آرشیو شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، شماره ۶۰۰۶
خبر
۸

دکه

حسین شریعتمداری در یادداشتی با عنوان «تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!» که در روزنامه کیهان منتشر شده نوشت: حجت الاسلام والمسلمین جناب موحدی آزاد بر اولویت برخورد با جرایم سازمان یافته در حوزه عفاف و حجاب تاکید فرموده اند که منطقی نیز هست و به قول حضرت آقا «مساله حجاب تبدیل شده به یک چالش و بر کشور ما تحمیل شده، این را تحمیل کردند. کسانی نشستند نقشه کشیدند، برنامه ریزی کردند که حجاب بشود یک مساله در کشور ما، در حالی که چنین مساله ای در کشور وجود نداشت، مردم با شکل های مختلف داشتند زندگی می کردند» از این روی همان گونه که دادستان محترم تاکید کرده است، باید هم برخورد قاطع با دست های پشت پرده و جرایم سازمان یافته در اولویت باشد و اما پرسش آمیخته به دغدغه ای نیز در میان است و آن، اینکه مبادا منظور از اولویت برخورد با جرایم سازمان یافته، به معنا و مفهوم بی توجهی و رها کردن مقابله با کشف حجاب در انظار و اماکن عمومی باشد! این سوال از آنجا مطرح است که متاسفانه در ماده 49 لایحه موسوم به عفاف و حجاب، به گونه ای غیر قابل توجیه و در مغایرت آشکار با احکام شرعی و قوانین جاری کشور ، مقابله با حکم شرعی و قانونی کشف حجاب نادیده گرفته شده است.

روزنامه فرهیختگان هم در گزارشی با عنوان «کیفیت خودرو هم محرمانه است؟» به نقص اتومبیل ایکس 55 پرو اشاره کرد و با توجه به توقف شماره گذاری این خودرو از سوی سازمان استاندارد نوشت: مهدی انگورج، مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع، حمل ونقل و ماشین آلات سازمان ملی استاندارد ایران در نامه ای به پلیس راهور ناجا اعلام کرد برابر بررسی های فنی به عمل آمده و با توجه به مفاد استاندارد ملی ایران به شماره 6924 درخصوص وجود نقص ایمنی بحرانی، ضمن تعلیق اعتبار تایید نوع خودروی مذکور، ضروری است شماره گذاری آن متوقف شود. اما کارشناسان در گفت وگو با «فرهیختگان» می گویند گرچه نباید اعتبار معنوی خودروسازان را تخریب کنیم، اما ضروری است نهادهای نظارتی و ازجمله سازمان استاندارد به این موضوع ورود کنند و همچنین مهم تر از همه اینکه، گزارش ارزیابی ایمنی و کیفیت خودروها در کشور به اطلاع مشتریان و مردم برسد، گزارشی که از آذرماه 1400 انتشار آن توسط وزارت صمت متوقف شده است.

عمادالدین باقی نیز در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «ارزش جان مردم» نوشت: درست در زمانی که یک چشم مان نگران رفح و حمله رژیم جنایت پیشه اسرائیل به مردم است، چشم دیگرمان نگران ادامه بازی گشت ارشاد و تشدید شکاف ها و نارضایتی و به تازگی حمله به سلامتی مردم است. در خبرها از توزیع بیش از 47 هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته مطلع می شویم. می گویند بیش از 91 هزار تن روغن مایع در مرداد 1400 از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شده که بنا به گزارش های صریح سازمان غذا و دارو، این روغن ها مسموم به سموم کشاورزی و آفت کش ها بوده اند و با وجود اینکه از مرداد 1400 تا اردیبهشت 1402 در گمرک شهید رجایی نگهداری و طی 4 مرحله نمونه برداری و آزمایش در آزمایشگاه های مختلف «غیرقابل ترخیص» و «غیرقابل مصرف انسانی» شناخته شد، اما ناگهان توسط یک کمیته فنی! نتایج قبلی در نمونه گیری ها «غیرقطعی» تلقی و دستور به ترخیص 47 هزار تن از این روغن ها را صادر و وارد بازار کرده اند که حتی اگر سالم هم بوده اند، دیگر تاریخ انقضای شان تمام شده بود.