شناسایی و رتبه بندی عوامل تاثیرگذار بر ایجاد اقلام راکد در انبار و راهکارهای کاهش آن با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: شرکت پالایش گاز پارسیان)

پیام:
نوع مقاله:
مطالعه موردی (بدون رتبه معتبر)
چکیده:

وجود یک انبار با سیستم انبارداری مدون و منظم، با هدف تامین قطعات جهت پشتیبانی عملیات تولید، امری اجتناب ناپذیر می‌باشد. هم‌زمان با افزایش عمر هر انبار، میزان اقلام راکد در آن انبار نیز افزایش می‌یابد که دلایل این افزایش می‌بایست مورد برسی قرار گیرد. در این مقاله هدف ما شناسایی و رتبه‌بندی عوامل تاثیرگذار بر ایجاد اقلام راکد در انبار و راهکارهای کاهش آن در پالایشگاه گاز پارسیان می باشد. لذا جهت طراحی چهارچوب و استخراج سوالات تحقیق پس از مطالعه ادبیات انبارداری، با کارشناسان شرکت مصاحبه شده و با استفاده از نظرات خبرگان، عوامل و علل احتمالی که به عنوان عوامل تاثیرگذار بر ایجاد اقلام راکد در انبار قلمداد می‌شود، شناسایی و مورد بررسی قرار می‌گیرد. در ادامه با استفاده از پرسشنامه روش دلفی، نظرات خبرگان و کارشناسان با تجربه درخصوص عوامل تاثیرگذار بر ایجاد اقلام راکد در انبار و راهکارهای کاهش آن در پالایشگاه گاز پارسیان شناسایی و با استفاده از روش AHP راهکارهای پیشنهادی، اولویت‌بندی می‌گردد. در انتها نیز بر حسب نتایج حاصل از تحقیق، پیشنهادهایی به منظور مواجهه اثربخش با عوامل شناسایی‌شده ارایه شده است.

زبان:
فارسی
صفحات:
20 تا 37
لینک کوتاه:
magiran.com/p2515994 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!