جایزه جزایر قناری برای گیلانه بنی اعتماد
گروه فرهنگ و هنر: فیلم گیلانه ساخته مشترک رخشان بنی اعتماد و محسن عبدالوهاب جایزه دیگری را در عرصه بین الملل به خود اختصاص داد.
این فیلم توانست به همراه فیلم انگلیسی خواهرزن ساخته مشترک کیم لوگینوتو و فلوزنس آیسی لوح تقدیر ویژه هیات داوران هفتمین جشنواره بین المللی سینمای جزایر قناری را دریافت کند. این جشنواره هفته گذشته در شهر لاس پالماس اسپانیا برگزار شد.
سازندگان گیلانه در حالی این جایزه را دریافت کردند که به تازگی تولید جدیدترین فیلم خود را با عنوان خون بازی به پایان رسانده اند. این فیلم بلافاصله پس از فیلمبرداری مراحل فنی اش را پشت سر گذاشت و هم اکنون آماده نمایش است.
خون بازی که تهیه کنندگی آن را جهانگیر کوثری عهده دار بوده برای شرکت در جشنواره فیلم کن ارسال شده است. گیلانه ساخته قبلی بنی اعتماد و عبدالوهاب به مسائل دفاع مقدس می پردازد. ننه گیلانه فرزند خود اسماعیل را راهی جبهه می کند و خود به همراه دختر باردارش برای جست وجوی داماد گم شده اش به تهران می آید. آنها در حالی به تهران می روند که مردم به علت موشکباران این شهر را ترک می کنند.
پس از رسیدن آنها به تهران زمان 15 سال به جلو می رود و ما حال را می بینیم که اسماعیل با جراحت های شیمیایی همراه با مادر پیرش زندگی را به سختی می گذرانند.
فاطمه معتمدآریا، بهرام رادان، باران کوثری، شاهرخ فروشیان و... بازیگران فیلم هستند و مرتضی پورصمدی مدیریت فیلمبرداری آن را برعهده داشته و سعید سعدی تهیه کننده این فیلم است.