فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 40 (بهار 1397)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 40 (بهار 1397)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسین کرمانی*، افسانه مظفری صفحات 7-20
    هدف این مقاله مشخص ساختن دلایل ترجیح پیام رسان فوری تلگرام بر دیگر برنامه های مشابه توسط کاربران ایرانی است. در چند سال اخیر برنامه های پیام رسان فوری موبایل در بین کاربران ایرانی به محبوبیت دست یافته و درصد بالایی از کاربران آنها را ایرانی ها تشکیل می دهند. در حال حاضر کاربران ایرانی بطور گسترده از پیام رسان تلگرام استفاده می کنند و این در حالیست که برنامه های دیگر نیز در دسترس آنها قرار دارد. این مقاله با استفاده از نسخه اصلاح شده مدل پذیرش تکنولوژی تلاش می کند تا دلایل این امر را مشخص سازد. روش نمونه گیری ترکیبی از روش های هدفمند و گلوله برفی بود و تحقیق نیز با پیمایش آنلاین انجام شد. در نهایت 127 پاسخ قابل قبول گردآوری شد و تحلیل داده ها نشان داد که لذت مورد انتظار، تاثیر اجتماعی، سودمندی مورد انتظار و سهولت مورد انتظار در مورد تلگرام بیشتر از برنامه های دیگر پیام رسان فوری موبایل است و به این دلایل این برنامه ترجیح داده می شود. نتایج همچنین نشان داد که استفاده از تلگرام در ایران به حدی فراگیر شده است که متغیرهای جمعیت شناختی جنسیت، شغل، تحصیلات، سن و درآمد رابطه ای با استفاده از تلگرام ندارند.
    کلیدواژگان: تلگرام، برنامه های پیام رسان فوری، مدل پذیرش فنآوری، رسانه های اجتماعی
  • ابراهیم علی پور*، محمد حسن یزدانی، احد بیوته، امیر حسام دشتی صفحات 21-38
    صنعت گردشگری دارای آثار اقتصادی و اجتماعی قابل ملاحظه ای می باشد. در این میان رسانه های جمعی و به ویژه تلویزیون به واسطه قابلیت ها و کارکردهایی چون اطلاع رسانی، آموزش، سرگرم سازی، اقناع، تبلیغ، بسیج عمومی و فرهنگ سازی می توانند نقش بی بدیلی را در صنعت توریسم بازی کنند. پژوهش حاضر در راستای تعیین ارتباط بین پیشرفت در زمینه گردشگری و نیز شاخص های مترتب بر رسانه در شهر اردبیل و سرعین می باشد. این تحقیق از نظر هدف و نوع تحقیق بنیادی است و در آن به توصیف همبستگی بین متغیرها پرداخته شده و از نظر روش انجام تحقیق نیز از روش پیمایشی استفاده شده است. برای نمونه گیری از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است. نتایج تحلیل مسیر در این پژوهش گویای این امر است که متغیرهای گزینش مقصد، تبلیغات، متغیرهایی بوده اند که توانسته اند به صورت مستقیم بر توسعه گردشگری شهری تاثیر بگذارد. البته چون متغیر تبلیغات بلافاصله بعد از متغیر توسعه گردشگری شهری وارد معادله شده و به عنوان متغیر وابسته میانی ( درونی ) در نظر گرفته شده است ، بنابراین تاثیر غیر مستقیم بر روی توسعه گردشگری شهری نداشته است. میزان تاثیر مستقیم گزینش مقصد، تبلیغات و برنامه بر روی توسعه گردشگری شهری به ترتیب برابر با 289/0 ، 223/0 و 213/0 بوده است که نشان می دهد به ازای یک واحد تغییر در متغیر گزینش مقصد و تبلیغات، میزان توسعه گردشگری شهری به ترتیب به میزان 289/0 و 223/0 و 213/0 واحد تغییر خواهد یافت.
    کلیدواژگان: توسعه، رسانه، گردشگری، تحلیل مسیر، اردبیل
  • نورا دهقانپور*، غزاله ترناس، فرحناز مسچی صفحات 40-49
    چکیده
    مقدمه
    اینترنت دنیای مجازی است که به افراد فرصت تجربه شکل خاصی از روابط اجتماعی را میدهد که در آن افراد حضور اجتماعی واقعی ندارند. بنابراین با توجه به اهمیت آسیب شناسی فضای مجازی در توسعه جوامع، در جامعه ما نیز در سال های اخیر به فن آوری اطلاعات و ارتباطات توجه زیادی شده است. تحقیق پیش رو با هدف پیش بینی میزان استفاده از شبکه های مجازی بر اساس سازگاری اجتماعی و کنترل عواطف در نوجوانان انجام پذیرفت.روش پژوهش: روش پژوهش حاضر همبستگی و جامعه آماری آن 350 نفر دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم شهر کرج در سال 1397-1396 بودند که به روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این پژوهش برای گردآوری داده ها، از پرسشنامه سازگاری اجتماعی دانش آموزان دبیرستانی (1993) و پرسشنامه کنترل عواطف (1997) استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق رگرسیون چندمتغییره انجام شد و از طریق نرم افزار SPSS23 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    یافته ها و شاخصهای توصیفی و استنباطی در این پژوهش نشان داد، میزان استفاده از شبکه های مجازی رابطه مثبت و معناداری با سازگاری اجتماعی و کنترل عواطف دارد (01/0P>).
    نتیجه گیری
    بنابراین با توجه به بررسی فرضیه پژوهش و نتایج تحلیل آماری در قسمت یافته ها، می توان نتیجه گرفت به دلیل وجود رابطه بین متغیرهای پژوهش میزان استفاده از شبکه های مجازی، میتواند پیش بینی کننده سازگاری اجتماعی و کنترل عواطف باشد.
    کلیدواژگان: شبکه های مجازی&quot، سازگاری اجتماعی&quot، کنترل عواطف
  • عباس عیسی زاده*، سیدحسین شرف الدین صفحات 51-66
    اسلام هراسی عبارت است از: ایجاد ترس و نفرت از اسلام به مثابه یک دین و به تبع آن، ترس و نفرت از مسلمانان به شیوه های مختلف و با اغراض و مقاصد ایدئولوژیک. اسلام هراسی جریانی مرموز در قالب مجموعه ای از اقدامات متعصبانه، خشونت آلود و تبعیض آمیز است که به صورتی سازمان یافته یا خودجوش از سوی گروه های شناخته شده و ناشناخته علیه مسلمانان ساکن در برخی کشورهای غربی اعمال می شود و در دو دهه اخیر، زندگی روزمره آنان را در ساحت های فرهنگی، ارتباطی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی متاثر ساخته است. یکی از مهم ترین ابزارهای پیشبرد این هدف در غرب، بهره گیری از ظرفیت های متنوع رسانه های جمعی و تاثیر شگرف آنها در فضاسازی و شکل دهی به افکار عمومی است؛ در این میان، رسانه های تصویری مانند سینما و تلویزیون به واسطه ویژگی های انحصاری، احتمالا بیشترین نقش را در ایجاد و استمرار ذهنیات منفی در عامه مردم نسبت به اسلام و مسلمانان ایفا کرده اند. این مقاله درصدد است با تمرکز بر هالیوود به عنوان قدرتمند ترین و اثر گذارترین نمود سینمای جهان گستر کنونی و همچنین تکیه بر برخی محصولات تلویزیونی، نظیر برنامه های خبری، فیلم های مستند و انیمیشن های مخصوص کودکان، موضوع «اسلام هراسی در رسانه های تصویری» را مورد بررسی و تحلیل انتقادی قرار دهد. روش مطالعه حاضر، تحلیل محتوای گزیده های منتخب از اسناد تصویری و متنی موجود در رابطه با موضوع یادشده است.
    کلیدواژگان: اسلام هراسی، اسلام، غرب، اسلام هراسی، هالیوود
  • سیدنصرت الله نعمتی فر*، سید علی محمد رضوی صفحات 67-85
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی مهارت های شناختی در کاربران شبکه های اجتماعی مورد مطالعه شبکه اجتماعی تلگرام است. تحقیق حاضر از نوع کاربردی به روش توصیفی-پیمایشی انجام شد. جامعه آماری آن کاربران شبکه تلگرام داری مدرک لیسانس به بالا هستند تشکیل داده اند. در این پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی 550 کاربر به پرسشنامه پاسخ کامل دادند. برای جمع اوری اطلاعات از 24 سوال محقق ساخته مهارت های شناختی تفکر انتقادی استفاده گردید. هم چنین، تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی از نرم افزار SPSS/21 صورت پگرفته است. نتایج نشان داد که میانگین مهارت های شناختی در بین مردان بیشتر از زنان است. همچنین میانگین شش خرده مهارت شناختی تفکر انتقادی در بین کاربران به ترتیب تحلیل، خود نظم دهی، تفسیر، ارزشیابی، توضیح و استنتاج گزارش شده است . از دیگر نتایج پژوهش، بین سطح تحصیلات کاربران و بهره گیری از مهارت های شناختی تفکر انتقادی تفاوت معنادری و رابطه معناداری بین میزان استفاده از شبکه تلگرام و بهره گیری از مهارت های شناختی تفکر انتقادی وجود داشت. علاوه بر آن، طبق آزمون رگرسیون متغیر تحصیلات تاثیر مثبتی و متغیر میزان استفاده از شبکه اجتماعی تلگرام تاثیر منفی بر مهارت های شناختی تفکر انتقادی کاربران دارد.
    کلیدواژگان: فضای مجازی، مهارت های شناختی تفکر انتقادی، شبکه های اجتماعی، شبکه اجتماعی تلگرام
  • هادی غیاثی*، محمدرضا برزویی، سجاد رجبی صفحات 87-116
    سینما پدیده ای چندوجهی است و بر فرهنگ عمومی در بخش های مختلف مانند فرهنگ سیاسی، فرهنگ اجتماعی و... تاثیر گذار است. یکی از حوزه هایی که کمتر به ارتباط سینما با آن به صورت علمی پرداخته می شود فرهنگ اقتصادی است. سینما با فرهنگ اقتصادی رابطه ای تگاتنگ دارد. همان طور که به نسبت زیادی متکی به ذائقه سرمایه گذاری اقتصادی در زمینه های تولید، عرضه و نمایش می باشد، خود نیز با بازنمایی مفاهیم مختلف، در ذائقه سازی و تغییر فرهنگ اقتصادی مردم و نخبگان نقش آفرینی می کند. موضوع این نوشتار بررسی این بازنمایی در سینمای ایران است. این پژوهش به دنبال پاسخ به این سوال است که در یک دهه اخیر، بازنمایی مفاهیم فرهنگ اقتصادی در سینمای ایران چگونه بوده است و جهت دستیابی به پاسخ آن، 27 فیلم را در سال های 86 تا 96 با روش تحلیل محتوای کیفی مورد بررسی قرار می دهد. بر اساس یافته های این پژوهش، در مجموع 113 مضمون مربوط به فرهنگ اقتصادی در این 27 فیلم بازنمایی شده است. چهار مسئله «کسب و کار های حرام»، «اشتغال و بیکاری»، «تجمل گرایی» و «وضع اقتصادی بد طبقه متوسط» در میان مفاهیم بازنمایی شده، به میزان بیشتری توسط فیلم ها برساخت شده است. بازنمایی مقولات فرهنگ اقتصادی در فیلم ها، بیشتر در راستای ذائقه سازی منفی از راه های مختلف تحقق یافته است. برساخت ضد ارزش ها و ضدهنجارها، بازنمایی پررنگ و پرحجم از مشکلات طبقه متوسط و به رخ کشیدن فرهنگ اقتصادی طبقه مرفه از جمله این موارد است.
    کلیدواژگان: فرهنگ اقتصادی، سینمای ایران، بازنمایی، پرفروش ترین فیلم ها، سال های 86 تا 96
  • رقیه علیزاده*، جواد عبدلی، زهرا حداد صفحات 117-132
    چکیدههدف اصلی مقاله حاضر، بررسی تاثیر آموزش سواد رسانه ای بر مهارت های تفکر انتقادی دانش آموزان پایه هشتم متوسطه در شهرستان ارومیه است. روش تحقیق از نوع آزمایشی با پیش آزمون و پس آزمون همراه با گروه شاهد، و جامعه آماری نیز شامل کلیه دانش آموزان دختر شاخه پایه هشتم متوسطه در شهرستان ارومیه است. به منظور اجرای پژوهش، ابتدا به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای، دو کلاس 16 نفری انتخاب، و به صورت تصادفی یک کلاس به عنوان گروه آزمایش و و کلاس دیگر به عنوان گروه گواه گمارده شدند. با انجام پیش آزمون برای هر دو گروه، مداخله آزمایشی سواد رسانه ای برای گروه آزمایش توسط محقق صورت گرفت. بعد از اتمام 8 جلسه آموزش، مجددا ابزار ذیل به عنوان پس آزمون، روی افراد گروه نمونه اجرا شد. برای اندازه گیری متغیر وابسته، از پرسشنامه تفکر انتقادی کالیفرنیا فرم ب (CCTST) استفاده شد. جهت تحلیل داده ها از روش آماری تحلیل کوواریانس تک عاملی(آنکوا) استفاده گردید. نتایج نشان داد که آموزش سواد رسانه ای بر هر پنج مهارت تفکر انتقادی (تحلیل، استنباط، ارزشیابی، استقرا و قیاس) در بین دانش آموزان موثر بوده است.
    کلیدواژگان: سواد رسانه ای، تفکر انتقادی، دانش آموزان پایه هشتم
  • مهدی یعقوبی*، علی اکبر فرهنگی، سید جمال الدین طبیبی صفحات 133-149
    در قرن بیست و یکم سینما به عنوان هنر هفتم همچنان نقشی تاثیرگذار در انتقال پیام ایفا می کند. همنشینی پارادایم های علمی و هنر سبب مشارکت این دو در روند تولید محتوی و انتقال مفاهیمی گشته که ارتباطی چند سویه با هر دو زمینه دارند. در این میان پیوند سینما با پارادایم های غالب در هر دوره زمانی به مثابه منبع تولید محتوی کارا با قابلیتهای ویژه در تولید و بازنمایی مفاهیم، مورد توجه همگان واقع شده و مخاطبان بسیاری را مجذوب خویش ساخته است. در این پژوهش، نگارنده به دنبال بازنمایی نشانه های متافیزیکی پارادایم جدید ترنس مدرنیسم در فیلم "مرد پولادین" ساخته زک اسنایدر می باشد. در این راستا جستجوی عناصر متافیزیکی و کشف لایه های معنایی و ایدئولوژیک پنهانی در فیلم، با استناد به نظریه تحلیل گفتمان انتقادی فرکلاف با رویکرد پدام صورت گرفته است. روش انجام این پژوهش برای جمع آوری مفاهیم متافیزیکی پارادایم ترنس مدرن توصیفی-تحلیلی بوده است. نگارنده با تحلیل گفتمان فیلم به این نتیجه رسید که گفتمان متافیزیکی بازنمایی شده در فیلم مرد پولادین نمایانگر گفتمان پارادایم جدید ترنس مدرن است. البته شیوه های گفتمانی مثل اسطوره، منجی، آینده، بیانگر بخش از گفتمان حاکم بر فیلم است که نمی توان آنها را گفتمان های حاکم دانست. یافته های تحقیق بیان گر مهم ترین عوامل تاثیرگذار مربوط به بوجود آمدن عرصه ای جدیدی در هزاره سوم برای بشر با رویکرد پارادایم ترنس مدرن و تاثیر آن بر سینمای هالیوود می باشد.
    کلیدواژگان: پارادایم ترنس مدرنیسم، فیلم مرد پولادین، تحلیل گفتمان انتقادی، متافیزیک
|
  • Hossien Kermani *, Afsaneh Mozaffari Pages 7-20
    Social media is one of the most popular web 2.0 features in Iran. Regarding this fact, this paper aims to identify Iranian users’ reasons in preferring Telegram on other Instant Messaging Applications (IMAs). Recently, Telegram has become the most popular IMA in Iran and many people use that every day. Using an extension of Technology Acceptance Model (TAM), I try to answer the question why Iranians use this app instead of other IMAs such as Viber, Line and WhatsApp. The methodology was online survey which was conducted by GoogleDrive.com and a combination of purposed and snowball sampling was choose as sampling method. The sample consisted of 127 respondents and data was analyzed by SPSS 23. The results show that the perceived enjoyment, social effects, perceived usefulness and perceived ease of use is more severe for Telegram, comparing with other IMAs. Also, the findings confirm there is no relationship between education, age, job, income and gender with using Telegram. So we can conclude using Telegram is so pervasive in all of Iranian groups. This can be understood in the light of the term of ubiquitization of telegram in Iran. This paper paves the path for further studies into the situation of social media in Iran.
    Keywords: Telegram. Instant Messaging Applications, The extended technology acceptance model, social media
  • Ebrahim Alipour *, MOHAMMAD HASAN YAZDANI, AHAD BIOUTEH, AMIR HESAM DASHTI Pages 21-38
    Tourism industry has significant and noticeable financial and social effects ( on society). In the meantime the mass media especially the television due to its capacities and functionalities such as informing the people ,education, entertainment ,satisfaction ,advertisement, common mobilization and making culture can play a peerless role in tourism industry. The present research tries to declare the relation between the tourism advancement and also indexes relevant to media in Ardebil and Sarein cities. This research is fundamental due to its goal and the type of research and it describes the correlation between the variables and it has used the measurement method in its research execute .For sampling the simple random sampling method has been applied. The results of path analysis in this research shows that variables of target selection ,advertisement are the variables that directly affect on developing urban tourism .But, since the advertisement variable has been entered immediately in the equation immediately after the variable of tourism development as the internal dependant variable , so it has not any indirect effect on urban tourism development. The amount of direct impact of target selection ,advertisement and plan on the variable of urban tourism development are respectively ./289 , ./223, and ./213 which shows that for one unit change on the variable of target selection and advertisement the amount of urban tourism development has been changed respectively to ./289, ./223, ./213 .
    Keywords: development, media, Path Analysis, Ardabil
  • Nora Dehghanpoor *, Ghazale Tarnas, Farahnaz Meschi Pages 40-49
    Introduction
    The Internet is a virtual world that empowers people to experience a particular form of social relationships in which people do not have a real social presence. So, given the importance of cybernetic pathology in the development of societies, our society has also received considerable attention in recent years in information and communication technology. The purpose of this study was to predict the use of virtual networks based on social adjustment and emotional control in adolescents.
    Methodology
    This research is a correlational study. The population of this study consisted of 350 primary and secondary school students in Karaj, Iran in 2012-2013. They were selected by random cluster sampling method. In this study, the social adjustment questionnaire of high school students (1993) and emotional control questionnaire (1997) were used to collect data. Data analysis was done through multi-variable regression and analyzed by SPSS-23 software.
    Results
    Descriptive and inferential indices and descriptive statistics in this study showed that the use of virtual networks has a positive and significant relation with social adjustment and emotional control (P> 0.01).
    Conclusion
    Therefore, considering the hypothesis of research and the results of statistical analysis in the findings, it can be concluded that due to the relationship between research variables, the use of virtual networks can predict social adjustment and emotional control.
    Keywords: virtual networks&quot, social compatibility&quot, emotional control
  • Abbas Isazadeh *, Seyed Hossein Sharafoddin Pages 51-66
    Islamophobia (or more precisely ‘unfounded fear, prejudice and discrimination towards Islam and Muslims’) through social, economic and political deprivation has harmful effects on Muslims’ everyday lives. Media are the most prominent tools to reach this goal. Some analysts even believe that “western media” are the primary sources of Islamophobia. Among the various types of media, “Visual Media” are probably the most effective opinion makers in the west. So in this article, Islamophobia in cinema (especially Hollywood as a famous symbol of that) and television programs including news, documentaries, animations, etc. will be discussed. ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
    Keywords: Islamophobia, Islam, West, Western Media, Hollywood
  • Sayyid Nosrat Allah Nemati Far *, Seyed Ali Mohammad Razavi Pages 67-85
    The purpose of this study was to examine the cognitive skills of social network users in the social network of telegrams. The present study was applied in a descriptive-survey method. The statistical community consists of users of the undergraduate telegram network. In this research, using a randomized sampling method, 550 users responded to the questionnaire. For collecting information, 24 questions were used by the researcher on the cognitive skills of critical thinking. Data analysis is done in two levels of descriptive and inferential statistics by SPSS / 21 software. The results showed that the average cognitive skills among men are more than women. Also, the average of six subjective cognitive skills of critical thinking among users has been reported, respectively, analysis, self-regulation, interpretation, evaluation, explanation and inference. Among other results, there was a significant difference between the level of education of users and the use of cognitive skills of critical thinking, and there was a significant relationship between the use of telegram network and the use of cognitive skills of critical thinking. In addition, according to the regression test, the variable of education has a positive effect and the amount of use of the social networking telegram has a negative effect on the cognitive skills of users' critical thinking
    Keywords: Cyberspace, Cognitive Skills, critical thinking, Social Networks, Telegraph Social Network
  • Hadi Ghiasi *, Mohammadreza Borzooei, Sajad Rajabi Pages 87-116
    Cinema is a multi-dimensional phenomena that is effective on other aspects of general culture; includeing political and social culture. One of the least-discussed topics of these aspects in Iran is the relation between cinema and political culture. Seemingly, cinema is highly intervened with political culture and is dependent on investment, either in production and in marketing. It also takes the role of reflecting a variety of concepts implying taste-making and changing economic culture of people and elite groups. Main purpose of this article is to analyse these reflections in the cinema of Iran. We follow the question that in the recent decade, how have been the reflection of economic issues in the cinema of Iran. In this way, 27 movies from 1386 ro 1396 have been analysed through Content Analysis method. The results show that, in general, 113 concepts related to economic culture have been reflected in these 27 movies. Among these concepts, "illegal businesses", "employment and unemployment", "luxury" and "bad economic condition of middle-class" were mostly reflected and rebuilt by films. These reflections of economic culture were mostly due to make negative taste through different ways. rebuilding anti-values and anti-norms, and exaggerating problems of middle-class group and showing off luxury life are instances for this claim.
    Keywords: Economic Culture, Iranian Cinema, Representation, Best Selling Videos, 86 to 96 Years
  • Javad Abdeli, Roghayeh Alizadeh *, Zahra Haddad Pages 117-132
    The main objective of this paper is to examine the impact of media literacy education the critical thinking skills of secondary school students in the city of Orumiyeh is eighth base. Methods of testing with pre-test and post-test with control group, the population also includes all the basic branches of the eighth high school female students in the city of Orumiyeh.For the purposes of this study, the multi-stage cluster sampling, two classes of 16 people selected randomly one class as the experimental group and the control group were the other class. The pre-test for both groups, media literacy test case for trial was conducted by the researcher. After completion of 8 training session, again following tools as post-test, the subjects were administered. To measure the dependent variable, the California Critical Thinking Inventory (CCTST) was used. To analyze the data from the single-factor analysis of covariance (Nkva) was used. The results showed that media literacy instruction in five critical thinking skills (analysis, inference, evaluation, induction and analogy) among students has been effective
    Keywords: Media literacy, critical thinking, students by the eighth
  • Mahdi Yaghobi *, Aliakbar Farhangi, Seyyed Jamaluddin Tabibi Tabibi Pages 133-149
    In the twenty-first century, cinema, as the seventh art, continues to play an important role in transmitting the message. The combination of scientific and art paradigms has contributed to their participation in the process of content creation and the transfer of concepts that have a multi-faceted relationship with both fields. In the meantime, cinematic linkage with dominant paradigms at any time as a source of productive content with special capabilities in the production and presentation of concepts has become popular and has attracted many audiences. In this research, the author seeks to represent the metaphysical signs of the new Trans-modernism paradigm in Zack Snyder's "Man of the Paladin". In this regard, the search for metaphysical elements and the discovery of hidden semantic and ideological layers in the film, based on the theory of critical discourse analysis of Freclough, has been carried out with the approach of PADM. The methodology used to collect the metaphysical concepts of the modern trans-modern paradigm is descriptive-analytic. By analyzing the discourse of the film, the author concluded that the metaphysical discourse featured in Steel Man film represents the discourse of the new modern Trance paradigm. Of course, discursive practices such as mythology, savior, future represent a part of the ruling discourse that can not be regarded as ruling discourse. The findings of the research reveal the most important factors affecting the emergence of a new field in the third millennium for human beings with the Trans-modernism Paradigm approach and its impact on Hollywood cinema
    Keywords: Trans-modernism Paradigm, Man of Steel's Movie, critical discourse analysis, Metaphisic