فهرست مطالب

بیماری های پستان ایران - سال دهم شماره 2 (پیاپی 37، تابستان 1396)

فصلنامه بیماری های پستان ایران
سال دهم شماره 2 (پیاپی 37، تابستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/07/17
  • تعداد عناوین: 6
|
  • آسیه الفت بخش*، شهپر حقیقت، منصوره خانی، تکتم بهشتیان، نسرین سادات علوی، فاطمه ساری، پریسا حسین پور صفحات 7-15
    مقدمه
    بررسی وضعیت غدد لنفاوی زیر بغل از اجزای مهم تعیین مرحله بیماری می‏باشد. هدف از انجام این مطالعه، بررسی میزان حساسیت و ویژگی سونوگرافی زیر بغل در تشخیص درگیری یا عدم درگیری غدد لنفاوی در مبتلایان به سرطان پستان بود.
    روش بررسی
    در یک مطالعه رتروسپکتیو مقطعی، بیمارانی که طی سال‏های 94 و 95 با تشخیص پاتولوژیک سرطان پستان به مرکز تصویربرداری پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی مراجعه نموده بودند، بررسی شدند. کلیه بیماران قبل از عمل جراحی، تحت سونوگرافی پستان و آگزیلا قرار گرفته بودند. اطلاعات مربوط به نتایج سونوگرافی و پاتولوژی بیماران، جمع آوری و به کمک نرم‏افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها: در مجموع 140 بیمار وارد مطالعه شدند. میانگین سنی بیماران 87/48 سال و میانگین سایز توده 31/2 سانتی‏متر (10-4/0) بود. معاینه فیزیکی در 6/14% و سونوگرافی در 6/28% بیماران به نفع درگیری غده لنفاوی بوده و پاتولوژی در 2/39% بیماران مثبت بود. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی سونوگرافی در تشخیص درگیری یا عدم درگیری آگزیلا به ترتیب 5/55%، 3/88%، 75% و 76% بود. همچنین حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی معاینه بالینی به ترتیب 48/31%، 67/97%، 4/89% و 4/69% بود. مجموعه معاینه و سونوگرافی، حساسیت 37/70% و ویژگی 04/86% داشت. مثبت کاذب سونوگرافی 6/11% و منفی کاذب آن 1/17% می‏باشد.
    نتیجه گیری: حساسیت و ویژگی سونوگرافی زیر بغل در بیماران ما مشابه نتایج مطالعات سایر کشورهاست. معاینه بالینی به تنهایی منفی کاذب بالاو حساسیت پایینی دارد، اما مجموعه معاینه و سونوگرافی حساسیتی بالاتر از هر یک از دو روش دارد. در حال حاضر و تا انتشار نتایج تریال‏های در دست اجرا نمی‏توان بر اساس سونوگرافی منفی، بیوبسی سنتینل نود را حذف کرد، ولی به‏نظر می‏رسد در آینده نزدیک برای بیماران early stage این امر امکان‏پذیر باشد.
    کلیدواژگان: سرطان پستان، سونوگرافی زیر بغل، حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت، ارزش اخباری منفی
  • احسان الله کوزه گر، محسن سریانی، حمید بهنام *، معصومه سلامتی صفحات 16-26
    مقدمه
    تصویربرداری اولتراسوند خودکار سه بعدی موسوم به ABUS یک روش تصویربرداری جدید است که به عنوان یک روش غربالگری مکمل برای ماموگرافی، جهت تشخیص زودهنگام سرطان پستان مورد استفاده قرار می گیرد. بخش بندی توده ها در این تصاویر نقش بسیار مهمی ایفا می کند، زیرا نتیجه حاصل از آن جهت تخمین حجم توده، مقایسه های زمانی و تشخیص خوش خیمی و بدخیمی ضایعه بسیار مهم است.
    روش بررسی
    در مقاله حاضر، از یک مدل هندسی موسوم به «تکامل مجموعه تراز تنظیم فاصله» جهت بخش بندی توده ها بهره گرفتیم. این مدل در زمره مدل های هندسی مبتنی بر لبه قرار می گیرد که آن را در سه بعد پیاده سازی و شرایط مرزی نیومن را اصلاح کردیم. سپس با تنظیم نیرویی به نام نیروی بالونی سعی کردیم منحنی اولیه را تا حد امکان به مرزهای توده نزدیک کنیم. در مقاله حاضر، جهت ارزیابی کارایی سیستم پیشنهاد شده، آن را بر روی 50 توده آزمایش کردیم. در آزمایش‏های انجام شده برای ارزیابی روش پیشنهادی از معیار دایس استفاده کردیم.
    یافته ها
    طی ارزیابی انجام شده به این نتیجه رسیدیم که با استفاده از ضریب بالونی برابر 5/5- می توانیم به میانگین همپوشانی برابر 52/0 بر اساس معیار دایس دست یابیم. این در حالیست که مدل مشهور کانتور فعال جئودزیک (GAC) به میانگین همپوشانی برابر 28/0 رسیده است که نشان دهنده کارایی بیشتر روش پیشنهاد شده است.
    نتیجه گیری
    نتیجه به دست آمده در این مقاله بالاتر از همپوشانی 4/0 است که به عنوان یک سطح قابل قبول برای بخش‏بندی توده ها در تصاویر ABUS شناخته می شود.
    تصویربرداری سه بعدی اولتراسوند خودکار، سیستم های کمکی کامپیوتری، پردازش تصویر، بخش بندی توده.
    کلیدواژگان: تصویربرداری سه بعدی اولتراسوند خودکار، سیستم های کمکی کامپیوتری، پردازش تصویر، بخش بندی توده
  • شهپر حقیقت*، فرید زایری، علی منتظری، ماندانا ابراهیمی صفحات 27-37
    مقدمه
    علی‏رغم شیوع نسبتا بالای لنف ادم در مبتلایان به سرطان پستان ایرانی، به‏علت عدم دسترسی به ابزاری بومی‏سازی شده، برآورد دقیقی از وضعیت کیفیت زندگی این بیماران و ابعاد مهم این اختلال ارایه نشده است. این مطالعه با هدف اعتبارسنجی و بومی‏سازی نسخه فارسی «مقیاس تاثیر لنف ادم بر زندگی» ابزاری جهت اندازه‏گیری میزان اختلال کیفیت زندگی آنان طراحی شد.
    روش بررسی
    پرسشنامه LLIS حاوی 18 گویه در سه خرده سنجش جسمانی، روانی- اجتماعی و عملکردی می‏باشد. پس از ترجمه پرسشنامه به روش Forward- Backward، مراحل مختلف روان‏سنجی آن انجام شد. پرسشنامه تایید شده توسط 200 نفر از مبتلایان به لنف ادم ناشی از سرطان پستان و 200 نفر از همان بیماران بدون لنف ادم تکمیل شد. با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی و اکتشافی همسویی سوالات پرسشنامه ترجمه شده جهت اندازه‏گیری پیامد مشابه با پرسشنامه اصلی بررسی شد و گروه‏بندی خرده سنجش‏ها مورد بررسی قرار گرفت.
    نتایج
    در روش تحلیل عاملی تاییدی، با استفاده از شاخص‏های اندازه‏گیری شده یعنی CFI و RSMA مقادیر قابل قبولی محاسبه شد که موید این مسئله بود که پرسشنامه ترجمه شده با 18 گویه آن برازندگی مناسبی دارد. نتایج تحلیل عاملی اکتشافی جهت تعیین چیدمان مناسب گویه ها موید طبقه‏بندی سه خرده سنجش پرسشنامه LLIS انگلیسی بود ولی گویه مربوط به سابقه عفونت به‏جای خرده سنجش جسمانی، در خرده سنجش عملکردی طبقه‏بندی می‏شد.
    نتیجه گیری: یافته های این مطالعه موید این مسئله است که علی‏رغم پایایی و روایی نسبتا مناسب نسخه فارسی پرسشنامه «مقیاس تاثیر لنف ادم بر زندگی» در مبتلایان به لنف ادم دست ناشی از سرطان پستان، دسته‏بندی سوالات خرده سنجش‏ها نیاز به بازنگری و انجام تغییراتی در کددهی و دسته‏بندی دارد که پس از کسب اجازه از طراحان محترم ابزار، در نسخه بومی‏سازی شده قابل اعمال می‏باشد.
    کلیدواژگان: لنف ادم، کیفیت زندگی، تحلیل عاملی، تاییدی، اکتشافی، مقیاس تاثیر لنف ادم بر زندگی
  • حسن نورورزی، الهام هاشمی* صفحات 38-48
    مقدمه
    سرطان پستان یک بیماری مزمن است که تشخیص و درمان آن با مشکلات روان شناختی زیادی همراه است که لزوم استفاده از درمان روان شناختی را بیشتر می نماید. لذا هدف از پژوهش حاضر اثربخشی درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی بر نظم‏جویی هیجانی بیماران مبتلابه سرطان پستان بود.
    روش بررسی
    پژوهش حاضر، یک طرح کارآزمایی بالینی تصادفی شده از نوع پیش آزمون-پس آزمون با گروه کنترل بود که 27 بیمار دارای تشخیص سرطان پستان (14 بیمار گروه آزمایش و 13 بیمار گروه کنترل) مراجعه کننده بخش انکولوژی و پرتودرمانی بیمارستان هفت تیر تهران به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. گروه آزمایش در 8 جلسه درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی شرکت کردند و گروه کنترل در این مدت مداخله ای دریافت نکرد. تمامی شرکت کنندگان در مرحله پیش آزمون و پس آزمون پرسشنامه نظم‏جویی هیجانی گروس و جان را تکمیل نمودند. یافته ها از طریق تحلیل کوواریانس چند متغیری و با استفاده از نرم افزار spss 21 تحلیل شدند.
    یافته ها
    نتایج نشان داد که بین نظم‏جویی هیجانی دو گروه آزمایش و کنترل در دو مرحله پیش آزمون و پس آزمون تفاوت معناداری وجود دارد؛ بنابراین درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی به صورت معناداری موجب بهبود نظم‏جویی هیجانی بیماران گروه آزمایش (p<0/005) شده است.
    نتیجه گیری
    نتایج بیانگر اثربخشی درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود نظم‏جوی هیجانی بیماران مبتلا به سرطان پستان از طریق به چالش کشیدن افکار و اصلاح هیجان می باشد. ازاین رو درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی برای بهبود پیامدهای روانی اجتماعی و خود مراقبتی بیماران مبتلا به سرطان پستان سودمند می باشد.
    کلیدواژگان: درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی، نظم جویی هیجانی، سرطان پستان
  • محمود دلفان، حمید آقاعلی نژاد *، مریم دلفان، صدیقه دهقان صفحات 49-57
    مقدمه
    مرگ برنامه ریزی شده سلول و رشد تومور بوسیله فراتنظیمی bcl-2 توسط miR-21 در بافت تومور مهار می‏شود. از این‏رو هدف از پژوهش حاضر تعیین اثرات تمرینات استقامتی تداومی (ET) و پرشدت تناوبی (HIIT) بر بیان اینتراتوموری miR-21 و bcl2 در بافت تومور موش‏های ماده مبتلا به سرطان پستان بود.
    روش بررسی
    18 سر موش ماده نژاد بالب سی پس از القاء سرطان به‏وسیله تزریق رده سلولی MC4-L2، به شکل تصادفی در سه گروه کنترل، تمرین استقامتی تداومی (ET) و تمرین تناوبی شدید (HIIT) تقسیم شدند. سپس دو گروه تجربی شامل گروه ET (75 دقیقه در هر روز، دویدن با سرعت ثابت 60٪ تا 65٪ VO2peak) و گروه HIIT (شش تناوب 3 دقیقه و 20 ثانی هایی، 85٪ تا 90٪ VO2peak، و 90 ثانیه استراحت فعال در بین هر تناوب با شدت 30٪ تا 35٪ VO2peak) تمرینات ورزشی را در شیب 15% به صورت پنج روز در هفته و به مدت ده هفته اجرا کردند.
    حجم تومور به صورت هفتگی توسط کالیپر اندازه‏گیری و ثبت می‏شد. بیان ژن‏های miR-21و bcl-2 به‏وسیله تکنیک qReal time - PCR تعیین شد. داده ها نیز با آزمون تحلیل واریانس یک طرفه مورد بررسی قرار گرفت.
    یافته ها: نتایج پژوهش حاضر نشان داد که بیان ژن miR-21 در دو گروه تجربی به شکل معناداری نسبت به گروه کنترل کاهش یافت (P<0.001). با این وجود اختلاف معناداری در بیان ژن bcl-2 در دو گروه تجربی در مقایسه با گروه کنترل مشاهده نشد (p≥0.05). همچنین کاهش معنادار حجم تومور در هر دو گروه تجربی نسبت به گروه کنترل مشاهده شد. لازم به ذکر است که کاهش حجم تومور در گروه تناوبی پر شدت بیشتر از گروه تمرین استقامتی تداومی بود.
    نتیجه گیری: احتمالا تمرینات تناوبی پرشدت در کند کردن سرعت رشد سلول‏های سرطان پستان از طریق تاثیرات اینتراتوموری، سودمندتر از تمرین استقامتی تداومی است.
    کلیدواژگان: تمرین تناوبی پرشدت، تمرین استقامتی تداومی، سرطان پستان، miR-21، bcl-2
  • مسعود کیخا * صفحات 58-60
    نوکاردیا، باکتری هوازی، رشته‏ای، گرم مثبت، پارشیال اسید فاست و کند رشدی است که به طور گسترده در منابع محیطی از قبیل: آب، خاک، ذرات گرد و غبار و گیاهان در حال فساد زندگی می‏کنند. این گروه از باکتری ها قادرند از طریق استنشاق ذرات گرد و غبار و یا تلقیح تروماتیک به بدن انسان راه یابند و عفونت نوکاردیوزیس را در بیماران نقص سیستم ایمنی و حتی افراد سالم نیز پدید آورند (1). بیماران نقص سیستم ایمنی همچون بیماران سرطانی، التهاب مزمن گرانولومایی، آرتریت روماتوئید، سندرم بهجت، دیابت، لوپوس اریتماتوز سیستمیک، پمفیگوس ولگاریس و دریافت‏کنندگان پیوند به دلیل مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مستعد ابتلا به عفونت‏های فرصت نوکاردیا، تریپانوزوم کروزی (Trypanosoma cruzi)، ژیاردیا لامبلیا (Giardia lamblia)، پنوموسیستیس جیروسی (Pneumocystis jiroveci)، موراکسلا کاتارالیس (Moraxella catarrhalis)، سایتومگالو ویروس (cytomegalovirus) و کوکساکی ویروس بی (coxsackie virus B) می‏باشند (1،2). در این میان عفونت‏های در این افراد تا 70% گزارش شده است (3).
    بروز آبسه های پستان در کشورهای توسعه یافته به میزان 11% گزارش شده است؛ آبسه های پستان به طور معمول در اثر عفونت با استافیلوکوکوس اورئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه، استافیلوکوکوس‏های کوآگولاز منفی، اعضای انتروباکتریاسه و به ندرت اکتینومایست‏های هوازی (نوکاردیا، مایکوباکتریوم و گوردونیا) اتفاق می‏آید (4،5). امروزه شیوع عفونت‏های نوکاردیایی در سراسر جهان در حال افزایش می‏باشد (6،1). هر چند آمار و ارقام آبسه های نوکاردیایی پستان ناچیز است اما با توجه به آمار و ارقام مرگ میر عفونت‏های نوکاردیایی، عدم تشخیص و دوره درمانی بلند مدت ضروریست که عفونت‏های نوکاردیایی تشخیص داده شوند (5،1). با توجه به اینکه عفونت‏های نوکاردیایی را نمی‏توان بر اساس تظاهرات بالینی و یافته های رادیولوژیک تشخیص داد، لذا تکنیک‏های آزمایشگاهی همچون کشت، رنگ‏آمیزی گرم و کانیون هنوز هم به عنوان روش‏های استاندارد شناسایی و تشخیص عفونت‏های نوکاردیایی به حساب می‏آیند (7،1). رنگ‏آمیزی گرم، کانیون و رشد در محیط لیزوزیم براث به عنوان کلیدی‏ترین تست‏های شناسایی جنس نوکاردیا می‏باشند (1). طبق گزارشات موجود، عفونت‏های نوکاردیایی را می‏توان از چرک (100%)، ترشحات برونش (41%)، نمونه های بافتی (63%) و نمونه های خون و ادرار به میزان کمتر جداسازی کرد (7). عدم تشخیص صحیح عفونت‏های نوکاردیایی موجب مرگ و میر بیماران در بیش از 30% موارد شده است که این مطلب بازگو کننده اهمیت شناسایی جنس نوکاردیا تا سطح گونه است (8). همچنین مطالعات نشان داده‏اند که گونه های نوکاردیا الگوی حساسیت دارویی متفاوت و مخصوص به خود را دارند؛ علاوه بر آن، تجویز بیش از حد و نامناسب تری متوپریم‏ سولفامتوکسازول موجب شده است که برخی گونه های نوکاردیا نسبت به این دارو مقاوم شوند؛ بنابراین، جداسازی، تشخیص گونه و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است (9،1).
    کلیدواژگان: نوکاردیا
|
  • Asiie Olfatbakhsh *, Shahpar Haghighat, Mansoureh Khani, Toktam Beheshtian, Nasrin Alavi, Fatemeh Sari, Parisa Hosseinpour Pages 7-15
    Introduction
    The status of the axillary lymph node is the most important factor in determining the prognosis of breast cancer. The aim of this study was to evaluate the sensitivity and specificity of Axillary Ultrasound (AUS) in the diagnosis of lymph node involvement in breast cancer patients referred to the Breast Cancer Research Center (BCRC) between March 2015 and Aug 2016.
    Methods
    Through a cross sectional study, all patients with a diagnosis of non-metastatic breast cancer with Stage I, II, IIIA and no chemotherapy before surgery were evaluated. The results of AUS and pathology after surgery were collected and analyzed using SPSS based on sensitivity and specificity formula.
    Results
    Of a total of 140 patients, the average age was 48.87 and the mean size of masses was 2.31 cm (0.4 -10 cm). Physical examination was positive in %14.6 of patients, positive AUS in %28.6 and pathologic axillary involvement in %39.2 of the patients. Sensitivity, specificity, PPV and NPV of AUS in diagnosing lymph node involvement were %55.5, %88.3, %75 and %76 respectively. Sensitivity, specificity, PPV and NPV of clinical examination were %31.48, %97.67, %89.4 and 69.4. The combination of positive AUS and physical examination were along with pathologic axillary involvement in %92.3 of patients. False positivity and false negativity of AUS were %11.6 and %17.1 in all.
    Conclusions
    The sensitivity and specificity of AUS in our patients is the same as the results of other countries. Clinical examination alone has a high false negative and low sensitivity, however AUS in addition to physical examination has higher sensitivity which could predict axillary involvement and lead to axillary dissection without sentinel node biopsy. Negative AUS has about %24 false negativity and SLNB could not be omitted until the results of trials would be published.
    Keywords: Breast Cancer, Axillary Ultrasound, Sensitivity, Specificity, Positive Predictive Value, Negative Predictive Value
  • Ehsan Kozegar, Mohsen Soryani, Hamid Behnam *, Masoumeh Salamati Pages 16-26
    Introduction
    3D Automated Breast Ultrasound System (ABUS) is a new imaging modality which can be utilized for early diagnosis of breast cancer. Mass segmentation plays an important role in ABUS because the segmented region is used for mass volume estimation, temporal comparison and diagnosing the type of masses as benign or malignant.
    Methods
    In this paper a geometric model called distance regularized level set evolution (DRLSE) has been applied for mass segmentation. This model is categorized into edge based deformable models. We implemented DRLSE in three dimensions and modified the Neumann boundary conditions as well. Afterwards, a force named balloon force was adjusted to approach the initial contour to the mass borders.
    Results
    In the presented work Dice similarity measure has been used for evaluation of the proposed segmentation method. Based on the results, we concluded that using a balloon force of -5.5 we can achieve a Dice of 0.52. This result is calculated by comparing the output of the proposed computerized segmentation method and the manually segmented regions by an expert radiologist on a dataset with 50 masses.
    Conclusion
    The resulted similarity is higher than 0.4 which is an acceptable level for segmentation of masses in ABUS.
    Keywords: 3D Automated Breast Ultrasound, Computer Aided Systems, Image Processing, Mass Segmentation
  • Shahpar Haghighat*, Farid Zayeri, Ali Montazeri, Mandana Ebrahimi Pages 27-37
    Introduction
    In spite of high prevalence of lymphedema in Iranian breast cancer patients, there is no valid instrument for measuring Quality of Life and its subscles in them. The aim of this study was Psychometrics of Persian Version of the Lymphedema Life Impact Scale (LLIS) Questionnaire in breast cancer induced lymphedema to provide an applicable instrument.
    Methods
    LLIS is an 18-item measure of physical, psychosocial, and functional impairments caused by lymphedema. The Persian version was validated by forward-backward method. It was fulfilled by 200 breast cancer patients with lymphedema and 200 patients without lymphedema. Accuracy of all questions and subscales of translated questionnaire in estimating outcome was evaluated by Confirmatory and Exploratory factor analysis.
    Results
    Confirmatory Factor Analysis approeved the hypothesis of similarity of two questionnaire in predictiong the outcome. CFI and RSMA indices showed good fitness of correlation between 18 Items. Exploratoty factor analysis approved three physical, functional and psychosocial subscales. Analysis showed that infection history categorization should be replaced from functional subscale to functional subscale.
    Conclusion
    Findings of study showed an acceptable validity and reliability of Persian version of LLIS in patients with breast cancer induced lymphedema. But It seems that categorization of subscales should be revised. This can be developed in a new Iranian standardized version after taking permission from English version’s authors.
    Keywords: Lymphedema, Quality of Life, Factor Analysis, Confirmatorym Exploratory, Lymphedema Life Impact Score
  • Hasan Norouzi, Elham Hashemi * Pages 38-48
    Introduction
    Breast cancer is known as a chronic disease to which its diagnosis and treatment is accompanied with a lot of psychological problems; and it necessitates the application of an effective and useful therapy. The aim of this study was to examine the efficacy of MBCT on emotion regulation among patients with breast cancer.
    Methods A randomized controlled trial, with pre-test, post-test assessments and control group, was conducted. As a sample, 27 patients (14 patients on experimental group and 13 patients on control group) with the diagnosis of breast cancer were selected among the patients who referred to the Department of Oncology and Radiotherapy of Shohaday-e 7 Tir Hospital in Tehran using convenient sampling method, and were randomly assigned into the experimental and control groups. Experimental group received 8 sessions MBCT but control group did not receive any interventions. All the participants completed emotion regulation questionnaires on the pre-test and post-test phases. Data was analyzed through multivariate covariance analysis model using SPSS 21 software.
    Results
    Findings revealed that there is significant difference between emotion regulation of experimental and control groups at pre-test and post-test phases. So MBCT significantly improved emotion regulation (p
    Conclusion
    The results showed that MBCT improve patient emotion regulation by challenging the thought and correcting the emotions so MBCT could be a useful treatment for improving psycho-social consequence of breast cancer and patients’ self-care.
    Keywords: Mindfulness-Based Cognitive Therapy, emotion regulation, Breast cancer
  • Mahmoud Delphan, Hamid Agha Alinejad *, Maryam Delfan, Sedigheh Dehghan Pages 49-57
    Introduction
    Apoptosis and tumor growth are inhibited by intratumoral miR-21 via upregulation of bcl-2. Hence, the aim of the present study was determine the effects of continuous endurance training (ET) and high intensity interval training (HIIT) on intratumoral miR-21 and bcl-2 of breast cancer bearing female mice.
    Methods
    Eighteen female BALB/c mice after inducing breast cancer through MC4-L2 cell lines injection were randomly divided into three groups (n=6) including control, continuous endurance training (ET) and high intensity interval training (HIIT). Then, both experimental groups including ET (75 min/day, constant running speed corresponding to 60–65%) and HIIT (six intervals for 3 min and 20 seconds, 85-90% V̇O2 peak, 90 second of active rest at 30-35% V̇O2 peak separating intervals) performed exercise protocols at 15% inclination, five days a week for ten weeks. Tumor volume was measured and recorded by caliper every week. miR-21 and bcl-2 gene expression were determined by qReal-time PCR. Statistic data values also were measured by One-way ANOVA.
    Results
    The results of the present study showed that miR-21 gene expression was significantly reduced in both experimental groups compared to control group (p≤0.001). While, bcl-2 gene expression had no significant change in comparison with control group (p≥0.05). There was also observed a significant reduction in tumor volume of two experimental groups in comparison with control group. It should be noted that tumor volume reduction in HIIT was larger than ET.
    Conclusion
    HIIT is possibly more effective than ET in attenuating cancer cells progression via its intratumoral effects.
    Keywords: High Intensity Interval Training, Continuous Endurance Training, miR-21, bcl-2, Breast Cancer
  • Masoud Keikha * Pages 58-60
    Nocardia are aerobic, branching, gram-positive bacterium, acid-fast and slow-growing bacteria which are lives in widely environmental resources such as water, soil, dust particles and decaying plants. This group of bacteria can enter the human body through inhalation of dust particles or traumatic inoculation, and can cause nocardiosis infection in immune-compromised patients and even healthy people (1). Patients with immune deficiency such as cancer patients, chronic granulomatous inflammation, rheumatoid arthritis, Behcet's syndrome, diabetes, systemic lupus erythematosus, pemphigus vulgaris, and transplant recipients due to use of drugs that suppress the immune system, are prone to Nocardial opportunistic infections, Trypanosoma cruzi, Giardia lamblia, Pneumocystis jiroveci, Moraxella catarrhalis, Cytomegalovirus, and Coxsackie virus B (1,2). In these cases, infections in these individuals are reported to be 70% (3).
    Breast abscesses in developed countries have been reported to be 11%; breast abscesses are commonly caused by infection with Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactia, negative coagulase staphylococci, Enterobacteriaceae and, rarely aerobic actinomycetes (for example Nocardia, Mycobacterium and Gordonia) (4,5). The prevalence of Nocardial infections is increasing worldwide (6,1). Although the statistics of Breast Nocardial abscesses are low but according to the death rates of Nocardial infections, lack of diagnosis and the long-term treatment period of this infection, it is necessary to recognize Nocardial infections (5,1). Given that Nocardial infection cannot be detected based on clinical manifestations and radiological findings; Therefore, laboratory techniques such as cultivation, gram and Kinyoun staining are still considered standard methods for detecting and diagnosing the Nocardia infections (7,1). Gram and kinyoun stains, and growth in broth lysozyme are one of the important tests for identification of the Nocardia genus (1). According to available reports, Nocardia infections can be isolated from the pus (100%), Bronchial secretions (41%), tissue samples (63%); blood and urine samples less frequently (7). The lack of proper diagnosis of Nocardia infections has caused death in over 30% of cases, which indicates the importance of identifying the genus of Nocardia at the species level (8). Studies have also shown that Nocardia spp. have a different and specific drug susceptibility patterns; in addition, The inappropriate administration of trimethoprim-sulfamethoxazole has caused some Nocardia species to be resistant to this drug; Therefore, isolation, detection of the species and determination of the antibiotic resistance pattern is great importance (9,1).
    Keywords: Nocardia