فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 29 (تابستان 1394)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 29 (تابستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/05/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • میثم فرخی* صفحات 9-24
    جهانی شدن پدیده ای است که از دهه های پایانی قرن بیستم و سال های آغازین قرن بیست و یکم بر مسائل جهانی، ملی و حتی فردی سایه افکنده است. روند بی وقفه ی این پدیده تقریبا همه عناصر خرد و کلان جامعه بشری را در سطوح گوناگون در معرض تغییر قرار داده است. بر این مبنا مقاله ی مذکور بر آن است که در ابتدا به واکاوی مفهوم جهانی شدن، بستر زمانی آن، تعاریف جهانی شدن، مکاتب و رویکردهای مرتبط با این پدیده بپردازد. در ادامه مفاهیم امپریالیسم فرهنگی و رسانه ای مورد مداقه نظری و علمی قرار می گیرند و پس از آن نویسنده به نسبت و به عبارت دیگر پیوند میان جهانی شدن و امپریالیسم فرهنگی - رسانه ای می پردازد. بر این اساس جهانی شدن و امپریالیسم (فرهنگی - رسانه ای) به مثابه ی مفاهیمی بین المللی هم راستا و هم جهت با یک دیگر در نظر گرفته می شوند که در یک مسیر مشترک گام بر می دارند و هدف آن گسترش و صدور ارزش ها، باورها و اولویت های سبگ زندگی کشورهای مسلط در جهان جهت تسخیر افکار عمومی سایر کشورها می باشد. این مفاهیم دو روی یک سکه هستند که در جهت همگون سازی، یکپارچه سازی و یکسان سازی دیگر فرهنگ ها حرکت می کنند و هدف آن ها تضعیف فرهنگ های بومی و محلی و استحاله آن ها در فرهنگ جهانی است. در انتهای این نوشتار نیز نویسنده در پاسخ به مشکلات متعدد بین المللی در قرن 21 در نظام جهانی به عنوان پیشنهاد این موضوع را عنوان می کند که امروزه در عصر نوین اطلاعاتی و ارتباطی، فرایند جهانی شدن نیازمند بازسازی و آرایش مجدد بر اساس تنوع و تکثرهای فرهنگی و اجتماعات محله ای و منطقه ای می باشد؛ به گونه ای که هر یک از فرهنگ های مذکور به مثابه ی یک کنشگر و یا بازیگر بتوانند در عرصه و صحنه بین المللی و جهانی به ایفای نقش و جایگاه فرهنگ خود بپردازند و همچنین توانایی ارائه و انتقال مداوم سرمایه ی فکری و فرهنگی خود به دیگر فرهنگ ها را داشته باشند.
    کلیدواژگان: جهانی شدن، امپریالیسم، امپریالیسم فرهنگی، امپریالیسم رسانه ای، یکسان سازی فرهنگی
  • هاشم آقازاده*، طاهر روشن دل اربطانی، سماء بانی فاضل صفحات 25-35
    امروزه بورس اوراق بهادار به عنوان یکی از ستون های اصلی اقتصاد هر کشور مطرح می باشد. متاسفانه در کشور ایران به دلیل آگاه نبودن سرمایه گذاران، بورس اوراق بهادار کارایی مطلوبی ندارد. تنها راه ایجاد آگاهی، ارتباط است و یکی از بهترین روش های برقراری ارتباط رسانه ها می باشند. بنابراین در این پژوهش به دنبال ارائه مدلی می باشیم که به وسیله آن بتوانیم تاثیر رسانه را بر ایجاد رغبت به سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار بررسی کنیم. بدین منظور جمع آوری داده ها از طریق پرسش نامه و نمونه گیری تصادفی ساده انجام گرفته است و آزمون معادلات ساختاری از طریق نرم افزار AMOS برای تجزیه و تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفته است. جامعه آماری پژوهش شامل تمامی افرادی هستند که در تالار بورس اوراق بهادار تهران درسال 1393-1392 حضور می یابند و نمونه این جامعه نیز با استفاده از فرمول کوکران 157 نفر بدست آمده است. نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهند که بین جذبه ساختاری پیام، جذبه احساسی پیام و جذبه شناختی پیام با رغبت به سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار رابطه معنی داری وجود دارد. بنابراین رسانه ها در ارائه پیام جهت ترغیب به سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار باید به هر سه این عوامل در ساختار پیام خود دقت کنند.
    کلیدواژگان: بورس اوراق بهادار، سرمایه گذاری، رسانه، تبلیغات
  • هما درودی*، نادیا رمضانی صفحات 37-52
    امروزه رسانه ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی انتقال و گسترش ارزش های فرهنگی و اجتماعی، در رفتار کودکان و نوجوانان و تغییر رفتار اجتماعی آنان، دارای نقش مهمی هستند. یکی از مسائلی که از دیرباز، توجه اندیشمندان حوزه های گوناگون علوم انسانی را به خود جلب کرده و موجب قلم فرسایی این اندیشمندان شده، مسئله «رابطه رسانه ها با کودک و نوجوان» است.هدف کلیپژوهش حاضر بررسی نقش تلویزیون در تحکیم ارزش های ادبیات کودکان و نوجوانان شهر زنجان بوده است. گروه نمونه این پژوهش که با روش پیمایشی انجام شده است، 384 نفر از کودکان و نوجوانان (174 دختر و 210 پسر) 7 تا 12 سال زنجانی بوده اند. حجم نمونه بر اساس فرمول جامعه نامتناهی 384 نفر تعیین و نمونه گیری به صورت تصادفی ساده انجام شده است. ابزار گردآوری داده، پرسش نامه محقق ساخته بوده است. روایی پرسش نامه با استفاده از روش صوری تایید و پایایی به وسیله آزمون آلفای کرونباخ برای محک قابلیت اطمینان پرسش نامه با ضریب 0.91 بدست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده از نرم افزار SPSS و روش های آمار توصیفی و استنباطی مناسب استفاده شده است و شاخص های آمار توصیفی و هم چنین شاخص های آمار استنباطی ارائه شد. یافته های پژوهش بیان گر آن است که بین میزان تماشای تلویزیون و نقش اطلاعاتی و آموزشی آن و نقش آن در شناخت هویت فرهنگی و رفتار در خرید (مانند کتاب هایی که منتقل کننده فرهنگ ایرانی هستند، کالاهای ایرانی مانند اسباب بازی هایی که هویت ایرانی دارند و...)، برای کودکان و نوجوانان رابطه معناداری وجود دارد.
    کلیدواژگان: رسانه تلویزیون، ارزش ها، هنجارها، رفتارهای کودکان و نوجوانان
  • روح الله احمدزاده کرمانی*، علی سلطانی صفحات 53-62
    شبکه های محلی باتوجه به برخورداری از قابلیت های خرده فرهنگ، تنوع قومی و زبانی و دیگر ویژگی های متمایز از کل جامعه از اهمیت خاصی برخوردارند و حفظ و اشاعه ارزش های به جای مانده از گذشته، زمینه را برای همگرایی ملی فراهم می سازد. میزان پرداختن سیمای استانی کرمان به گویش، موسیقی، اشعار و ادبیات، ضرب المثل و صنایع دستی به عنوان ملاک هایی برای استفاده از فرهنگ بومی در این شبکه استانی است. از این رو در پیمایشی مشتمل بر400 نفر از افراد 15سال و بالاتر شهر کرمان که به روش خوشه ای سه مرحله ای انجام گرفت. نتایج نشان می دهد که 71/2 درصد مردم کرمان معتقدند شبکه سیمای استانی در حد «خیلی زیاد یا زیاد» در برنامه هایش به فرهنگ بومی این استان پرداخته است. گفتنی است با افزایش سن پاسخگویان بر اعتقاد آنان به استفاده از فرهنگ بومی در برنامه های سیمای استانی کرمان افزوده شده است. هم چنین مخاطبان با سطح تحصیلات پایین تر بیشتر به استفاده از فرهنگ بومی در برنامه های سیمای کرمان در حد «خیلی زیاد یا زیاد» اشاره کرده اند.
    کلیدواژگان: فرهنگ بومی، سیمای استانی، مرکز کرمان، مردم کرمان
  • آمنه بختیاری* صفحات 63-74
    در دوره کنونی اینترنت به عنوان یکی از مهم ترین فناوری های نوین ارتباطی که به صورت های متنوع تصویری - صوتی با محتوای آموزشی، حرفه ای، شغلی، بهداشتی و سرگرمی، تاثیر فروانی بر جوامع بشری به ویژه قشرجوان گذاشته است. با توجه به استفاده فراگیر از آن و باتوجه به اینکه، این ابزار به عنوان یک نیاز اجتناب ناپذیر در عصر ارتباطات مورد توجه خانواده هاست و میتواند کارکردهای متفاوت آشکار و نهانی در خانواده به دنبال داشته و باعث افزایش یا کاهش ضریب امنیت در خانواده گردد، این مقاله به معضلات فردی و اجتماعی پیامدهای استفاده نادرست از اینترنت بر جوانان پرداخته است. مساله اساسی پژوهش حاضر؛ آسیبشناسی اینترنت و معضلات و پیامدهای امنیتی و اجتماعی درخانواده و جوانان راهکارهای اصلاح و بازنگری آن است. بر این اساس سه سوال پژوهشی در مورد ویژگی های رسانهای اینترنت، معضلات امنیتی، پیامدهای نامناسب اجتماعی درخانواده و راهکارهای اصلاح و بازنگری آن طرح و مورد بررسی واقع شده است. روش انجام پژوهش پیمایشی - توصیفی بوده و ابزار پژوهس پرسشنامه محقق ساخته که شامل 13 سوال پژوهشی که با روش نمونه گیری تصادفی انجام گردید. به منظور گردآوری داده های لازم برای پاسخگویی به سوالات پژوهش، اسناد و مدارک موجود و مرتبط با استفاده از فرم گردآوری داده ، جمع آوری و به شیوه کیفی تحلیل شده اند.
    کلیدواژگان: اینترنت، آسیب شناسی، خانواده، معضلات، راهکارها
  • حسن خجسته باقرزاده*، امید جهانشاهی، علی دلاور، محمد سلطانی فر صفحات 75-87
    فرهنگ سازمانی یکی از جدیدترین موضوعات مطرح در مدیریت است که اغلب به آن شخصیت سازمان گفته می شود. فرهنگ سازمانی نقش مهمی در تحولات و مدیریت تغیر در سازمان ها دارد. بر این اساس هدف این تحقیق، بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با توانمندسازی نیروی انسانی است.
    در این تحقیق از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده است. به این ترتیب که 14 روزنامه از 58 روزنامه سراسری چاپ تهران انتخاب شدند و بین خبرنگاران شان پرسشنامه توزیع شد که در نهایت 256 پرسشنامه تکمیل شد و مبنای تحقیق قرار گرفت و از نرم افزار SPSS برای تحلیل داده ها استفاده شد.
    در این تحقیق مشخص شد بین فرهنگ سازمانی و توانمندسازی رابطه معنی داری وجود دارد. همچنین یافته های توصیفی نشان داد بر اساس الگوی «سانی فیلد» می توان گفت نوع فرهنگ سازمانی روزنامه های سراسری از نوع فرهنگ سنگری است.
    کلیدواژگان: توانمندسازی، فرهنگ سازمانی، روزنامه نگاران، امنیت شغلی، آزادی عمل
  • عبدالرضا شاه محمدی*، سعیده سادات هاشمی پور صفحات 89-97
    دراین تحقیق در راستای بررسی نقش برنامه های آموزشی و سریال های شبکه 5 تلویزیون در آموزش مهارت های شهروندی، دیدگاه های اندیشمندان مختلف مطرح و بررسی شده و سپس ضمن بررسی نظرات دانشجویان رشته علوم ارتباطات تهران مرکز از دیدگاه های ارائه شده از سوی آنها، استفاده شده است. جامعه آماری شامل دانشجویان رشته علوم ارتباطات تهران مرکز است. در تحقیق حاضر، از روش نمونه گیری تمام شماری وهدفمند استفاده شده است. بدین ترتیب تعداد کل جامعه آماری به عنوان نمونه انتخاب شده است. این پژوهش از نظر هدف در زمره تحقیقات کاربردی و از نظر شیوه اجرا از نوع پیمایشی می باشد. روش گردآوری اطلاعات در این پژوهش از نوع میدانی و کتابخانه ای و ابزار گردآوری اطلاعات و داده های مورد نیاز در این پژوهش پرسشنامه می باشد که شامل 35 گویه بوده و توسط محقق تنظیم گردیده است و اعتبار آن بر اساس ضریب آلفای کرونباخ 0/74 برآورد گردیده است که بیانگر اعتبار بالای ابزار اندازه گیری است. محقق در فصل چهارم به تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش پرداخته است، تجزیه و تحلیل داده های این تحقیق در دو سطح آمار توصیفی و آمار استنباطی صورت گرفته است. توصیف داده ها در دو بخش متغیرهای زمینه ای و متغیرهای اصلی با استفاده از شاخص های فراوانی مطلق، فراوانی نسبی، میانگین، انحراف معیار و واریانس در قالب جداول ارائه شده و از آزمون های کلموگروف اسمیرنوف و t یک جامعه برای تست فرضیه ها استفاده شده است.
    کلیدواژگان: برنامه های آموزشی، سریال های تلویزیونی شبکه 5، مهارت های شهروندی، آموزش مهارت های شهروندی
  • لیلا نیرومند*، زهرا محمدزاده صفحات 99-111
    امروزه ماهواره به عنوان یکی از رسانه ها و ابزارهای اصلی انتقال و گسترش ارزش های فرهنگی و اجتماعی، در رفتار قشر نوجوان و جوان بویژه دانشجویان و تغییر رفتار اجتماعی آنان، نقش مهمی را ایفا می کند. گسترش روز افزون ماهواره ها، گسترش بی بندوباری و به وجود آمدن فساد فراگیر در جامعه و به انحطاط کشیده شدن برخی از جوانان و گسترش روز افزون مشروبات الکلی، ایجاد گروه های غربی همه نشان از تاثیر روز افزون این شبکه های ماهواره ای بر مخاطبین خود می باشد.
    هدف
    پدیده ای که می تواند در دوران نوجوانی باعث تغییر در میزان رشد اجتماعی نوجوانان باشد، ماهواره و برنامه های ماهواره می باشد. در پایان دوره نوجوانی، رشد اجتماعی کامل می شود و نوجوان به عنوان یک جوان اجتماعی وارد اجتماع می شود. لذا در پژوهش حاضر به بررسی فرضیه اصلی که چه رابطه ای میان تماشای برنامه های ماهواره بر میزان رشد اجتماعی نوجوانان وجود دارد، پرداختم. نظریه پژوهش ما مبنی بر نظریه کاشت و یادگیری اجتماعی است.
    روش اجرا
    جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه دختران و پسران دبیرستانی اول و دوم و سوم (رشته های ریاضی، تجربی و انسانی) 16 مدرسه دخترانه و پسرانه منطقه 20 شهرستان کرج به 12213 نفر و به تفکیک پسران 5470 نفر و دختران 6743 نفر و تعداد نمونه مورد نظر 382 نفر انتخاب شدند که پس از طی مراحل آموزش در زمینه نحوه پاسخ به سوالات مقیاس از خود دانش آموزان مصاحبه به عمل آمد و برای هر دانش آموز پرسشنامه مخصوص تکمیل گردید. در این تحقیق به منظور بررسی روابط متغیرها و تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تحلیل رگرسیون چند متغیری گام به گام، آزمون تی مستقل، واریانس چند متغیری و آزمون تعقیبی ال.اس.دی برای آزمودن فرضیه های پژوهش استفاده  شده است. به منظور کاهش خطا از نرم افزار اس.پی.اس.اس استفاده شده است. علاوه بر این شاخص ها در هر گروه از داده ها وضعیت انحراف از توزیع نرمال توسط آزمون کالموگروف-اسمیرنوف بررسی شده است
    نتیجه
    با توجه به اهداف و سوالات پژوهش مورد مطالعه و تجزیه و تحلیل قرار گرفت که ضریب تعیین استاندارد نهایی با مقدارF=157.7  در سطح p<0.0001 معنی دار است که نشان میدهد فرضیه اصلی پژوهش تایید شده است.
    کلیدواژگان: ماهواره، رشد اجتماعی، نوجوان، هویت
  • رها خرازی آذر* صفحات 113-122
    دیپلماسی رسانه ای را با تاثیرات بینهایت گسترده به صورت کلی: "کاربری رسانه ها از سوی رهبران و دیپلمات ها به منظور تحلیل و پیشبرد دیپلماسی و سیاست خارجی" توصیف می کنند که به طور ویژه امتداد دیپلماسی و سیاست خارجی هر کشور با هر نظام رسانه ای و در هر نظام سیاسی- حاکمیتی است.
    مقاله پژوهشی حاضر ضمن بررسی مفهوم دیپلماسی رسانه ای به بررسی نقش رسانه ها در امور دیپلماتیک و چالش های حضور رسانه ها در فرایندهای دیپلماتیک می پردازد.
    کلیدواژگان: دیپلماسی رسانه ای، چالش های دیپلماسی رسانه ای، قدرت دیپلماتیک رسانه ها، بازیگری دیپلماتیک رسانه ها
  • بهاره نصیری* صفحات 123-139
    در این نوشتار، از نگاه سایبر فمینیسم رابطه میان مردسالاری در شبکه های اجتماعی مورد بحث قرار گرفته و سپس علیرغم پیش بینی آرمان گرایی فردی از فضای مجازی، با انواع گوناگون روش های حذف، بازی با ایده های سنتی جنسیت و نابودی آن در این فضاها آشنا شده و در می یابیم که نوع تازه ای از «مردسالاری» گسترش و منتج به پاکسازی زنان، تشدید نظارت بر جنبش ها و انجمن های زنان، تولید مصرف کننده های ابرمرد، فرسایش زندگی اجتماعی، و کاهش راهکارهای مقاومت در برابر این نمودهای نوین قدرت گردیده است.
    کلیدواژگان: سایبر فمینیسم، مردسالاری، سواد رسانه ای، آرمان شهر نوین
|
  • Meysam Farokhi * Pages 9-24
    Globalization is a phenomenon of the last decades of the twentieth century and early twenty-first century that has hang global issues, national and even individual. Uninterrupted process of this phenomenon almost all macro and micro elements in different levels of human society is subject to change. On this basis, the article mentioned that the first analysis the concept of globalization, bed time, the definitions of globalization, schools and related approaches deal with this phenomenon. Following the concepts of cultural- media imperialism scrutinized scientific and theoretical debate and then the author deals with the link between globalization and imperialism cultural- media imperialism. According to this the globalization and imperialism (cultural- media) are considered as international consistent and aligned concepts that are moving in a common direction. And it's aim is to expand and export values, beliefs and priorities of the dominant countries life style in the world to conquer public opinion to other countries. These concepts are two sides of the same coin that move in the direction of assimilation, integration of other cultures and their aim is to undermine local cultures and their transformation into the global culture. At the end of this article, the author in response to the international multiple challenges of the 21st century in the world system proposed this suggestion that Today, in the new informational and communication era, the globalization process requires restructuring and rearranging  according to cultural diversity and plurality and local and regional communities; So that each of these cultures as an actor can play the role of their culture in the global and international arena and also had have the ability to provide continuous transfer and deliver of its intellectual and cultural capital to other cultures.
    Keywords: globalization, imperialism, cultural imperialism, Media imperialism, cultural integration
  • Hashem Aghazadeh *, Taher Roshandel Arbatani, Sama Banifazel Pages 25-35
    The Stock Exchange is one of the main pillars of the economy. Unfortunately due to the lack of investor awareness in Iran, stock market efficiency is not desirable. The only way of creating awareness is to connect with investors and the best way for connection is through the media. So in this research we are going to represent a model to investigate the impact of media in creating willingness for investing in stock market. The population of the research consists all the clients of stock exchange hall in 1392-1393. Its study gathered survey data from a sample of 157 person through Cochran formula. The questionnaire has been used for data collection and simple random has been conducted for sampling. For the data analysis and results we have used of testing structural equation through the AMOS software. Results show that there a significant relationship between the structural appeal, emotional appeal and rational appeal of massage and the willingness for investing in stock market. So we can conclude that media should pay attention to these three factor in presenting a massage to persuade investors.
    Keywords: Advertising, Investment, media, Stock Exchange
  • Homa Doroudi *, Nader Ramazani Pages 37-52
    Nowadays, the media as one of the main instruments of transferring and promoting of cultural and social values has an important role in the behavior of children and teenagers and in changing their social behavior. One of the issues which has attracted the attention of scholars and caused to writings of these scholars is the issue of “the relationship of media with the children and teenagers”. The general goal of this study is investigating the role of television in strengthening the values of children's and Teenagers’ literature in Zanjan. The sample group of this study were 384 children and teenagers (174 female and 210 male)in the range of 7 to 12 years old. The sample size was determined according to the infinite sample of 384 personns and the sampling was done randomly. The data collection instrument was a questionnaire which was designed by the researcher. Validity of the questionnaire was verified by using the formal methods. And the reliability to test the reliability of the questionnaire was obtained by using Cronbach's alpha coefficient of 0.91. To analyze the collected data, it is used from SPSS software and suitable descriptive and inferential statistical methods and descriptive and inferential statistics were also presented. The findings of this study show that there is a meaningful relationship between watching TV and its informational and educational role and its role in recognizing the cultural identity and purchasing behavior (like books that are transferring the Iranian culture, Iranian goods like the toys that have Iranian identity and …) of the children and teenagers.
    Keywords: TV media, values, norms, Behaviors of children, teenagers
  • Ruhollah Ahmadzadeh Kermani *, Ali Soltani Pages 53-62
    This research aims at recognizing public attitudes towards the cultural programs of Kerman provincial channel. Given the potentials of subcultures, ethnic and language diversity and other distinct features, local channels play a crucial role, and the preservation and development of ancient values paves the way for national integration. Dealing with native dialect, music, poems and literature, proverbs and handicrafts have been the native and cultural criteria of these programs. The research method was survey, and questionnaires were used as a tool for collecting data. The sample size was 400 adults, aged 15 and older in Kerman. Sampling was done through two stage cluster method. The findings show that the positive attitude towards cultural programs has increased by increasing the age of respondents. The younger respondents have asserted less positive attitudes towards cultural programs of the channel. In other words, there is a direct correlation between respondents' attitudes towards native culture and their attitude towards the cultural programs of the channel. In sum, public attitude regarding that how the provincial television station deals with cultural programs is positive and most of them have regarded the channel as successful in dealing with cultural programs.
    Keywords: Provincial channel, native culture, attitude, cultural programs, Kerman
  • Ameneh Bakhtiari * Pages 63-74
    Internet in the current period as one of the most important new technologies of communication as a variety of video – audio With educational content, professional, occupational, health and entertainment, Frequency effects on human societies in particular have young people. Due to its widespread use and also This tool is an inevitable requirement in the period considered in family. And can different functions explicit and tacit followed in family. And increase or decrease the safety of your family, This paper discusses the problems of individual and social consequences of improper use of the Internet is on youth. The main issue of this study, Internet Pathology and security implications of social problems and youth in family and give  ways .On the basis of three questions about details of  Internet media, security problems, Inadequate social consequences and solutions  in family revised plan is evaluated. The research survey – descriptive and  instrument was a questionnaire.  To collect data To answer the research questions documents available Using the form data collection, collection and analysis of qualitative methods.
    Keywords: Internet, Pathology, family, problems, solutions
  • Hassan Khojasteh Bagherzadeh *, Omid Jahanshahi, Ali Delavar, Mohammad Soltanifar Pages 75-87
    Organizational culture is one of the most important new topic in management, that is often called that  character of an organization. Organizational culture has an important role in transformation and change management in organizations.Upon this, the aim of this reaserch is study of relationship between organizational cultureand empowerment.cluster sampling has been used as sampling method in this research. 14 newspapers have been elected out of 58 national newspapers which are being published in Teheran. Asking for journalists ideas by questionnaires. at last 256 questionnaires filled out. SPSS software has been used for data analysis. Findings indicat that there is a statistically significant relationship between organizational culture and empowerment. we also find out that upon Sonnen field model of organizational culture,the type of Organizational culture of national newspapers is sangari culture.
    Keywords: Empowerment, Organizational Culture, journalists, Job security, latitude
  • Abdolreza Shahmohammadi *, Saeedeh, Sadat Hashemipoor Pages 89-97
    This study aimed at investigating the role of educational programs and TV series of Channel 5 in citizenship skills, various scholars' views as well as students of Central Tehran Communication Sciences at were discussed and then their attitudes were used.
    The statistical population consists of the students of Central Tehran Communication Sciences. In the present study, the Total numbering and targeted sampling methods were used. Thus, the total statistical population is selected as a sample.This study is applied and survey method in respect of the aim and implementation. of The data collected is  the field and library method and  gather the means of collecting information and data required is questionnaire, containing 35 Items and have been adjusted by the investigator; and the reliability based on Cronbach's alpha coefficient is estimated 0/ 74 that proves the high validity of the measurement instruments. In the fourth chapter researcher analyzes the findings, the data analyzed in this research has been descriptive and inferential statistics. The data were described in two main and contextual variables with indexes of absolute and relative Frequency, mean, standard deviation and variance presented in tables and the Kolmogorov–Smirnov (KS) and T tests of a community were used for testing the hypothesis.
    Keywords: Training programs, TV series of channel 5, citizenship skills, training citizenship skills
  • Leila Niroomand *, Zahra Mohammadzadeh Pages 99-111
    Today satellite as one of the main media and means of transmission and extension of social and cultural values plays significant role in behavior of adolescents and young people especially students and their social behavior change. Growing spread of satellites, immorality and widespread corruption in society and falling some young people into a decline, increasing prevalence of alcoholic beverages and creation of western groups reflect growing impactof these satellite channels  on their audiences.
    Purpose
    a phenomenon that in teenage years can cause change in level of social development of adolescents is satellite and its programs.at the end of adolescence, social development is completed and adolescent as a social adult has come to be one of the member of the society .thus , in the present study  main hypothesis of the relationship between watching satellite programs and level of social development in adolescents was investigated. Our research theory is based on social learning and cultivation theory.
    Method
    the statistical population of the research was all 12213 highschool boys and girls in karaj 20th district and 382 students were selected as a sample. special questionnaire was completed by each individual.  Stepwise multivariate regression analysis, independent sample t-test , multivariate analysis of variance and LSD post hoc test are used to study the relationships between variables and analyze data and test research hypotheses.  SPSS software was used to minimize error. In addition to these indicators, deviation from normal distribution was studied by Kolmogorov-smirnov test in each group of data.
    Conclusion
    research was analyzed and studiedregarding purposes and questionsand coefficient of determination final standard F=157,7 is significant in level p <0.0001, which reveals the main hypothesis of this study has been confirmed.
    Keywords: satellite, Social Development, adolescent, identity
  • Raha Kharazi Azar * Pages 113-122
    What we means media diplomacy has been described "Using media by the diplomats and leaders to analyses and advance diplomacy and foreign policy", which is coming along formal diplomacy and foreign policy of countries, media systems and political systems.  This scholarly article surveys the concept of media diplomacy, media roles in diplomatic affairs, media as a diplomatic actor and media diplomacy challenges.
    Keywords: Media Diplomacy_Media Diplomacy Challenges_Diplomatic Power of Media_Media as a Diplomatic Actor
  • Bahareh Nasiri * Pages 123-139
    In this article From the perspective of the relationship between patriarchy cyber feminism Discussed in social networks And then, despite the prediction of individual idealism of cyberspace, With a variety of removal methods, Games with traditional ideas of gender and its destruction in familiar spaces And we find out that a new kind of "patriarchy" and resulted in the clearing of women, Intensified monitoring of women's movements and associations, Consumers of superman Erosion of social life, and reduced resistance strategies against the new manifestations of power is.
    Keywords: Cyberfeminism, patriarchy, Media Literacy, modern Utopia