فهرست مطالب

نشریه منابع انسانی ناجا
پیاپی 69 (پاییز 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/09/30
  • تعداد عناوین: 7
|
  • لیلا گودرزی، صدیقه طوطیان اصفهانی، حرمت اصغری صفحات 11-32
    زمینه و هدف

    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر مولفه های شایسته سالاری بر نگهداشت سرمایه انسانی بود.

    روش تحقیق: 

    این تحقیق از نوع کاربردی و روش گردآوری داده ها توصیفی پیمایشی است.جامعه آماری این تحقیق کارکنان معاونت نیروی انسانی ناجا به تعداد 465 نفر است. ابزار گردآوری داده های پژوهش، پرسشنامه استاندارد شایسته سالاری و نگهداشت حاوی51 سوال از شایسته سالاری و93سوال ازنگهداشت است. پایایی پرسشنامه با استفاده ازضریب آلفای کرونباخ 97/0 محاسبه شد.

    یافته ها:

     تجزیه و تحلیل یافته ها از آمار توصیفی و با استفاده از نرم افزار لیزرل استفاده شد

    نتایج

    نشان داد که پایایی هر دو پرسشنامه مطلوب و رضایت بخش است. علاوه بر این، مقدار تاثیر شایسته سالاری و مولفه های آن (ارتباطات کاری، مهارت های رهبری، توسعه فعالیت های تیمی، مهارت های ارتباطی، مهارت های حرفه ای، بکارگیری قابلیت های ثبت خود و دیگران، تصمیم گیری و تشویق و نوآوری و تغییر) بر نگهداشت سرمایه انسانی برابر 35/0 است به عبارت دیگر، 35 درصد از تغییرات متغیر نگهداشت کارکنان توسط متغیر شایسته سالاری تبیین می شود.

    کلیدواژگان: شایسته سالاری، نگهداشت، سرمایه انسانی
  • فرزاد کبیری صفحات 33-56

     پژوهش حاضر بصورت توصیفی و به روش کمی در سال 1400 هجری شمسی انجام شده است. جامعه آماری کلیه کارکنان حاضر به خدمت (افسران ارشد، افسران جزء و درجه داران) یگان های ویژه انتظامی و حجم نمونه شامل 221 نفر از کارکنان این نیرو که بر اساس فرمول کوکران و به شیوه تصادفی انتخاب شده اند. ابزار مورد استفاده در جمع آوری اطلاعات، در بعد بازاریابی داخلی از پرسشنامه فورمن و مونی (1995) با سه بعد چشم انداز، پاداش و توسعه با آلفای کرونباخ 79/0، 89/0 و 85/0؛ در بعد اشتیاق شغلی از پرسشنامه سالواناوا و شوفلی (2001) با آلفای کرونباخ 0.91 و در بعد عجین شدن با شغل از پرسشنامه مگینسون و کلاترباک (2006) بهره گرفت شد. در تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار اس پی اس اس 24 و آزمونهای کولموگروف-اسمیرنف، همبستگی اسپیرمن و رگرسیون چندگانه بهره گرفته شد. بین مولفه های بازاریابی داخلی و مولفه های اشتیاق شغلی و عجین شدن با شغل رابطه مثبت و معنی دار برقرار است. 29.7 درصد از تغییرات متغیر وابسته اشتیاق شغلی توسط مولفه های بازاریابی داخلی تبیین شده و مدل معنادار است، 26.5 درصد از تغییرات متغیر وابسته عجین شدن با شغل توسط مولفه های بازاریابی داخلی تبیین و مولفه های چشم انداز، پاداش در مدل معنادار شده اما مولفه توسعه معنادار نیست. پیشنهاد می گردد چشم اندازی قابل درک و در تعامل با کارکنان ترسیم و به توسعه دانش و مهارت کارکنان توجه شود. همچنین سازمان یگان ویژه انعطاف لازم را در راستای انطباق با نیازهای متفاوت کارکنان ایجاد و از اطلاعاتی که از کارکنان جمع آوری می شود در جهت بهسازی شغل آنها و توسعه راهبردهای سازمان بهره برداری شود.

    کلیدواژگان: بازاریابی داخلی، اشتیاق شغلی، عجین شدن با شغل، پلیس ویژه
  • مرضیه جعفرنژاد، محمود ساعتچی، حجت الله جاویدی صفحات 57-84

    هدف تحقیق حاضر، بررسی عوامل انسانی بهره وری شغلی کارکنان با بهره گیری از مدل معروف به (مناباماس) در پالایشگاه اول شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی بود. این تحقیق از نظر روش تحقیق از نوع تحقیقات آمیخته به حساب می آید. روش تحقیق کیفی در این تحقیق، روش نظریه برخاسته از داده ها بود. در بخش کمی نیز از روش تحلیل عاملی تاییدی بهره گرفته شد. جامعه آماری پژوهش را کلیه خبرگان، کارشناسان و مدیران ارشد، روسا و معاونین شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تشکیل دادند، تعداد خبرگان 35 نفر و تعداد کارشناسان و مدیران 250 نفر برآورد گردید. روش نمونه گیری در این بخش، تصادفی طبقه ای بود. به عبارت دیگر به نسبت تعداد مدیران در هر طبقه و با استفاده از فرمول کوکران، تعداد 168 نفر به عنوان نمونه برآورد گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در بخش کیفی، کدگذاری باز، محوری و گزینشی بود. در بخش کمی نیز از روش تحلیل عاملی اکتشافی بهره گرفته شد. برای افزایش اعتماد، در جریان کدگذاری ها از دو کدگذاری استفاده شد. برای پرسشنامه محقق ساخته نیز ضریب پایایی 89/0 برآورد گردید. نتایج نشان داد، عوامل بهره وری کارکنان در شرکت پارس جنوبی جم شامل جو سازمانی، رهبری اثربخش، بلوغ حرفه ای کارکنان و شرایط محیطی می باشد.

    کلیدواژگان: عوامل بهره وری، شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، مدل مناباماس
  • سید علی بنی هاشمی، زهرا رجائی، سید حسن بنی هاشمی صفحات 85-114

    پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه سرمایه اجتماعی بر چابکی سازمانی با نقش میانجی تعهد سازمانی در میان کارکنان کتابخانه های آستان قدس رضوی انجام گرفته است. روش تحقیق از نوع توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان کتابخانه های آستان قدس رضوی در شهر مشهد به تعداد 117 نفر می باشد که با استفاده از جدول کرجسی و مورگان، تعداد 90 نفر به عنوان نمونه با روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از سه پرسشنامه استاندارد سرمایه اجتماعی ناهاپیت و گوشال (1998)، پرسشنامه چابکی سازمانی آذر و پیشدار (1390) و پرسشنامه تعهد سازمانی آلن و مایر (1990) استفاده شد. روایی پرسشنامه ها توسط اساتید حوزه مدیریت تایید گردید و پایایی آن ها با استفاده از آزمون آلفای کرونباح تایید شد. یافته ها نشان داد سرمایه اجتماعی تاثیر مثبت و معنادار با ضریب مسیر 55/0 بر چابکی سازمانی در نمونه مورد بررسی دارد. تعهد سازمانی نیز به عنوان متغیر میانجی با ضریب مسیر 239/0 تاثیر معناداری بر چابکی سازمانی داشت و میزان ضریب مسیر سرمایه اجتماعی بر تعهد سازمانی نیز 579/0 بدست آمد. در بین زیرمولفه ها، سرمایه ساختاری و تعهد عاطفی بیشترین تاثیر را بر چابکی سازمانی داشتند. همچنین تاثیر متغیر سرمایه اجتماعی بر چابکی سازمانی با نقش میانجی گری تعهد سازمانی نیز تایید شده است. در این مسیر، نقش میانجی گری تعهد سازمانی با تاثیر کل 688/0 و تاثیر مستقیم 550/0 در این رابطه است. یافته های پژوهش بیان کننده این موضوع است که در کتابخانه های آستان قدس رضوی می توان با فراهم آوردن بسترهای لازم برای سرمایه های اجتماعی، زمینه های تعهد بیشتر کارکنان نسبت به سازمان و در نتیجه چابک سازی بالایی را در سطح سازمانی به دست آورد.

    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، چابکی سازمانی، تعهد سازمانی، آستان قدس رضوی
  • داریوش رحمتی صفحات 115-146

    این مقاله پژوهشی با هدف طراحی سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، انجام گرفته است. سایر اهداف این تحقیق شامل موارد ذیل می باشد:الف- شناخت ابعاد و مولفه های الگوی سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامیب- تعیین تعاملات و ارتباطات بین ابعاد و مولفه های الگوی سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامیج- تعیین عوامل موثر بر سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامی با توجه به اینکه برای طراحی و توسعه الگوی سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران.نیازمند مطالعه دقیق سازمان فراجا هستیم. لذا اطلاعات مربوط به این سازمان از طریق مشاهده، مصاحبه و مطالعه اسناد و مدارک جمع آوری گردیده است. با توجه به اهمیت مصاحبه ها، برایآنها از روش تحلیل محتوا استفاده شده و آخرین دست آوردهای موجود در زمینه سبک زندگی کارکنان، در ادبیات پژوهش، به کمک متاسنتز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. جهت طراحی الگو و شناسایی روابط میان ابعاد الگو از روش الگوسازی ساختاری تفسیری استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق عبارتند از: خبرگان، و کارشناسان فراجا در حوزه سبک زندگی، که تعداد آنها بالغ بر 40 نفر می باشد که. همه اعضای این جامعه دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری و از اساتید عضو هیات علمی و از فرماندهان و مدیران فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران می باشند. روش نمونه گیری، گلوله برفی است. با توجه به جداول سطح بندی مربوط به ابعاد بعد اعتقادی با مولفه های: پایبندی به ارزش ها، انجام تکالیف دینی، نوع نگرش - بعد اخلاقی با مولفه های :اخلاق فردی و اخلاق حرفه ای - بعد رفتاری با مولفه های :ارتباطات میان فردی، ارتباطات سازمانی، رفتار مصرفی، مدیریت بدن، سرمایه سازمانی، قانون مداری می باشند سبک زندگی کارکنان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به ترتیب تحت تاثیر عوامل عوامل فردی، عوامل اجتماعی، عوامل اقتصادی، عوامل فرهنگی و عوامل سازمانی می باشد.

    کلیدواژگان: الگو، سبک زندگی، کارکنان، فراجا
  • مهدی اجلی، محمدمهدی مظفری، سپیده رحیمی پور صفحات 147-180

    در دو دهه اخیر، عملکرد سازمانی به یکی از موضوع های مورد توجه و جذاب تبدیل شده است و این تمایل، هم در زمینه های تحقیقاتی و هم در زمینه های کاربردی به بروز نوآوری های بسیاری منجر شده است. پژوهش حاضر به بررسی نقش مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر عملکرد سازمانی دستگاه قضایی با تاکید بر نقش میانجی جو ارتباطی کارکنان دستگاه قوه قضاییه می پردازد. این پژوهش بر حسب هدف از نوع پژوهش های کاربردی و برحسب روش جمع آوری اطلاعات از نوع پژوهش های توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش، کارمندان دادگستری استان تهران بودند که با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونه گیری طبقه ای و سیستماتیک، تعداد 352 نفربه عنوان نمونه انتخاب شدند. برای گرد آوری داده ها از پرسشنامه استاندارد محمدعلی و همکاران (2018) برای سنجش متغیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی و دو پرسشنامه محقق ساخته و برای تحلیل داده ها از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری با نرم افزار Smart-PLS2 استفاده شده است. به منظور بررسی روایی پرسشنامه ها از نظرات 10 نفر از خبرگان دستگاه قضایی و اساتید دانشگاهی بهره گرفته شد و روایی سوالات موردتایید قرار گرفت. همچنین استخراج ضریب آلفای کرونابخ بالای 70% برای پرسشنامه ها نشان از پایایی مناسب آن ها داشت. یافته های نهایی آزمون فرضیات نشان می دهد که متغیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی به اندازه 422/0 درصد بر عملکرد سازمانی و 631/0 درصد بر جو ارتباطی تاثیر دارد و جو ارتباطی به عنوان میانجی به میزان 436/0 درصد بر عملکرد سازمانی تاثیرگذار است. در این تحقیق مقدار ضریب تعیین عملکرد سازمانی برابر با 68/0 است یعنی متغیرهای مستقل به اندازه 68/0 رفتار متغیر وابسته (عملکرد سازمانی) را پیش بینی می کنند که تا حدودی قوی ارزیابی می شود و ضریب تعیین جو ارتباطی 717/0 است که بسیار قوی ارزیابی می شود. نتیجه گیری نهایی نشان می دهد که مسیولان دستگاه قضایی باید روی شایستگی ارتباطی مدیران و کارکنان خود سرمایه گذاری بیشتری نمایند.

    کلیدواژگان: مدیریت استراتژیک منابع انسانی، جو ارتباطی، عملکرد سازمانی، کارکنان دستگاه قوه قضائیه
  • مریم ادیب زاده، صدیقه قربانی صفحات 181-207
    هدف

    هدف اصلی پژوهش حاضر تبیین نقش رفتارهای فعال نیروی انسانی تازه وارد در سازمان بر پیامدهای شغلی با توجه به نقش تعدیلگر رهبری خدمتگزار بوده است.

    روش شناسی:

     روش تحقیق این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت از جمله تحقیق های توصیفی - پیمایشی بود. جامعه آماری شامل نیروی انسانی تازه وارد در شرکت بازرگانی دولتی ایران بوده است. حجم نیروی انسانی در این سازمان برابر با 356 نفر بوده است. بر اساس فرمول کوکران حجم نمونه این تحقیق 185 نفر تعیین گردیده بود که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده بودند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استاندارد مبتنی بر 35 گویه استفاده گردید. این پرسشنامه پیش از توزیع نهایی روایی و پایایی آن مورد تایید واقع شد. برای تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده در این تحقیق، از نرم افزار Smart PLS استفاده شد.

    یافته ها: 

    نتایج به دست آمده نشان دهنده این بوده است ابعاد رفتارهای نیروی انسانی تازه وارد که شامل جستجوی اطلاعات، جستجوی بازخورد، جامعه پذیری نیروی انسانی ، ساخت روابط بر پیامدهای شغلی نیروی انسانی تازه وارد در سازمان تاثیرگذار بوده است. از سوی دیگر نقش تعدیلگر رهبری خدمتگزار در اثرگذاری جستجوی اطلاعات، جستجوی بازخورد، جامعه پذیری نیروی انسانی ، ساخت روابط بر پیامدهای شغلی نیروی انسانی تازه وارد نقش تعدیلگر را دارد.

    کلیدواژگان: نیروی انسانی تازه وارد، رهبری خدمتگزار، پیامدهای شغلی نیروی انسانی تازه وارد
|
  • leila godarzi, Sedighe Tootiyan Esfehani, Hormat Asghari Pages 11-32
    Background and Aim

    The purpose of this study was to investigate the effect of meritocracy components on the maintenance of human capital.

    Research Method

    This research is an applied type and the data collection method is descriptive survey. The statistical population of this research is 465 employees of the NAJA Human Resources Department. The research data collection tool is a standard meritocracy and maintenance questionnaire containing 51 meritocracy questions and 93 retention questions. The reliability of the questionnaire was calculated using Cronbach's alpha coefficient of 0.97.

    Results

    Descriptive statistics were analyzed using LISREL softwareThe results showed that the reliability of both questionnaires is desirable and satisfactory. In addition, the magnitude of the impact of meritocracy and its components (work communication, leadership skills, development of team activities, communication skills, professional skills, use of self-registration capabilities and others, decision making and encouragement and innovation and change) on maintaining human capital is 0.35 In other words, 35% of changes in the employee retention variable are explained by the meritocracy variable.

    Keywords: Merit, maintenance, human capital
  • farzad kabbiri Pages 33-56

    the present research has been done descriptively and quantitatively in 1400 AH. The statistical population of all employees present (senior officers, sub-officers and non-commissioned officers) of special law enforcement units and the sample size includes 221 employees of this force who have been randomly selected based on the Cochran's formula. The tools used in data collection, in the internal marketing dimension of the Forman and Mooney (1995) questionnaire with three dimensions of perspective, reward and development with Cronbach's alpha 0.79, 0.89 and 0.85; In terms of job motivation, Salvanava and Shuffley (2001) questionnaire with Cronbach's alpha of 0.91 and in terms of job involvement, Maginson and Clatterbock (2006) questionnaire were used. In data analysis, SPSS 24 software and Kolmogorov-Smirnov tests, Spearman correlation and multiple regression were used. There is a positive and significant relationship between the components of internal marketing and the components of Employee engagment and job involvement. 29.7% of changes in Employee engagment dependent variable are explained by internal marketing components and the model is significant, 26.5% of job dependent variable changes are explained by internal marketing components and vision components, reward is significant in model but development component It does not make sense. It is suggested to draw an understandable vision in interaction with employees and to pay attention to the development of knowledge and skills of employees. Also, the Special Unit Organization should create the necessary flexibility in order to adapt to the different needs of the employees and use the information that is collected from the employees in order to improve their jobs and develop the strategies of the organization.

    Keywords: Internal marketing, job enthusiasm, job involvement, special police
  • Marzieh Jafarnezhad, Mahmood Saatchi, Hojatollah Javidi Pages 57-84

    The purpose of this study was to investigate the human factors of job productivity of employees using the model known as (Manabamas) in the first refinery of South Pars Gas Complex. This research is considered as a mixed research in terms of research method. The method of qualitative research in this research was the method of theory derived from data. In the quantitative part, the method of confirmatory factor analysis was used. The statistical population of the study consisted of all experts, experts and senior managers, heads and deputies of the South Pars Gas Complex, the number of experts was 35 and the number of experts and managers was estimated at 250. The sampling method in this section was stratified random. In other words, the ratio of the number of managers in each category and using the Cochran's formula, the number of 168 people was estimated as a sample. Data analysis was qualitative, assistive, auditory and selective. In the quantitative part, the method of exploratory factor analysis was used. To increase trust, two codings were used during coding. For the researcher-made questionnaire, the reliability coefficient was estimated to be 0.89. The results showed that the factors of employee productivity in South Pars Jam Company include organizational climate, effective leadership, professional maturity of employees and environmental conditions.

    Keywords: Productivity Factors, South Pars Gas Complex Company, Manabamas Model
  • Sayyid Ali Banihashemi, Zahra Rejaei, Sayyid Hassan Banihashemi Pages 85-114

    The purpose of this study is to investigate the relationship between social capital and organizational agility with the mediating role of organizational commitment among the staff of Astan Quds Razavi libraries. The research method is descriptive-survey. The statistical population of the study includes all employees of Astan Quds Razavi libraries in Mashhad, numbering 117 people. Using Krejcie and Morgan table, 90 people were selected as a sample by simple random sampling method. Three standard questionnaires of Nahapiet and Ghoshal (1998), Azar and Pishdar organizational agility questionnaire (2011) and Allen and Meyer (1990) organizational commitment questionnaire were used to collect data. The validity of the questionnaires was confirmed by professors in the field of management and their reliability was confirmed using Cronbach's alpha test. Findings showed that social capital has a positive and significant effect with a path coefficient of 0.55 on organizational agility in the sample. Organizational commitment as a mediating variable with a path coefficient of 0.239 had a significant effect on organizational agility and the coefficient of social capital path on organizational commitment was 0.579. Among the sub-components, structural capital and emotional commitment had the greatest impact on organizational agility. The effect of social capital variable on organizational agility with the mediating role of organizational commitment has also been confirmed. In this regard, the mediating role of organizational commitment with a total impact of 0.688 and a direct impact of 0.550 in this regard. The findings of the study indicate that in the libraries of Astan Quds Razavi, by providing the necessary conditions for social capital, it is possible to increase the commitment of employees to the organization and thus high agility in Acquired organizational level.

    Keywords: Social capital, organizational agility, organizational commitment, Astan Quds Razavi
  • darush rahmati Pages 115-146

    This research article is carried out with the purpose of designing a lifestyle pattern as to the staff of the General Command of the Law Enforcement of the Islamic Republic of Iran. Other purposes of the study include the following:a. Identifying the dimensions and the factors of the lifestyle pattern of the staff of the General Command of the Law Enforcement Designing and developing a lifestyle pattern as to the staff of the General Command of the Law Enforcement of the Islamic Republic of Iran requires a thoroughgoing study of the FARAJA organization. Hence, the pertinent information of the organization was gleaned through observation, interview, and document study. Given the significance of the interviews, in order to analyze them, content analysis was utilized, and the latest achievements existing in the field of staff lifestyle, in the literature, were analyzed with the help of metastases. To design a pattern and to identify the relations among the dimensions of the pattern, Interpretive structural pattern creation method was used. The sample size consisted of: experts and specialists of FARAJA in the field of lifestyle including 40 individuals who had master’s and PhD degrees and were faculty members and commanders and managers of the General Command of the Law Enforcement of the Islamic Republic of Iran. The sampling method was of snowball sampling type. Given the rating tables related to the dimensions of the lifestyle pattern of the staff of the General Command of the Law Enforcement of the Islamic Republic of Iran, the dimension pertaining to one’s beliefs include the factors of adherence to the values, doing religious duties, and the type of attitude, the moral dimension include individual morality and professional morality, the behavioral dimension include interpersonal communication, organizational communication, consumer behavior, body management, organizational capital, and the rule of law, respectively.

    Keywords: pattern, lifestyle, staff, FARAJA
  • Mehdi Ajalli MohammadMahdi Mozaffari, Sepideh Rahimipour Pages 147-180

    The present study examines the role of strategic human resource management on the organizational performance of the judiciary with emphasis on the mediating role of the communication environment of the staff of the judiciary. This research is applied research in terms of purpose and descriptive-survey research in terms of data collection method. The statistical population of the study was the employees of the judiciary of Tehran province that using Cochran's formula and stratified and systematic sampling method, 352 people were selected as the sample. To collect data, the standard questionnaire of Mohammad Ali et al. (2018) was used to measure the variable of strategic human resource management and two researcher-made questionnaires. To analyze the data, the structural equation modeling technique with Smart-PLS2 software was used. In order to check the validity of the questionnaires, the opinions of 10 judicial experts and university professors were used and the validity of the questions was confirmed. Also, extraction of Cronbach's alpha coefficient above 70% for the questionnaires showed their appropriate reliability. The final findings of the hypothesis test show that the variable of strategic human resource management has an effect of 0.422% on organizational performance and 0.631% on communication climate and communication climate as a mediator has an effect on organizational performance of 0.436%. In this study, the value of organizational performance coefficient is equal to 0.68, ie independent variables predict the behavior of dependent variable (organizational performance) as 0.68, which is considered somewhat strong, and the coefficient of determination of communication atmosphere is 0.717, which is very strong will be evaluated. The final conclusion shows that the officials of the judiciary should invest more in the communication competence of their managers and employees.

    Keywords: Strategic Human Resource Management, Communication Climate, Organizational Performance, Judiciary Staff
  • Maryam Adibzadeh, Sedigheh Ghorbani Pages 181-207
    Objective

    The main purpose of this study was to explain the role of active behaviors of new human resources in the organization on job outcomes with respect to the moderating role of servant leadership.

    Methodology

    The research method of this research was applied in terms of purpose and descriptive-survey research in terms of nature. The statistical population included newcomers in the state-owned trading company of Iran. The volume of manpower in this organization was equal to 356 people. Based on Cochran's formula, the sample size of this study was 185 people who were selected based on simple random sampling method. A standard questionnaire based on 35 items was used to collect data. This questionnaire was approved before the final distribution of validity and reliability. Smart PLS software was used to analyze the data collected in this study.

    Results

    The results showed that the dimensions of newcomer manpower behaviors, including information search, feedback seeking, human resource socialization, relationship building, have an impact on the job outcomes of new manpower in the organization. On the other hand, the moderating role of servant leadership has a moderating role in the effectiveness of information seeking, feedback seeking, manpower socialization, building relationships on the job outcomes of new entrants.

    Keywords: Newcomer manpower, Servant leadership, Newcomer manpower career outcomes