فهرست مطالب

علوم و فناوری کامپوزیت - سال دوم شماره 1 (پیاپی 3، بهار 1394)

نشریه علوم و فناوری کامپوزیت
سال دوم شماره 1 (پیاپی 3، بهار 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/03/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سید محمدرضا خلیلی *، علی سعیدی صفحات 1-6
    آلیاژهای حافظه دار به دلیل خواص منحصر به فرد مکانیکی و فیزیکی خود، در سال های اخیر برای تقویت کامپوزیت های پلیمری در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. در این مقاله مدل میکرومکانیک مبتنی بر روش اشلبی و مدل هالپین- سای برای پیشبینی خواص کامپوزیت اپوکسی تقویت شده با سیم های کوتاه حافظه دار با جهت گیری تصادفی مورد استفاده قرار گرفت. تغییرات تدریجی مدول الاستیک در سیم های حافظه دار در اثر تبدیل فاز مارتنزیتی در مدل مایکرومکانیک نموی در نظر گرفته شده است. به منظور صحه سنجی نتایج سیم های کوتاه از جنس آلیاژ حافظه دار در داخل رزین اپوکسی جاسازی شده و کامپوزیت حاصل برای بررسی خواص الاستیک تحت آزمون کشش قرار گرفت. نتایج مایکرومکانیک با نتایج تجربی آزمایش کشش کامپوزیت و همچنین نتایج مقالات دیگر مقایسه گردید. تاثیر کسر حجمی سیم های حافظه دار و همچنین ضریب لاغری و جهت گیری سیم ها بر روی مدول الاستیک کامپوزیت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در کسرهای حجمی کمتر از 5%، ضریب لاغری قابل قبول برای بهبود چشمگیر مدول الاستیک کامپوزیت در حدود 25 می یاشد، در حالی که در کسرهای حجمی بزرگتر از 15%، ضریب لاغری مناسب مقادیر بزرگتر از 40 می باشد.
    کلیدواژگان: مایکرومکانیک، آلیاژ حافظه دار، سیم کوتاه، کامپوزیت، خواص الاستیک
  • حمید غلامی، علیرضا شاکری *، سید حسام موسوی صفحات 7-12
    پلی آنیلین به روش شیمیایی توسط اکسید کننده آمونیوم پرسولفات در محیط اسیدی آبی سنتز شد. نانو کامپوزیت های پلی آنیلین با افزودن مقادیر مختلف از نانو ذرات اکسید روی(%5-1) بروش ریخته گری محلول تهیه شد. با تبخیر حلال، فیلم های پلی آنیلین و نانو کامپوزیت های مربوطه بدست آمد. پلی آنیلین و نانو کامپوزیت-های آن به وسیله طیف سنجی FTIR، میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) و الگوهای پراش اشعه –X XRD)) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین از آزمون تجزیه گرما وزنی(TGA) برای بررسی پایداری حرارتی و آزمون استحکام کششی حهت بررسی خواص مکانیکی استفاده شد. رسانایی پلی آنیلین و نانو کامپوزیت های حاصل نیز بروش چهار نقطه ای اندازه گیری شد. در طیف FTIR پیک های شاخص پلی آنیلین در نتیجه پیوند هیدروژنی به سمت اعداد موجی پایین تر جابجا شدند. نتایج حاصل از الگوهای پراش XRD بیانگر افزایش درصد بلورینگی نانو کامپوزیت در مقایسه با پلیمر خالص است همچنین شدت پیک ها نیز در حضور نانو ذرات اکسید روی افزایش یافته است. نتایج TGA نیز بیانگر کاهش تخریب حرارتی پلیمراست. بررسی خواص مکانیکی نیز نشان دهنده افزایش مدول یانگ و استحکام در نقطه شکست نانو کامپوزیت است. به علاوه رسانایی نانو کامپوزیت ها نسبت به پلیمر خالص کاهش یافت.
    کلیدواژگان: پلیمررسانا، پلی آنیلین، خواص نانوکامپوزیت، نانوذرات اکسید روی
  • بیژن محمدی*، بابک فضعلی، رضا معدولیت صفحات 13-22
    کامپوزیت ها به دلیل وجود مکانیزم های مختلف آسیب و تفاوت در رشد و تاثیر این مکانیزم ها بر یکدیگر، نسبت به فلزات دارای پیچیدگی بیشتری می باشد. در این تحقیق یک مدل مبتنی بر مکانیک خرابی محیط های پیوسته جهت پیش بینی عمر چندلایه های متعامد متقارن کامپوزیتی تحت بارگذاری خستگی ارائه شده است. ثوابت الاستیک ماده بر پایه روش مایکرومکانیکی برحسب ثوابت الاستیک الیاف و رزین بدست می آیند. در مدل ارائه شده بر پایه مکانیک خرابی محیط های پیوسته دو متغیر آسیب الیاف و رزین معرفی شده به بررسی افت سفتی در سطح یک لایه می پردازند، به همین دلیل مدل ارائه شده مستقل از لایه چینی قادر به پیش بینی سفتی باقیمانده و عمر چندلایه های متعامد کامپوزیتی تحت وضعیت ها و نسبت های مختلف تنش خواهد بود. ثوابت مادی مدل ارائه شده با استفاده از تست های خستگی کشش-کشش بر روی تک لایه قابل تعیین می باشد. نمودار افت سفتی پیش بینی شده توسط مدل ارائه شده با نتایج حاصل از آزمایش های موجود در مراجع روی تک لایه ها مقایسه شده است. همچنین اعتبار سنجی مدل بر پایه آزمایشات موجود بروی چندلایه متعامد صورت گرفته که نتایج حاصله از دقت مناسبی برخوردار می-باشد.
    کلیدواژگان: خستگی، مکانیک خرابی محیط های پیوسته، الیاف، رزین
  • مهرداد توتونچی، محمد گلزار*، امیر حسین بهروش صفحات 23-32
    پالتروژن یک فرآیند تولید پیوسته برای ساخت قطعات کامپوزیتی تقویت شده با الیاف ممتد و با مقطع ثابت است. این فرآیند معمولا برای ساخت کامپوزیت های با پایه پلیمری گرماسخت به کار می رود. در سال های اخیر پالتروژن کامپوزیت های گرمانرم نیز توسعه یافته و سهم بالایی از قطعات پالترود شده را به خود اختصاص داده اند. ویژگی گرمانرم های پالترود شده، چقرمگی و ضربه پذیری بالا، قابلیت بازیافت، استحکام کششی بالا به دلیل استفاده از الیاف ممتد و مقاومت خمشی بالا می باشد. هدف از این تحقیق، بررسی پارامترها و انتخاب مقادیر مناسب پارامترها برای طراحی و ساخت قالب پالتروژن جهت تولید پروفیل لوله ای پالترود شده کامپوزیتی و دستیابی به محصولی پیوسته، با ویژگی هایی همچون صافی سطح قابل قبول، هندسه یکنواخت، آغشتگی مناسب الیاف تقویت کننده و زمینه پلیمری می باشد. بدین منظور ابتدا پیش آغشته های مفتولی از الیاف پیوسته شیشه و پلی اتیلن با چگالی بالا با شرایط مختلف تولید شده است. کسر حجمی الیاف، کسر حجمی حباب اندازه گیری شده و عکس های میکروسکوپی جهت بررسی کیفی آغشتگی تهیه شده اند. در نهایت با انتخاب بهترین پیش آغشته، پروفیل لوله ای به کمک قالب طراحی شده خاص که امکان تولید لوله با پیش آغشته های مفتولی را فراهم می کند، تولید شده است. همچنین از نمونه های تولید شده آزمایش مکانیکی خمش سه نقطه ای نیز گرفته شد.
    کلیدواژگان: پالتروژن، قالب پالتروژن گرمانرم، آغشتگی، پیش آغشته ها
  • حسن شریفی*، دانیال داودی، حمید غیور صفحات 33-40
    در این پژوهش اثر دما و کسر حجمی تقویت کننده بر رفتار سایشی نانو کامپوزیت Al/x vol% SiCp (x=0، 1، 3، 5) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن ذرات تقویت کننده موجب بالا رفتن دمای انتقال به سایش شدید نمونه ها می شود، به گونه ای که برای آلومینیم تقویت نشده، دمای انتقال به سایش شدید 125 درجه سانتی گراد، برای کامپوزیت Al-1%SiC 150 درجه سانتی گراد و برای نمونه های Al-3%SiC و، Al-5%SiC 175 درجه سانتی گراد بود. بررسی ها نشان داد که نمونه های کامپوزیتی در مقایسه با آلومینیم تقویت نشده از نرخ سایش و ضریب اصطکاک کمتری برخوردار بوده و با افزایش کسرحجمی نانو ذرات SiC، مقاومت به سایش بهبود یافته است. بررسی تصاویر FESEM از سطح نمونه های ساییده شده در دماهای مختلف نشان داد نوع سایش در منطقه سایش ملایم برای تمامی نمونه ها از نوع خراشان بوده که با افزایش دما و ورود سایش به منطقه سایش شدید، نوع سایش تمامی نمونه ها به جز نمونه Al-5%SiC چسبان است، ولی نمونه Al-5%SiC هنوز دارای سایش خراشان است که نشان از اثر مثبت فاز تقویت کننده دارد.
    کلیدواژگان: نانو کامپوزیت، Al، SiCp، سایش دمای بالا، FESEM
  • بهروز رحمانی*، فرشاد غلامی صفحات 41-52
    در این مقاله، کنترل ارتعاشات عرضی تیر یک سرگیردار ساخته شده از مواد مدرج تابعی دارای ترک عرضی و تحت تاثیر بار حرارتی مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجا که ارتعاشات، به شکست قطعات مکانیکی و تحمیل هزینه های فراوان ناشی از تعمیرات و قطع روند تولید منجر می شود، کنترل ارتعاش سازه ها در صنایع مهندسی از اهمیت خاصی برخوردار است. در این راستا، از صفحات پیزوالکتریک به منظور اندازه گیری میزان ارتعاشات عرضی تیر و هم-چنین اعمال نیروهای کنترلی بهره برده شده است. برای دست یابی به این هدف، از روش ریلی-ریتز برای تشخیص مدهای ارتعاشی استفاده شده و بر این اساس، تصویرسازی گالرکین برای استخراج معادله های دیفرانسیل زمانی تشریح کننده ی رفتار سیستم مورد استفاده قرار گرفته است. سپس با بیان این معادلات به فرم فضای حالت، روش بازخورد خروجی مبتنی بر رویت گر حالت برای کنترل این سیستم به کار گرفته شده است. همچنین با توجه به اینکه تشخیص دقیق مشخصه های الکتریکی و مکانیکی سیستم ارتعاشی کار پیچیده ای است، روشی مقاوم برای طراحی بهره های کنترل کننده و رویت گر حالت پیشنهاد شده است. در این راه کار، با در نظر گرفتن عدم قطعیت های پارامتری به صورت نرم محدود، از روش لیاپانوف برای پایدارسازی بهره برده شده است. در پایان، با انجام چند شبیه سازی، کارایی روش پیشنهادی نشان داده شده است.
    کلیدواژگان: ارتعاشات عرضی تیر یک سرگیردار، ریلی، ریتز، مواد مدرج تابعی، کنترل مقاوم، محیط حرارتی
  • امیر شربتدار *، جمشید فضیلتی صفحات 53-64
    در مقاله حاضر رفتار غیرخطی هندسی پوسته های استوانه ای و کروی ساخته شده از مواد مرکب چندلایه تحت بارگذاری جانبی با استفاده از روش اجزای محدود مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. به دلیل وجود تغییر شکل های بزرگ، مساله با حضور ترم های کرنش غیرخطی در نظر گرفته شده است. خواص مواد چندلایه به صورت الاستیک خطی و غیر ایزوتروپ فرض شده است. روابط سازگاری در المان بر اساس فرمول بندی پوسته های کم عمق و بر اساس تئوری مرتبه اول برش عرضی توسعه داده شده است. برای تحلیل پوسته ها المان دوخطی (4 گره ای) با هزینه ی محاسباتی پایین معرفی شده و کلیه ی محاسبات المانی در دستگاه مختصات طبیعی المانی انجام گرفته است. شعاع انحنای هندسه مستقیما در فرمولاسیون المانی قرار گرفته و اثرات انحنا در دو راستا در محاسبات مربوط به هر المان وارد می شود. با توجه به این که رفتار نوعی پوسته های دارای انحنا با تغییرشکل های بزرگ تحت بارگذاری جانبی نیاز به تحلیلی فراتر از نقطه ی حدی دارد، الگوریتم طول کمان توسعه داده شده است تا این مساله و پدیده تبدیل مود قابل پیش بینی باشد. کد عددی تهیه شده در زبان برنامه نویسی متلب توانایی تحلیل هر نوع پوسته با هندسه فضایی را داراست. پس از صحت سنجی، تحلیل حساسیت رفتار غیرخطی پوسته های انحنادار نسبت به تغییر در آرایش لایه چینی و شرایط مرزی انجام گرفته است. نتایج نشان می دهد که المان توسعه داده شده با وجود درجات آزادی و هزینه محاسباتی کم، دقت مناسبی را ارائه می کند.
    کلیدواژگان: تحلیل غیرخطی هندسی، پوسته نسبتا ضخیم، تغییرشکل های بزرگ، المان دوخطی، روش طول کمان، ماده مرکب چندلایه
  • حسین مظاهری *، محمود فاضل نجف آبادی، علیرضا اعلایی صفحات 65-72
    در این پژوهش ایجاد پوشش کامپوزیتی حاوی ذرات کاربید سیلیسیوم بر سطح فولاد ASTM A106-Gr.B با به کارگیری فرآیند جوشکاری قوسی تنگستن – گاز بررسی شد. بدین منظور ذرات کاربید سیلیسیوم با درصد های حجمی متفاوت بر سطح فولاد مورد نظر پیش نشانی شد و با تغییر شدت جریان، فرآیند ذوب و اختلاط آن ها با فلز پایه انجام گردید. مطالعه ریز ساختار پوشش ایجاد شده توسط میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) همراه با آنالیز نقطه ای انجام گرفت. یافته های آزمون ها نشان داد که پوشش حاصله ساختار دندریتی حاوی تقویت کننده کاربید سیلیسیوم را دارا می باشد که می تواند باعث بهبود سختی و رفتار سایشی پوشش مذکور شود. سختی پوشش ها در آزمون های ریز سختی سنجی و رفتار سایشی پوشش ها توسط آزمون سایش به صورت رفت و برگشتی ارزیابی شد. نتایج آزمون ریز سختی سنجی نشان دهنده افزایش سختی پوشش ایجاد شده (حدود 650 تا 1200 ویکرز) نسبت به نمونه بدون پوشش (حدود 200 ویکرز) بود. بررسی های رفتار سایشی پوشش ها بیانگر بهبود چشمگیر رفتار سایشی آن ها در اثر افزودن تقویت کننده کاربید سیلیسیوم بود. مکانیزم عمده سایش در نمونه بدون پوشش سایش ورقه ای و اکسایش سطحی و در نمونه های پوشش داده شده مخلوطی از سایش چسبان، اکسایش سطحی و سایش ورقه ای تشخیص داده شد.
    کلیدواژگان: جوشکاری قوسی تنگستن، گاز، پوشش دهی سطحی، کامپوزیت فولاد، کاربید سیلیسیوم
|
  • Seyed Mohammad Reza Khalili*, Ali Saeedi Pages 1-6
    Shape memory alloys (SMAs) due to their extraordinary physical and mechanical properties، recently are used to enhance the mechanical properties of composites. In the present paper micromechanics model based on Eshelby’s equivalent inclusion and Halpin-Tsai model was used in order to predict the elastic properties of randomly oriented shape memory alloy short wires reinforced epoxy. The presented incremental micromechanics model considers the gradual changes in the elastic modulus of the SMA wires due to martensite phase transformation. Experimental tensile tests were applied to the shape memory alloy short wires/epoxy composites to investigate the accuracy of the model. The micromechanics results were in good agreement with the experimental results and also the previously reported results in the literature. The effect of shape memory alloy wires volume fraction as well as the aspect ratio of the wires was investigated on the elastic modulus of SMA/epoxy composites. Moreover the effect of orientation of SMA wires on the modulus of composites was studied. Micromechanics results showed that in SMA volume fractions lower than 5%، the minimum acceptable aspect ratio of wires is about 25، However for SMA volume fraction above 15%، aspects ratios above 40 are required in order to enhance the elastic modulus of the composites efficiently.
    Keywords: Micromechanics, Shape memory alloy composites, short wire, elastic properties
  • Hamid Gholami, Alireza Shakeri*, Seyed Hesam Moosavi Pages 7-12
    Polyaniline was synthesized chemically in acidic medium in the presence of ammonium peroxydisulphate (APS) as oxidizing agent. PANI-ZnO nanocomposites prepared in the presence of various amount of nano ZnO (from 1 to 5 wt. %) by solution casting method، free standing film of polyaniline and its nano-composites was obtain by vaporization of solvent content. The composition، morphology and structure of the polymer and the nanocomposites were characterized by Fourier transform infrared spectroscopy FT-IR spectra، scanning electron microscopy (SEM) image and XRD pattern also thermal stability was studied by TGA analysis، electrical conductivity was measured by four point probe technique and mechanical properties were studied by tensile strength. The characteristic FTIR peaks of PANI were found to shift to lower number in nanocomposites due to formation of H-bonding. XRD results revealed that the crystallinity of PANI was more pronounced after addition of nano ZnO، while the intensity of the peaks increased by addition of ZnO nanoparticles. Also، TGA results showed that the decomposition of the nanocomposite was less than that of pure polyaniline which confirms the successful fabrication of products. Young’s modulus and strength at break point was increased in case of Nanocomposite، Addition electrical conductivity of the PANI–ZnO nanocomposite film was found to be smaller than that of the PANI film.
    Keywords: Conductive polymer, Polyaniline based, nanocomposite properties, nano ZnO
  • Bijan Mohammadi*, Babak Fazlali, Reza Madoliat Pages 13-22
    Composite materials behavior is complicated more than metallic material because of different mechanisms of damage، damage growth rate and effect of them in each other. In this paper، a continuum damage mechanic based model is proposed to predict the fatigue life of symmetric cross ply laminated composites under fatigue loading. According to fiber and matrix elastic properties، Elastic material constants of lamina are defined base on micromechanical approach. Two damage variable of matrix and fiber direction are considered to explain stiffness degradation on the scale of the plies، which thus makes it possible to use in any stacking sequences of cross ply laminated composites. Also، it is capable to predicted fatigue life and residual stiffness of laminates under different states of stress and stress ratio. The available tension-tension fatigue tests on 0◦ and 90◦ unidirectional laminates are used to identify material parameters of damage evolution equations in matrix and fiber direction. Finally، the stiffness degradation and final failure cycle of laminates during the fatigue loading on unidirectional plies and cross-ply layups are compared with available experiments. The obtained results are show a good agreement with the experiments.
    Keywords: Fatigue, Continuum, damage mechanics, Fiber, Matrix
  • Mehrdad Tutunchi, Mohammad Golzar*, Amir Hossein Behravesh Pages 23-32
    Pultrusion is the continues process for production of composite constant cross section profiles that reinforced by continues unidirectional fibers or fabrics. Usually this process is used for production of thermoplastic composites. Recently pultruded thermoplastic composites are considered. Pultruded Thermoplastic composites are considered because high resistance to impact، high tensile strength، Recyclability and high strength of bending. Objective of this paper is the investigation of production parameters and determine of these Parameter values to die design and production of tubular pultruded composite and achieving to valid product with Acceptable surface roughness، uniform geometry and good impregnation between thermoplastic resin and glass fiber. For this purpose، first wire prepreg has been produced from Glass fiber continuous roving and high density polyethylene (HDPE) granules in deferent production parameters. Volume fraction of voids and glass contents measured in each prepreg and impregnation was investigated from microscopic photos qualitatively. Finally، choosing the best prepreg، tubular profile produced using pultrusion die that designed specifically to help production of tubular profile from Prepared prepreg. Also، the three point bending mechanical test was performed from the samples produced.
    Keywords: Pultrusion, Thermoplastic pultrusion die Impregnation, Prepregs
  • Hassan Sharifi*, Danial Davoodi, Hamid Ghayour Pages 33-40
    In this research the effect of temperature and volume fraction of reinforcement on wear behavior of the Al/x vol% SiCp (x=0، 1، 3، 5) nanocomposite was investigated. Results revealed that addition of reinforcement particles increases transition to severe wear temperature of the samples، so that the temperature of transition to severe wear for the un-reinforced aluminum، Al-1%SiC، and Al-3%SiC and Al-5%SiC samples is 125°C، 150°C، and 175°C، respectively. Also، the composite samples showed lower wear rate and friction coefficient compared to the un-enforced aluminum، and with increase of volume fraction of SiC particles، wear resistance of the samples was improved. FESEM images from the surface of the samples worn at different temperatures revealed that wear mechanism in the mild wear area of all samples is the abrasive mode، but with increase of temperature and transition to severe wear area، wear mechanism of all samples except Al-5%SiC is the adhesive mode. The Al-5%SiC sample still shows the abrasive mode، which indicates the positive effect of the reinforcement phase.
    Keywords: Nanocomposite, Al, SiCp, high temperature wear, FE SEM
  • Behroz Rahmani*, Farshad Gholami Pages 41-52
    In this paper، vibration control of a cracked، functoinally graded، uncertain beam allocated in a thermal environment has been investigated. For this purpose، piezoelectric patches are used as sensors to measure the displacement of the beam and also as actuators to apply control forces. In this way، firstly، partial differential equation governing the dynamics of the system is derived by considering the Euler-Bernoulli assumption using Lagrange method. Approximate solution of eigenvalue equation is achieved using Rayleigh–Ritz method. After that، time dependent ordinary differential equations is obtained using Galerkin projection scheme and then represented in the state-space form. Based on this model، a robust observer-based output feedback controller is designed for this continuous-time model. In this regard، controller and observer gains are designed by a Lyapunov-based method. This procedure is done by solving a set on linear matrix inequalities. Simulation studies show the effectiveness of the proposed method.
    Keywords: Vibration control, Functionally graded cracked beam, Rayleigh–Ritz, Robust control, thermal environment
  • Amir Sharbatdar, Jamshid Fazilati* Pages 53-64
    In the present paper the geometrically nonlinear analysis of single and doubly curved shells is investigated using finite element method. The finite element formulation includes the nonlinear strain terms in order to take the large deformation effects in to account. The material behavior is assumed to be orthotropic linear elastic. The problem is formulated based on the shallow doubly curved shell theory using first order shear deformation theory of shells. A precise high performance 4-noded bilinear doubly curved element is presented. All FEM calculations carried out in the elemental natural coordinate system. The developed special element have the curvature effects along two main in-plane directions inside its formulation. The full equilibrium path of the geometrically nonlinear problem of shells has been extracted using the arc-length algorithm. Using arc-length algorithm، the method can follow the panel equilibrium path beyond the possible limit points and also is able to anticipate the snap-through phenomena. A MATLAB program code is developed. Some case studies are considered and the results are compared to available ones in the literature. The results show that in spite of its relatively low degrees of freedom، the developed formulation is capable to predict the equilibrium path of thin to moderately thick curved panels precisely.
    Keywords: Geometrically nonlinear analysis, Moderately thick shell, Large deformation, Bilinear element, Arc length method, Laminated composite material
  • Hossein Mazaheri*, Mahmoud Fazel Najafabadi, Alireza Alaei Pages 65-72
    In this study، formation of composite coating containing silicon carbide amplifiers on ASTM A106-Gr B steel surface using the gas tungsten arc welding process is investigated. Therefore silicon carbide particles with different volume percentages on the steel surface were placed and by changing the current density، melting and mixing process was done with the base metal. The study coating microstructure by optical microscopy and scanning electron microscopy (SEM) was conducted alongside the spot analysis. The result showed that the dendritic structure of the resulting coating contains silicon carbide is capable of reinforcing that could be improved hardness and wear behavior of the coatings. Hard coatings by a micro-hardness measurement and with slab vickers and wear behavior of the coatings was evaluated by testing the wear-trip basis. Microhardness test results showed increased hardness was created (about 650 to 1150 Vickers) compared to uncoated samples (about 200 Vickers) is. Reviews wear behavior of coatings represent significant improvements in wear behavior of is added silicon carbide reinforcement. The main wear mechanism of uncoated samples delamination wear and surface oxidation and the samples were coated with a mixture of delamination wear، surface oxidation and adhesive wear were detected.
    Keywords: Gas tungsten arc welding, Coating surface, Steel, silicon carbide composite