف

    امروزه مشخص شده است که برای کسب عناوین قهرمانی به خصوص در رشته تیراندازی، علاوه بر فاکتورهای آمادگی جسمانی، ویژگی های خاص فیزیکی نیز در موفقیت فرد موثر است که در علوم پزشکی و ورزشی به آن پیکرسنجی می گویند. حال با طرح این سوال که آیا اصولا ویژگی های آنتروپی می تواند ارتباطی با دقت تیراندازی با سلاح کلاشینکف در وضعیت درازکش داشته باشد، این پژوهش طرح ریزی گردید.

    روش شناسی:

     جامعه آماری این مطالعه، دانشجویان پسر سنین بین 18تا 27 سال یکی از دانشگاه های نظامی می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی، 300 نفر از میان آنان انتخاب شده و بر اساس آزمون تیراندازی در میدان تیر، به ترتیب از میان بالاترین و پایین ترین نمره اکتسابی، دو گروه حرفه ای (30 نفر) و آماتور یا ضعیف (30 نفر) انتخاب شدند. ابزار تحقیق شامل متر، کولیس، کالیپر و سیبل استاندارد است.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که متغیرهای طول دست برتر و غیر برتر، طول کف دست برتر و غیر برتر، طول استخوان بازو، طول ساعد دست برتر و غیر برتر و طول انگشت سبابه دست برتر تیراندازان با دقت تیراندازی آنان ارتباط دارد.

    نتیجه گیری

    مشخص گردید در افراد قوی بعضی از اندازه های طولی با امتیاز تیراندازی مرتبط بود، اگرچه در بعضی متغیرها این رابطه معنی دار نبود؛ می توان نتیجه گرفت که بلندی بخشی از اندام ها برای تیراندازی می تواند یک امتیاز در نظر گرفته شود.

    کلیدواژگان: آنتروپی(پیکرسنجی)، دقت هدف گیری، سلاح کلاشینکف، وضعیت درازکش
  • تاثیر 12 هفته مکمل دهی ال- آرژنین بر روی آزمون آمادگی رزم و توان بی هوازی پایوران بسیجی
    میرزا حسین نوروزی کمره، حسین شیروانی*، محمد صمدی، وحید سبحانی صفحات 63-72
    هدف

    حفظ آمادگی رزم برای نظامیان جهت بهبود عملکرد و توانایی دفاع از کشور امری ضروری است. مکمل ال- آرژنین تاثیر مثبتی بر عملکرد جسمانی دارد. هدف ما در این مطالعه بررسی تاثیر 12 هفته مکمل دهی ال- آرژنین بر آزمون آمادگی رزم و توان بی هوازی در نظامیان است.

    روش شناسی:

     20 فرد نظامی بسیجی مرد به صورت داوطلبانه در این مطالعه شرکت کردند. آن ها به صورت تصادفی به دو گروه 10 نفره ال- آرژنین و دارونما تقسیم شدند. قبل و 12 هفته بعد از مکمل دهی آزمودنی ها، آزمون آمادگی رزم (ACRT) و آزمون بی هوازی را اجرا کردند. داده ها با استفاده از آزمون تحلیل کواریانس (ANCOVA) ارزیابی و سطح معناداری 05/0p≤ در نظر گرفته شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد ال- آرژنین نسبت به دارونما موجب کاهش معنی داری در زمان اجرای آزمون ACRT (P=0.001)و افزایش معنی داری در توان بی هوازی (P=0.027) می شود.

    نتیجه گیری

    این مطالعه نتیجه می گیرد که 12 هفته مکمل دهی ال- آرژنین می تواند باعث افزایش توان رزم و افزایش توان بی هوازی و در نتیجه بهبود عملکرد جسمانی در نظامیان شود.

    کلیدواژگان: ACRT، ال- آرژنین، توان بی هوازی، نظامیان
  • تاثیر آمادگی جسمانی بر میزان بهره وری خلبانان جنگنده شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
    داود خضری*، سید مسعود کشفی صفحات 67-78
    هدف

    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر آمادگی جسمانی بر میزان بهره وری خلبانان جنگنده شکاری نیروی هوایی ارتش بود.

    روش شناسی:

     18 نفر از خلبانان جنگنده شکاری در دو گروه با میزان بهره وری متفاوت در این تحقیق شرکت کردند. در آزمایشگاه تست های آمادگی جسمانی (توان هوازی، توان بی هوازی، چابکی، انعطاف پذیری، استقامت عضلانی، قدرت عضلانی فشار خون و ضربان قلب و ترکیب بدن از همه ی خلبانان گرفته شد. داده ها با استفاده از spss نسخه 23 و با استفاده از t تست مستقل تجزیه و تحلیل شد.

    یافته ها

    تفاوت معناداری در استقامت عضلانی، چابکی، توان هوازی، شاخص توده بدن، درصد چربی، انعطاف پذیری، و توان بی هوازی بین دو گروه از خلبانان یافت نشد (05/0>P)

    نتیجه گیری

    آمادگی جسمانی کارکنان نیروی هوایی با افزایش میزان بهره وری در حد مطلوبی حفظ شده است که این نشان می دهد میزان فعالیت های ورزشی داخل یگان های ارتش و یا فعالیت ورزش خود خلبانان توانسته است آمادگی جسمانی آنها را در حد مطلوب نگه دارد.

    کلیدواژگان: خلبانان جنگنده شکاری، آمادگی جسمانی، نیروی هوایی ارتش
  • طراحی مدل شاخص های شایسته گزینی مدیران تربیت بدنی باشگاه های مقاومت بسیج کشور براساس الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت
    داود نصراصفهانی، سمیه رهبری*، سجاد صمدی صفحات 101-121
    هدف

    پژوهش حاضر با هدف طراحی مدل شاخص های شایسته گزینی مدیران باشگاه های مقاومت بسیج کشور براساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت انجام گردید.

    روش شناسی:

     با توجه به ماهیت کیفی و اکتشافی موضوع، از روش تحقیق کیفی از نوع داده بنیاد و به شیوه گلیزر (1992) استفاده شد. نمونه آماری این تحقیق شامل 16 نفر از مدیران باشگاه های مقاومت بسیج کشور و اعضای هیات علمی مدیریت ورزشی دانشگاه ها بود و نمونه گیری تا دستیابی به اشباع نظری ادامه پیدا کرد. پس از مطالعات اولیه کتابخانه ای و شناسایی فهرست مقدماتی عوامل، داده های پژوهش از طریق مصاحبه اکتشافی نیمه ساختار یافته گردآوری شدند. داده ها با روش کدگذاری سه مرحله ای باز، محوری و گزینشی کدگذاری شدند.

    یافته ها

    نتایج کدگذاری به شناسایی 224 نشان در سه حوزه شایستگی های فردی (نگرشی، رفتاری و هوشی)، ارزشی (سازمانی و اسلامی) و شغلی (دانشی، مهارتی و مدیریتی) منجر شد. کدهای مربوط به مولفه های پژوهش از جمله شایستگی فردی شامل شاخص های نگرشی (خودباوری، وجدان کاری، مثبت اندیش، هویت ایرانی و اسلامی، آرامش بخش و امیدواری)، شاخص های رفتاری (منضبط، خودکنترل، پویایی در سازمان، استقلال طلب و تعالی گرا، فن بیان، رقابت طلبی، تعهد)، و شاخص های هوشی (عاطفی، شناختی، مدیریتی).، شایستگی ارزشی شامل شاخص های سازمانی (اخلاق مدار، عدالت خواهی، ارزش آفرین، برنامه محوری)، شاخص های اسلامی (متوکل، با تقوا، ایثارگر، شاکربودن و مومن، معتقدبودن)، و شایستگی شغلی شامل شاخص های مهارتی (تعامل گرا، مشارکت جو، کارآفرین و نوآوری، تنش زدایی)، شاخص های دانشی (دانشور، مصلحت اندیش و خردمند، قانونمند بودن، فن آوری اطلاعات و تخصص گرا)، و شاخص مدیریتی (مالی، اداری، منابع انسانی، رهبری و هدایت، بازاریابی، ارتباطی، سلامتی و بهداشت، مدیریت تعارض، انتقادپذیری، خلاقیت، تصمیم گیری و مذاکره کنندگی) بودند.

    نتیجه گیری

    به مدیران و مسیولین بالادستی در سازمان بسیج کشور پیشنهاد می شود در استخدام و به کارگیری نیروی انسانی مورد نیاز از نشان ها، مفاهیم و مقوله های شناسایی شده این تحقیق جهت انتخاب افراد شایسته استفاده نمایند.

    کلیدواژگان: شایسته گزینی، مدیران، باشگاه مقاومت، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، داده بنیاد
|
  • Comparative Study of the Views of Male and Female Athletes of Basij Sports Teams on Justice and its Relationship with the Motivation of Sports Progress
    Hassan Fahim Devin, Ehsan Asadollahi * Page 2
    Objective

    Justice is considered as a basic need for athletes. The purpose of the present study was to compare the views of female and male athletes of sports teams in Basij districts of Mashhad city on the observance of justice and its relationship with the motivation of sports progress.

    Methodology

    In this descriptive-comparative research, 102 athletes (56 boys and 46 girls) from a selection of sports teams in the Basij districts of Mashhad city were selected as research samples and they answered the standard questionnaires of Niehoff and Moorman's organizational justice and Gill's motivation for sports progress. Using Cronbach's alpha, the reliability of the tool was 0.87 for organizational justice and 0.84 for sports motivation. Descriptive and inferential statistical methods were used to analyze the data.

    Results

    Findings showed that there is a significant positive relationship between perceived organizational justice and motivation for sports development. The component of interactive justice had the most power to predict the motivation of sports progress and then distributive justice had the most power to influence the motivation of sports progress.

    Conclusion

    The results, while confirming the findings of other researchers, showed that the sports officials of Basij districts can strengthen the motivation of the athletes and provide the basis for their sports development by observing justice among the athletes based on gender.

    Keywords: Organizational Justice, Motivation of Sports Progress, Basij Sports
  • Comparison of perfectionism, mental toughness, and aggression of combat athletes and military commandos
    Maryam Abdoshahi *, Tahereh Alipour, Marjan Hashemi Page 3
    Objective

    The present study was conducted to compare perfectionism, mental toughness, and aggression of combat athletes and military commandos.

    Methodology

    The statistical sample includes 74 male athletes from Tehran clubs (regions 5, 9, 22) with more than seven years of sports experience in ten combat sports (karate, taekwondo, wushu, kickboxing, boxing, judo, wrestling, Kyokushin, hapkido, Kung Fu). Also, 78 special commandos of the 65th Brigade of the Army of the Islamic Republic of Iran with more than seven years of experience were selected by random and subjective sampling method. Three standard questionnaires were used: Sports Mental toughness (Golby & Sheard, 2009), Multidimensional Sports Perfectionism-2 (Kalatos et al., 2010), and Competitive Anger and Aggression (Maxwell and Morris, 2007).

    Results

    There was no significant difference between the two groups in terms of mean age and sports experience. The findings also showed that the variables of anger, aggression, total anger, personal criteria, importance by mistake, coach pressure, and overall perfectionism of the commando group were significantly higher than the combat athletes' group. However, there was no significant difference between sports mental toughness and its subscales between the two groups.

    Conclusion

    The present findings emphasize that the psychological variables of this study were not affected by combat sports. However, perhaps the environment, type and severity of training, or personality traits of the commandos caused a higher degree of aggression and perfectionism.

    Keywords: Perfectionism, Mental toughness, Aggression, combat athletes, Army Rangers
  • Designing a model for the development of public sports through gamification for the military forces of the army
    Hossein Faridniya *, Aylar Sefidgar Page 4

    The purpose of this research was to design a model for sport for all development through gamification for the military forces.The research is of qualitative sort that was conducted using grounded theory. The research population included all sports elites, experts in the field of gamification in the army, physical education and academic boards of physical education and sports sciences, and 15 of them were selected by snowball sampling. Findings Causal factors (being attractive and novice for employees, students and soldiers, employees and students getting tired of the common methods of sports training, increasing the participation of employees, students and soldiers in sports) led to attend to axial phenomenon (increasing the motivation to participate in sports and improving health employees) and strategies for developing brand equity (designing appropriate gamification applications, creating a sense of confidence by compensating, appropriate financial and non-financial awards, fairness in granting and gifts) with regard to intervening factors The difficulty of designing appropriate gamification, the prohibition of using cell phones and Internet in caserns, the lack of availability for undeveloped areas and frontier units) and existing fields (applicability for all ages, annual sports tests and the exigency to preserve the readiness of employees) , applicability for all ages), will have positive consequences (increasing the motivation of employees to participate in sport for all, increasing health and physical fitness, necessary physical preparation to participate in local and foreign competitions and events) for the army caserns in line with sport for all development.

    Keywords: Sport for all, Gamification, Military forces
  • Designing and determining the validity and reliability of special physical fitness tests for the Islamic Republic of Iran's ground forces
    Hossein Zareian *, Mehali Barancheshmeh, Rasoul Rezaei Page 5

    The aim of This study was to design a special physical fitness test for Iran's ground forces. After designing the initial test pattern, its validity and reliability were assessed. Based on the initial model, according to military requirements, three physical fitness tests of Ranger, Armored and Pedestrian forces were designed and the validity of the tests were evaluated. independent t-test was used to determine the structural validity of the initial model of physical fitness test and Pearson correlation was use to determine validity and reliability of the tests.The result showed significant difference in tie of initial physical fitness test between newly enrolled military personnel and the trained military personnel (P≤0/ 043). and significant correlation between the twice times of the initial physical fitness test (r = 84%). The results showed significant correlation between the time of physical fitness test and physical fitness score in ranger (r = -53%), armored (r = -48%) and pedestrian forces (r = -65%). Conclusion The results showed, the primary model due to distinguish difference between newly enrolled personnel from trained has critical validity and due to the appropriate correlation between the two times has apropprate relibility. The results also showed that there is a good correlation and validity between the time of special physical fitness tests and the physical fitness score of Rangers, armored carriers and pedestrians personnel. Therefore becous of this result it seems provided tests have the ability to determine the special physical fitness of Rangers, armored carriers and pedestrians personnel.

    Keywords: Validity, Reliability, Special Physical Fitness Tests
  • Relationship of some anthropometric characteristics with targeting accuracy With Kalashnikov weapon in prone position
    Elyas Ebrahimi *, Seyyed MohammadKazem Vaez Mousavi, Hassan Jabari Pages 43-61
    Objective

    Today, it is known that to win championship titles, especially in shooting, in addition to physical fitness factors, specific physical characteristics are also effective in a person's success that in medical and sports sciences, it is called anthropometry. The question is whether, in principle, anthropometric characteristics could be related to the accuracy of shooting with a Kalashnikov in a supine position.

    Methodology

    The statistical population of this study is male students between 18 to 27 years old in a military university that 300 people were selected by random sampling method. Selection of professional and amateur groups based on shooting scores, from the highest and lowest scores, 30 people each were selected. Research tools include meters, calipers, calipers, and standard targets.

    Results

    The results showed that the variables of superior and non-superior hand length, superior and non-superior palm length, arm bone length, superior and non-superior forearm length, and superior index finger length of shooters were related to their shooting accuracy.

    Conclusion

    It was found that in strong individuals some length measures were related to shooting score, although in some variables this relationship was not significant. It can be a conclusion that the height of a part of the limbs for shooting can be considered a privilege.

    Keywords: Entropy (Calorimetry), Accuracy of Targeting, Kalashnikov Weapon, Lying Position
  • The effect of 12 weeks of L-arginine supplementation on Payoran Basiji's test of combat readiness and anaerobic capacity
    Mirza Hossein Nowrozi, Hossein Shirvani *, Mohammad Samadi, Vahid Sobhani Pages 63-72
    Objective

    Maintaining combat readiness for the military is essential to improving the performance and ability to defend the country. L-Arginine supplementation has a positive effect on physical function. The aim of this study was to evaluate the effect of 12 weeks of L-arginine supplementation on Army Combat Readiness Test (ACRT) and anaerobic power in the military.

    Methods

    Twenty male military volunteers participated in the study and were randomly divided into two groups of 10 L-arginine and placebo. Before and 12 weeks after supplementation, subjects performed the ACRT and anaerobic tests. Data were analyzed using analysis of covariance (ANCOVA). Significance level was considered p≤0.05.

    Results

    The results showed that L-arginine significantly decreased the ACRT test time (P = 0.001) and significantly increased anaerobic power (P = 0.027) compared to placebo.

    Conclusions

    This study concludes that 12 weeks of L-arginine supplementation can increase combat power and increase anaerobic power and thus improve physical performance in the military.

    Keywords: ACRT, L-Arginine, Anaerobic Power, Military
  • Effect of Physical Fitness on Efficiency of Predaceous Fighter Pilots of the Army Air Force to Provide Scientific Solutions for Improving their Quality
    Davood Khezri *, Sayyed Masoud Kashfi Pages 67-78
    Objective

    The aim of this study was to investigate the effect of physical fitness on efficiency of predaceous fighter pilots of the Army Air Force to provide scientific solutions for improving their quality.

    Methodology

    18 predaceous fighter pilots of the Army Air Force participated in this study in two groups with different levels of efficiency. The physical fitness tests (aerobic capacity, anaerobic power, agility, flexibility, muscular endurance, muscular strength, blood pressure and heart rate), body composition and mental health of all personnel were measured. Data analyzed by Spss 23 version and independent t tests.

    Results

    results indicated that there is a no significant difference between two groups in Muscular endurance, agility, aerobic capacity, body mass index, percent body fat, flexibility, anaerobic capacity(P>0.05)

    Conclusion

    physical fitness fighter pilots of the Army Air Force with the increase in productivity was maintained in optimal level with experience within military units. This indicates that the amount of sport activity of Air Force units has been able to maintained physical performance of military personnel in optimal level.

    Keywords: Predaceous Fighter Pilots, The Army Air Force, Physical Fitness
  • Designing a model of merit selection indicators for physical training managers of Basij resistance clubs of the country based on the Iranian Islamic model of progress
    Davoud Nasr Esfahani, Samia Rahbari *, Sajad Samadi Pages 101-121
    Objective

    The present study was conducted with the aim of designing a meritocracy indicators model for the physical education managers of the country's Basij Moghavemat club based on Iran's Islamic pattern of progress.

    Methodology

    Due to the qualitative and exploratory nature of the subject, the qualitative research method was based on data type and Glaser (1992) method was used. The statistical sample of this study included 16 managers of the country's Basij resistance clubs and faculty members of university sports management, and sampling continued until theoretical saturation was achieved.

    Results

    Data were coded using open, axial and selective three-stage coding methods and the results of open coding identified 224 marks in three areas of individual competence (attitude, behavioral and intelligence), value (organizational and Islamic) and professional (knowledge, skill and Managerial) led. Codes related to research components include individual competence including attitudinal indicators (self-confidence, work conscience, positive thinking, Iranian and Islamic identity, comfort and hope), behavioral indicators (disciplined, self-control, organizational dynamism, independence-seeking and transcendentalism, Art of expression, competitiveness, commitment), and indicators of intelligence (emotional, cognitive, managerial), value competencies including organizational indicators (ethical, justice-seeking, value-creating, program-oriented), Islamic indicators (trustworthy, pious, self-sacrificing) , Being thankful and believing, believing), and job competence including skill indicators (interactive, participatory, entrepreneurial and innovation, detente), knowledge indicators (knowledgeable, expedient and wise, legitimacy, information technology and professionalism), and Management indicators (financial, administrative, human resources, leadership, marketing, communication, health, conflict management, critique, creativity, decision-making and negotiation).

    Keywords: Meritocracy, Managers, Moghavemat Club, Iranian Islamic Model of Progress, Grounded theory