فهرست مطالب

سیاست های راهبردی و کلان - پیاپی 35 (پاییز 1400)

نشریه سیاست های راهبردی و کلان
پیاپی 35 (پاییز 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/09/10
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رضا زینلی زاده، امیدمهدی عبادتی*، محمدعلی جعفری صفحات 444-473

    انرژی یکی از صنایع پر طرفدار در دنیا می باشد و از اهمیت مهمی بر خورد ار می باشد. در عصر حاضر فناوری ها و رشته های مختلفی از جمله فناوری اطلاعات، بازدهی صنعت انرژی را افزایش داده است. در اکوسیستم کنونی مدیریت انرژی، سهم اینترنت اشیا (IoT) به شبکه های هو شمند، به علت امتیازات چند گانه آن در زمینه های متفاوت، توان بالقوه ای به دست آورده است. بر اساس سیساستهای کلی علم وفناوری و دستیابی به علوم و فناوری پیشرفته در این حوزه، نیازمند ارایه راهبرد برای بازاریابی در بخش انرژی و با نگاه به فناوریهای نو احساس می گردد. بنابراین در پژوهش پیش رو تلاش شد تا راهکاری برای بهره وری بیشتر انرژی بر اساس این سیستها پیشنهاد شود. ارزیابی وضعیت موجود بازاریابی شبکه هوشمند انرژی و ارایه الگوی دلخواه برای بهره وری انرژی می باشدکه منظور از مدل بهینه مناسب ترین استراتژی های بازاریابی می باشد. دراین پژوهش قابلیت ها و محدودیت های راهبرد های کلان توسعه مبتنی بر ایترنت اشیا (تحت عنوان نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید) به طور کلان و راهبردی بررسی شده است. این پژوهش با بهره گیری از SWOT مدون سازی شده و با کمک مدل QSPM کامل شده است. همچنین در پایان یک راهبرد کلان دفاعی برای استفاده از اینترنت اشیا در بخش انرژی به عنوان نتیجه پژوهش ارایه گردیدکه به کمک آن می توان از اینترنت اشیا در صنایع راهبردی انرژی استفاده کرد.

    کلیدواژگان: اینترنت اشیا، استراتژی، داده های بزرگ، بازاریابی پایدار انرژی، سیاستهای کلی علم و فناوری
  • گلشن مرادی*، نادر سلیمانی، حمید شفیع زاده صفحات 474-495

    امروزه به دنبال افزایش نگرانی های ناشی از آلودگی های زیست محیطی ، آموزش عالی به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه پایدار به منظور ارتقا نظام آموزشی و تربیت نسل سبز اندیش ملزم به پذیرش اصول مدیریت سبز در کلیه امور (آموزشی -پژوهشی و خدماتی) شده است . براین اساس در این پژوهش برای یافتن راهبردهای لازم جهت تحقق اهداف سیاست های کلی محیط زیست در موسسات آموزش عالی ایران ، به بررسی تجارب و نگرش صاحبنظرانی از حوزه های وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری ، وزارت نیرو ، و سازمان محیط زیست پرداخته شد . این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی - توسعه ای ، و از نظر نوع داده ها کیفی بوده وبا تاکید بر مصاحبه های نیمه ساختاریافته ومنابع کتابخانه ای تا رسیدن به اشباع نظری انجام شده است . مصاحبه با 15 نفر از خبرگان به روش نمونه گیری به صورت هدفمند و گلوله برفی صورت گرفت . نتایج حاصل از فرآیند مقایسه مستمر ، کد گذاری باز و محوری داده های جمع آوری شده ، شناسایی و احصاء راهبرد های (درون گرایی و برون گرایی با رویکرد سبز، سازمان دهی مجدد عملیات دانشگاه ، توسعه فرصتهای آموزشی و پژوهشی سبز ، تقویت فرهنگ سبز اندیشی ، و توسعه فناور ی سبز) را نشان می دهد.

    کلیدواژگان: راهبرد، مدیریت سبز، موسسات آموزش عالی، سیاست های کلی محیط زیست
  • احمد کیخا*، جعفر توفیقی داریان صفحات 496-524

    هدف از این پژوهش، تحلیل جایگاه نهادهای دانشجویی در حکمرانی آموزش عالی مبتنی بر تحلیل تماتیک ادبیات پژوهش می باشد . این پژوهش کیفی در دو گام تدوین شده است. نخست با استفاده از روش مروری نظام مند کلیدواژه ها تخصصی پژوهش شامل؛ دانشجو و حکمرانی دانشگاه (Student and university governance)، صدای دانشجویان در دانشگاه (The voice students in the university)، دانشجویان و تصمیم گیری در دانشگاه (Students and decision making at the university)، خود حکمرانی دانشجویان (Student self-government) در پایگاه های بین المللی معتبر: Science Direct، Springer، Wiley Online Library، ERIC، Sage Journals، Emerald در بازه زمانی (1995 - 2020) جستجو شد و در نهایت با استفاده از فرم پریسما 39 مقاله انتخاب شد. در مرحله دوم با استفاده از روش سه مرحله ای تحلیل تماتیک ولکات (2008) مقالات منتخب تحلیل شدند. یافته های مولفه های نقش نهادهای دانشجویی در حکمرانی آموزش عالی روی هم رفته؛ 6 تم فرعی اولیه با 13 تم فرعی ثانویه بدست آمد. این تم ها شامل؛ حکمرانی فرادانشگاهی (سیاستگذاری فرا دانشگاهی، مدیریت فرا دانشگاهی)؛ حکمرانی درون دانشگاهی (سیاستگذاری درون دانشگاهی، مدیریت درون دانشگاه)؛ گفتمان دانشجویی (ساختار نهادهای دانشجویی، کنشگری دانشجویان و نقش دانشجویان)؛ توسعه دانشجویی (توسعه سرمایه انسانی دانشجویان، توسعه سرمایه اجتماعی دانشجویان)؛ سازوکارهای حمایتی و قانونی (سازوکارهای حمایتی-تشویقی، سازوکارهای قانونی) و ظرفیت های نرم دانشگاه (ارزش های فرهنگی و ارزش های اجتماعی) به دست آمد. از این میان، ارایه مشوق های برای افزایش علاقه و انگیزه دانشجویان برای مشارکت، ایجاد اتحادیه ها و اصناف دانشجویی، فرهنگ دانشگاهی حامی مشارکت دانشجویان و جمع سپاری در تصمیم گیری های دانشگاه وزن بیشتری نسبت به دیگر مفاهیم کلیدی داشتند.

    کلیدواژگان: حکمرانی دانشگاه، مدیریت نوین دانشگاه، نهادهای دانشجویی، حکمرانی دانشجو، حکمرانی آموزش عالی
  • حمیدرضا یاراحمدی*، علی اصغر پورعزت، یوسف تقی پوریانی گیلانی، داود کیاکجوری صفحات 526-558

    فساد اداری مسئله ای است که از گذشته تا کنون گریبانگیر سازمان های دولتی بوده و هسته اندیشه بسیاری از دانشمندان و متفکران علوم مدیریتی، سیاسی، اجتماعی و... راتشکیل داده است. گسترش فساد در سطح جهانی سبب شد که مبارزه با آن به صورت یک امر فراملی و جهانی درآید. زمانی که فساد در سازمان های دولتی گسترش یابد، به یک عرف غلط تبدیل شده و دیگر مهار و مبارزه با فساد عرفی تنها از طریق اصلاح الگوها و بسته های رفتاری محقق می شود. در این پژوهش، با استفاده از روش کیفی و تیوری داده بنیاد، درگام اول به مفهوم پردازی از فساد عرفی در سازمان های دولتی ایران پرداخته شده است. فسادی که در بین سازمان های دولتی ایران شایع شده و به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. در گام بعدی شناسایی مولفه های فساد عرفی و در نهایت به تدابیر مهارگر برای فساد عرفی در سازمان های دولتی ایران درعرصه های مختلف(حاکمیتی، ساختاری،مدیریتی و...) ارایه گردیده است.

    کلیدواژگان: تدابیر، مهار، فساد عرفی، سازمان های دولتی ایران
  • روح الله اسلامی*، امیر عبدالهی صفحات 532-556

    مواد مخدر در ایران به عنوان یکی از مهمترن مشکلات که هم ردیف فقر و بیکاری است، آسیب های فراوانی را به همراه داشته است. افزایش آمار طلاق، اعتیاد، اعدام، فقر، فحشا، فوت، بیماری های روانی و عفونی، و همچنین افزایش تعداد زندانیان از جمله آسیب های مواد مخدر است. بدلیل اهمیت این موضوع به منظور پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با قاچاق مواد مخدر و به موجب ماده33 قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 3/8/67 مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام، ستادی به ریاست رییس جمهور تشکیل داد و کلیه عملیات اجرایی و قضایی و برنامه های پیشگیری و آموزش عمومی و تبلیغ علیه مواد مخدر در این ستاد متمرکز شد. در این پژوهش با استفاده از نظریه سیستمی که درآن مرزبندیهای نظام از اهمیت خاصی برخوردار است؛ زیرا بر این اساس است که فرایندهای تعاملی به سه قسمت نهاده، تبدیل و داده تقسیم می شوند به بررسی چرخه سیاست گذاری مواد مخدر پرداخته می شود بدین ترتیب است که الزام رویکرد سیستمی و واقعیت های اجتماعی در جامعه، توجه به استراتژی کاهش تقاضا و احتزاز از الگوی مبتنی بر نظامی گری صرف در کنترل مواد مخدر را توجیه پذیر می سازد. با استفاده از نظریه سیستمی به عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر پرداخته شده است. مطابق نظریه سیستمی این فرضیه بررسی می گردد که عوامل شکست سیاست ها چه بوده است و چه سیاست هایی به عنوان راهکار باید ارایه شود.

    کلیدواژگان: چرخه، سیاست گذاری، سو صرف مواد مخدر، سیاست های کلان، سیاست عمومی
  • هادی حاجی حسن دنیادیده*، حمید جعفریان یسار، لیلا متقی صفحات 560-584

    هدف این پژوهش تعیین میزان ضریب توافق سیاستهای آموزش توسعه پایدار با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایران است. روش پژوهش توصیفی، شامل تحلیل اسنادی و نیز تحلیل محتوا بود و رویکرد آن نیز کاربردی محسوب می گردد. جامعه تحلیلی شامل دو بخش متون مرتبط با چارچوب ها و سیاست ها و اصول آموزش برای توسعه پایدار و متن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مصوب آذرماه 1390 است ابزار اندازه گیری ، فرم فیش برداری و نیز سیاهه تحلیل محتوای محقق ساخته بود. داده های اسنادی به شیوه کیفی با استفاده از شاخص-های توصیفی در فرآیند آنتروپی شانون مورد تحلیل قرار گرفت. یافته های پژوهش بیانگر آن است که چارچوب ها و سیاست های آموزش توسعه پایدار را می توان بر اساس مدارک و مستندات مرتبط در 6 چارچوب و سیاست کلان و 34 خرده چارچوب ، سیاست و زیر مولفه های آن تدوین نمود. از مجموع 347 فراوانی مرتبط با چارچوب ها و سیاست های آموزش توسعه پایدار در سند تحول بنیادین ، بیشترین فراوانی با 168 فراوانی(4/48 درصد) اختصاص به بخش هدفهای عملیاتی و راهکارها و کمترین فراوانی مربوط به بخش چارچوب نهادی و نظام اجرایی با 5 فراوانی (4/1 درصد) بوده است. هم چنین در بین چارچوب ها و مولفه های سیاست های آموزش توسعه پایدار، بیشترین ضریب اهمیت(394/.)مربوط به توانمندسازی و توسعه مهارت ها در جهت ارتقاء کیفیت زندگی و کمترین ضریب اهمیت به ترتیب به مولفه های یکپارچگی اقتصادی و محیطی (016/.) و اصل همه سونگری و کل نگری (101/.) اختصاص یافته.

    کلیدواژگان: ضریب توافق، سیاست های آموزش، توسعه پایدار، سند تحول بنیادین
  • هدایت کارگر شورکی*، عباسعلی رضایی صدرآبادی، جعفر رحمانی شمسی صفحات 586-608

    تعدادی از سیاستهای کلی نظام اداری به موضوع سلامت اداری مرتبط است و برای تحقق آنها به مدلهای عملیاتی و سیاستهای اجرایی نیاز داریم. در این تحقیق که به روش تلفیقی و با ترکیب مدلهای کتابخانه ای و پیمایشی برنامه ریزی شده است تلاش می شود تا ضمن شناسایی مجموعه سیاستهای اجرایی مناسب برای تحقق سیاستهای کلی نظام اداری در حوزه سلامت اداری، مدلی از نحوه تاثیرگذاری و تاثیرپذیری این سیاستها اریه شود. بر این اساس، پس از مطالعه مبانی نظری و استخراج فهرستی از سیاستهای اجرایی، اعضای کمیته های سلامت اداری فعال در 60 دستگاه اجرایی استان یزد به عنوان جامعه آماری تحقیق، انتخاب شده و با طراحی پرسشنامه ای، نظرات کارشناسی آنها در این زمینه مورد سنجش و تحلیل قرار گرفته است. یافته های این پژوهش نشان می دهد که مجموعه 23 سیاست اجرایی شناسایی شده، از نظر شدت تاثیرگذاری بر سیاستهای کلی در چهار خوشه قابل سطح بندی هستند که موثرترین ها در این میان عبارتند از انتصاب مدیران حرفه ای شایسته و بکارگیری نیروی انسانی کافی و کارآمد.

    کلیدواژگان: سلامت اداری، سیاستهای کلی نظام اداری، سیاستهای اجرایی، استان یزد
  • محمدجواد عزتی*، مرتضی عزتی، امیرحسین مزینی صفحات 610-631

    این پژوهش در تلاش بر ارایه تحلیلی بر مولفه های اصلی سنجش عدالت اقتصادی در ایران است. بررسی شاخص های ارایه شده در زمینه عدالت در شناخت مولفه ها و نقاظ ضعف و قوت شاخص های تبیین شده تا کنون، موثر است. از اینرو ابتدا مفهوم عدالت از منظر علمی و اندیشمندان مورد بررسی قرار می گیرد. سپس با توجه به ساختار کشور جمهوری اسلامی ایران از منظر قانون کشور و شرایط ایران مورد تحلیل قرارمی گیرد. مولفه های مورد بررسی در چهار زمینه اصلی عدم تبعیض، تساوی در استحقاق ها، امکان دستیابی به فرصت ها و عدالت در مفهوم خود مجزا از تعاریف سنتی برابری، مورد تحلیل قرارگرفته است. با بررسی پژوهش های صورت گرفته در ایران و جهان از میان شاخص های ارایه شده برای اقتصاد ایران چهار شاخص انتخاب شده است. شاخص های انتخاب شده پژوهش بطور جداگانه و در کنار یکدیگر بررسی می شود. مولفه های مشترک و خاص هر شاخص تحلیل می گردد و سپس نتیجه بررسی ارایه می گردد. در نهایت مولفه های پیشنهادی برای شاخص سازی ارایه شده است تا بتوان مولفه هایی با مطابقت بیشتر با مفهوم عدالت و مناسب برای اقتصاد ایران در سنجش عدالت بکارگرفت.

    کلیدواژگان: شاخص عدالت، شاخص ترکیبی عدالت، عدالت اقتصادی
|
  • Reza Zeinalizadeh, Omid Mahdi Ebadati E. *, Mohammad Ali Jafari Pages 444-473

    Energy is one of the most popular industries in the world, and therefore, its production and transfer are important. Nowadays, various technologies and disciplines like information technology have come to help the energy industry and can boost it. In today's energy management ecosystem, the Internet of Things (IoT) share of smart grids has gained potentially, due to its multiple scores in different areas. Based on the general policies of science and technology and access to advanced sciences and technologies in this field, there is a need to provide a strategy for marketing in the energy sector and looking for new technologies. Accordingly, there is a need to provide a strategy for sustainable marketing in the energy sector by using IoTs and big data. Therefore, in the present study, a solution for greater energy efficiency is proposed and it is tried to assess the current state of smart energy network marketing and provide the desired model to achieve sustainable marketing. In this research, the capabilities and limitations of the development based on the IoTs (called Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats (SWOT)) have been comprehensively examined and the study tried to fill the gap in previous research by analyzing and evaluating the sustainability of all smart network marketing methods with all three social, economic and environmental dimensions, so the forthcoming research is codified using SWOT, and it is completed with the help of QSPM model. The results show that all the goals of the study have been achieved and for analytical models.

    Keywords: Internet of Things, strategy, Big Data, Energy Sustainable Marketing, General Policies of Science, Technology
  • Golshan Moradi *, NADER SOLEIMANI, Hamid Shafie Zadeh Pages 474-495

    Today, following the increase of concerns caused by environmental pollution, higher education institutions as one of the main axes of sustainable development has been required to accept the principles of green management in all its educational, research and service matters. Accordingly, in this case, in order to find the necessary strategies to achieve the goals of general environmental policies in Iranian higher education institutions, the experiences and attitudes of experts from the fields of Ministry of Science, Research and Technology, Ministry of Energy, and Environment Organization were studied. This research is "Practical-developmental" in terms of research purpose, "exploratory" in terms of result, "qualitative" in terms of method, and "single-sectional" in terms of time horizon, with an emphasis on 15 semi-structured interviews in which participants Targeted face and snowball were selected until theoretical saturation was achieved. The results of the process of continuous comparison, open and centralized coding of collected data, identification and counting of introversion and extroversion strategies with a green approach, reorganization of university operations, development of green educational and research opportunities, strengthening the culture of green thinking and Shows the development of green technology. Lincoln and Guba proposed methods were used to ensure the validity of the data and to ensure the accuracy of the findings to measure the reliability and validity of the research.

    Keywords: strategy, Green management, Higher education institutions, General Environmental Policies
  • Ahmad Keykha *, Jafar Towfighi Pages 496-524

    This study aims to analyze the position of student institutions in governing higher education. The qualitative research happened in two phases. First, it employed a principled review approach in order to extract the keywords such as student and university governance, student voices at university, student and decision making at university, and self-governance of the students in valid international data centers like Science Direct, Springer, Eric, Emerald, Sage, and Online Library Wiley from 1995 to 2020. After that, 39 articles were selected through PARISMA form. In the second phase, using the three-stage thematic analysis of Walcot (2008), the selected articles were investigated. The findings regarding the student institutions in the governance of higher education were 6 primary and 13 secondary peripheral themes. These themes included para-university governance (para-university policy making and para-university management), inner-university governance (inner-university policy making and inner-university management), discourse of students (the structure of student institutions, student agency, and student role), student development (developing human resources and developing social capital of students), supportive and legal systems (supportive and encouraging systems and legal systems), and soft capacities of university (cultural values and social values). In this regard, introducing encouragements for increasing the students’ motivation for contribution, establishing student cooperatives, university culture for supporting the student contribution, and collective decision making at university were the most significant elements. Finally, some general policies for Iran’s higher education were suggested..

    Keywords: University Governance, New University Management, Student Institutions, Student Governance, Higher education governance
  • HAMIDREZA YARAHMADI *, Ali Asghar Pourezzat, Yousef Taghi Poriani Gilani, Davoud Kia Kojori Pages 526-558

    Corruption is an issue that has plagued government organizations in the past and has formed the core of the minds of many scientists and thinkers in management, political, social and other sciences. The spread of corruption worldwide has made the fight against it a transnational and global issue. When corruption spreads in government organizations, it becomes a false custom, and the control and fight against type of customary corruption is achieved only by modifying patterns and behavioral packages. In this study, using the qualitative method and data theory of the foundation, the first step is to conceptualize customary corruption in Iranian government organizations. Corruption has become is widespread among Iranian government organizations and has become inevitable. In the next step, identifying on the components of customary corruption and finally the measures to curb of customary corruption is in Iranian government organizations in various areas (governance, structural, managerial, etc.) are presented.

    Keywords: Measures, restraint, customary corruption, Iranian government organizations
  • Rohollah Eslami *, Amir Abdolahi Pages 532-556

    In this sense the state is seen not as a natural one but as a social construct and ready for inductive study. In other words, public policy making is what the government decides to do or abandon. Drugs in Iran, as one of the most important problems that are associated with poverty and unemployment, have caused many injuries. Increases in divorce, addiction, execution, poverty, prostitution, deaths, mental illness and infectious diseases, as well as in creasing numbers of inmates are drug_ related injuries. Because of the important of this issue in prevent ting drug addiction and combating drug trafficking and in accordance with article 33 of the anti-drug an, adopted 67/8/3 the expediency set up a staff headed by the president that all executive. Judicial, public education and drug prevention and propaganda anti-drug are focused in the in station. In this research we use system theory in which system boundaries are of particular importance, this is because the interactive processes are divided into three parts input, conversion and data. It examines the drug policy-making cycle. As such, the need for a systematic approach and social realities in society justifies attention to the strategy of reducing demand and avoiding a militaristic model of drug control. The using system theory, the function of the counter-narcotics headquarters has been dealt with. According systematic theory the question arises as to what are the causes of policy failure and what policies should be offered as a solution.

    Keywords: Circle, Policy making, Drug Abuse, General anti-narcotics, Public Policy
  • Hadi Hajihasan Donyadideh *, Hamid Jafarian Yasar, Leila Motaghi Pages 560-584

    1282/5000The purpose of this study is to determine the degree of agreement between sustainable development education policies and the document of fundamental change in education in Iran. The method of descriptive research included documentary analysis and content analysis and its approach is also applied. The analytical community consists of two sections of texts related to the frameworks, policies and principles of education for sustainable development and the text of the document on the fundamental transformation of education approved in December 2011. Documentary data were qualitatively analyzed using descriptive indicators in Shannon entropy process. Findings indicate that the frameworks and policies of sustainable development education can be developed based on the relevant documents in 6 frameworks and macro policy and 34 sub-frameworks, policy and its sub-components. Out of 347 frequencies related to the frameworks and policies of sustainable development education in the document of fundamental change, the highest frequency with 168 frequencies (48.4%) is allocated to the section of operational goals and solutions and the lowest frequency is related to the institutional framework and executive system with 5 Frequency (1.4%). Also, among the frameworks and components of sustainable development education policies, the highest importance factor (.394) is related to empowerment and skills development to improve the quality of life and the lowest importance factor is related to the components of economic and environmental integration (016). /.) And the principle of all segregation and holism (. / 101) is dedicated.

    Keywords: Coefficient of agreement, Education policies, Sustainable development, Document of fundamental change
  • Hedayat Kargarshouroki *, Abasali Rezayisadrabadi, Jafar Rahmani-Shamsi Pages 586-608

    A number of general policies of the administrative system are related to the issue of administrative integtity and to achieve them, we need operational models and executive policies. In this research, which is planned in a mix method with a combination of library and survey models, while identifying a set of appropriate executive policies for the implementation of general policies of the administrative system in the field of administrative integtity, a model of how these policies are affected and effective is presented. Accordingly, after studying the theoretical foundations and extracting a list of executive policies, members of active administrative integtity committees in 60 executive bodies of Yazd province were selected as the statistical population of the research and by designing a questionnaire, their expert opinions in this field were assessed. Findings of this study show that the set of 23 identified executive policies can be classified in terms of the intensity of impact on general policies in four clusters, the most effective of which are the appointment of qualified professional managers and the use of sufficient and efficient manpower.

    Keywords: Administrative Integtity, general policies of the administrative system, Executive policies, Yazd province
  • Mohammadjavad Ezzati *, Morteza Ezzati, Amir H. Mozayani Pages 610-631

    This study tries to provide the main components for measuring economic justice in Iran. The study of the indicators presented in the field of justice in Iran is effective in identifying the components and strengths and weaknesses of the indicators explained so far. Therefore, first the concept of justice is examined from the perspective of scientists of the field, then its conformity to Iran’s law and its specific conditions. The studied components have been analyzed in four main areas of non-discrimination, equality of rights, possibility of achieving opportunities and justice concept in a separate idea from the traditional definitions of equality. By reviewing the researches done in Iran and the world, four indicators have been selected from the presented indicators for Iran's economy. The selected indicators of the research are examined separately and together. The common and specific components of each indicator are analyzed and then the result of the study is presented. Finally, the proposed components for indexing are presented in order to use components that are more in line with the concept of justice and suitable for the Iranian economy in measuring justice.

    Keywords: Economic Justice, Justice index, Combined Index of Justice