فهرست مطالب

نشریه تعالی مشاوره و روان درمانی
پیاپی 27 (پاییز 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/09/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • فریبا رستمی* صفحات 1-13
    هدف

    هدف از انجام این پژوهش مقایسه اثر بخشی آموزش حافظه کاری بر خودنظم دهی تحصیلی در دانش آموزان دختر دبیرستان های دولتی بود.

    روش

    جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دختر متوسطه دوم دولتی آموزش و پرورش منطقه 5 تهران  در سال تحصیلی 96-97 بوده است. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه خودنظم بخشی تحصیلی کانل و رویان (1987) استفاده شد. این پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل  بوده است. تعداد 30 نفر که در متغیر وابسته دارای نمره پایین تر بودند و مایل به شرکت در جلسات آموزشی بودند به عنوان نمونه انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و یک گروه گواه (هر گروه 15 نفر) قرار گرفتند. به فاصله یک هفته از اجرای پیش آزمون در مورد هر دو گروه ، گروه آزمایش در معرض متغیر مستقل آموزش حافظه کاری (20 جلسه نیم ساعته، هر هفته سه جلسه) قرار گرفت و گروه گواه هیچ گونه آموزشی را دریافت نکرد.

    یافته ها

    در این پژوهش جهت بررسی تفاوت های بین گروهی از تحلیل واریانس اندازه های مکرر چندمتغیره و تک متغیره عاملی با در نظر گرفتن عامل درون گروهی (آزمون) و بین گروهی (عضویت گروهی) استفاده شد. نتایج نشان داد که آموزش حافظه کاری باعث افزایش خودنظم دهی تحصیلی در دانش آموزان می شود.

    نتیجه گیری

    همچنین آموزش حافظه کاری باعث افزایش بهزیستی تحصیلی، خودنظم دهی تحصیلی و انگیزه پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان می شود.

    کلیدواژگان: آموزش حافظه کاری، آموزش ذهن آگاهی، خودنظم دهی تحصیلی
  • مهرداد محمودی*، سید محمود میرزمانی، رزیتا ذبیحی صفحات 14-22
    هدف

    این پژوهش باهدف بررسی رابطه بین سلامت روانی والدین و سازگاری فرزندان پسر آن ها انجام شد.

    روش

    روش پژوهش از نوع همبستگی بوده و جامعه آماری را تمامی دانش آموزان پسر مقطع ابتدایی منطقه 17 شهر تهران تشکیل دادند. حجم نمونه شامل 375 نفر (والدین و فرزندان) بود که به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای انتخاب شدند به طوری که از بین مدارس پسرانه ابتدایی منطقه 17 شهر تهران 6 مدرسه و از هر مدرسه4 کلاس و از هر کلاس 16 نفر از روی لیست به طور تصادفی انتخاب شدند. برای بررسی سلامت روانی والدین از پرسشنامه GHQ  گلدبرگ  (1986) با پایایی 0/93 ، و برای بررسی سازگاری فرزندان از پرسشنامه سازگاری 37 سوالی دخانچی (1387) با پایایی 0/81 استفاده شد.  

    یافته ها

    نتایج حاصل از مدل های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره نشان داد که بین سلامت روانی والدین و سازگاری فرزندان پسر آن ها رابطه معنادار وجود دارد. همچنین بین مولفه های اضطراب والدین و افسردگی والدین با سازگاری فرزندان پسر آن ها رابطه منفی معنادار  و بین سلامت جسمانی و ارتباط اجتماعی و سازگاری فرزندان پسر آن ها رابطه مثبت معنادار وجود دارد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که از سلامت روانی والدین می توان سازگاری فرزندان پسر آن ها را پیش بینی نمود.

    کلیدواژگان: سلامت روانی، سازگاری، اضطراب والدین، افسردگی والدین
  • علی وثوقی کلنتری، کامبیز کامکاری*، مهرناز آزادیکتا صفحات 23-43
    هدف
    در این تحقیق به «استانداردسازی نسخه سوم مقیاس های استعداد تحصیلی وودکاک- جانسون در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهرستان اسلامشهر» پرداخته شد.
    روش
    سوال اصلی بدین ترتیب تدوین شده است که آیا نسخه سوم مقیاس های استعداد تحصیلی وودکاک- جانسون در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهرستان اسلامشهر، از تجانس درونی، ضریب ثبات، روایی ملاکی و روایی سازه مطلوب برخوردار است؟ تحقیق حاضر در حیطه طرح های روان سنجی جای می گیرد. جامعه تحقیق حاضر را تمامی دانش آموزان مدارس ابتدایی اسلامشهر تشکیل می دهند. در تحقیق حاضر با پیروی از روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی منظم تعداد 720 دانش آموز (از پایه اول تا ششم و از هر پایه 30 نفر)  به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این تحقیق از نسخه نوین سوم مجموعه آزمون های شناختی وودکاک جانسون، به عنوان ابزار استفاده شده است که دارای روایی و اعتبار مطلوب می باشد.
    یافته ها
     نتایج تحقیق نشان داد با بررسی تجانس درونی (با روش آلفا کرانباخ و دو نیمه کردن آزمون با اصلاح اسپیرمن- براون) و ثبات با روش آزمون- باز آزمون مشخص گردید که ابزار مزبور از تجانس درونی سوالات و ثبات مطلوبی (بالاتر از 95/0) برخوردار می باشد. همچنین، ابزار مزبور با نسخه پنجم مقیاس هوشی استانفورد- بینه در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهرستان اسلامشهر دارای روایی ملاکی از نوع همزمان است.
    نتیجه گیری
    در نهایت، با تحلیل عامل مشخص گردید که ابزار مزبور در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهرستان اسلامشهر 6 عامل از 7 عامل نظریه کتل- هورن- کارول (CHC) را تبیین می کند.
    کلیدواژگان: استانداردسازی، نسخه سوم مقیاسهای استعداد تحصیلی وودکاک- جانسون، دانش آموزان مدارس ابتدایی
  • نرگس صارمی پور، پری ناز بنی سی*، سعیده زمردی صفحات 44-70
    هدف
     هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر آموزش مهارت های ذهن آگاهی بر افزایش تحمل ناکامی و کاهش افسردگی در زنان دارای همسر معتاد مراجعه کننده به مرکز مشاوره در کرج بود.
     
    روش
    این مطالعه از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری این پژوهش همسران معتادان مراجعه کننده به مرکز مشاوره در کرج بودند که شامل 100 نفر بودند. طبق روال پژوهش های نیمه آزمایشی، تعداد 30 نفر با روش نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه انتخاب شدند و به تصادف در دو گروه آزمایشی (15 نفر) و کنترل (15 نفر) قرار گرفتند. گروه آزمایش در جلسه های آموزش مهارت های ذهن آگاهی شرکت داده شدند و گروه کنترل هیچ مداخله ای دریافت نکردند. برای جمع آوری داده های پژوهش از مقیاس ناکامی هرینگتون (2005) و آزمون افسردگی بک استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری spss استفاده شد. علاوه بر روش های آمار توصیفی، از  روش آماری کوواریانس برای تجزیه و تحلیل فرضیه های پژوهش استفاده شد.
    یافته ها
    نتایج نشان داد، آموزش مبتنی بر ذهن آگاهی در تحمل ناکامی و افسردگی  همسران معتادان مراجعه کننده اثر بخش است. نیز نتایج نشان داد، آموزش مبتنی بر ذهن آگاهی در تحمل ناکامی و کاهش افسردگی همسران معتادان مراجعه کننده اثر بخش است. همچنین نتایج نشان داد، آموزش مبتنی بر ذهن آگاهی در پیشرفت همسران معتادان اثربخش است. دیگر نتایج نشان داد، آموزش مبتنی بر ذهن آگاهی در شایستگی همسران معتاد اثر بخش است.
    نتیجه گیری
    یافته ها به صورت کلی بیانگر این بودند که آموزش مبتنی بر ذهن آگاهی در تحمل ناکامی و کاهش افسردگی همسران معتادان مراجعه کننده به مرکز مشاوره در کرج اثر بخش است.
    کلیدواژگان: آموزش مهارت های ذهن آگاهی، افسردگی، تحمل ناکامی، معتادان
  • ویدا کبیری، مهدی عرب زاده*، قاسم قاسمی اصل صفحات 71-80
    هدف
    نهادهای آموزشی هموراه بدنبال عوامل اثرگذار بر پیشرفت تحصیلی نسل جوان جامعه می باشند. در این میان درگیری تحصیلی یکی از مفاهیمی است که توجه پژوهشگران زیادی را به خود جلب نموده است. هدف پژوهش حاضر بررسی سهم هر یک از مولفه های ابعاد شخصیت ونیازهای اساسی روانشناختی بر درگیری تحصیلی دانشجویان بود.
    روش
    روش این پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی و جامعه آماری تحقیق شامل  200 نفر  (100 نفر زن و 100 نفر مرد) از دانشجویان دانشگاه خوارزمی در سال تحصیلی  96-95 بود که به روش تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شدند. پرسشنامه های ابعاد شخصیت (کاستا و مک کری، 1992)، نیازهای اساسی روانشناختی (دسی و رایان، 2000) و درگیری تحصیلی (زرنگ، 1391) را تکمیل نمودند. تجزیه تحلیل داده ها به روش رگرسیون گام به گام انجام شد.
    یافته ها
    یافته های این پژوهش نشان دادند که در بین مولفه های ابعاد شخصیت تنها دو مولفه مسئولیت پذیری و روان آزرده خویی (جمعا 21 درصد) و نیز در بین مولفه های نیازهای اساسی روانشناختی دو مولفه خودمختاری و شایستگی (جمعا 3/19 درصد) در پیش بینی درگیری تحصیلی دانشجویان سهیم هستند.
    نتیجه گیری
    نیازهای اساسی روانشناختی در محیط های آموزشی و خانواده می توانند بر انگیزش درونی و در نتیجه انجام تکالیف مدرسه و درگیری تحصیلی یادگیرندگان اثر موثر باشد.
    کلیدواژگان: ابعاد شخصیت، درگیری تحصیلی، نیازهای اساسی روانشناختی
  • الهه علی پور* صفحات 81-96
    هدف
     پژوهش ارایه مدلی برای شناسایی مولفه های آموزش مجازی برای دانش آموزان دارای معلولیت جسمی-حرکتی بود. روش پژوهش توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش کلیه مدیران و مربیان مراکز آموزش استثنایی شهر تهران بودند.
    روش
    نمونه گیری از طریق سرشماری انجام گرفت. ابزار اصلی پژوهش 2 پرسشنامه محقق ساخته بود که دارای پایایی 79/0 با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ بود. برای تحلیل داده ها از روش آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمون توزیع دوجمله ای، کای-دو) استفاده شد. از مجموع 120 مدیر و مربی که مورد پرسش قرار گرفتند 57 نفر به پرسشنامه پاسخ دادند که معادل 47.5% کل حجم جامعه آماری است. تنها 23% از این افراد در مورد حداقل یک درس تجربه آموزش مجازی با دانش آموزان خود داشته اند.
    یافته ها
    میزان اهمیت آموزش مجازی برای دانش آموزان دارای معلولیت های جسمی-حرکتی در حد زیاد و خیلی زیاد بود. آموزش مجازی در مولفه های تنظیم زمان آموزش، فراهم ساختن فرصت برابر آموزش برای کودکان دارای معلولیت جسمی-حرکتی، جلب مشارکت والدین، میزان دسترسی به آموزش، سهولت استفاده از امکانات آموزشی، کسب مهارت های اجتماعی، برقراری ارتباط با دیگران، کاهش هزینه های آموزش برای والدین، کاهش هزینه های آموزش برای مدرسه، برقراری یادگیری مستمر، رفع نیازهای روانی دانش آموزان، افزایش اعتمادبه نفس دانش آموزان، در حد زیاد و خیلی زیاد موثر دانسته شد. 11 مولفه جهت ارایه مدلی اجرایی مبتنی بر مولفه های آموزش مجازی برای دانش آموزان معلول جسمی -حرکتی در ایران شناسایی شدند و مدلی بر آن مبنا طراحی شد
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج مشکلات موجود در سطح تمامی 11 مولفه در حد متوسط نتیجه گیری شد. بنابراین آموزش مجازی می تواند بر مولفه های آموزش دانش آموزان دارای معلولیت جسمی-حرکتی تاثیر مثبت داشته باشد.
    کلیدواژگان: آموزش مجازی، معلولیت جسمی-حرکتی، مدل مفهومی
  • مریم سادات کاظمی، فرشته غیاثوند* صفحات 97-108
    هدف
    ویژگی های شخصیت، الگوهای معینی از رفتار و شیوه های تفکر است که نحوه سازگاری شخصیتی را با محیط تعیین می کنند. پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش یکی از عوامل زیست شناختی(گروه خونی) در ویژگی های شخصیتی، هوش هیجانی و انگیزش تحصیلی انجام شد، تا شاید در جهت تعیین عوامل و ریشه های رفتار انسان موثر واقع گردد.
    روش
    پژوهش حاضر با هدفمقایسه ویژگی های شخصیتی و هوش هیجانی دانش آموزان دختر براساس گروه های خونی انجام شد. روش پژوهش علی- مقایسه ای بود. بدین منظور از بین تمامی دانش آموزان دختر 18-15 سال شهرستان طارم سفلی (150 دانش آموز)، 68 دانش آموز با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب و پس از تعیین گروه های خونی در چهار گروه خونی  قرار گرفتند، وپرسشنامه هوش هیجانی اسپیریاشرینگ، و پرسشنامه شخصیتی هگزاکو در مورد هر یک از آن ها اجرا شد. در پایان داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون تحلیل واریانس یکراهه بوسیله نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    یافته های موجود در متغیر هوش هیجانی با گروه های خونی A،B ،AB  وO با توجه به F(725/1=F ، 171/0=P) به دست آمده نشان داد، بین هوش هیجانی دختر با گروه های خونی مختلف، تفاوت معناداری وجود ندارد.
    نتیجه گیری
     یافته های به دست آمده از تحلیل داده ها نشان داد بین ویژگی های شخصیتی و هوش هیجانی، دانش آموزان دختر براساس گروه های خونیA، B، AB و O تفاوت معناداری وجود ندارد.
    کلیدواژگان: ویژگی های شخصیتی- هوش هیجانی- گروه های خونی- دانش آموزان دختر
|
  • Fariba Rostami * Pages 1-13
    purpose

    The purpose of this study was to compare the effectiveness of working memory training on academic self-regulation in female high school students.

    Method

    The statistical population of this study included all second-grade secondary school students in district 5 of Tehran in the academic year of 96-97. To collect data, the self-directed questionnaire of Kanle & Royan (1987) was used. This research was a semi-experimental design with pre-test and post-test design with control group. A sample of 30 people who were lower in the dependent variable and willing to participate in the training sessions were selected randomly and divided into two experimental groups and one control group (each group was 15). Within a week of pre-test run for both groups, the experimental group was subjected to an independent variable of work memory training (20 sessions of a half-hour, three sessions per week) and the control group did not receive any training.

    Findings

    In this study, the variance of multiple, single variable and multiple variable variables was used to analyze the differences between the groups, taking into account intra-group (test) and intergroup (group membership). The results showed that working memory training increased self-regulation in students.

    Discussion

    Work memory training also increases academic well-being, self-regulation and academic achievement motivation in students.

    Keywords: Working memory training, Mindfulness education, Self-regulation
  • Mehrdad Mahmoudi *, Seyyed Mahmoud MirZamani, Rozita Zabihi Pages 14-22
    Purpose

    The purpose of this study was to investigate the relationship between parents' mental health and their male offspring.

    Method

    The research method was correlation and the statistical population was all the male students of the elementary school district of Tehran district 17. The sample size consisted of 375 parents (parents and children) selected by multistage cluster sampling method. Six primary schools of Tehran district of Tehran, 6 schools, and 4 schools of each school and 16 randomly selected from each class. They were The parents' mental health questionnaire (GHQ) was Goldberg (1986) with a reliability of 0.93, and for the adjustment of children, the 37-item questionnaire of the McDonough's (2008) compatibility questionnaire (2008) with a reliability of 0.81 was used.

    Finding

    The results of Pearson correlation coefficient and multivariate regression showed that there is a significant relationship between parent's mental health and their son's consistency. Also, there is a significant negative correlation between parental anxiety and parental depression with their son's consistency and there is a significant positive correlation between physical health and social relation and adjustment of their offspring.

    Conclusion

    The results showed that the mental health of the parents can be predicted by the adjustment of their son's children.

    Keywords: mental health, Adolescence, Parental anxiety, Parental depression
  • Ali Vosoughi Colnteri, Kambiz Kamkari *, Mehrnaz Azadyekta Pages 23-43
    Purpose
    In this research, "Standardization of the third edition of the Wadkock-Johnson Student Volunteering Scales in elementary school students in Islamshahr" was studied.. Methoed:  The original questioning method has been developed to determine whether the third edition of the Woodshow-Johnson Student Volunteering Scales in elementary school students in Islamshahr has internal consistency, stability coefficient, criterion validity, and desirable structure validity. The present research is in the field of psychometric planning. The present research community consists of all students of Eslamshahr primary schools. In this research, 720 students (from the first to the sixth and from each base of 30) were selected as the sample, following a randomized random sampling method. In this research, the third edition of the third edition of the Woodcock Johnson Cognitive Test series has been used as a tool that has a desirable validity and validity.
    Findings
    The results of this study showed that by examining the internal consistency (using Alpha Cranbach method and two semiring tests with Spearman-Brown correction), stability by means of test-retest method revealed that the tool consisted of internal consistency of questions and desirable stability (higher Of 0.95). Also, the tool with the fifth version of the Stanford-Bineh Hoe Scale in elementary school students in Eslamshahr has a similarity of validity.
    Conclusion
    Finally, the factor analysis revealed that this tool explains the factors of the seven factors of the Kotl-Horn-Carroll theory (CHC) in elementary school students in the city of Islamshahr.
    Keywords: standardization, Third Edition, Woodcock-Johnson Student Awareness Scale, Elementary School Students
  • Narges Saremipour, Parinaz Banisi *, Saeedeh Zomorodi Pages 44-70
    Purpose
    The purpose of this study was to investigate the effect of teaching mindfulness skills on increasing failure tolerance and reducing depression in women with addicted spouse referred to the counseling center in Karaj.
     
    Method
    This study was a semi-experimental design with pretest-posttest design with control group. The statistical population of this study was the wives of addicts who referred to the counseling center in Karaj, which included 100 people. According to the semi-experimental research, 30 samples were selected by sampling method and were randomly divided into two experimental (15 subjects) and control (n = 15) groups. The experimental group participated in mindfulness training sessions and the control group did not receive any intervention. To collect the data, the Herington Failure Scale (2005) and the Beck Depression Test were used. SPSS software was used to analyze the data. In addition to descriptive statistics, the covariance statistical method was used to analyze the research hypotheses.
    Findings
    The results indicated that Mindfulness-based education was effective in relieving the failure and depression of the wives of the addicts referred to. Also, the results showed that Mindfulness-based education is effective in relieving failure and reducing the depression of spouses of addicts who are referred. Also, the results showed that Mindfulness Education is effective in the development of addicted spouses. Other results indicated that Mindfulness-based education is effective in the competence of addicted wives.
    Discussion and
    Conclusion
    The findings generally indicate that Mindfulness-based education is effective in reducing failure and reducing the depression of addicts' wives referring to the counseling center in Karaj.
    Keywords: Teaching Mindfulness Skills, Depression, Failure, Addicts
  • Vida Kabiri, Mehdi Arabzadeh *, Ghasem Ghasemi Asl Pages 71-80
    Purpose
    Higher educational institutions are looking for factors influencing the educational achievement of the younger generation of society. In this context, academic engagement is one of the concepts that attracted the attention of many scholars. The purpose of this study was to investigate the contribution of each of the components of personality dimensions and basic psychological needs to the academic engagement of students.
    Method
    This research was descriptive and correlational and the statistical population of the study consisted of 200 students (100 females and 100 male) from Kharazmi University students in the academic year of 1995-96. They were selected by stratified random sampling method. Personality dimension questionnaires (Costa and McCarey, 1992) completed the basic psychological needs (Deci and Ryan, 2000) and academic engagement (Zarang, 1391). Data analysis was done by stepwise regression method.
    Findings
    The findings of this study showed that among the components of personality dimensions, only two components of responsibility and mental disorder (in total 21%), as well as among the components of the basic psychological needs of the two components of autonomy and competence (total of 3 / 19%) share the prediction of students' academic engagement.
    Conclusion
    The basic psychological needs in educational and family environments can be effective on the internal motivation and as a result of school homework and academic engagement of learners.
    Keywords: personality dimensions, Academic Engagement, basic psychological needs
  • Elaheh Alipour * Pages 81-96
    purpose
    To provide a model for identifying the components of virtual education for students with physical-motor disabilities. The research method is descriptive-survey.
    Method
    The statistical population of the study was all managers and coaches of the special education centers in Tehran. The sampling method was carried out through a census. The main research tool was a researcher-made questionnaire that had a reliability of 0.79 using Cronbach's alpha coefficient. For data analysis, descriptive statistics and inferential statistics (binomial distribution, Chi-2) were used.
    Findings
    Out of 120 managers and instructors who were questioned, 57 responded to the questionnaire, which is equivalent to 47.5% of the total population. Only 23% of these people have had at least one virtual learning experience with their students. In terms of 60% of surveyed managers and educators, the importance of virtual education for students with physical-motor disabilities was high and very high. Vocational education in the components of time setting training, providing equal opportunity education for children with physical-motor disabilities, parental involvement, access to education, ease of use of educational facilities, acquisition of social skills, communication with others, reduction of training costs For parents, reducing the costs of school education, continuing learning, meeting the students' psychological needs, and increasing the confidence of students was highly and very effective. 11 components were identified to provide an executive model based on the components of virtual education for students with physical-motor disabilities in Iran and a model was designed based on it.
    Discussion
    According to the results of the problems in the level of all 11 components, the average score was reached. Therefore, virtual education can have a positive effect on the educational components of students with physical-motor disabilities.
    Keywords: virtual education, physical-motor disability, conceptual model
  • Maryam Sadat Kazemi, Fereshteh Ghiasvand * Pages 97-108
    purpose
    Characteristic features are certain patterns of behavior and thinking patterns that determine how personality is adapted to the environment. The purpose of this study was to investigate the role of one of the biological factors (blood type) in personality traits, emotional intelligence and academic motivation, in order to determine the factors and roots of human behavior.
    Method
    The purpose of this study was to compare the personality characteristics and emotional intelligence of female students based on blood groups. The research method was causal-comparative. For this purpose, among all 15- to 18-year-old girl students in Tarom Province (150 students), 68 students were selected by cluster sampling method. After determining the blood groups, they were divided into four blood groups, and the Spear Scarification Emotional Inventory, And Hexaquo's personality questionnaire for each of them. At the end, the collected data were analyzed using one-way ANOVA using SPSS software.
    Findings
    Findings in the emotional intelligence variable with blood groups A, B, AB, and O according to F (F = 1.725 = 1, P = 0.17) showed that there was no significant difference between emotional intelligence of girls with groups There is no significant difference between the different blood types.
    Discussion
    The findings of the data analysis showed that there is no significant difference between the personality traits and emotional intelligence in female students based on blood groups A, B, AB and O.
    Keywords: Personality Features, emotional intelligence, Blood Groups, girl students