بررسی رابطه استفاده از رسانه های نوین (موبایل و اینترنت) با احساس امنیت اجتماعی (مورد مطالعه: افراد 29- 15 سال شهر تبریز)

پیام:
نوع مقاله:
مطالعه موردی (بدون رتبه معتبر)
چکیده:

در جهان معاصر رشد روزافزون استفاده از ابزارهای ارتباط مجازی مثل موبایل و اینترنت به یکی از عوامل ایجاد مخاطره در امنیت اجتماعی تبدیل شده است. براین اساس پژوهش حاضر بر بررسی رابطه استفاده از موبایل و اینترنت با امنیت اجتماعی در چهار بعد امنیت شغلی، عاطفی، جانی و مالی افراد در میان گروه های سنی 29- 15 سال شهر تبریز متمرکز شده است. روش تحقیق پیمایشی و ابزار اندازه گیری پرسشنامه بسته پاسخ می باشد. جامعه آماری شامل کلیه افراد29- 15 سال شهر تبریز است که طبق سرشماری سال 1390 تعداد آن ها 443687 نفر می باشد، از این تعداد 322 نفر بر اساس فرمول کوکران و به شیوه نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شده اند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفده از آماره های ضریب همبستگی پیرسون، آزمون تی و رگرسیون چند متغیره انجام شده است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که وضعیت امنیت اجتماعی در بین افراد مورد مطالعه در حد متوسط می باشد. همچنین نتایج رگرسیون چند متغیره نشان می دهد به ترتیب اثرات کل متغیرهای وابستگی به رسانه، جامعه پذیری مجازی، نوع هویت مجازی و کنترل والدین بر متغیر امنیت اجتماعی معنی دار بوده و متغیرهای یاد شده می توانند 30 درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین نمایند.

زبان:
فارسی
صفحات:
41 تا 60
لینک کوتاه:
magiran.com/p2389939 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!