فهرست مطالب

پژوهش های معاصر در مدیریت ورزشی - پیاپی 6 (پاییز و زمستان 1392)

نشریه پژوهش های معاصر در مدیریت ورزشی
پیاپی 6 (پاییز و زمستان 1392)

  • تاریخ انتشار: 1392/11/20
  • تعداد عناوین: 9
|
  • سیروس احمدی، مسعود نادریان، سعید کارگر صفحات 1-9
    هدف این تحقیق، بررسی رابطه اعتماد اجتماعی و مراجعه زنان به باشگاه های ورزشی بود. روش تحقیق، پیمایش بود. جامعه آماری، زنان30-15 ساله شهر جهرم بودند که 336 نفر به عنوان نمونه تعیین و با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. متغیر وابسته تحقیق به صورت کیفی و بر حسب مراجعه یا عدم مراجعه به باشگاه های ورزشی (در طی یک سال گذشته) سنجش شد و جهت سنجش اعتماد اجتماعی از یک مقیاس پژوهشگر ساخته استفاده گردید که با استفاده از تکنیک تحلیل عاملی تعیین اعتبار سازه ای گردید و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفا مورد محاسبه قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد 3/47 درصد زنان در یکسال گذشته به باشگاه های ورزشی مراجعه کرده و 7/52 درصد به باشگاه ها مراجعه نکرده اند. تحلیل رگرسیون لجستیک نیز نشان داد اعتماد اجتماعی رابطه معنا داری با مراجعه زنان به باشگاه های ورزشی دارد و با افزایش اعتماد اجتماعی، احتمال مراجعه زنان به باشگاه های ورزشی بیشتر می شود.
    کلیدواژگان: زنان، اعتماد اجتماعی، باشگاه ورزشی
  • سیده عذرا میر کاظمی، محمد کشتی دار، زکیه حیدری صفحات 11-19
    اخیرا تلفیق زندگی معنوی و سازمانی کارکنان، موضوع مطالعات سازمانی و علوم مدیریت است (رستگار و وارث، 1387). هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه معنویت در کار با اثربخشی سازمانی ادارات ورزش و جوانان خراسان رضوی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان این استان بود (200 نفر) و بر اساس جدول مورگان 127 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. ابزار تحقیق دو پرسشنامه استاندارد معنویت در کار و اثربخشی سازمانی بود که روایی آن ها توسط گروهی از اساتید و صاحب نظران، و پایایی آن ها به وسیله آلفای کرونباخ (93% =α و94% =α) مورد تایید قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی واستنباطی (ضریب همبستگی پیرسون، آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون t تک نمونه ای) صورت گرفت. بین معنویت در کار با اثربخشی سازمانی رابطه مثبت و معنی داری (67/0r=) مشاهده شد. میانگین سطح فردی معنویت)751/3M=) از بقیه سطوح بالاتر بود و در جامعه مورد مطالعه، میزان معنویت در کار 27/15=t (135، 0/05)و اثربخشی سازمانی 57/2= t(135، 0/05)کارکنان در سطح مطلوبی قرار داشت.
    توجه به بعد معنوی کارکنان در ادارات ورزش و جوانان از مسائل مهمی می باشد که می تواند افزایش اثربخشی را به دنبال داشته باشد.
    کلیدواژگان: معنویت در کار، اثربخشی سازمانی، ادارات ورزش و جوانان
  • زهره موسوی، محمد سلطان حسینی، رضا همایی صفحات 21-27
    هدف پژوهش حاضر سنجش بینش های کاری در کارکنان هیات های ورزشی استان چهارمحال و بختیاری بود. روش انجام پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی و جامعه ی آماری نیز شامل کارکنان هیات های ورزشی استان چهارمحال و بختیاری در سال 1390 بود. همچنین به منظور نمونه گیری، پس از برآورد آماری و مشخص شدن حجم نمونه، تعداد 172 نفر از کارکنان هیات های ورزشی با بهره گیری از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ایچندمرحله ای انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری، شامل چک لیست محقق ساخته بود که روایی آن با بهره گیری از نظرات متخصصان، و پایایی آن نیز طی مطالعه مقدماتی و با محاسبه ضریب الفای کرونباخ، برابر با 84/0 به دست آمد. پس از گردآوری داده ها، به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها از روش های آماری t وابسته و ضریب همبستگی استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد: t مشاهده شده در سطح 05/0 تفاوت معناداری را بین میانگین نمرات بینش های کاری فراوانی و کمیابی در کارکنان نشان داد. همچنین r مشاهده شده در سطح 05/0 همبستگی مثبت و معناداری را بین بینش های کاری کمیابی با سابقه کاری و سن کارکنان نشان داد. در حالی که بین بینش های کاری فراوانی با سابقه کاری و سن آنها همبستگی معناداری قابل مشاهده نبود. بر اساس نتایج حاصله به سازمان های ورزشی پیشنهاد می شود برای استخدام کارکنان مواردی از قبیل انگیزه های بالای کاری، سلامت شخصیت، مثبت اندیشی، سازمان پذیری را در نظر بگیرند و همچنین مدیران از سبک رهبری تحولی بیشتر استفاده کنند و برای کارکنان آموزش های مستمری را برگزار کنند.
    کلیدواژگان: بینش های کاری، فراوانی، کمیابی، تربیت بدنی، هیات ورزشی، کارکنان
  • کامران عیدی پور، شیرین زردشتیان، همایون عباسی، حامد فرزی صفحات 29-37
    هدف از انجام این تحقیق، بررسی ارتباط سبک رهبری خدمتگزار با خلاقیت کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان لرستان می باشد. روش تحقیق، توصیفی و همبستگی می باشد که به صورت میدانی انجام شده است و در زمره تحقیقات کاربردی قرار دارد. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارمندان ادارات ورزش و جوانان این استان، به تعداد 80 نفر است و حجم نمونه هم برابر با حجم جامعه در نظر گرفته شده است. ابزار جمع آوری داده ها، دو پرسش نامه استاندارد رهبری خدمتگزار و خلاقیت بوده است که پایایی آنها به ترتیب 90/0 و 86/0 گزارش شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز از آمار توصیفی (میانگین، واریانس، انحراف معیار) و آمار استنباطی (ضریب همبستگی، رگرسیون چندگانه و گام به گام) استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که: ضریب همبستگی بین سبک رهبری خدمتگزار و خلاقیت کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان لرستان در سطح 05 /0 p< برابر 38/0 می باشد که این آمار نشان دهنده ارتباط مثبت و معنادار بین این دو متغیر است. لذا به مدیران سازمان های ورزشی پیشنهاد می شود که به منظور افزایش میزان خلاقیت سازمانی کارکنان در شیوه های مدیریتی خود تجدیدنظر نموده و از سبک های کارآمدتر رهبری مانند رهبری خدمتگزار، استفاده کنند.
    کلیدواژگان: سبک رهبری، رهبری خدمتگزار، خلاقیت
  • غلامرضا شعبانی بهار، علی پارساجو صفحات 39-47
    هدف اصلی این پژوهش، بازنگری و بهینه سازی شاخص های ارزیابی عملکرد هیات های ورزشی استان همدان می باشد. روش تحقیق این پژوهش، توصیفی - پیمایشی است که استفاده از فن دلفی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق شامل کارمندان و کارکنان هیات های ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان می باشد که 148 نفر به روش غیراحتمالی هدفمند انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات شامل پرسشنامه محقق ساخته که پس از تایید روایی صوری آن توسط صاحب نظران، پایایی آن نیز در یک مطالعه راهنما (88/.α=) تایید شد، همچنین از مصاحبه نیمه ساختار یافته و جلسات بحث متمرکز در این تحقیق استفاده به عمل آمد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، علاوه بر شاخص های مرکزی و پراکندگی آمار توصیفی از آزمون آمار استنباطی تحلیل واریانس دوطرفه فریدمن استفاده گردید. نتایج نشان دادند از شاخص های موجود، 30 عنوان شاخص بازنگری و دو عنوان شاخص بدون تغییر باقی ماند و در نهایت شاخص های ارزیابی در 9 محور کلی با 66 عنوان شاخص، تقسیم بندی شدند. با توجه به نتایج به دست آمده برای ارزیابی عملکرد هیات های ورزشی استان همدان، تیپ بندی های مختلفی پیشنهاد شد.
    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، شاخص های ارزیابی، هیات های ورزشی، تیپ بندی
  • نصرالله عرفانی صفحات 49-59
    هدف پژوهش حاضر شناسایی عملکرد ورزشی بر پایه انگیزه های ورزشی و اضطراب رقابتی تکواندوکاران بود. جامعه آماری را تکواندوکاران شرکت کننده در یازدهمین المپیاد دانشجویی سال 1391 تشکیل می دادند. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران، 240 نفر (128 مرد و 112 زن) تعیین شد که به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شدند و به پرسشنامه انگیزه های ورزش و آزمون اضطراب رقابت در ورزش پاسخ دادند و عملکرد ورزشی آنها بر اساس نتایج مسابقات محاسبه شد. نتایج ضریب همبستگی پیرسون بین انگیزه های ورزشی کنترل فشار روانی، تجدید قوا، لذت، چالش، تایید اجتماعی، پیوندجویی، رقابت، اجبار پزشکی، پیشگیری از بیماری، سلامتی مطلوب، کنترل وزن، ظاهر، قدرت، چابکی، و انگیزه های ورزشی با عملکرد ورزشی تکواندوکاران رابطه مستقیم معنی داری را نشان داد. همین طور نتایج بین اضطراب رقابتی و عملکرد ورزشی تکواندوکاران رابطه مستقیم معنی داری را نشان داد. در ضمن نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه به روش گام به گام نشان داد انگیزه های پیوندجویی، کنترل وزن، تجدید قوا و سلامتی مطلوب 611/0 از واریانس عملکرد ورزشی تکواندوکاران را تبیین می کنند و توانایی پیش بینی عملکرد ورزشی تکواندوکاران را دارند. به گونه ای که یک انحراف معیار تغییر همزمان در انگیزه های ورزشی مذکور به ترتیب باعث 390/0، 337/0، 245/0 و 239/0 انحراف معیار تغییر در عملکرد ورزشی تکواندوکاران می شود. از این رو، به مربیان تکواندوکاران پیشنهاد می شود به منظور ارتقای عملکرد ورزشی، انگیزه های ورزشی تکواندوکاران را افزایش دهند.
    کلیدواژگان: انگیزه های ورزشی، اضطراب رقابتی، عملکرد ورزشی، تکواندو، المپیاد دانشجویی
  • اسفندیار خسروی زاده، حسن خلجی، نادر شوندی صفحات 61-72
    هدف از این تحقیق، بررسی وضعیت فعالیت جسمانی، کیفیت زندگی کاری و استرس شغلی کارمندان دانشگاه اراک بود. جامعه آماری تحقیق شامل کارمندان دانشگاه (255 نفر) بودند که طبق جدول برآورد حجم نمونه مورگان 194 نفر آنها به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه جهانی فعالیت جسمانی (75/0=r)، پرسشنامه کیفیت زندگی کاری (950/0=a) و پرسشنامه استرس شغلی (834/0=a) استفاده شد. برای تحلیل داده ها، از آزمون های کروسکال والیس و ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که کارمندان شرکت کننده در تحقیق دارای فعالیت جسمانی متوسط، کیفیت زندگی کاری متوسط و استرس شغلی کم می باشند. همچنین، بین فعالیت جسمانی و کیفیت زندگی کاری و بین فعالیت جسمانی و استرس شغلی آنها رابطه آماری معنی داری مشاهده نشد، اما بین کیفیت زندگی کاری و استرس شغلی آنها رابطه آماری معنی داری وجود داشت. از این رو، تدوین برنامه های مناسب برای بهبود فعالیت جسمانی و کیفیت زندگی کاری کارمندان دانشگاه پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: فعالیت جسمانی، کیفیت زندگی کاری، استرس شغلی، کارمند، دانشگاه
  • رضا اندام، رحیمه مهدی زاده، فریده تقی پور جهرمی صفحات 73-85
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثرات برگزاری رویدادهای ورزشی بر جامعه میزبان بود. روش تحقیق توصیفی و از نوع همبستگی بود و جامعه آماری تحقیق حاضر را تمام دست اندرکاران برگزاری یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های سراسر کشور (شامل دانشجویان و کارکنان) تشکیل می دادند. بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای، تعداد 186 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسش نامه محقق ساخته ای بود که روایی صوری و محتوایی آن توسط گروهی از صاحب نظران مورد بررسی و تایید قرار گرفت. برای محاسبه پایایی ابزار از روش آلفای کرونباخ استفاده شد (94/0=α). برای تجزیه و تحلیل داده ها، از روش تحلیل عاملی با چرخش متعامد استفاده شد. بر اساس تحلیل عاملی، شش عامل توسعه زیرساخت و مدیریت، اقتصادی، سرمایه ی اجتماعی، توسعه و ارتقا، همدلی و رفاقت و توسعه فرهنگی به عنوان مولفه های موثر در برگزاری رویدادهای ورزشی شناسایی شدند. در مقیاس پنج ارزشی لیکرت، میزان اهمیت عامل ها از دیدگاه آزمودنی ها بررسی شد که عامل توسعه زیرساخت و مدیریت با میانگین و انحراف معیار(43/0±17/4) با اهمیت ترین عامل و عامل توسعه اقتصادی با میانگین و انحراف معیار (50/0±88/3) کم اهمیت ترین عامل مشخص شد. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد، مدیران برگزارکننده رویدادهای ورزشی با گرفتن حق میزبانی مسابقات می توانند بسیاری از مسائل و مشکلات؛ از جمله کاستی های مربوط به بخش زیرساختی و مدیریتی حوزه خود را مرتفع نمایند.
    کلیدواژگان: توسعه زیر ساخت و مدیریت، تحلیل عاملی، ورزش دانشگاهی
  • ابوالفضل فراهانی، سارا سراج صفحات 87-94
    هدف از این مقاله، بررسی وضعیت فاکتورهای آمادگی حرکتی داوطلبان دختر آزمون های سراسری در سنوات 89 و90 دانشگاه پیام نور کل کشور به منظور تدوین نورم ملی آمادگی حرکتی می باشد. در این آزمون فاکتورهای استقامت عضلانی کمربند شانه ای و شکم، چابکی، نیروی عضلانی واستقامت قلبی- تنفسی بررسی شده است. آزمون شامل ورودی های دو سال دانشگاه می باشد جامعه آماری این پژوهش 1630 نفر است و نمونه برابر جامعه آماری است. تدوین نورم ملی آمادگی حرکتی داوطلبان دختر آزمون های ورودی تربیت بدنی نتیجه نهایی این مقاله می باشد. در این نورم، کشش بارفیکس بیش از 15 و دراز نشست بیش از 22 و دو 4×9 متر کمتر از 98/10 ثانیه و پرتاب توپ طبی کمتر از 5/2 و اجرای کل آزمون دو در بیش از 164 ثانیه شاخص های «عالی» و کشش بار فیکس کمتر از 2، دراز نشست کمتر از 10، دو 9×4 متر بیش از 2/17 و پرتاب توپ طبی بالاتر از 4/4 و اجرای کل آزمون در زمان بالاتر از 228 ثانیه شاخص«خیلی ضعیف» نورم می باشد.‍ نورم تدوین شده می تواند شاخص علمی برای داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی باشد و ملاک پذیرش و یا طبقه بندی و حتی تعیین واحدهای جبرانی عملی داوطلبان ورود به این رشته گردد.
    کلیدواژگان: نورم ملی، آمادگی حرکتی، متقاضیان تحصیل در تربیت بدنی
|
  • Siroos Ahmadi, Masoud Naderian, Saeed Kargar Pages 1-9
    The main goal of this research was to investigate relationship between social trust and women’s attendance at gymnasiums. Research method was survey. Population was women aged 15-30 in Jahrom، that 336 cases were selected through random multi-stage sampling method. The dependent variable was measured as qualitative variable in terms of going or not going to gymnasiums (during 1 year) and for measuring social trust as the independent variable، a researcher-made questionnaire was used that construct analysis through factor analysis was used for its validity and its reliability was calculated by cronbach alpha coefficient. Research results showed that، 47. 3% of women had gone to gymnasiums and 52. 7% had not gone to the gymnasiums. Logistic regression analysis also showed that there is a significant relationship between social trust and probability of attending at gymnasiums.
    Keywords: Women, Social Trust, Gymnasium
  • Seyyedeh Ozra Mirkazemi, Mohammad Keshti Dar, Zakieh Heidari Pages 11-19
    The incorporation of spritual and organizational life of employees have recently been the subject of Organizational Studies and Management Sciences (Rastegar، 1387). the main purpose of this research is studying the relationship between spirituality at work and organizational effectiveness in sport and youth offices of Razavi khorasan province. AlphaThe research society consisted all the staff of sport and youth offices of Razavi Khorasan province (200 cases) that According to the Morgan، 127 of the research society were selected as sample in the form of cluster. Organizational Effectiveness and spirituality at work Questionnaire are selected as the research tools Alpha that reliability and validity of the two questionnaires were approved (α=%95و α=%94). Data analysis was managed by descriptive and deductive statistics (ANOVA، Pearson Correlation Coefficient and one-sample t-test). The results indicates a direct significant relation between spirituality at work and organizational effectiveness (R= 0. 67). The average level of the expected spirituality (M=3. 751) was higher than other levels. In the research society the spirituality at work and organizational effectiveness were at desired levels of T (135، 0/ 05) = 15/27 and T (135، 0/05) =2/57، respectively. Taking account of the spiritual characteristics of the staff of the sport and youth organizations are among the important factors that can increase the professional effectiveness.
    Keywords: spirituality at work, organizational effectiveness, sport, youth offices
  • Zohre Mousavi, Moahammad Soltan Hoseini, Reza Homaee Pages 21-27
    The purpose of present research was to measure occupational attitudeamong sports club employees in Chaharmahal & Bakhtiare province. Research method was descriptive and statistical population was all employees in year 1390. After statistical estimation، 172 employees of sports clubs were selected randomly through multistage stratified sampling as statistical sample. Research instrument included researcher-made check list that its validity was calculated at µ=084 through chronbach alfa. After collecting data، statistical t – test was used to analyze them. Research findings showed that the observed t at µ=. 05. there was a significance difference between grades averages of mental frequency and deficiency of employees. Also، this difference among employees with below to years work experience compare to older employees was significant. according to the result sport organizations are suggested to consider high job motivation personal soundness positivism and organizational acceptance as precondition for employment. We also suggest that the managers try to use change leadership style and to establish conditions training courses for personals.
    Keywords: occupational attitude physical education sports club, employees
  • Kamran Eidipour, Shirin Zardoshtian, Homauon Abbasi, Hamed Farzi Pages 29-37
    The purpose of this study was to investigate the relationship between servant leadership style and individual creatively workers to youth sports organizations in Lorestan Province. Research methods، descriptive and solidarity، that has been done in the field of applied research is in order. Statistical community، including: physical education departments of all employees Lorestan. a sample size of 80 cases is determined. Tools for data collection، two standard questionnaires creativety and servant leadership is that their reliability were 90/0 and 86/0 is reported. To analyze the data، descriptive statistics (mean، variance، standard deviation) and inferential statistics (correlation coefficient، and stepwise multiple regression) is used. The results show that the correlation between leadership style and service innovation agency staff; The p< 0/01 equal 0/38 is a positive and significant relationship between the data shows that these two variables. According to the new leadership is servant leadership styles، Therefore، managers of sports organizations can use this style as a new approach in organizations، Conditions that create prosperity and creativity of employees، is provided.
    Keywords: leadership, servant leadership, creativity
  • Gholam Reza Shabani Bahar, Ali Parsaju Pages 39-47
    The main objective of this study is review and optimize the performance evaluation indicators of athletic Board of hamedan province. Methodology of the present study is descriptive - survey was conducted using the Delphi technique. The statistical population included all staffs and board sports of youth & sports department of the hamedan province. The statistical simple included 148 participants were selected through Targeted convenient. Data collection instrument included Researcher made questionnaire، semi-structured interviews and focus group discussions. Questionnaire validity was confirmed by experts، and its reliability was obtained in a study guide، (α =0/88). For data analysis، in addition to descriptive statistics central and dispersion indexes also the inferential statistics tests such as Friedman two-way variance have been used. from Existing indicators، 30 indicators review and 2 indicators remained unchanged. And finally، the performance indicators were categorized in 9 collection and 66 indicators. And for performance Evaluation of the Board of sport the hamedan province، different grouping It was suggested.
    Keywords: Performance evaluation, Evaluation indicators, Board of sport, grouping
  • Nasrolah Erfani Pages 49-59
    The purpose of the present study was to know sports performance based on sports motivations and competitive anxiety of taekwondo players. The statistical population has been the taekwondo players taken part in the eleventhstudent Olympiad in 2012. Using Cochran formula and strata sapling technique، 240 participants (128 male and 112 female) were selected randomly. They answered the Exercise Motivation Inventory (EMI) and sportsmotivations of enjoyment، affiliation، appearance، and competitive anxiety of taekwondo players. The results also showed a direct significant relationship among the sportsmotivations of stress management، revitalization، enjoyment، challenge، social recognition، affiliation، competition، health pressures، ill-health avoidance، positive health، weight management، appearance، strength and endurance، nimbleness، sportsmotivations and the sports performance of the taekwondo players. The results، too، showed a direct significant relationship between competitive anxiety and sports performance the taekwondo players. Moreover، the results of multiple-regression، via stepwise method، showed that the motivations of affiliation، weight management، revitalization، and positive health explain 0. 611 of the variance of sports performance of the taekwondo players and are able to predicttheir sports performance so that one standard deviation of simultaneous change in the mentioned sports motivations could cause 0. 390، 0. 337، 0. 245، and 0. 239 change standard deviations in the sports performance of taekwondo players respectively. Hence، the taekwondo coaches are suggested to increase the taekwondo players’ motivation to promote their sports performance.
    Keywords: sports motivations, competitive anxiety, sports performance, taekwondo, student Olympiad
  • Esfandiar Khousravizadeh, Hasan Khalaji, Nader Shavandi Pages 61-72
    The purpose of this research was to studying status of physical activity، quality of work life and job stress Arak University employees’. The statistic population was included Arak university employees’ (N= 255) that 194 persons selected and surveyed. In order to gather data، Global Physical Activity Questionnaire (r=0. 75)، Quality of Work Life Questionnaire (a=0. 95)، and Job Stress Questionnaire (a=0. 83) were used. The data were analyzed via kruskal-wallis and spearman tests. Results showed that، Arak University employees’ physical activity and work life quality were moderate and job stress was little. Also، there were no significant relationship between physical activity and work life quality and between physical activity and job stress، but there was significant relationship between theirs work life quality and job stress. As a result، it suggested that to improve physical activity and work life quality of employees’.
    Keywords: Physical Activity, Quality of Work Life, Job Stress, Employees', University
  • Reza Andam, Rahimeh Mahdizadeh, Farideh Taghipour Jahromi Pages 73-85
    The purpose of the research was to investigate the impacts of holding sport events on host community. The method of this research was descriptive –correlation and the statistical populations consist of all organizers (consisted of students and staff) of 11th Sport- Cultural Olympiad of University girl students in Iran. One hundred eighty six subjects were selected as statistical sample by stratified random sampling. A researcher-made questionnaire was used to collect data. The content and face validity of the questionnaire was confirmed by expert university panel. Cronbach’s alpha coefficient was used to test the reliability of the questionnaire coefficient (α=0. 94). Factor analysis، with a varimax rotation was used to analyze the data. Fifty three variables were selected and classified into six categories: infrastructure development and management، economic، social capital، development and promotion، empathy and camaraderie and cultural development. A five -point Likert scale was used to determine the significance of the variables. The results showed that the most important factors were infrastructure development and management factor (4. 17 ± 0. 43، mean ± SD) and economic development factor (3. 88 ± 0. 50، mean ± SD) was the least important factor. The results also showed that sport events holding managers can solve many of problems such as defects regarding to infrastructure and management section of their region by accepting the hosting of the athletic competitions.
    Keywords: Infrastructure development, management, Factor Analysis, University sport
  • Abolfazl Farahani, Sara Seraj Pages 87-94
    The aim of this research is review the motor fitness factors among female volunteers of national Payam noor university entrance tests in the years 2011 and 2012 in order to codification national motor fitness norm. Some factors such as muscular strength، shoulder girdle and abdomen strength، agility، muscular force and cardio - respiratory endurance were investigated in this study. This test consisted of two years of university entrance. The statistic Population was 1630 persons. The result of this research is codification of national norm motor fitness of female volunteers of physical education entrance exam. The samples volumes is equal with sampling population. The best indexes in this norm were: The Stretch Horizontal Bars over 25 times، sit-up more than 29 times، 4 × 9 m run less than 9 seconds and throwing the medicine ball up to 12/7 and the perform of all tests less than 149 seconds. Also the weakest (very poor) indexes in this norm were: The Stretch Horizontal Bars less than 10 times، sit-up less than 10 times، 4 × 9 m run more than 16/02 seconds and throwing the medicine ball bellow 4/28 and the perform of all tests more than 213 seconds. This index can be as scientific criteria for accepting applicants to enter physical education major. Moreover، it can help the physical education planners to classification and even provide the practical reparative course of volunteers.
    Keywords: National Norms, motor fitness, physical education applicants