فهرست مطالب

نشریه مطالعات توسعه اجتماعی - فرهنگی
سال دهم شماره 1 (پیاپی 37، تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1401/07/12
  • تعداد عناوین: 8
|
  • علیرضا کول، علیرضا اسماعیلی*، رحمت الله امیراحمدی صفحات 9-43

    هدف پژوهش حاضر، بازیابی و تحلیل معانی مفهوم فرهنگ آپارتمان نشینی از نگاه ساکنان آپارتمان می باشد. به این منظور از روش تحقیق کیفی(توصیفی-تحلیلی) استفاده گردیده است. جامعه مورد بررسی پژوهش حاضر، ساکنان آپارتمان در مناطق 2و9 شهر مشهد می باشند. حجم نمونه ی پژوهش، تعداد 21 نفر از ساکنان آپارتمان نشین مبتنی بر اشباع نظری تعیین، که به شیوه نمونه گیری هدف مند دنبال گردیده است. ابزار گردآوری دادهای پژوهش، مصاحبه ی باز و نیمه ساخت یافته انتخاب گردیده است. جهت تحلیل داده ها از نرم افزار maxqda استفاده شده است. داده های پژوهش به روش تحلیل تماتیک مورد واکاوی قرار گرفته اند. یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد که مقولات: روابط اجتماعی سازنده، اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی، تنوع فرهنگی، سبک نوین زندگی، از جمله شاخص ها و معیارهایی هستند که از طرف ساکنین در قالب فرهنگ آپارتمان نشینی تعریف شده و بر رفتار افراد در محیط های زندگی جمعی بیشترین تاثیر را دارند. درنتیجه اگر ساکنان در دو بعد عملکردی و ساختاری بر پایه ی ارزش ها و هنجارهای یذیرفته شده ی ایرانی- اسلامی عمل نمایند، بهبود فرهنگ زندگی جمعی و نهادینه کردن آن در تعاملات زندگی روزمره جهت تغییر در عادت واره های رفتاری ساکنان فراهم می گردد.

    کلیدواژگان: اعتماد اجتماعی، سبک زندگی، روابط اجتماعی، فرهنگ آپارتمان نشینی، مشارکت اجتماعی
  • فرحناز سردارزهی*، غلامرضا میری صفحات 44-82

    در این پژوهش تلاش شده است تا عوامل اجتماعی (شاخص های انسان گرایانه) موثر بر توسعه ی پایدار در چهار طیف پیش برنده و بازدارنده، درونی و بیرونی در بین ساکنین بومی شهر چابهار مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد. به منظور شناسایی عوامل اصلی، تعداد 19 شاخص مورد بررسی قرار گرفت و سپس پرسش نامه ای حاوی 100 سوال بین 318 نفر از ساکنین بومی توزیع شد. میزان پایایی پرسش نامه ی طراحی شده 75/0 برآورد گردید. سرانجام؛ جهت تحلیل داده‌ها ابتدا برای تعیین کفایت و گزینش داده های مناسب از آزمون KMO و کرویت بارتلت استفاده شد که نهایتا 13 عامل و 39 گویه همراه با ارزیابی وضعیت این عوامل در بین ساکنین بومی شهر چابهار به شرح ذیل استخراج و نام گذاری گردید: عوامل اجتماعی پیش برنده درونی در مجموع با 341/73 درصد از واریانس، شامل: اعتماد اجتماعی (کم)، مشارکت اجتماعی (بینابین)، اعتماد بین فردی (بینابین)، روحیه ی کار جمعی (زیاد) و تعهد شغلی (بینابین)، عوامل بازدارنده ی درونی با مجموع 602/65 درصد از واریانس، شامل: تحدید استقلال زنان (کم)، تعصب مذهبی (کم) و تمایز نژادی (نسبتا کم)، عوامل پیش برنده ی بیرونی مجموعا با 920/61 درصد از واریانس، شامل: آزادی سیاسی و فرصت های اجتماعی (کم)، عدالت محوری (بسیار کم) و تضمین شفافیت (کم)، عوامل اجتماعی بازدارنده بیرونی با مجموع 784/59 درصد از واریانس، شامل دو عامل ناکارآمدی قوانین (زیاد) و تبعیض قومی (زیاد).

    کلیدواژگان: توسعه ی پایدار، توسعه ی اجتماعی، شاخص انسان گرایانه، تحلیل عاملی
  • حمیده واعظی *، عباس علوی شاد صفحات 83-109

    در آموزش عالی ایران «نظام مدیریت دانشگاهی» ساختار بیش از اندازه هرمی و متمرکز به خود گرفته و فضای مداخله ی حداقلی را برای ذی نفعان بالاخص دانش جویان به وجود آورده که این موضوع برخی حوزه های عملکردی دانشگاه ها را با چالش روبه رو ساخته است. تحقیقات نشان می دهد عدم توسعه ی مناسب فرهنگ مشارکتی در دانشگاه ها یکی از علل عمده ی مطرح شده در این زمینه می باشد. هدف این پژوهش طراحی سازوکار ارتقای مشارکت دانش جویان در نظام مدیریت دانشگاهی مبتنی بر توسعه ی مولفه های فرهنگی به مطالعه می باشد. در این تحقیق ابتدا با بهره گیری از روش کیفی مولفه های موثر فرهنگی بر مشارکت دانش جویان شناسایی و اولویت بندی شد، پس از آن با به کارگیری روش کمی و با استفاده از ابزار پرسش نامه و نمونه ی آماری381 نفر از دانش جویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، به عنوان مطالعه ی موردی تحقیق داده های آماری جمع آوری شد و با کمک نرم افزارSPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس یافته های این پژوهش مشارکت دانش جویان در نظام مدیریت دانشگاهی ایران بر اساس مولفه های فرهنگی وضعیت مطلوبی ندارد و شکل گیری فرآیندهای غیر تعاملی، عدم تمایل به کار گروهی، تمرکزگرایی دانشگاه ها، نبود ساختارهای مناسب مشارکتی در کنار ضعف مولفه های فرهنگی از موانع مهم آن به شمار می آیند. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که 42 مولفه ی فرهنگی و اجتماعی در 4 بعد نهادی(12 مولفه)، بعد نگرشی(13 مولفه)، بعد رفتاری(8 مولفه) و بعد ارزشی(9 مولفه) بر ارتقای مشارکت دانش جویان در نظام مدیریت دانشگاهی ایران موثر می باشند، تقویت این مولفه ها در چارچوب سازو کار پیشنهادی این تحقیق می تواند به ارتقای نظام مدیریت دانشگاهی در قالب یک «نظام شورایی» منجر شود.

    کلیدواژگان: مشارکت، نظام مدیریت دانشگاهی، حوزه های عملکردی دانشگاه، مولفه های فرهنگی
  • عاطفه ریگی صفحات 110-141

    هدف پژوهش حاضر بررسی تغییراتی است که در نگرش و عقاید دانش جویان پس از ورود به دانشگاه صورت می گیرد که درنهایت منجر به شکل گیری هویت نهایی آنان می شود. روش تحقیق این پژوهش کیفی بوده و از روایت نگاری استفاده شده است. جامعه ی آماری شامل کلیه ی دانش جویان دانشگاه کردستان می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس، 14 نفر از دانش جویانی که حاضر به همکاری و بیان روایت های خود بودند، در تحقیق شرکت کردند. به منظور جمع آوری اطلاعات از مصاحبه ی نیمه ساختارمند استفاده شد و مصاحبه ها تا رسیدن به اشباع نظری ادامه داشت. به منظور اعتباریابی داده ها از روش بازبینی مشارکت کنندگان استفاده شد. با توجه به نتایج تحقیق مضامین اصلی استخراج شده عبارت اند از: هویت سیاسی، هویت معنوی، هویت علمی و هویت اجتماعی دانش جویان که در نتیجه ی حضور در دانشگاه به گونه ای متفاوت نسبت به زمان ورود شکل گرفته است.

    کلیدواژگان: روایت نگاری، هویت یابی، آموزش عالی، دانش جویان
  • محمد خادمی کله لو *، بهروز رحیمی صفحات 142-182

    هدف پژوهش حاضر، ارایه ی چارچوب مدل کسب‌وکار دانشگاهی به عنوان راهکاری در جهت همکاری دانشگاه‌ها با کسب‌وکارها است. روش پژوهش حاضر مطالعه ی موردی کیفی و از روش تحقیق تحلیل مستندات و گروه‌های کانونی جهت جمع‌آوری داده‌ها استفاده شده است. در بخش مستندات، 60 سند مرتبط با مدل‌های کسب‌وکار دانشگاهی انتخاب و تحلیل شدند. همچنین در بخش گروه‌های کانونی 5 نفر از خبرگان حوزه ی کسب‌وکار و دانشگاه با روش نمونه‌گیری هدف مند انتخاب شدند. به‌منظور تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از مهم‌ترین تکنیک‌های بازخوانی متون و مطالعه منابع شامل، طبقه‌بندی و جداول مفهومی و تقلیل داده‌ها استفاده شد. به‌منظور بررسی اعتبار یافته‌ها از معیارهای خود بازبینی محقق در طی فرآیند جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها و همچنین از توسعه و توصیف غنی داده‌ها جهت اطمینان از قابلیت انتقال‌پذیری بهره گرفته شد. نتایج تحلیل و بررسی مدل‌های کسب‌وکار نشان داد، دانشگاه‌ها می‌توانند به منظور اثربخشی اجتماعی و اقتصادی در جامعه در قالب مدل‌های کسب‌وکار، در کارکردهای اصلی خود بازنگری و تجدیدنظر کنند. همچنین نتایج تدوین چارچوب مدل کسب‌وکار دانشگاهی نشان داد، همکاری دانشگاه‌ها و کسب‌وکارها را می‌توان ذیل پنج سطح شامل فرآیندی، عواملی، محیطی، اقدام و ذی نفعان تعریف کرد. به طور کلی، دانشگاه هایی که درصدد اثربخشی اجتماعی و اقتصادی در جامعه هستند می توانند با اقتباس چارچوب مذکور و همچنین اقدامات توصیه شده در این پژوهش، بستر و زمینه ی اجرایی چارچوب کسب و کار خود را فراهم سازند.

    کلیدواژگان: مدل کسب وکار، دانشگاه، مشارکت اجتماعی و اقتصادی، جامعه
  • ناصر پوررضا کریم سرا *، حسین دهقان صفحات 183-209

    ساختارهای اجتماعی جامعه، شبکه‎ای است از مجموعه ی افراد و پیوندهای بین آنان، کنش گران و گروه ها و به همین دلیل بهترین روش برای بررسی ساختار اجتماعی، شناخت روابط بین اعضای آن ساختار است. این تحقیق در راستای پاسخ به این پرسش انجام شده که مراجعه به مگامال ها و مجتمع های تجاری بزرگ چه تاثیری بر شبکه های اجتماعی (خویشاوندی، پیوندی ضعیف و محلی) دارد. نمونه ی آماری تحقیق حاضر 416 نفر بوده‌اند که از سه مجتمع تجاری واقع در شهر تهران و مغازه‌های محلی واقع در شعاع 500 متری این مراکز خرید برای نمونه گیری انتخاب شده‌اند. روش نمونه‌گیری سیستماتیک بوده و داده ها از طریق مصاحبه جمع آوری شده است. یافته‌های تحقیق نشان می دهد، مراجعه به مگامال با ضریب استاندارد 168/0 بر شبکه ی اجتماعی خانواده تاثیر مثبت دارد و برعکس مراجعه به مگامال با ضریب استاندارد 145/0- بر شبکه ی اجتماعی محلی تاثیر منفی داشته است. همچنین شبکه ی اجتماعی محلی با ضریب 640/0 تاثیر مثبت بر شبکه اجتماعی ضعیف دارد. از سوی دیگر شبکه ی اجتماعی خانواده با ضریب 081/0 تاثیر مثبت بر شبکه ی اجتماعی ضعیف داشته است.

    کلیدواژگان: مگامال، شبکه ی اجتماعی، شبکه ی اجتماعی خانوادگی، شبکه ی اجتماعی محلی، شبکه ی اجتماعی پیوندی ضعیف
  • معصومه اسمعیلی*، مجید رادفر، علی باصری صفحات 210-245

    ظهور شبکه های اجتماعی به عنوان یک فضای نوین، جذاب و فراگیر، ابعاد و ساختار جامعه را دگرگون ساخته است؛ درنتیجه هویت های پیشین را متحول و به خلق هویت های جدیدی دامن زده است. این دگرگونی ها به طور مستقیم و غیرمستقیم زندگی جوانان را تحت تاثیر قرار داده اند. مقاله ی حاضر بر آن است که شبکه های اجتماعی با هویت فرهنگی جوانان و خانواده های آنان دارای رابطه ی متقابل است. بدین منظور بر مبنای چارچوب های نظری هویت و رسانه ها و روش تحقیق نظریه ی داده بنیاد، به بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر هویت فرهنگی جوانان پرداخته است. جامعه ی آماری این پژوهش، دانش جویان دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه آزاد تهران مرکز می باشد. نتایج این پژوهش بر اساس 52 مفهوم و 5 مقوله ی به دست آمده نشان داد که شبکه های اجتماعی به عنوان یک رشته از فرآیندهای محرکه ای هستند که به طور اساسی، نظم اجتماعی، فرهنگی، هویت، روابط افراد، خانواده ها را دگرگون و پدیده هایی همچون فردگرایی ، کاهش اقتدار والدین، ازخودبیگانگی ، اضطراب در حال گسترش هستند.

    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی، هویت فرهنگی، جوانان، خانواده
  • عبدالحسین شکری، هوشنگ تقی زاده*، مجید باقرزاده خواجه صفحات 246-273

    اکوسیستم کارآفرینی ترکیبی از عناصر فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی درون یک منطقه است که محیطی مساعد برای انجام فعالیت های کارآفرینانه را به وجود می آورد. در پژوهش حاضر، با هدف دست یابی به مدل شکل گیری اکوسیستم کارآفرینی در ایران از روش داده بنیاد استفاده ‌شده است که مبنای اصلی جمع‌آوری اطلاعات در این روش، انجام مصاحبه‌های نیم ه ساختاریافته با افراد آگاه و متخصصان در حیطه ی موضوعی مورد نظر است. نمونه‌گیری به روش نظری و با استفاده از روش‌های غیراحتمالی هدف مند و گلوله برفی بوده است؛ که مصاحبه با 13 نفر از خبرگان آشنا به موضوع اکوسیستم کارآفرینی و اساتید دانشگاه صورت گرفت. مدل نهایی از مجموع مقوله ی محوری، شرایط علی، شرایط مداخله‌گر، راهبردها و در نهایت، پیامدها و نتایج حاصل از شکل گیری اکوسیستم کارآفرینی در ایران تشکیل‌ شده است. هرکدام از این شرایط و عوامل تشکیل‌دهنده ی مدل دارای متغیرها و مقوله‌هایی هستند که توجه به آن‌ها تحقق هدف نهایی شکل گیری اکوسیستم کارآفرینی را به منظور توسعه ی اجتماعی و فرهنگی موجب می‌شود.

    کلیدواژگان: اکوسیستم کارآفرینی، کار آفرینی، توسعه ی اجتماعی و فرهنگی، روش داده بنیاد، شرایط علی، مقوله ی محوری
|
  • Alireza Koul, Alireza Esmaeili*, Rahmatollah Amirahmadi Pages 9-43

    The aim of the present study is to retrieve and analyze the meanings of the concept of the culture of apartment from the perspective of the residents of apartments. For this purpose, qualitative research method (descriptive-analytical) has been used. The study population is apartment residents in areas 2 and 9 in Mashhad. The sample size of the study is 21 apartment residents based on theoretical saturation, followed by purposive sampling. Research data collection tools, interviews and semi-structured interviews have been selected. Maxqda software has been used to analyze the data. The research data has been analyzed by thematic analysis. The findings of the present study show that the categories (constructive social relations, social trust, social participation, cultural diversity, new lifestyle), including indicators and criteria are defined by residents in the form of apartment culture and have the greatest impact on the behavior of individuals in collective living environments. As a result, if residents act in both functional and structural dimensions based on accepted Iranian-Islamic values and norms, the improvement of culture in collective life and institutionalizing it in the interactions of daily life to change behavioral habits of residents, will be provided.

    Keywords: Apartment culture, Lifestyle, Social Trust, Social Relations, Social participation
  • Farahnaz Sardarzahi*, Golamreza Miri Pages 44-82

    The present study has attempted to explore the effective social factors (humanitarian factors) on sustainable development in four spectra including promoting, inhibitory, internal, and external factors among native inhabitants of the city of Chabahar. Nineteen indicators were studied in order to identify the main factors. Also a questionnaire containing 100 questions was distributed among 318 native inhabitants. The reliability value of the questionnaire was 0.75. Regarding data analysis, the KMO and Bartlett's test of sphericity were used for determining the adequacy and selection of proper data. Finally, thirteen factors and thirty nine items assessing the status of these factors among the native residents of Chabahar were extracted and named as follows: the internal promoting social factors (four general indicators and two indicators specific to the people with work experience) resulting to the sum of the total varience equal to %73.341, including “social trust” (low) , “social participation” (intermediate), “interpersonal trust” (intermediate), “collective spirit” (high), and “job commitment” (intermediate); the internal inhibitory factors (sum of total varience equal to (%65.602) including “restricting women’s independence” (low), “religious fanaticism” (low), and “racial distinction” (relatively low); the external promoting factors (sum of total varience equal to (%61.920) including “political freedom and social opportunities” (low), “justice-centeredness” (very low), and “ensure transparency” (low); the external inhibitory social factors (sum of total varience equal to (%59.784) including “inefficiency of rules” (high) and “ethnic discrimination” (high)

    Keywords: Factor Analysis, Humanitarian Factors, Social Development, Sustainable Development
  • Hamideh Vaezi *, Abbas Alavi Shad Pages 83-109

    In Iranian higher education, the university management system (UMS) has taken on an overly pyramidal and centralized structure and has created a minimal intervention space for stakeholders, especially students which have challenged some of the functional areas of universities. This research shows the lack of proper development of participatory culture in universities as one of the main reasons. The objective of the paper is to design a mechanism to promote student participation in the UMS based on the development of cultural components. Using the heuristic mixed method, first in the qualitative section to identify culturally effective components on student participation in a purposeful judgmental method, a sample of 15 studies was selected and 50 components were counted systematically by fuzzy Delphi method through experts consisting of 17 people. In the quantitative section, the current status of student participation based on cultural components were identified in the form of descriptive-survey method, through a researcher-made questionnaire from the perspective of 381 people from the stakeholder community of the Islamic Azad University, Science and Research Branch, selected by simple random sampling method and then assessed using SPSS software. Students' participation in the Iranian UMS based on cultural components is not favorable. The formation of non-interactive processes, unwillingness to work in a team, centralization of universities, lack of appropriate participatory structures along with the weakness of cultural components are all important obstacles. This study indicates that 41 cultural and social components in 4 institutional dimensions (12 components), attitude dimension (13 components), behavioral dimension (8 components) and value dimension (9 components) affect the promotion of student participation in the Iranian UMS. Strengthening these components can lead to the promotion of the university management system in the form of a "council system".

    Keywords: Cultural Authors, Participation, University Management System, University Functional Areas
  • Atefeh Rigi Pages 110-141

    The present study has aimed to investigate changes in students' attitudes and believes that ultimately lead to the formation of their final identity after entering the university. Hence a qualitative narrative approach has been used. The statistical population comprised all students of Kurdistan University in Iran. Using convenience sampling, 14 students who volunteered to participate in the study and express their narratives were selected. Data was collected using semi-structured interviews, which continued to reach a theoretical saturation. The duration of the interviews varied from 40 to 60 minutes. The Braun and Clark method were used to analyze the data and achieve the main themes. The main issue in this study was the changes in students' believes and the formation of their identity in different fields, which were influenced by several factors. According to the results, the main extracted themes are: political identity, spiritual identity, scientific identity and social identity of students, which has been formed as a result of attending university in a different way than the time of arrival.

    Keywords: Higher Education, Narrative, Student Identity
  • Mohammad Khademi kolehlou*, Behrooz Rahimi Pages 142-182

    The purpose of this study is to provide a framework for the university business model as a solution for universities to cooperate with businesses. The method of the present study is a qualitative case study and the research method of document analysis, focal groups have been used to collect data. In the documentation section, 60 documents related to academic business models were selected and analyzed. Also, in the focus groups section, 5 business and university experts were selected by criterion sampling method. In order to analyze the data, the most important techniques of reading texts and studying sources including classification and conceptual tables and data reduction were used. In order to validate the findings, the researcher's self-review criteria were used during the data collection and analysis process, as well as the development and rich description of the data to ensure portability. The results of the analysis of business models showed that universities can review and revise their main functions in order to be socially and economically effective in society in the form of business models. Also, the results of developing the academic business model framework showed that the cooperation between universities and businesses can be divided into five levels, including; “Defined process”, “Factors”, “Environment”, “Action” and “Stakeholders”. In general, universities that seek social and economic effectiveness in society can adopt the framework as well as the context and implementation of the business framework and measures recommended in this research.

    Keywords: Social, Economic Participation, Society, University Business Model
  • Naser Poorreza karimsara *, Hosein Dehqan Pages 183-209

    The social structures of the society, as a network, are made up of a set of individuals and the links between them, stimulants and groups; the best way to study social structure is to study the relationships between its members. This study seeks to see how reference to megamalls and commercial complexes impact social networks (bonding, weak or local). The statistical sample of the present study is 416 individuals from three commercial complexes located in Tehran, the Iranian capital, and local stores within 500 meter of these shopping centers. Furthermore, the respondents are selected in shopping malls and local shops using a systematic sampling method considering their age and sex composition. Data from the sample was obtained through interviews. Findings of the study show that megamalls, with a coefficient of 0/17, directly impact the family social network, and with a coefficient of 0/145, have a negative impact on the local social network. On the other hand, local social network with a coefficient of 0/640 directly impacts weak tie social network. Also, the family social network with a coefficient of 0/081 has a direct effect on weak tie social network.

    Keywords: Family Social Network, Local Social Network, Megamall, Social Network, Weak tie Social Network
  • Massoumeh Esmaeili*, Majid Radfar, Ali Baseri Pages 210-245

    The emergence of social networks as a new, attractive and inclusive space has changed the dimensions and the structure of society. As a result, it has transformed previous identities and encouraged the creation of new ones. These changes have directly and indirectly affected the lives of young people. The present article is the result of research that social networks are interrelated with the cultural identity of young people and their families. For this purpose, based on the theoretical frameworks of identity and media, and relying on the latest available sources and information and research method of data theory of the foundation (52 concepts, and 5 categories), the impact of social networks on youth cultural identity ( Students of the Faculty of Social Sciences, Azad University of Tehran (center) has been examined. Given that youth is very important as a social situation, it was selected for this study. The results show that social networks are a series of motivational processes that fundamentally transform social-cultural identity, relationships, individuals, families, and phenomena such as individualism, diminishing parental authority, alienation, and growing anxiety.

    Keywords: Cultural Identity, Family, Social Networks, Youth
  • Abdolhossein Shokri, Houshang Taghizadeh*, Majid Bagherzadeh khajeh Pages 246-273

    Entrepreneurship ecosystem is a combination of cultural, economic, political and social elements within an area interacting with each other to entrepreneurial activity in an environment conducive. The present study aims to achieve a model for the formation of entrepreneurial ecosystem in Iran using Grounded Theory. The main basis of data collection in this theory is to conduct semi-structured interviews with knowledgeable people and experts in the field. Sampling was theoretical using non-probabilistic methods of targeted and snowball by conducting interviews with 13 experts familiar with the subject of entrepreneurship ecosystem and university professors. To ensure the validity of the Qualitative research, the necessary studies including acceptability and verifiability were performed. Hence to confirm the reliability of the interviews, the retest method and the intra-subject agreement method were used. After conducting interviews and collecting information, the obtained codes were analyzed and the final model was obtained based on the three steps of open, axial and selective coding. The final model consists of a set of central categories, causal conditions, interventionist conditions, and strategies and finally the consequences and results of the formation of the entrepreneurial ecosystem in Iran. Each of these conditions and the components of the model has its own variables and categories which by paying attention to these isues achieves the ultimate goal of forming an entrepreneurial ecosystem of social and cultural development.

    Keywords: Causal Conditions, Core Category, Entrepreneurship Ecosystem, Grounded Theory, Social, Cultural Development