فهرست مطالب

Pathobiology Reaearch - Volume:17 Issue: 1, 2014

Journal of Pathobiology Reaearch
Volume:17 Issue: 1, 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/03/18
  • تعداد عناوین: 8
|
  • کبری احمدی زانوس، ایرج رسولی، ابوالفضل جهانگیری، محمدرضا رهبر، شکیبا درویش علیپور آستانه صفحات 1-16
    هدف مطالعه
    اسینتوباکتر بومانی (Acinetobacter baumannii) یک باکتری گرم منفی، غیر متحرک و هوازی اجباری است که به عنوان پاتوژن بیمارستانی شناخته شده و غالبا مقاوم به انواع آنتی بیوتیک هاست. این باکتری همچنین به عنوان یک عامل مهم شیوع و مرگ ومیر در بیمارستان ها مخصوصا در میان بیماران دارای نقص ایمنی شناسایی شده است. کنترل و درمان عفونت ناشی از آن به دلیل توانایی پاتوژن برای مقاومت به انواع آنتی بیوتیک ها و زنده ماندن در شرایط محیطی مختلف و استفاده از طیف وسیعی از منابع غذایی، سخت است. تشخیص اولیه عفونت ایجاد شده بوسیله اسینتوباکتر بومانیA. baumannii استراتژی مهمی برای کنترل کردن عفونت بیمارستانی ناشی از این پاتوژن است. روش های رایج شناسایی این باکتری بوسیله روش های کشت معمول و تست های بیوشیمیایی است که بدست آوردن نتایج آنها بین 2 تا 5 روز طول می کشد. بنابراین یک تست جدید، سریع، حساس، اختصاصی و اقتصادی که مدیریت سریع عفونت های اسینتوباکتر بومانیA. baumannii را فراهم می کند، مورد نیاز است.
    ایجاد یک تست تشخیصی اختصاصی و حساس به یک بیومارکری نیاز دارد که واکنش تقاطعی با باکتری های دیگر نداشته و تنها برای اسینتوباکتر بومانیA. baumannii اختصاصی باشد.
    روش ها
    براین اساس، هدف از این مطالعه شناسایی و توالی یابی یک پروتئین غشای خارجی 34.4 کیلودالتون معرفی شده توسط اسلام و همکارانش از بین پروتئین های غشای خارجی (OMPs) A. baumannii ATCC 19606 است. در مطالعه حاضر ما از نرم افزارهای مختلف بیوانفورماتیکی برای غربالگری کل پروتئوم باکتری استفاده کردیم. غربالگری پروتئین ها با توجه به ویژگی هایی از جمله: وزن مولکولی، موقعیت یابی، توپولوژی، همولوژی، آنتی ژنیسیته و آلرژی زایی صورت گرفته است.
    یافته ها
    سه پروتئین در وزن مولکولی بین 33-36 کیلودالتون به عنوان پروتئین غشای خارجی شناسایی شدند. براساس آنالیزهای انجام شده و پیش بینی های آنتی ژنیسیته و دیگر بررسی های صورت گرفته تنها یکی از 3 پروتئین به عنوان آنتی ژن اختصاصی اسینتوباکتر بومانیA. baumannii شناخته شد.
    نتیجه گیری
    بهترین نامزد پروتئینی با شماره دستیابی ZP_05827218.1 توسط بررسی های بیوانفورماتیکی تعیین گردید.
    کلیدواژگان: اسینتوباکتر بومانی، بیوانفورماتیک، ایمونوژن، پروتئین غشای خارجی
  • مهناز حدادی، زهره مظاهری*، سعید امانپور، صمد محمدنژاد، احد محمدنژاد، منصوره موحدین صفحات 17-27
    هدف

    این فرضیه وجود دارد که سلول های بنیادی پس از پیوند، قابلیت تومورزایی دارند. سلول های بنیادی اسپرماتوگونی دارای قابلیت تکثیری بالا و کلونی زایی بوده که مربوط به بیان یک سری از ژن های پرتوانی نظیر ژن c-Myc است؛ بنابراین هدف اصلی این تحقیق بررسی قابلیت تومور زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی بعد از کشت در آزمایشگاه و پیوند به حیوانات با نقص سیستم ایمنی بوده است.

    مواد و روش ها

    سلول های بنیادی اسپرماتوگونی حاصل از بافت بیضه موش 3-5 روزه نر نژاد NMRI پس از دو مرحله هضم آنزیمی، کشت داده شدند. پس از کشت سلول های بنیادی اسپرماتوگونی به مدت یک ماه، کلونی های به دست آمده با استفاده از نشانگر Oct4 و Plzf تعیین ماهیت شدند. سپس بیان ژن های پرتوانی Oct-4، Nanog و c-Mycبررسی شد. تعداد 106× 5 از سلول ها به صورت زیر پوستی به موش با نقص سیستم ایمنی پیوند و پس از 8 هفته محل پیوند سلول ها از نظر ایجاد تومور ارزیابی شدند. سلول های بنیادی موشی رده CCE به عنوان کنترل مثبت، استفاده شدند. تومور های به وجود آمده با کولیس اندازه گیری شد.

    نتایج

    کلونی ها پروتئین Oct-4 و PLZF را بیان کردند. میزان بیان ژن های پرتوانی در این سلول ها به نسبت سلول های بنیادی جنینی به طور معنی داری پایین تر بود. سلول های بنیادی جنینی موشی تومور ایجاد نمودند ولی کلونی های اسپرماتوگونی قادر به ایجاد تومور نبودند.

    نتیجه گیری

    سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موشی در مقایسه با سلول های بنیادی جنینی قادر به ایجاد تومور در بدن نیستند. به دلیل بیان پایین ژن های پرتوان به ویژه ژن c-Myc قابلیت تومورزایی این سلول ها به طور معنی داری کاهش یافته است. با این حال مطالعه در مورد نمونه انسانی نیز باید بررسی شود.

    کلیدواژگان: سلول های بنیادی اسپرماتوگونی، تومور زایی، ناباروری، پیوند
  • مرجان خزان، مهدی هدایتی، فرزاد کبارفرد، سحر عسکری، فریدون عزیزی صفحات 29-38
    هدف
    در سال های اخیر استفاده از مکمل های لاغری گیاهی در ایران در حال افزایش است که به دلیل استفاده برخی از تولید کنندگان از مواد ترکیبی غیرمجاز در محصولات خود می تواند مشکل ساز شود. هدف این تحقیق بررسی 4 ماده غیر مجاز ذکر نشده روی برچسب در شش مکمل لاغری گیاهی رایج در بازار تهران در سال 1390 بود.
    مواد و روش ها
    تحقیق به روش توصیفی انجام گرفت. در این مطالعه 6 محصول لاغری گیاهی بعد از تبلیغ و آگهی در کانال های فارسی زبان ماهواره و اینترنت تهیه شد. احتمال وجود 4 کلاس دارویی سیبوترامین، فنی تویین، فنل فتالئین و بومتانید برای کاهش وزن در این محصولات وجود داشت که از روش های کروماتوگرافی گاز- طیف سنجی جرمی (GC-MS) برای بررسی سیبوترامین، فنی تویین، فنل فتالئین و کروماتوگرافی مایع- طیف سنجی جرمی (LC–MS) برای بررسی بومتانید استفاده شد.
    نتایج
    در سه مکمل لاغری گیاهی فنل فتالئین وجود داشت. بیشترین مقدار سیبوترامین در Original super slim و Fast Slimبه مقدار 78 و 57 میکروگرم در هر کپسول بود. در Fat loss، Magic slim، Green Lean Super Slim و Herbaceous Essence بومتانید وجود داشت. مواد غیر مجاز دیگری مثل کافئین، سودوافدرین، تئوبرومین و تنوئیت با استفاده از کتابخانه دستگاه GC-MS تشخیص داده شد.
    نتیجه گیری
    تمامی داروهای لاغری گیاهی حاوی مواد غیر مجاز مصنوعی بودند که روی برچسب محصولات ذکر نشده بود. مسئولین بهداشتی باید مردم را نسبت به مصرف مکمل های لاغری گیاهی و عوارض ناشی از آن ها آگاه سازند.
    کلیدواژگان: مکمل های لاغری گیاهی، مواد ترکیبی غیر مجاز، سیبوترامین، فنل فتالئین
  • ناهید داودیان، عباس صاحبقدم لطفی، مسعود سلیمانی، سید جواد مولی صفحات 39-49
    هدف
    میکروRNA ها، RNA های غیر کد کننده ای است که به عنوان تنظیم کننده چندین فعالیت زیستی مثل متابولیسم، تکثیر و تنظیم سلولی عمل می کند. مطالعات اخیر نشان دهنده پتانسیل بالای این مولکول های کوچک در تمایز سلول های بنیادی به سلول های مشخص است. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثر let-7f بر بیان ژن عامل هسته ای کبد (HNF4a) و عوامل خاص کبدی از جمله آلبومین، آلفا فیتوپروتئین، سیتوکراتین 18 و سیتوکراتین 19 در سلول های بنیادی جدا شده از بافت چربی انسانی است.
    مواد و روش ها
    سلول های بنیادی جدا شده از بافت چربی تحت تاثیر آنزیم کلاژناز نوع I از بافت چربی انسانی استخراج شده و سپس با استفاده از لنتی ویروس های حاوی مهار کننده let-7f و Scramble (کنترل منفی) ترانسداکت شدند. سپس تغییر در سطح بیان ژن های HNF4a، آلبومین، آلفا فیتوپروتئین، سیتوکراتین 18 و سیتوکراتین 19 در زمان های متفاوت با استفاده از روش Real-time PCR بررسی شد.
    نتایج
    کارآیی ترانسداکشن ناقل های لنتی ویروسی در سلول های بنیادی جدا شده از بافت چربی انسانی بیش از 80 درصد بود که با بررسی بیان پروتئین فلورسانت سبز ارزیابی شد. نتایج Real-time PCR نشان داد که مهار let-7f در سلول های بنیادی جدا شده از بافت چربی انسانی منجر به افزایش معنی دار در بیان ژن های خاص کبدی در مقایسه با کنترل منفی می شود. همچنین بیان ژن HNF4a روز چهاردهم بعد از ترانسداکشن افزایش داشت که تایید کننده سرکوب ژن HNF4a توسط let-7f است.
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق نشان داد که let-7f به عنوان یک تنظیم کننده منفی در بیان ژن HNF4a عمل می کند و مهار let-7f منجر به افزایش بیان نشانگرهای ویژه کبدی می شود. بنابراین مهار let-7f می تواند ابزار موثری در به راه اندازی تمایز سلول های بنیادی جدا شده از بافت چربی انسانی به سمت رده هپاتوسیتی باشد.
    کلیدواژگان: میکروRNA، لنتی ویروس، سلول های بنیادی جدا شده ازبافت چربی، عامل هسته ای کبد (HNF4a)
  • شکیبا درویش علیپور آستانه، ایرج رسولی، سید لطیف موسوی گرگری صفحات 51-62
    هدف
    اسنیتوباکتر بومانی توانایی عجیبی برای کلونیزاسیون بر سطوح مختلف را داراست و چسبندگی روی سطوح به عنوان یک عامل بیماری زایی و اولین گام در انجام فرآیند کلونیزاسیون مطرح است. پروتئین های وابسته به خانواده سیستم ترشحی دوجزئی می تواند در چسبندگی باکتری نقش داشته باشد. هدف از انجام این تحقیق، شناسایی، مطالعه و بررسی نقش پروتئین های این خانواده در چسبندگی اسنیتوباکتر بومانی به سلول اپیتلیال انسانی است.
    مواد و روش ها
    هومولوگ ژن های کد کننده پروتئین فیلامنت- هماگلوتینین وابسته به سیستم ترشحی دو جزئی در ژنوم اسنیتوباکتر بومانی با کمک نرم افزارهای بیوانفورماتیک در بانک ژنی تجزیه و تحلیل و سپس آغازگرها طراحی شد. بنابراین سازه های مورد نظر در ناقلpET22b سنتز و به سلول(BL21(DE3 ترانسفورم و سلول های تراریخت شده FhaB1، FhaB2 نامگذاری شدند. میزان بیان پروتئین های نوترکیب بر سطح غشای سلول مطالعه و در نهایت میزان چسبندگی و توانایی برای تشکیل بیوفیلم در سلول های نوترکیب، اسنیتوباکتر بومانی و سلول اشریشیا کلی(BL21(DE3 مقایسه شد.
    نتایج
    بررسی های بیوانفورماتیک نشان داد که این باکتری توانایی تولید دو نوع اگزوپروتئین FhaB1، FhaB2 را داراست. بیان پروتئین های نوترکیب بر سطح خارجی سلول های تراریخت شده، با آزمایش های وسترن بلات و الایزای سلول کامل تایید شد. آزمایش ها نشان داد که این سلول های نوترکیب و اسنیتوباکتر بومانی نسبت به سلول اشریشیا کلی BL21(DE3) توانایی بالاتری برای تشکیل بیوفیلم دارد. همچنین سلول های FhaB1، FhaB2 و اسنیتوباکتر بومانی نسبت به اشریشیا کلی BL21(DE3) به میزان بیشتری به سطح سلول های اپیتلیال ریه انسانی اتصال می یابند.
    نتیجه گیری
    سیستم ترشحی دو جزئی در اسنیتوباکتر بومانی یکی از عوامل چسبندگی و کلونیزاسیون بوده و از جمله عوامل بیماری زایی باکتری است.
    کلیدواژگان: اسنیتوباکتربومانی، سیستم ترشحی دوجزئی، چسبندگی
  • وحید عرفانی مقدم، علیرضا نعمانی*، فرهود نجفی، یعقوب یزدانی، مجید صادقی زاده صفحات 63-77
    هدف

    نقش ضد سرطان کورکومین از گیاه ادویه ای زردچوبه در سال های اخیر در تحقیقات متعددی به اثبات رسیده است. کورکومین قادر به مهار چندین مسیر پیام رسانی سلولی، ممانعت از تکثیر سلولی، تهاجم، متاستاز و رگ زایی است اما محلولیت بسیار ضعیف آن در آب، کاربرد این ماده ضد سرطانی مهم را با مشکل مواجه می سازد. در این تحقیق با طراحی و سنتز یک پلیمر دو بخشی نوین مونومتوکسی پلی اتیلن گلیکول- اولئات (mPEG-OA) و اضافه کردن پلی اتیلن گلیکول به سطح حامل دندریمری پلی آمیدو آمین (PAMAM)، تلاش شد زیست دسترسی کورکومین به سلول های سرطانی افزایش یابد.

    مواد و روش ها

    غلظت بحرانی تشکیل میسل، بارگیری دارو و سمیت سلولی روی رده سلولی کارسینومای گلایوبلاستومای مغزی (U87MG) بررسی شد.

    نتایج

    نتایج مطالعات میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) و پراکنش نوری پویا (DLS) نشان می دهد نانوذرات mPEG-OA طراحی شده دارای دو جمعیت خود آرا شامل میسل ها و پلیمروزوم ها است. غلظت بحرانی تشکیل میسل mPEG-OA بسیار پایین (03/0 گرم در لیتر) است. سمیت IC50 برای کورکومین آزاد، کورکومین بارگذاری شده در mPEG-OA و کورکومین بارگذاری شده در دندریمر پلی آمیدو آمین، به ترتیب 48، 24 و 13 میکرومولار محاسبه شد. همچنین کلیه تیمارهای دندریمر پلی آمیدو آمین پگیله شده غیر سمی تشخیص داده شد.

    نتیجه گیری

    نتایج بیان می کند با استفاده از این نانوحامل ها، زیست دسترسی کورکومین به طور معنی داری نسبت به کورکومین آزاد افزایش می یابد. در نهایت این تحقیق نشان می دهد این نانوحامل های کورکومین می تواند به عنوان سیستم های دارورسان مناسب برای انتقال کورکومین به سلول های سرطانی در نظر گرفته شود.

    کلیدواژگان: کورکومین، میسل، پلیمروزوم، دندروزوم، دندریمر پلی آمیدوآمین
  • افسانه افسری کلاشمی، افسانه شمشکی، مهدی هدایتی صفحات 79-90
    هدف
    با توجه به اهمیت متابولیسم آهن و نقش هپسیدین در این فرآیند، پژوهش حاضر تاثیر یک جلسه فعالیت ورزشی زیر بیشینه را بر غلظت هپسیدین پلاسما در مردان دونده بررسی کرد.
    مواد و روش ها
    برای این منظور 8 دونده عضو تیم دو و میدانی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه مازندران با میانگین سن 34/1±7/21 سال، قد 88/5±6/175 سانتی متر، وزن 13/11±7/71 کیلوگرم و شاخص توده بدنی 95/2±2/23 کیلوگرم بر متر مربع به طور هدفمند انتخاب شدند. آزمودنی ها با شدت 65 درصد ذخیره ضربان قلب روی نوارگردان به مدت 60 دقیقه دویدند و نمونه های خونی برای سنجش غلظت هپسیدین، اینترلوکین- 6، آهن و فریتین پلاسما در دوره های زمانی پیش، بلافاصله، 3 ساعت و 24 ساعت پس از فعالیت ورزشی گرفته شد. برای تعیین تفاوت های بین مراحل خون گیری از آزمون ANOVA با اندازه های تکراری و در صورت وجود اختلاف معنی دار از آزمون تعقیبی LSD استفاده شد.
    نتایج
    نتایج نشان داد که غلظت هپسیدین پلاسما 24 ساعت پس از فعالیت نسبت به بلافاصله پس از فعالیت کاهش معنی دار داشت (05/0P<) که می تواند ناشی از کاهش معنی دار در غلظت اینترلوکین- 6 سه ساعت پس از فعالیت (794/0r=، 05/0P<) باشد، از سوی دیگر؛ میزان تغییرات آهن پلاسما پس از فعالیت ورزشی زیر بیشینه از نظر آماری معنی دار نبود (05/0P>) ولی افزایش معنی داری در غلظت فریتین در بلافاصله، 3 ساعت و 24 ساعت پس از فعالیت نسبت به پیش از فعالیت مشاهده شد (05/0P<).
    نتیجه گیری
    با توجه به عدم همبستگی بین غلظت هپسیدین با میزان آهن پلاسما می توان نتیجه گرفت که یک جلسه فعالیت ورزشی زیر بیشینه تغییرات معنی داری را در غلظت هپسیدین پلاسما بلافاصله پس از فعالیت و به دنبال آن هیچ تغییری در تنظیم سوخت و ساز آهن ایجاد نمی کند که ممکن است به مدت و شدت فعالیت ورزشی وابسته باشد.
    کلیدواژگان: هپسیدین، اینترلوکین، 6، فریتین و آهن پلاسما، فعالیت ورزشی زیر بیشینه
  • سمیه بهارلو، فرزانه تقیان*، مهدی هدایتی صفحات 91-102
    هدف

    هدف، بررسی تاثیر تمرین هوازی بر پروتئین واکنشگر C و نیمرخ چربی در زنان مبتلا به کم کاری تیرویید تحت بالینی دارای اضافه وزن- چاق بود.

    مواد و روش ها

    تعداد 23 زن مبتلا به کم کاری تیرویید تحت بالینی با میانگین سنی 56/6 ± 08/41 سال، دارای شاخص توده بدن (BMI) بزرگ تر از 25 کیلوگرم بر متر مربع به صورت هدفمند انتخاب شدند و به صورت تصادفی به دو گروه تجربی (13 نفر) و کنترل (10 نفر) تقسیم شدند. ابتدا قد، وزن، شاخص توده بدن، نسبت دور کمر به دور باسن، سطوح کلسترول، تری گلیسرید، کلسترول HDL، کلسترول LDL، پروتئین واکنشگر C، تیروکسین و هورمون محرک تیروئید اندازه گیری شد. سپس آزمودنی های گروه تجربی تحت تاثیر برنامه تمرین هوازی قرار گرفتند. گروه کنترل بدون مداخله ای پیگیری شدند. متغیرها پس از 12 هفته مجددا اندازه گیری شدند. به منظور مقایسه درون گروهی داده ها از آزمون t همبسته و برای مقایسه بین گروهی از آزمون t مستقل استفاده شد (سطح معنی داری 05/0 P≤ در نظر گرفته شد).

    نتایج

    پس از 12 هفته تمرین هوازی در گروه تجربی وزن، شاخص توده بدن، دور کمر، نسبت دور کمر به دور باسن و سطوح کلسترول، کلسترول LDL، پروتئین واکنشگر C و هورمون محرک تیروئید کاهش معنی داری یافت. در سطوح تری گلیسرید تغییر معنی داری مشاهده نشد. سطح تیروکسین و کلسترول HDL در گروه تجربی افزایش معنی داری یافت. در گروه کنترل کلسترول LDL و CRP افزایش معنی داری یافته بود.

    نتیجه گیری

    کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی از طریق کاهش ترکیبات بدن و کلسترول با چگالی پایین، در زنان مبتلا به کم کاری تیرویید تحت بالینی دارای اضافه وزن– چاق، احتمالا از طریق کاهش وزن با تمرینات هوازی امکان پذیر است.

    کلیدواژگان: کم کاری تیرویید تحت بالینی، تمرین هوازی، نیمرخ چربی، پروتئین واکنشگر C
|
  • Kobra Ahmadi Zanoos, Iraj Rasooli, Abolfazl Jahangiri, Mohammad Reza Rahbar, Shakiba Darvish Alipour Astaneh Pages 1-16
    Objectives
    Acinetobacter baumannii is a Gram-negative, non-motile aerobic bacterium known as a nosocomial pathogen resisting often to broad range of antibiotics. The pathogen is a serious agent of mortality and morbidity in hospital particularly among immunocompromise patients. Treatment and control of its infections is complicated owing to its high antibiotic resistance, survival in various environmental conditions and utilization of wide range of nutrient sources. Early detection of the pathogen in established infections is pivotal for controlling the infections. Culture and biochemical test are current methods for detection of the bacterium taking 2-5 days time. Hence, a new rapid specific affordable diagnostic test is needed. Development of such test depends on a suitable biomarker without any cross reactivity with other bacteria.
    Methods
    Accordingly, aim of the study is to unveil of a 34.4 KDa outer membrane protein (OMP) introduced by Islam et al. in A. baumannii ATCC19606. In the current study, we harnessed various bioinformatic servers to screen whole proteome of the bacterium. Properties critical to the screening include: molecular weight, localization, topology, homology, antigenicity and allergenicity of proteins.
    Results
    Three proteins were found as suitable candidate molecular weight as well as localization points of view. BLAST searches, antigen probability predictions and other analyses led to selection of one protein as the best specific antigen of A. baumannii.
    Conclusion
    The in silico analyses unveiled the best candidate protein vide accession number ZP_05827218.1.
    Keywords: Acinetobacter baumannii, Bioinformatic, Immunogen, Outer membrane protein
  • Mahnaz Haddadi, Zohreh Mazaheri, Saeid Amanpour, Samad Muhammadnejad, Ahad Muhammadnejad, Mansoureh Movahedin Pages 17-27
    Objective

    It is hypothesized that stem cells have the capability to form tumors after transplantation. Spermatogonial stem cells have proliferation potency and colonization ability related to express pluripotency genes such as c-Myc. The primary aim of this study is to investigate tumorigenicity ability of these cells after in vitro cultivation and inoculation in athymic animals.

    Methods

    Spermatogonial stem cells from 3-5 day-old neonatal mice testes (NMRI) were cultured following two-step enzymatic digestion. After one month of culturing the spermatogonial stem cells, the obtained colonies were identified by Oct4 and PLZF markers. Expressions of Nanog, Oct4 and c-Myc pluripotency genes were subsequently studied. We subcutaneously inoculated 5 x 106 cells into athymic mice and assessed tumor formation after 8 weeks. Mouse embryonic stem cells (CCE line) were used as the positive control. Generated tumors were measured by a caliper.

    Results

    The colonies expressed Oct4 and PLZF proteins. Ratio of pluripotency gene expressions in these cells compared to embryonic stem cells significantly decreased (P≤0.05). Mouse embryonic stem cells formed tumors however the spermatogonial colonies did not form any tumors.

    Conclusion

    Mouse spermatogonial stem cells in comparison with embryonic stem cells are not capable of forming tumors in vivo. We have observed that the tumorigenic ability of these cells decreased significantly with down regulation of pluripotency gene expressions, particularly c-Myc. However, this study should be reassessed by using human tissue samples.

    Keywords: Spermatogonial stem cells, Tumorigenicity, Infertility, Inoculate
  • Marjan Khazan, Mehdi Hedayati, Farzad Kobarfard, Sahar Askari, Fereidoun Azizi Pages 29-38
    Objective
    In recent years the use of herbal slimming supplements has increased in Iran. One problem may be the illegal inclusion of synthetic drugs by some manufacturers in these products. The aim of this study is to determine four undeclared synthetic adulterants in some herbal slimming products present in the Iranian market.
    Methods
    This survey studyresearched six common herbal slimming supplements that were obtained from the market. Supplements were purchased from Persian language advertising sites on satellite channels and the Internet. These products were analyzed by GC-MS for the detection of sibutramine, phenolphthalein, phenytoin and LC-MS for bumetanide.
    Results
    Three products contained phenolphthalein. Fast Slim and Original Super Slim carried the highest content of sibutramine - 57 µg per capsule for Fast Slim and 78 µg per capsule for Original Super Slim. Bumetanide was found in Herbaceous Essence, Green Lean Super Slim, Magic Slim and Fat loss. Other undisclosed components such as caffeine and pseudoephedrine were detected by GC-MS library search.
    Conclusion
    All herbal slimming products have been shown to contain undeclared synthetic adulterants. Increased public awareness of the risks of taking herbal weight-loss supplements is necessary.
    Keywords: Herbal slimming, Adulterate, Sibutramine, Phenolphthalein, Synthetic
  • Nahid Davoodian, Abbas Sahebghadam Lotfi, Masoud Soleimani, Seyed Javad Mola Pages 39-49
    Objective
    microRNAs (miRNAs) are noncoding RNAs that function as key regulators of diverse biological activities such as cellular metabolism, cell proliferation and cell cycle regulation. Recent studies have indicated the high potential of these small molecules to control stem cell differentiation into desired cells. The aim of present study is to investigate the possible effect of let-7f on expression of hepatic nuclear factor 4 alpha (HNF4a) and some hepatic specific factors such as albumin (ALB), alpha fetoprotein (AFP), cytokeratin18 (CK18) and cytokeratin19 (CK19) in human adipose tissue derived stem cells (hADSCs).
    Methods
    ADSCs were isolated from human adipose tissue using collagenase type I and were transduced by recombinant lentiviruses that contained human inhibitor let-7f and Scramble (negative control). Afterward, the expressions of HNF4a, ALB, AFP, CK18 and CK19 were evaluated by Real-time PCR at different time points.
    Results
    Transduction efficiency of lentiviral vectors into ADSCs was more than 80% as judged by the expression of the GFP reporter gene. Real-time PCR analysis revealed that inhibition of let-7f in hADSCs resulted in significant up regulation of hepatic specific genes compared with the negative control. The expression level of HNF4a also increased in experimental cells at day 14, which supported the suppression of HNF4a expression by let-7f.
    Conclusion
    The results of this study identified let-7f as a negative regulator of HNF4a expression in hADSCs and increased the expression of hepatocyte specific factors through silencing of let-7f. Therefore, suppression of let-7f could be a considerable tool for hepatic differentiation of hADSCs.
    Keywords: microRNA_Lentivirus_Adipose tissue_derived stem cells_Hepatic nuclear factor 4 alpha
  • Shakiba Darvish Alipour Astaneh, Iraj Rasooli, Seyed Latif Mousavi Gargari Pages 51-62
    Objective
    Acinetobacter baumannii (A. baumannii) has a good potential to colonize on various surfaces. As a virulence factor, adhesion to surfaces is the first step in colonization. The Two-Partner Secretion System (TPS) proteins are key factors for bacterial attachment. The purpose of this study is to identify and study the role of this family of proteins in adhesion of A. baumannii to human epithelial cells.
    Methods
    Gene homologues that encoded the TPS were analyzed by bioinformatics tools and the primers were designed accordingly. The constructs synthesized in the pET22b vector were transferred to BL21(DE3). The transformed cells were named FhaB1 and FhaB2. The protein expression on the cell membrane was studied in addition to bacterial adhesion and biofilm formation by recombinant strains, A. baumannii and E.coli BL21(DE3).
    Results
    Bioinformatic studies showed the bacterial potential of producing two exoproteins (FhaB1 and FhaB2). Expression of the recombinant proteins on the outer membrane was confirmed by Western Blot Analysis and whole cell ELISA. The results revealed an association between the recombinant cells and bacterial adhesion and biofilm formation. FhaB1, FhaB2 and A. baumannii exhibited enhanced adherence to human lung epithelial cells compared to E.coli BL21(DE3)
    Conclusion
    TPS in A.baumannii is of adherence and colonization factors and is one of the bacterial virulence factors.
    Keywords: Acinetobacter baumannii, Two, Partner Secretion System, Adhesion
  • Vahid Erfani, Moghadam, Alireza Nomani, Farhood Najafi, Yaghoub Yazdani, Majid Sadeghizadeh Pages 63-77
    Objective

    In recent decades, the anticancer effect of curcumin has been proven by several studies. Curcumin affects multiple cell signaling pathways and prevents cell proliferation, invasion, metastasis and angiogenesis. However, the aqueous solubility of curcumin and its bioavailability are very low which restricts its anticancer properties. In this research, we have synthesized a monomethoxy poly (ethylene glycol)-Oleate (mPEG-OA) di-block copolymer and used a surface PEGylated poly (amidoamine) (PAMAM) dendrimer to improve bioavailability of curcumin in cancer cells.

    Methods

    Thecritical micelle concentration (CMC) of mPEG-OA, drug loading efficiencies, and cytotoxicity in the human glioblastoma cell line (U87MG) of all the prepared nanodevices were thoroughly investigated.

    Results

    Atomic force microscopy (AFM) and dynamic light scattering (DLS) studies have shown that mPEG-OA have two common nanostructures, micelles and polymerosomes. mPEG-OA micelles had a very low CMC (0.03 g/l). The IC50 of free curcumin (0.01 methanol solution) was 48 μM, curcumin-loaded mPEG-OA was 24 μM, and curcumin-loaded PAMAM dendrimer was 13 μM. Moreover, the PEGylated PAMAM was non-cytotoxic.

    Conclusion

    The results indicated that by using these nanocarriers, the bioavailability of curcumin significantly increased compared to free curcumin. Overall, this research revealed that these curcumin nanocarriers could be considered as appropriate drug delivery systems for curcumin delivery in cancer cells.

    Keywords: Curcumin, Micelles, Polymersome, Dendrosome, PAMAM dendrimers
  • Afsaneh Afsari Kalashemi, Afsaneh Shemshaki, Mehdi Hedayati Pages 79-90
    Objective
    Because of the importance iron metabolism and role of hepcidin in running, the present study investigates the effects of one event of submaximal exercise on plasma hepcidin concentrations in male runners.
    Methods
    For this purpose, we selected eight runners who were athletic team members of Mazandaran University with an average age of 21.7±1.34 years, height of 175.6±5.88 cm, weight of 71.7±11.13 kg and BMI of 23.2±2.95 kg/m2. Subjects ran on the treadmill at 65% heart rate reserves for 60 min and blood samples were taken before, immediately after, and at 3 and 24 h following exercise. Plasma samples were analyzed to determine the concentrations of hepcidin, IL-6, iron and ferritin. The repeated measures ANOVA with post hoc LSD were used to compare the differences between the samples.
    Results
    The results showed significant decrease in plasma hepcidin at 24 h postexercise compared to immediately postexercise (P<0.05), which might be attributed to a significant decrease in plasma concentrations of IL-6 at 3 h postexercise (P<0.05; r=0.794). Although there were no significant differences observed in postexercise plasma iron, a dramatic increase in plasma ferritin was observed immediately, 3 and 24 h postexercise compared to pre-exercise (P<0.05).
    Conclusions
    With regards to the lack of correlation between plasma concentrations of hepcidin and iron (P>0.05), it can be concluded that one event of submaximal exercise does not cause significant differences on plasma hepcidin concentration immediately postexercise and it does not change in regulation of iron metabolism. This observation may be related to exercise duration and intensity.
    Keywords: Hepcidin, IL, 6, Plasma ferritin, iron, Submaximal exercise
  • Somayeh Baharloo, Farzaneh Taghian, Mehdi Hedayati Pages 91-102
    Objective

    The goal of the current research was to investigate the effect of aerobic exercise on C-reactive protein (CRP) and lipid profile in overweight-obese women with subclinical hypothyroidism.

    Methods

    This study enrolled 23 women who suffered from subclinical hypothyroidism. Patient's average age was 41.08±6.56 years and BMI was >25 kg/m2. Subjects, following medical screening, were objectively selected and randomly divided into two groups, control (N=13) and experimental (N=10). Initially, patient's height, weight, BMI, waist ratio, and WHR were measured in addition to serum levels of cholesterol, triglycerides, HDL-C, LDL-C, CRP, T4 and TSH. Then, the experimental group participated in aerobic exercise. The control group received no intervention other than follow up. After 12 weeks all variables were remeasured. For intra group comparison of data t-test was used and for group comparison, we used the independent t-test (P≤0. 05).

    Results

    After 12 weeks of symphonic aerobic exercise in the experimental group, body composition that included weight, BMI, waist ratio, WHR, and levels of cholesterol, LDL-C, CRP and TSH were significantly reduced. There was no significant change in triglycerides, however we observed increased T4 and HDL-C levels. In the control group LDL-C and CRP were significantly increased.

    Conclusion

    The reduction of cardiovascular disease through reduction of body composition and low density cholesterol among over weight-obese subclinical hypothyroidism women is possible through weight reduction with aerobic exercises.

    Keywords: Subclinical hypothyroidism, Aerobic exercise, Lipid profile, C, reactive protein