فهرست مطالب

Teaching English Language - Volume:18 Issue: 41, Winter and Spring 2024

Teaching English Language
Volume:18 Issue: 41, Winter and Spring 2024

  • تاریخ انتشار: 1402/12/25
  • تعداد عناوین: 12
|
  • Chunying Wang* صفحات 1-23
    از آنجایی که مردم تایوانی در زندگی روزمره خود مجبور نیستند انگلیسی صحبت کنند، بیشتر آنها از صحبت کردن انگلیسی می ترسند. با این وجود، مردم فرصت های زیادی برای وارد کردن زبان انگلیسی به زندگی خود با استفاده از پادکست در تلفن همراه خود دارند. مطالعه حاضر با هدف تعیین اینکه آیا آموزش گوش دادن و صحبت کردن انگلیسی با پادکست و یادگیری مشارکتی می تواند تاثیر مثبتی بر عملکرد زبان انگلیسی زبان آموزان داشته باشد و ارزیابی بازخورد زبان آموزان انجام شد. یک روش پیش تجربی برای بررسی تاثیر پادکست و یادگیری مشارکتی بر یادگیری انگلیسی 108 دانشجوی سال اول استفاده شد. جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس مقایسات قبل و پس آزمون و پرسشنامه انجام شد. آزمون های t زوجی از پیش و پس آزمون نشان داد که عملکرد کلی زبان انگلیسی دانش آموزان از طریق پادکست ها و یادگیری مشارکتی بهبود یافته است. شرکت کنندگان اظهار داشتند که نگرش مثبتی نسبت به طراحی دوره دارند و معتقدند که توانایی های انگلیسی آنها بهبود یافته است. با این حال، این مطالعه دارای محدودیت هایی بود. به طور کلی، در این مطالعه از منابع یادگیری آنلاین برای برگزاری یک دوره مکالمه و گوش دادن به زبان انگلیسی استفاده شد و یک نتیجه یادگیری مثبت نشان داده شد. دانش آموزان شرکت کننده موافق بودند که قسمت های پادکست و یادگیری مشارکتی در یادگیری انگلیسی آنها موثر است.
    کلیدواژگان: پادکست، بی بی سی یادگیری انگلیسی، یادگیری مشارکتی، تایوان، روش پیش تجربی
  • عفت سلیمی، ناصر رشیدی* صفحات 25-57
    ادراکات معلمان نقش مهمی در حامل تدریس آنها دارد زیرا راه را برای آموزش آنها هموار می کند. این مطالعه بر روی ادراک معلمان دوره متوسطه ایرانی زبان انگلیسی از انگیزه زبان آموزان تاثیر گذاشته است. یعنی با شروع از مدل KARDS کوماراوادیولو، ادراک معلمان از انگیزه یادگیرندگان با الهام از مدل L2MSS دورنی مورد بررسی قرار گرفت. یک طرح ترکیبی به کار گرفته شد. در مرحله پیمایش، پرسشنامه ای تهیه و بر اساس نمونه گیری هدفمند طبقه ای بر روی نمونه ای متشکل از 223 پاسخگو اجرا شد. درجات قابل قبول CMIN/DF، GFI، RMSER و CFI برازندگی مدل انگیزش را نشان داد. در مرحله روایت، 10 معلم زبان انگلیسی در دوره متوسطه نظرات خود را در مورد انگیزه بیان کردند. نتایج نشان داد (الف) در بین سه مولفه L2MSS، یعنی خود ایده آل L2، خود باید به L2 و تجربه یادگیری L2، خود باید به L2 مهم ترین مورد بود. و ب) پنج عنصر عوامل مرتبط فراگیران، خود L2 ایده آل، خود باید L2، تجربه یادگیری L2 و تقویت مثبت مولفه های مدل ایرانی انگیزش بودند. بنابراین، ادراک معلمان نسبت به مدل دورنی به اندازه کافی به روز نبود و برخی برنامه های آموزشی مطلوب به نظر می رسد. مفاهیم برای تئوری و عمل در نهایت ترسیم می شوند.
    کلیدواژگان: ادراک معلمان، انگیزه یادگیرندگان، زمینه EFL، مدل KARDS، مدل L2MSS
  • زهره گونی بند شوشتری*، خلیل باوی زاده، علیرضا جلیلی فر صفحات 59-97
    این مطالعه تاثیر زمان بندی بازخورد اصلاحی را در یادگیری و حفظ آیتم های واژگانی و نشانگرهای شکلی- نحوی را به دنبال یک طرح پیش آزمون-پس آزمون-تاخیر پس آزمون- شبه آزمایشی مورد بررسی قرار داد. شصت زبان آموز ایرانی زبان انگلیسی از سه کلاس آنلاین هم سطح متوسط، در ابتدا همگن شده و بسته به زمان بازخوردی که دریافت می کردند، به سه گروه مساوی تقسیم شدند. CF فوری (IC)، CF کوتاه مدت (SC) و CF تاخیری (DC). شرکت کنندگان در IC بازخورد اصلاحی در طول انجام کار (CF آنلاین)، فراگیران در SC پس از تکمیل کار و در DC چند روز بعد دریافت کردند. برای تجزیه و تحلیل عملکرد فراگیران در پیش آزمون، پس آزمون و پس آزمون تاخیری، آزمون آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی انجام شد. نتایج یک اثر قابل توجه برای CF فوری در یادگیری ساختارهای هدف نشان داد. در GJT، گروه CF فوری به طور قابل توجهی بالاتر از دو گروه دیگر عمل کرد. در مورد OPT، تفاوت معنی داری بین گروه های CF فوری و تاخیری وجود داشت. نتایج همچنین نشان داد که گروه IC از نظر آماری از هر دو گروه SC و DC در آزمون های GJT و همچنین OPT در حفظ ویژگی های هدف بهتر عمل کرد. مزیت مشاهده شده برای گروه IC ممکن است به دلیل مزایای حافظه ای باشد که گروه CF فوری تجربه می کند در حالی که مقایسه شناختی انجام می دهد، تا زمانی که یادگیرنده L2 بتواند نمایشی از پیام پیشنهادی داشته باشد.
    کلیدواژگان: زمان بازخورد در یادگیری، نحو انگلیسی، ارتباط به واسطه کامپیوتر
  • صفحات 99-126
    این مطالعه با هدف بررسی رابطه بین هویت حرفه ای و سازمانی مدرسین زبان انگلیسی ایرانی و بکارگیری تدریس انتقادی توسط آنها انجام شده است. به منظور پاسخ به سوالات پژوهشی این مطالعه، از روش ترکیبی با بهره گیری از الگوی پرسشنامه و مصاحبه استفاده شد است. با استفاده از نمونه گیری در دسترس، 121 معلم زبان انگلیسی از موسسات زبان خصوصی مختلف با تکمیل پرسشنامه هویت حرفه ای، پرسشنامه هویت سازمانی و پرسشنامه بکارگیری تدریس انتقادی شرکت کردند. در مرحله دوم پژوهش، به منظور مثلث سازی داده ها، با 11 نفر از از شرکت کنندگان مصاحبه شده. برای تجزیه و تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندگانه و تحلیل محتوای کیفی استفاده شد. نتایج به دست آمده حاکی از وجود رابطه معنادار بین هویت حرفه ای، هویت سازمانی مدرسین زبان انگلیسی و به کارگیری تدریس انتقادی آنها بود. علاوه براین، مشخص شد که هویت سازمانی مدرسین زبان انگلیسی می تواند پیشبینی کننده بکارگیری تدریس انتقادی توسط آنها باشد. یافته های این مطالعه پیامدهایی برای مراکز تربیت مدرس و موسسات زبان انگلیسی دارد.
    کلیدواژگان: تدریس انتقادی، هویت سازمانی، هویت حرفه ای، مدرس زبان انگلیسی
  • صفحات 127-158
    عوامل متعددی وجود دارد که بر موفقیت یادگیری زبان تاثیر می گذارد. با این حال، یکی از مهم ترین عوامل، انگیزه زبان آموز برای به دست آوردن زبان برای استفاده در موقعیت های واقعی است. تحقیقات و تمرین نشان می دهد که یادگیرندگان با انگیزه بالا بدون توجه به شرایط می توانند موفق شوند. این مطالعه با هدف شناسایی راهبردهای موثر برای ارتقای شمول و انگیزش در یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی (EFL) است. منابع و ابزارهایی را که می توانند از این استراتژی ها پشتیبانی کنند، بررسی می کند، تاثیر آن ها را بر سطح مشارکت و مشارکت زبان آموزان بررسی می کند، اثربخشی آنها را در دستیابی به اهداف یادگیری زبان ارزیابی می کند و توصیه هایی را برای مربیان زبان انگلیسی ارائه می کند. با توجه به جمع آوری داده های مورد نیاز برای بررسی مشکلات مرتبط با مطالعه حاضر، محققان از تکنیک جمع آوری داده های کیفی استفاده کردند که شامل جمع آوری و پردازش داده های عددی برای انجام تحلیل های آماری است. در این تحقیق از پرسشنامه به عنوان روشی برای گردآوری داده ها استفاده شد. پس از جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها، این مطالعه چندین یافته مهم را نشان داد که از جمله آنها می توان به اهمیت گنجاندن و انگیزش در کلاس های درس زبان انگلیسی، اتخاذ راهبردهای موثر برای ارتقای شمول و انگیزش در یادگیری زبان انگلیسی، فرآیند یادگیری را تسهیل می کند و مشارکت مثبت فراگیران در کلاس درس را به دست آورد. از طریق شمول و انگیزه این مطالعه تلاش می کند تا بازخورد مربیان زبان انگلیسی را در مورد استفاده از گنجاندن و انگیزش به عنوان ابزاری برای بهبود فرآیندهای تدریس و یادگیری دریافت کند.
    کلیدواژگان: گنجاندن، انگیزش، مشارکت در کلاس درس، استراتژی ها، ارزیابی
  • Gamze Erdem Coşgun* صفحات 159-176
    آموزش آنلاین عادی جدید آموزش امروز است، به ویژه پس از همه گیری کووید-19 که کل جهان را به شدت تحت تاثیر قرار داد. با در نظر گرفتن این موضوع، در حال حاضر ضروری است که آموزش معلمان متناسب با الزامات آموزش مدرن تغییر شکل دهد. به همین دلیل، معلمان پیش از خدمت زبان انگلیسی باید پس از فارغ التحصیلی برای تدریس آنلاین آماده باشند. بنابراین، مطالعه کیفی حاضر به بررسی تجربیات تدریس خرد آنلاین معلمان انگلیسی قبل از خدمت در آموزش مهارت های نوشتاری و خواندن در زمینه ترکی می پردازد. داده ها از طریق مقالات تاملی که هر معلم پیش از خدمت پس از تدریس خرد خود نوشت و یک پرسشنامه باز که در پایان ترم تکمیل و از طریق تحلیل محتوا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، جمع آوری شد. یافته ها نشان داد که معلمان پیش از خدمت، مزایای خاصی از آموزش آنلاین مانند استفاده از ویژگی های تدریس آنلاین و دسترسی آسان به مطالب آنلاین را تجربه کردند. با این حال، آنها همچنین به چالش های خاصی اشاره کردند. آنها اکثرا در ترغیب دانش آموزان به حضور در درس و شرکت فعال در آن مشکل داشتند. به همین دلیل است که اکثر شرکت کنندگان از تدریس در کلاس مجازی در مقایسه با آموزش آنلاین حمایت می کنند و تاکید می کنند که معلمان آنلاین موثر باید بتوانند توجه دانش آموزان را به خود جلب کنند، از فناوری به طور موثر استفاده کنند و صبور باشند.
    کلیدواژگان: آموزش آنلاین، مهارت های خواندن و نوشتن، معلمان انگلیسی پیش از خدمت، آموزش خرد
  • صفحات 177-210
    هدف خاص این پژوهش بررسی تاثیر آموزش راهبرد یادگیری واژگان بر وسعت و عمق دانش واژگان دانشجویان با استفاده از طرح تحقیق تجربی بود. هر دو گروه کنترل (20 دانش آموز) و گروه درمان (20 دانش آموز) برای پیش آزمون و پس آزمون دانش واژگان نشستند. در بین پیش آزمون و پس آزمون، آموزش راهبرد یادگیری واژگان فقط به گروه درمان ارائه شد. در نهایت نتایج دو گروه مقایسه شد. آموزش راهبرد یادگیری واژگان به مدت 16 ساعت ارائه شد. مواد آموزشی استراتژی واژگان با ادغام دروس واژگان ماژول مهارت های زبان انگلیسی ارتباطی اتیوپی و راهبردهای یادگیری واژگان شناسایی شده توسط اشمیت (1997) و کتاب های واژگان معروف نویسندگان مختلف مانند آکسفورد (1990)، ملت (2001) تولید شد. ، کارتر (1998) و تاکاچ (2008). برای بررسی اینکه آیا تفاوت آماری معنی داری بین گروه آزمایش و کنترل وجود دارد یا خیر از آزمون تی مستقل استفاده شد. آزمون تی زوجی نیز برای بررسی وجود تفاوت معنی دار آماری بین میانگین نمرات پیش و پس از دانش آموزان در گروه های درمان و کنترل اجرا شد. دانش آموزان گروه درمان در آزمون گستردگی دانش واژگان نمره بهتری نسبت به دانش آموزان گروه کنترل کسب کردند. همچنین دانش آموزان منتخب در گروه آزمایش در آزمون عمق دانش واژگان نمرات بالاتری نسبت به گروه کنترل کسب کردند.
    کلیدواژگان: واژگان، وسعت دانش واژگان، عمق دانش واژگان، آموزش استراتژی
  • صفحات 211-222
    تسلط به زبان انگلیسی به تسلط در استفاده از زبان اشاره دارد. این برنامه چهار مهارت و همچنین ساختار جمله و بخش هایی از گفتار را حفظ می کند. تکواژ کوچکترین واحد یک کلمه است، در حالی که افعال و اسمها دو بخش اول مهم کلام هستند. آنها برخی از اشکال کلمات را به اشتراک می گذارند که می تواند تسلط را بهتر کند. زمان حال ساده که به عنوان افعال شناخته می شود پایه و اساس یادگیری دستور زبان است و زمان استمراری دیگری است. در این مطالعه، زمان حال ساده و زمان حال استمراری به عنوان ابزاری برای پیش بینی مهارت دستور زبان انگلیسی در نظر گرفته شد و یک آزمون قابل پیش بینی ایجاد شد. در نتیجه، تست زمان 67 موردی توسعه یافته با GPT همبستگی زیادی دارد و تفاوت های قابل توجهی در پیش بینی مهارت گرامر انگلیسی به طور کلی دارد. پیشنهادها بیشتر بر دو زمان گرامر مهم در کلاس انگلیسی در عمل تمرکز می کنند و مواد آموزشی آموزشی بیشتری را در کلاس در مورد تمایز بین دو زمان گرامر و سایر زمان ها معرفی می کنند. مفاهیم، ​​محدودیت ها و برنامه های تحقیقاتی آتی در این مقاله ارائه شده است.
    کلیدواژگان: گرامر انگلیسی، زمان فعل، GPT، مهارت گرامر
  • صفحات 223-256
    یادگیری و آموزش زبان دوم یا زبان خارجی چالش برانگیز است، به خصوص در مواردی که در شرایط غیرعادی انجام می شود. شیوع کووید-19 در سال 2020 و قرنطینه ناشی از آن، درهای جدیدی به روی یادگیری و آموزش زبان انگلیسی باز کرد. زبان آموزان ومعلمان مشکلات وهمچنین مزایای متعددی را در طول همه گیری تجربه کردند. این مطالعه کمی با هدف بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدات (SWOT) برنامه درسی آنلاین زبان انگلیسی در دبیرستان های ایران در دوران همه گیری کووید-19 انجام شد. برای این منظور پرسشنامه ای طراحی شد واز طریق تحلیل عاملی اکتشافی برای درک عوامل SWOT مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. عوامل SWOT مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت و نتایج نشان داد که در برنامه درسی آنلاین زبان انگلیسی نقاط قوت 4/63 ٪، فرصت ها 3/70 ٪، نقاط ضعف 5/78 ٪ و تهدیدها 5/75 ٪ بود. یافته ها نشان داد که نقاط ضعف بر نقاط قوت و تهدیدها بر فرصت ها برتری دارند. حاصل این یافته ها تاثیر مثبت برمعلمین زبان انگلیسی ، دانش آموزان، تصمیم گیران و سیاستگذاران خواهد بود.
    کلیدواژگان: آموزش زبان انگلیسی، تحلیل فاکتور اکتشافی، سیاست گذاران
  • عباس منفرد، رسول نجارباغسیاه* صفحات 257-282
    گسترش جهانی زبان انگلیسی، جهانی شدن و تمایل بیشتر به نسخه های مختلف زبان انگلیسی، نیاز به یک تغییر پارادایم در آموزش زبان انگلیسی به عنوان یک رویکرد زبان بین المللی را برای ترویج چند زبانگی و پذیرش چند فرهنگی الزامی می سازد. مطالعه حاضر از طریق توسعه حرفه ای معلمان در زمینه ایران برای بررسی پیاده سازی اصول زبان بین المللی در کلاس های آموزش زبان انگلیسی صورت گرفته است. با استفاده از نظریه یادگیری تحولی (TL) توسط جارویس (2009)، توسعه حرفه ای برای کمک به 88 معلم پیش خدمت زبان انگلیسی انجام شد تا با تجربه اختلافات از طریق یک دنباله فعالیت های نظریه یادگیری تحولی آشنا شوند. داده هایی از پرسشنامه درک زبان انگلیسی به عنوان زبان بین المللی که توسط یادداشت های میدانی پژوهشگران و مصاحبه با برخی از معلمان تکمیل شده است نشان می دهد که فعالیت های توسعه حرفه ای به طور موثری درک شرکت کنندگان را از مفهوم زبان بین المللی افزایش داد و نگرش آن ها را نسبت به نسخه های زبان انگلیسی تغییر داد. یافته ها بر اهمیت گنجاندن عناصر فرهنگی محلی و بین المللی در سرفصل های آموزش تاکید می کند تا یادگیرندگان بتوانند تجربیات فرهنگی متنوع را به خوبی یاد بگیرند. پیشنهادات برای تحقیقات بیشتر در آینده همراه با ایده های عملی برای سیاست گذاران برای تلفیق مفاهیم زبان بین المللی در آموزش معلمان ارائه شده است.
    کلیدواژگان: تحول یادگیری، ارتباط بین فرهنگی، انگلیسی های جهانی، انگلیسی به عنوان زبان بین المللی، نگرش معلمان زبان
  • صفحات 283-315

    شایستگی بین فرهنگی، به عنوان توانایی کشف تنوع و تغییر فرهنگی، تامل در آنها و به دست آوردن تجربه تاملی، در کلاس های زبان امروزی به طور فزاینده ای مهم تلقی شده است. با این حال، زمانی که صحبت از منابع آموزشی و یادگیری به میان می آید، گفته شده است که محتوای فرهنگی ارائه شده در کتاب های درسی زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی، اغلب سطحی و بیشتر مبتنی بر واقعیت است و فقط سطح دانش را هدف قرار می دهد و برعکس رویکردی تاملی را اتخاذ نمی کند. به آنچه دستورالعمل های اخیر آموزش زبان بیان می کند. بنابراین، این مطالعه از چارچوب مرجع برای رویکردهای کثرت گرایانه به زبان ها و فرهنگ ها (FREPA - شورای اروپا، 2013) و توصیف کننده های فرهنگی آن برای بررسی چگونگی پرداختن و ترویج شایستگی بین فرهنگی در کتاب های درسی EFL برای کلاس های 3 و 4 در پرتغال مرکزی استفاده می کند. یک روش تحلیل محتوا هر بخش فرهنگی کتاب های درسی با استفاده از توصیف گرهای مهارت ها و نگرش های فرهنگی از FREPA مورد بررسی قرار گرفت تا پتانسیل محتوایی کتاب های درسی برای ایجاد تاملات انتقادی و بحث هایی در مورد دیگری بودن تایید شود. نتایج نشان می دهد که اکثر محتوای تحلیل شده به دلیل رویکرد مبتنی بر اشتراک گذاری واقعیت، بعید است که بازتاب های انتقادی عمیقی را در مورد بین فرهنگی ترویج کند. بنابراین، استدلال می شود که سیاست گذاران، نویسندگان کتاب های درسی و ناشران از آموزش های بیشتری در زمینه آگاهی فرهنگی انتقادی و شایستگی بین فرهنگی بهره مند می شوند تا بتوانند دیدگاهی تاملی و انتقادی را در محتوای فرهنگی منابع EFL بگنجانند.

    کلیدواژگان: شایستگی بین فرهنگی، کتاب درسی، انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی، FREPA
  • صفحات 317-339
    این مطالعه تاثیر آموزش متقابل تربیتی را بر توسعه مهارت نوشتاری دانش آموزان در کلاس درس زبان انگلیسی بررسی کرد. از طرح شبه آزمایشی پیش آزمون پس آزمون استفاده شد. یازده کلاس سالم که در سال تحصیلی 2023 ثبت نام کرده بودند، به طور غیرتصادفی از مدرسه انتخاب شدند. برای تعیین گروه های آموزش متقابل (RT) و غیر RT کارهای زیادی انجام شد. گروه آزمایش (43 نفر) به گروه RT و گروه کنترل (41 نفر) به گروه غیر RT اختصاص داده شدند. برای جمع آوری داده ها، آزمون های قبل و بعد از نگارش انجام شد. موضوعات فرابخشی موضوعات نوشتاری برگرفته از سیاست ملی آموزش اتیوپی بود. برای ارزیابی نتایج پیش و پس آزمون از مدل مقیاس تحلیلی Diederich استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها از آزمون t مستقل و زوجی استفاده شد. یافته ها نشان داد که کاربرد موفقیت آمیز راهبردهای فراشناختی منجر به تفاوت معناداری بین شرکت کنندگان کلاس درس نوشتاری RT و غیر RT شد. شرکت کنندگان RT در پیش بینی، شفاف سازی، پرسش و جمع بندی جمله موضوع، جزئیات پشتیبانی مناسب، فهرست بندی نشانگرهای گفتمان مرتبط، به حداقل رساندن خطاهای دستوری، بهبود محتوای کلی و سازماندهی نوشتار خود در جلسه بحث RT عمل کردند. در نتیجه، آموزش RT می تواند به عنوان یک ابزار آموزشی برای تسهیل همکاری دانش آموزان برای بهبود کیفیت نوشتار آنها و به حداکثر رساندن مهارت نوشتن EFL مورد استفاده قرار گیرد.
    کلیدواژگان: آموزش متقابل، مهارت نوشتاری، راهبردهای فراشناختی، مدلسازی
|
  • Chunying Wang * Pages 1-23
    As Taiwanese people do not have to speak English in their everyday lives, most are afraid to speak English. Nevertheless, people have many opportunities to bring English into their lives by employing podcasts on their mobiles. The present study aimed to determine whether teaching English listening and speaking with podcasts and collaborative learning can have a positive influence on learners’ English performance and to assess feedback from learners. A pre-experimental method was employed to examine the effect of podcasts and collaborative learning on the English learning of 108 freshmen. Data collection and analysis were based on pre- and post-test comparisons and a questionnaire survey. Paired-sample t-tests of the pre- and post-tests revealed that students’ overall English performance improved through podcasts and collaborative learning. The participants indicated that they had a positive attitude towards the course design and believed their English abilities had improved. However, this study had some limitations. Overall, online learning resources were employed in this study to conduct an English speaking and listening course, and a positive learning result was demonstrated. Participating students agreed that podcast episodes and collaborative learning were effective in their English learning.
    Keywords: Podcasts, BBC Learning English, collaborative learning, Taiwan, pre-experimental method
  • Effat Salimi, Naser Rashidi * Pages 25-57
    Teachers’ perceptions play an important role in their teaching carrier as it paves the way for their pedagogy. The present study has tapped into EFL Iranian secondary school teachers’ perceptions of learners’ motivation. That is, starting from Kumaravadivelu’s KARDS model, teachers’ perception of learners’ motivation inspired by Dörnyei’s L2MSS model were investigated. A mixed-method design was employed. In the survey phase, a questionnaire was developed and administered to a sample of 223 respondents based on stratified purposive sampling. The acceptable degrees of CMIN/DF, GFI, RMSER, and CFI indicated the model fitness of motivation. In the narrative phase, 10 EFL secondary teachers gave voice to their opinions on motivation. The results showed (a) among the three components of L2MSS, that is, the ideal L2 self, the ought-to L2 self, and L2 learning experience, the ought-to L2 self was found to be the most important one; and (b) the five elements of learners’ related factors, the ideal L2 self, the ought-to L2 self, L2 learning experience, and positive reinforcement were the components of Iranian model of motivation. Therefore, the teachers’ perception was not up to date enough regarding Dörnyei’s model and some training programs seem desirable. Implications for theory and practice are finally drawn.
    Keywords: teachers' perception, learners’ motivation, EFL Context, KARDS model, L2MSS model
  • Zohre Shooshtari *, Khalil Bavizade, Alireza Jalilifar Pages 59-97
    This study explored the impact of corrective feedback timing into learning and retention of lexical items and morpho-syntax markers following a pretest-posttest-delayed posttest-quasi experimental design. Sixty Iranian EFL learners from three same-level intermediate online classes were initially homogenized and pigeonholed into three equal groups depending on the feedback timing they received; the immediate CF (IC), short-term CF (SC) and delayed CF (DC). Participants in IC received corrective feedback during performing the task (online CF), the learners in SC after completing the task, and in DC a few days later. A one-way ANOVA and post-hoc test were administered to analyze the learners’ performance on written and oral pre, post and delayed post-tests. The results demonstrated a significant effect for immediate CF in learning of target structures. On GJT, the immediate CF group performed significantly higher than other two groups. As for OPT, a significant difference existed between immediate and delayed CF groups. The results also revealed that IC group statistically outperformed both SC and DC groups on GJT as well as OPT tests in retention of target features. The benefit observed for the IC group might be due to the memory benefits experienced by the immediate CF group while making a cognitive comparison, accessible as long as the L2 learner could hold a representation of the propositional message.
    Keywords: Feedback timing, Oral Corrective Feedback, computer-mediated communication, retention
  • Pedram Zarei, Leila Dobakhti * Pages 99-126
    This study aimed to investigate the relationship between Iranian EFL teachers' professional and institutional identities, and their implementation of critical pedagogy. In order to address the research questions of this study, a mixed-method design was employed. Survey type approach and interview were used. Through convenience sampling, 121 EFL teachers from different private language institutes took part in the study by completing the professional identity questionnaire, the institutional Identity questionnaire, and the critical pedagogy implementation questionnaire. In the second phase of the study, for triangulating the data, 11 of the participants were interviewed. To analyze the data, Pearson product-moment correlation, multiple-regression, and qualitative content analyses were run. The obtained results pointed to the significant relationship both between EFL teachers' institutional identity and their implementation of critical pedagogy, and EFL teachers’ professional identity and their implementation of critical pedagogy. Moreover, teachers’ institutional identity was found to be predictive of their implementation of critical pedagogy. The study's findings have implications for teacher educators and language academies.
    Keywords: Critical Pedagogy, institutional identity, Professional Identity, EFL teacher
  • Omer Elmahdi, Mohammed Abdalgane *, Khalid Othman Pages 127-158
    There are numerous factors that influence language learning success. However, one of the most significant factors is the learner's motivation to acquire the language for use in real-world situations. Research and practice indicate that learners with high motivation can succeed regardless of the circumstances. This study aims to identify effective strategies for promoting inclusion and motivation in English as a Foreign Language (EFL) learning. It will explore resources and tools that can support these strategies, investigate their impact on learners' participation and engagement levels, evaluate their effectiveness in achieving language learning goals, and provide recommendations for EFL educators. Concerning data collection required for investigating problems associated with the present study, the researchers used a qualitative data collection technique that involves gathering and processing numerical data to conduct statistical analysis. This research made use of the questionnaire as a method for collecting data and then ran those responses through SPSS for analysis. After collecting and analyzing the data, the study showed several significant findings, among which are the significance of inclusion and motivation in EFL classrooms, adopting effective strategies for promoting inclusion and motivation in EFL learning facilitates the learning process, and obtaining positive learners’ classroom engagement through inclusion and motivation. This study attempts to receive EFL instructors’ feedback regarding the utilization of inclusion and motivation as tools to enhance teaching and learning processes.
    Keywords: Inclusion, Motivation, classroom participation, Strategies, Assessment
  • Gamze Erdem Coşgun * Pages 159-176
    Online teaching is the new normal of today’s education especially after the Covid-19 pandemic that impacted the entire world tremendously. Keeping this in mind, it is currently essential to reshape teacher training as suitable to the requirements of the modern education. For this reason, pre-service English teachers should be prepared to teach online after graduation. Therefore, the present qualitative study investigates pre-service English teachers’ online micro teaching experiences in teaching writing and reading skills in Turkish context. Data were collected through reflection papers that each pre-service teacher wrote after their micro-teachings and an open-ended questionnaire that they completed at the end of the term and analyzed through content analysis. The findings showed that pre-service teachers experienced certain advantages of online teaching such as using online teaching features and reaching online materials easily. However, they also mentioned certain challenges. They mostly had difficulty in making students attend the lessons and participate it actively. That is why most participants favored virtual classroom teaching compared to online teaching and highlighted that effective online teachers should be able to attract students’ attention, use technology effectively, and be patient.
    Keywords: online teaching, reading, writing skills, pre-service English teachers, micro teaching
  • Abebaw Dessalew *, Nuru Mohammed Pages 177-210
    The specific purpose of this study was to examine the effect of vocabulary learning strategy training on university students’ vocabulary breadth knowledge and vocabulary depth knowledge. Experimental research design was employed. Both the control group (20 students) and the experimental group (20 students) sat for pre-tests and post-tests of vocabulary knowledge. In between the pre-tests and post tests, vocabulary learning strategy training was offered to only the experimental group. At the end, the results of the two groups were compared. The vocabulary learning strategy training was offered for 16 hours. The vocabulary strategy training material was produced by integrating the vocabulary lessons of Communicative English Language Skills I module of Ethiopia and the vocabulary learning strategies identified by Schmitt (1997) and renowned vocabulary books of various authors such as Oxford (1990), Nation (2001), Carter (1998) and TacaĆ (2008). Independent Sample T-test was computed on SPSS to examine if there was a statistically significant difference between the experimental and control groups. Paired Sample T-test was also run on the SPSS to see if there was a statistically significance difference between the pre and post mean scores of the students in the experimental and control group. Experimental group students scored better than control group students in vocabulary breadth knowledge test (statistically significant difference, p-value, .001; moderate effect size, Cohen’s d: .76). In addition, the students assigned to the experimental group scored higher than the control group in vocabulary depth knowledge test (statistically significant difference, p-value, .039; strong effect size, Cohen’s d: 1.80).
    Keywords: Vocabulary, Vocabulary breadth knowledge, Vocabulary Depth Knowledge, Strategy Training
  • Juiching Chiang * Pages 211-222
    English proficiency refers to fluency of the language usage. It maintains four skills application, as well as sentence structures, and parts of speech. Morpheme is the smallest unit of a word, whereas verbs and nouns are the first two important parts of speech. They share some forms of words that could make the fluency better. Known as verbs, present simple tense is the foundation of grammar learning, and the continuous tense is the other. In this study, present simple tense and present continuous tense were taken as a tool to predict English grammar proficiency and a predictable exam was developed. As a result, the developed 67-item Tense Test is highly correlated with GPT and has significant differences in predicting English grammar proficiency as a whole. Suggestions are focusing more on the two crucial grammar tenses in English class in practice and introducing more pedagogical teaching materials into classroom on the distinguishments between the two grammar tenses and the others. The implications, limitations, and future research plans are presented in this paper.
    Keywords: English grammar, verb tense, GPT, grammar proficiency
  • Nahid Talebzadeh, Mohammad Reza Ghorbani *, Mohamadali Robatjazi, Elyas Barabadi Pages 223-256
    Learning and teaching a second/foreign language is demanding and challenging, especially where it is done in an abnormal situation. The COVID-19 outbreak in 2020 and the resulting lockdown took language learning and teaching to another level. Learners and teachers faced various problems and also experienced multiple benefits during the pandemic. This quantitative study aimed to investigate the strengths, weaknesses, opportunities, and threats (SWOT) of the online EFL curriculum in Iranian high schools in the context of COVID-19. A questionnaire was developed and analyzed through an exploratory factor analysis to understand the SWOT factors. The factors of SWOT were analyzed and the results revealed a 63.4% value for strengths, 70.3% for opportunities, 78.5% for weaknesses, and 75.5% for threats. The findings indicated that the weaknesses outweighed the strengths and the threats outweighed the opportunities. The conclusions drawn from these findings will have positive implications for high school EFL teachers, students, decision-makers, and policy-makers.
    Keywords: English language education, exploratory factor analysis, Policy-makers
  • Abbas Monfared, Rasool Najjarbaghseyah * Pages 257-282
    The worldwide spread of English, globalisation and more predisposition towards varieties of English necessitates a paradigm shift towards teaching English as an international language (TEIL) approach to promote multilingualism and embrace multiculturalism. The present study investigates the implementation of TEIL principles in English language teaching (ELT) classes through teacher professional development in the context of Iran. Employing transformative learning (TL) theory by Jarvis (2009), the professional development was implemented to help 88 pre-service English teachers experience disjunctures via a sequence of TL activities. Data from an EIL perception questionnaire complemented by researchers’ field notes and interviews with some teachers reveal that the professional development activities effectively enhanced participants’ understanding of the EIL concept and reshaped their attitudes towards varieties of English. The findings emphasize the importance of incorporating local and international cultural elements in ELT syllabi to facilitate learners’ integration of diverse cultural experiences. Suggestions for more research in the future are proposed along with practical ideas for policy-makers to consider integrating EIL concepts in teacher education.
    Keywords: teacher education, EIL, intercultural communication, teacher beliefs, world Englishes
  • Daniela Coelho * Pages 283-315

    Intercultural competence, as the ability to explore cultural diversity and alterity, to reflect on them and to gain from that reflective experience (Beacco et al., 2016), has been deemed increasingly important in today's language classrooms. Yet, when it comes to teaching and learning resources, it has been said that the cultural content presented in English as a Foreign Language (EFL) textbooks is often very superficial and mostly fact-based, aiming at the knowledge level only and not adopting a reflective approach, contrary to what recent language education guidelines state. Therefore, this study utilizes the Framework of Reference for Pluralistic Approaches to Languages and Cultures (FREPA - Council of Europe, 2013) and its cultural descriptors to investigate how intercultural competence is addressed and promoted in EFL textbooks for grades 3 and 4 in central Portugal through a content analysis method. Each cultural section of the textbooks was examined utilizing the cultural attitudes and skills descriptors from FREPA so as to verify the textbooks’ content potential to generate critical reflections and discussions on otherness. The results indicate that the majority of the content analyzed is unlikely to promote deep critical reflections on interculturality due to its fact-sharing-based approach. Therefore, it is argued that policy makers, textbook authors and publishers would benefit from more training on critical cultural awareness and intercultural competence so as to become more able to incorporate a reflective and critical slant into the cultural content of EFL resources.

    Keywords: Intercultural Competence, textbook, English as a foreign language, FREPA
  • Addisu Alehegn *, Abiy Filatie, Kassie Bishaw Pages 317-339
    This study examined the effect of reciprocal teaching pedagogy on students’ writing proficiency development in an EFL classroom. A pre-test post-test quasi-experimental research design was employed. Two grade 11 intact classes, enrolled in 2023, were non-randomly selected from the school. A lot was cast to determine the RT and non-RT groups. The experimental group (n=43) was assigned to the RT group and the control group (n=41) was assigned to the non-RT group .Pre- and post-writing tests were conducted to collect data. Crosscutting issues were writing topics taken from Ethiopian Education national policy. The Diederich analytical scale model rubric was used to evaluate the pre-and post-test results. Independent and paired-sample t tests were used to analyze and interpret data. The findings revealed that the successful application of meta-cognitive strategies resulted in a significant difference between the RT and non-RT writing classroom participants. The RT participants out performed in predicting, clarifying, questioning and summarizing the topic sentence, appropriate supporting details, listed relevant discourse markers,minimize grammatical errors,improve the overall content and organization of their writing in their RT discussion session. As a result, RT pedagogy can be utilized as an instructional tool to facilitate students’ interaction and collaboration to improve their overall writing quality, and maximize learners' writing proficiency in an EFL classroom.
    Keywords: Reciprocal Teaching, writing proficiency, Meta-Cognitive Strategies, Modeling