فهرست مطالب

مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران - سال هجدهم شماره 3 (پیاپی 58، پاییز 1399)

نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران
سال هجدهم شماره 3 (پیاپی 58، پاییز 1399)

  • ب-مهندسی برق
  • تاریخ انتشار: 1400/04/03
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مجید عبدالرزاق نژاد *، علی ادیبیان صفحات 169-184

    افزایش حجم پایگاه داده ها، مسئله کاهش ویژگی را ایجاد و پراهمیت می سازد. از این رو در علم داده کاوی، یکی از زیربخش های مهم، مسئله کاهش ابعاد (انتخاب ویژگی) می باشد که در آن زیرمجموعه ای از ویژگی هایی که بیشترین تاثیر را بر روی الگوهای پنهان داده اصلی دارند انتخاب می شوند. در سال های اخیر، تیوری مجموعه راف به عنوان یکی از ابزارهای موثر و کارآمد در کاهش ویژگی مورد توجه محققان قرار گرفته است. در این مقاله الگوریتم رقابت لیگ فوتبال برای اولین بار به منظور حل این مسئله مورد استفاده قرار گرفته شده است. توانایی فرار از بهین های موضعی، امکان بهره گیری از اطلاعات بازیکنان توزیع شده در فضای جستجو، همگرایی سریع به جواب های بهین و پارامترهای کم این الگوریتم، انگیزه این انتخاب بود. علاوه بر این نوآوری، ارایه تغییراتی همچون بهره گیری از مجموع توان بازیکنان ثابت و ذخیره در محاسبه توان هر تیم، در نظر گرفتن ترکیب ساختارهای پیوسته و گسسته برای هر بازیکن، ارایه یک مکانیزم ابتکاری گسسته سازی جدید، ارایه تحلیل هیدرولیک متناسب با مسئله تحقیق برای فرایند برازش هر بازیکن، ارایه اصلاح در عملگرهای تقلید و تهییج بر اساس چالش های نسخه اصلی را می توان به عنوان ایده های پیشنهادی به منظور اصلاح و سازگاری این الگوریتم برای مسئله کاهش ویژگی برشمرد. ایده های پیشنهادشده بر روی سه سطح داده در ابعاد کوچک، متوسط و بزرگ به همراه چهار الگوریتم فراابتکاری مشهور ژنتیک و بهینه سازی ازدحام ذارت، سیستم ایمنی مصنوعی و لیگ قهرمانان پیاده سازی گردیده و مقایسه نتایج به دست آمده نشان از مزیت های رقابتی قابل توجه الگوریتم رقابت لیگ فوتبال با سایر الگوریتم ها دارد.

    کلیدواژگان: داده کاوی، کاهش ویژگی، انتخاب ویژگی، تئوری مجموعه راف، الگوریتم رقابت لیگ فوتبال، طبقه بندی بیزین
  • حاتم عبدلی*، محمد نصیری، سعید اسدروز، مهدی عباسی صفحات 185-196

    دسته بندی بسته ها نقش بسزایی در بهبود عملکرد تجهیزات شبکه ای از جمله مسیریاب ها، دیواره های آتش و سیستم های تشخیص نفوذ ایفا می کند. الگوریتم های دسته بندی بسته عموما مبتنی بر ساختار داده ای ایستا هستند که الگوی رفتاری ترافیک ورودی را در بهینه سازی ساختار جستجو در نظر نمی گیرند. در این پژوهش، ویژگی های آماری ترافیک ورودی در نظر گرفته شده و از ساختمان داده های کمکی ترافیک آگاه در کنار ساختارهای اصلی استفاده شده است. از آنجا که حجم غالب ترافیک اینترنت، مربوط به جریان های بلندمدت است، برای مدت زمانی نه چندان کوتاه، اکثر مطابقت های قوانین در زیردرخت های مشخصی از درخت جستجو قرار دارند. برای بهره گیری از این ویژگی، در این پژوهش از ساختار داده درخت AVL برای نگهداری قوانین دسته بند و از حدهای بالا و پایین مجموعه قوانین به عنوان گره های درخت جستجو استفاده شده است. ارزیابی ها نشان می دهد که با افزایش چولگی بسته های آزمون، تعداد دفعات دسترسی به حافظه الگوریتم دسته بندی ترافیک آگاه نسبت به الگوریتم دسته بندی پایه کاهش قابل توجهی دارد. بر اساس ارزیابی ها، دسته بندی بسته ترافیک آگاه با استفاده از قوانین پرتکرار می تواند میانگین کل تعداد دفعات دسترسی به حافظه و در نتیجه زمان جستجو را بیش از 40 درصد کاهش دهد.

    کلیدواژگان: ترافیک آگاه، درخت AVL، دسته بندی بسته ها، محلی بودن مراجعات
  • شیرین خضری، جعفر تنها*، علی احمدی، آرش شریفی صفحات 197-208

    در این مقاله، یک الگوریتم طبقه بندی نیمه نظارتی جمعی با استفاده از معیار انتخاب مبتنی بر آستانه امتیاز اطمینان تحت عنوان SSE-CBS در محیط های غیر ایستا ارایه می شود. رویکرد پیشنهادی از داده های دارای برچسب و فاقد برچسب با هدف مقابله با انواع تغییر مفهوم در جریان داده ها استفاده می کند. SSE-CBS مکانیزم مشهور وزن دهی بر اساس دقت الگوریتم های جمعی مبتنی بر بلوک را با ماهیت افزایشی الگوریتم درخت هافدینگ تلفیق می کند. الگوریتم پیشنهادی به طور تجربی با 8 رویکرد منطبق بر جدیدترین دستاوردها، از جمله مدل های طبقه بندی نظارتی، نیمه نظارتی، منفرد و الگوریتم های جمعی مبتنی بر بلوک روی مجموعه داده های متنوع مقایسه شده است. بر اساس نتایج تجربی، SSE-CBS بهترین میانگین دقت طبقه بندی را نسبت به سایر رویکردهای نیمه نظارتی داراست و قادر است در محیط های دارای تغییر مفهوم با محدودیت داده برچسب دار عملکرد مناسبی داشته باشد.

    کلیدواژگان: الگوریتم های طبقه بندی نیمه نظارتی، معیار انتخاب، مدل های طبقه بندی جمعی، تغییر مفهوم، جریان کاوی داده
  • صادق محمدی اسفهرود*، سید حمید ظهیری صفحات 209-221

    بهبود عملکرد مبدل آنالوگ به دیجیتال از جنبه های متفاوتی نظیر بهبود معماری کلی مبدل، بهبود معماری بلوک های سازنده و یا بهبود طراحی بلوک ها بررسی می شود. بلوک مقایسه گر به عنوان یک جزء اساسی در مبدل های داده نقش بسیار موثری در عملکرد یک مبدل آنالوگ به دیجیتال دارد و از این رو توجه محققان را به خود جلب کرده است. چالش اصلی در این راستا، وجود اهداف طراحی متناقض و محدودیت ها و الزامات مداری پیچیده ای است که طراحی بهینه این بلوک را بیش از پیش سخت و دشوار می کند. به همین سبب رویکرد جدید طراحان استفاده از روش های ابتکاری است که به صورت گسترده در پژوهش های جدید به چشم می خورد. در میان روش های نوظهور ابتکاری، الگوریتم بهینه سازی سیستم صفحات شیب دار (IPO) روشی نسبتا جدید و الهام گرفته از حرکت دینامیکی اجسام بر روی صفحات شیب دار بدون اصطکاک می باشد. اما علی رغم توانایی این روش در مرور و کاوش فضای جستجو، مدل استاندارد آن دارای روابطی پیچیده و توام با پارامترهای ساختاری متعددی است که غالبا کاربر را در انتخاب مقادیر مناسب برای آنها دچار تردید و سردرگمی می کند. در این مقاله ابتدا با ساده سازی موثر IPO یک روش ابتکاری با نام SIPO پیشنهاد شده و کارایی آن در بهینه سازی 10 تابع آزمون استاندارد مورد سنجش قرار گرفته است. در ادامه به منظور طراحی و بهینه سازی، مقایسه گرهای دودنباله نسخه چندهدفه SIPO (با نام MOSIPO) ارایه و عملکرد آن در طراحی این نوع از مقایسه گرها بررسی و با روش های هوشمند چندهدفه متداول و قدرتمند دیگر مقایسه شده است. نتایج حاصل شده به وضوح برتری SIPO و MOSIPO را نسبت به سایر روش ها نشان می دهد.

    کلیدواژگان: بهینه سازی چندهدفه، بهینه سازی سیستم صفحات شیب دار ساده شده و موثر، بهینه سازی سیستم صفحات شیب دار ساده شده و موثر چندهدفه، روش های ابتکاری، سایزبندی هوشمند، مقایسه گر دودنباله
  • حمیدرضا زرندی *، آتنا عبدی، شاهرخ جلیلیان صفحات 222-230

    در این مقاله روش مکاشفه ای زمان بندی و نگاشت وظایف ایستا به منظور بهینه سازی زمان اجرا، قابلیت اطمینان، توان مصرفی و دما به عنوان اساسی ترین چالش های طراحی سیستم های چندپردازنده ای ارایه شده است. روش ارایه شده بر پایه زمان بندی لیستی بوده و تکرار وظایف، مقیاس پویای ولتاژ و فرکانس و افزودن زمان های خالی با هدف بهبود قابلیت اطمینان، توان مصرفی و دمای سیستم و گسترده کردن فضای جواب با هدف جستجوی موثرتر در آن در نظر گرفته شده است. به دلیل رابطه متخاصم و ناهمسوی مابین پارامترهای ذکرشده، فرایند بهینه سازی چندهدفی بسیار پیچیده بوده و در روش پیشنهادی از راهکار استخراج پوسته Pareto استفاده شده است. همچنین در این روش، مدل سازی جامعی از تمامی اهداف صورت گرفته و وابستگی های آنها لحاظ شده است. آزمایش های متعدی به منظور بررسی کارایی و قابلیت های روش پیشنهادی در بهینه سازی هم زمان اهداف مسئله و تولید جواب های درست انجام گرفته است. بررسی ها و مقایسه روش پیشنهادی با یک روش مکاشفه ای موثر پیشین بهبود میانگین 19% در پارامترهای طراحی مورد هدف مسئله را نشان می دهد.

    کلیدواژگان: سیستم چندپردازنده ای، زمان بندی، قابلت اطمینان، توان مصرفی، دما، بهینه سازی چندهدفی، پوسته Pareto
  • امین مرادی، علیرضا آکوشیده، اسدالله شاه بهرامی صفحات 231-240

    نیاز روزافزون به نظارت، کنترل و مدیریت هوشمند باعث پیشرفت تحقیقات در حوزه سامانه های نظارت تصویری برای مثال در سیستم های حمل و نقل هوشمند شده است. با توجه به مقدار زیاد داده های این سامانه ها، استخراج الگوها و برچسب گذاری خودکار آنها از چالش های پیش رو است. در این مقاله به منظور آشکار سازی و استخراج الگوهای ترافیکی در تقاطع ها از مدل موضوعی استفاده گردید به طوری که الگوهای بصری به کلمات بصری تبدیل می شوند. ابتدا ویدیوی ورودی به کلیپ ها تقسیم می شوند. سپس ویژگی های شار نوری کلیپ ها که مبتنی بر اطلاعات فراوان بردار حرکات محلی هستند، با استفاده از الگوریتم شار نوری محاسبه و به کلمات بصری تبدیل می شوند. بعد از آن، با یک مدل موضوعی غیر احتمالی به روش کدگذاری موضوعی تنک گروهی، الگوهای ترافیکی به سیستم طراحی شده آموزش داده می شود. این الگوها، نشان دهنده حرکت قابل مشاهده هستند که می تواند برای توصیف یک صحنه، با پاسخ به سوال رفتاری مانند "یک وسیله نقلیه به کجا می رود؟" مورد استفاده قرار بگیرند. نتایج پیاده سازی روش پیشنهادی بر روی بانک داده ویدیوی QMUL نشان داد که روش پیشنهادی می تواند الگوهای معنادار ترافیکی مانند گردش به چپ، گردش به راست و گذر از چهارراه ‏را به درستی آشکار کند و نمایش دهد.

    کلیدواژگان: الگوهای ترافیکی، مدل موضوعی (TM)، شار نوری، کدگذاری موضوعی تنک گروهی (GSTC)
  • رقیه یوسفی، کریم فائز * صفحات 241-248

    امروزه بازشناسی کنش انسان از روی تصویر ایستا به یکی از موضوعات فعال در زمینه بینایی ماشین و شناسایی الگو تبدیل شده است. تمرکز این کار بر روی شناسایی کنش یا رفتار انسان از روی یک تصویر است. برخلاف روش های سنتی که از ویدیوها یا دنباله ای از تصاویر برای بازشناسی کنش انسان استفاده می کنند، یک تصویر ایستا فاقد اطلاعات زمانی است. بنابراین بازشناسی کنش مبتنی بر تصویر ایستا دارای چالش بیشتری نسبت به بازشناسی کنش مبتنی بر ویدیو است. با توجه به اهمیت اطلاعات حرکتی در بازشناسی کنش از روش flow2Im برای تخمین اطلاعات حرکتی از روی تصویر ایستا استفاده شده است. ساختار پیشنهادی در این مقاله، حاصل ترکیب سه شبکه عصبی عمیق است که تحت عنوان شبکه سه شاخه یاد شده است. شبکه اول بر روی تصویر خام رنگی و شبکه دوم بر روی شار نوری پیش بینی شده از روی تصویر و شبکه سوم بر روی ژست به دست آمده از انسان موجود در تصویر آموزش می بیند. در نهایت تلفیق این سه شبکه عصبی عمیق سبب افزایش دقت بازشناسی کنش انسان شده است. به عبارت دیگر در این مقاله علاوه بر اطلاعات مکانی و زمانی پیش بینی شده از اطلاعات ژست انسان نیز برای بازشناسی کنش استفاده شده است زیرا ویژگی ژست برای بازشناسی کنش بسیار حایز اهمیت است. روش پیشنهادی در این مقاله توانسته است به دقت 80/91 درصد بر روی مجموعه داده action 7Willow، به دقت 02/91 درصد بر روی مجموعه داده 2012Pascal voc و به دقت 87/96 درصد بر روی مجموعه داده 10Stanford دست یابد. با توجه به مقایسه نتایج با روش های قبلی متوجه خواهیم شد که روش پیشنهادی بالاترین دقت را بر روی هر سه مجموعه داده نسبت به کارهای اخیر به دست آورده است.

    کلیدواژگان: بازشناسی کنش انسان، پیش بینی ژست، شبکه سه شاخه، شبکه عصبی عمیق
  • علی نورالله *، زهرا رضایت صفحات 249-255

    مثلث بندی مجموعه نقاط S در صفحه، برابر با تعبیه مسطح یک گراف مسطح مستقیم الخط بیشین (با بیشترین یال) روی مجموعه نقاط است به طوری که مجموعه ریوس گراف دقیقا همان مجموعه نقاط داده شده باشد. دو مسئله مهم در این زمینه مورد تحقیق است. الف) به چند طریق می توان مجموعه نقاط S را مثلث بندی کرد ب) کدام مثلث بندی بر اساس ویژگی خاصی بهینه است. مسئله اول یک مسئله باز است و به جز در شرایط خاص که دارای رابطه بسته می باشد تا به حال الگوریتمی با زمان چندجمله ای برای آن در حالت کلی ارایه نشده است. مسئله دوم نیز در حالتی که هدف پیداکردن مثلث بندی که مجموع طول یال های آن کمترین باشد یک مسئله NP-HARD است (MWT)، لذا تحقیقات در راستای ارایه الگوریتم های مکاشفه ای، فرامکاشفه ای یا تقریبی برای این دو حالت انجام شده است.در این مقاله روشی ارایه شده که در آن با تولید گراف تقاطع حاصل از تمامی پاره خط های حاصل از تمامی زوج نقاط S تولید می شود و سپس الگوریتم هایی برای تولید همه مجموعه های مستقل بیشین (MIS) گراف تقاطع و همچنین روشی برای شمارش تعداد این مجموعه ها ارایه می شود. این رویکرد تولید گراف تقاطع و تبدیل مسئله مثلث بندی به مسئله مجموعه مستقل بیشین نگاهی جدید به مسئله مثلث بندی در هر دو حالت الف و ب محسوب می شود و از آنجا که ارایه الگوریتم برای مسئله الف یا ب به خاطر ذات هندسی بودن آن دشوار است لذا با رویکرد مطرح شده در این مقاله، تمامی الگوریتم هایی که تا به حال برای مسئله MIS مطرح شده است را می توان برای حل مسئله مثلث بندی در هر دو حالت الف یا ب به کار برد. تکنیک تبدیل مسئله مثلث بندی به مسئله MIS رویکردی است که تا به حال روشی مبتنی بر آن برای حل مسایل شمارش تعداد طرق مثلث بندی یا مثلث بندی با کمترین وزن گزارش نشده است. علاوه بر این یک روش تخمینی مکاشفه ای برای تعیین متوسط تعداد حالات مثلث بندی ارایه خواهد شد که نتایج پیاده سازی نشان می دهد روی نمونه هایی از ورودی نزدیک به مقدار دقیق هستند.

    کلیدواژگان: مثلث بندی، مثلث بندی با کمترین وزن، مسئله شمارش، مجموعه مستقل بیشین، گراف تقاطع
|
  • M. Abdolrazzagh Nezhad *, Ali Adibiyan Pages 169-184

    Increasing the dimension of the databases have involved the attribute reduction as a critical issue in data mining that it searches to find a subset of attributes with the most effectiveness on the hidden patterns. In the current years, the rough set theory has been considered by researchers as one of the most effective and efficient tools to the reduction. In this paper, the soccer league competition algorithm is modified and adopted to solve the attribute reduction problem for the first time. The ability to escape the local optimal, the ability to use the information distributed by players in the search space, the rapid convergence to the optimal solutions, and the low algorithm’s parameters were the motivation of considering the algorithm in the current research. The proposed ideas to modify the algorithm consist of utilizing the total power of fixed and saved players in calculating the power of each team, considering the combination of continuous and discrete structures for each player, proposing a novel discretization method, providing a hydraulic analysis appropriate to the research problem for evaluating each player, designing correction in Imitation and Provocation operators based on the challenges in their original version. The proposed ideas are performed on small, medium and large data sets from UCI and the experimental results are compared with the state-of-the-art algorithms. This comparison shows that the competitive advantages of the proposed algorithm over the investigated algorithms.

    Keywords: Data mining, attribute reduction, feature selection, rough set theory, soccer league competition algorithm, Naïve Bayes classification
  • hatam abdoli*, Saeid Asadrooz, Mohammad Nassiri Pages 185-196

    Packet classification plays a critical role in improving the performance of many network devices including routers, firewalls and intrusion detection systems. Due to the increasing number of classification rules, high traffic volume and high bandwidth network links, designing an efficient packet classifier becomes more challenging. Packet classification algorithms that use static data structure do not consider the pattern of the incoming traffic in optimizing their search mechanism. Therefore, we use some statistical characteristics of the incoming traffic to propose a traffic aware data structure. Since most Internet traffic volume belong to long-live flows, the majority of the packets are matched to the rules in a few sub trees. To take the advantage of this feature, AVL tree data structure is served for storing classification rules where the upper and lower limits of the rule-set are used as nodes. Our evaluation have shown that with increasing the skewness of data packets, the average number of memory accesses are significantly decreased compared to the basic case. Finally, evaluation results show that the traffic-aware packet classification with high frequency rules can decrease more than 40% of the average number of memory accesses and consequently the lookup time.

    Keywords: AVL tree, locality of reference, packet classification, traffic-aware
  • shirin khezri, jafar tanha *, ali ahmadi, arash Sharifi Pages 197-208

    In this article, we propose a novel Semi-Supervised Ensemble classifier using Confidence Based Selection metric, named SSE-CBS. The proposed approach uses labeled and unlabeled data, which aims at reacting to different types of concept drift. SSE-CBS combines an accuracy-based weighting mechanism known from block-based ensembles with the incremental nature of Hoeffding Tree. The proposed algorithm is experimentally compared to the state-of-the-art stream methods, including supervised, semi-supervised, single classifiers, and block-based ensembles in different drift scenarios. Out of all the compared algorithms, SSE-CBS outperforms other semi-supervised ensemble approaches. Experimental results show that SSE-CBS can be considered suitable for scenarios, involving many types of drift in limited labeled data.

    Keywords: Semi-supervised classifiers, ensemble classifiers, selection metric concept drift, data stream mining
  • Sadegh Mohammadi Esfahrood *, Seyed Hamid Zahiri Pages 209-221

    The performance of an Analog/Digital (A/D) converter, various aspects like general architecture of the converter, architecture of the building blocks or design of the blocks can be improved. The comparator block is a fundamental block in data converters. Due to contradicting design purposes, circuit constraints and necessities, design of comparators and obtaining best circuit performance are complicated and challenging. Such challenges in circuit design necessitate presenting approaches which not only satisfy all the objectives but also, they are cost effective in terms of time and cost. One of the approaches which has recently attracted attentions is the heuristic algorithms based intelligent Methods. Inclined Planes system Optimization algorithm (IPO) is a novel heuristic algorithm inspired by dynamic movement of the objects on frictionless inclined planes. But despite its remarkable ability for exploration and exploitation of the search space, its standard model has complex relationships with many structural parameters that often confuse the user in choosing the effective values for them.In this paper, IPO algorithm is simplified to present a heuristic algorithm (called SIPO) and its efficiency in optimization of 10 standard benchmarks has been evaluated. Then, a multi-objective version of the proposed algorithm (called MOSIPO) for design and optimization of double tail comparator is presented and its efficiency in optimization of double tail comparator has been evaluated and compared with popular multi-objective intelligent methods. The results clearly demonstrate the improved performance and superiority of SIPO and MOSIPO compared to the other methods.

    Keywords: Heuristic methods, simplified, efficient of inclined planes system optimization, multi-objective optimization, multi-objective simplified, double tail comparator, intelligently sizing
  • Hamidreza Zarandi* Pages 222-230

    In this paper, a static task scheduling and mapping heuristic approach to optimize execution time, reliability, power and temperature of multiprocessor systems on chip is presented. This method is proposed based on the list scheduling approach and utilized task replication, dynamic voltage and frequency scaling, and adding cooling slacks to improve reliability, power consumption and temperature to expand the design space and explore the solution set more efficiently. Due to the existing trade-offs among the considered parameters and their optimization, the optimization process is complicated and our proposed method is used the Pareto front generation technique. Moreover, our proposed method, models the objectives comprehensively to consider their dependency. Several experiments are performed to demonstrate the performance and capability of the proposed method in joint optimization of the parameters and extracting the proper solution set. Compared to the previous research, our proposed method outperforms them in optimizing the considered design parameters and its results is 19% better averagely than an efficient studied heuristic method.

    Keywords: Multiprocessor systems, scheduling, reliability, power consumption, temperature, multi-objective optimization, Pareto front
  • Amin Moradi, Alireza Akoshideh Pages 231-240

    Research in the field of video surveillance systems has been improving because of the increasing need for intelligent monitoring, control and management. Given the large amount of data on these intelligent transportation systems, extracting patterns and automatically labeling them is a challenging task. In this paper, a topic model was used to detect and extract traffic patterns at intersections so that visual patterns are transformed into visual words. The input video is first split into clips. Then, the flow characteristics of the clips, which are based on abundant local motion vector information, are computed using optical flow algorithms and converted to visual words. After that, with a non-probabilistic topic model, the traffic patterns are extracted to the designed system by a group sparse topical coding method. These patterns represent visible motion that can be used to describe a scene by answering a behavioral question such as: Where does a vehicle go? The results of the implementation of the proposed method on the QMUL video database show that the proposed method can correctly detect and display meaningful traffic patterns such as turn left, turn right and crossing a roundabout.

    Keywords: Traffic patterns, topic model, optical flow, group sparse topical coding
  • Roghayeh Yousefi, K. Faez * Pages 241-248

    Today, human action recognition in still images has become one of the active topics in computer vision and pattern recognition. The focus is on identifying human action or behavior in a single static image. Unlike the traditional methods that use videos or a sequence of images for human action recognition, still images do not involve temporal information. Therefore, still image-based action recognition is more challenging compared to video-based recognition. Given the importance of motion information in action recognition, the Im2flow method has been used to estimate motion information from a static image. To do this, three deep neural networks are combined together, called a three-stream neural network. The proposed structure of this paper, namely the three-stream network, stemmed from the combination of three deep neural networks. The first, second and third networks are trained based on the raw color image, the optical flow predicted by the image, and the human pose obtained in the image, respectively. In other words, in this study, in addition to the predicted spatial and temporal information, the information on human pose is also used for human action recognition due to its importance in recognition performance. Results revealed that the introduced three-stream neural network can improve the accuracy of human action recognition. The accuracy of the proposed method on Willow7 action, Pascal voc2012, and Stanford10 data sets were 91.8%, 91.02%, and 96.97%, respectively, which indicates the promising performance of the introduced method compared to state-of-the-art performance.

    Keywords: Deep neural network, human action recognition, pose estimation, three-stream network
  • A. nourollah *, Zahra Rezayat Pages 249-255

    The triangulation of the given point set on the 2D-plane is the planar straight-line embedding of the graph whose vertices is exactly and set of its edges is maximal (with the most edge). Two important issues are being explored in this area. a) In how many ways can the given set of points be triangulated? b) Which triangulation is optimal based on the given particular feature? The first problem is an open problem, and except in special cases where it has a closed relation, a polynomial time algorithm for it has not been presented in general. The second problem is NP-HARD when the goal is to find a triangulation whose total edge length is the smallest (MWT). So research has been done to provide heuristic, meta heuristic, or approximation algorithms for it.In this paper, a method is presented in which by constructing the intersection graph obtained from all the line segments obtained from all pairs of points of and then algorithms for generating all maximal independent sets (MIS) of the intersection graph is introduced. Furthermore, an algorithm is introduced for counting the number of maximal independent sets. This approach in which constructing intersection graph and converting any triangulation problem to the maximal independent set problem is a new approach for triangulation problem in both cases (a) and (b). Considering difficulties to design algorithms for problems (a) and (b) because of its geometric natures, all the algorithms that have been proposed so far for problems (a) and (b) can be used to solve the triangulation problems in both cases by the approach proposed in this article. The proposed approach of converting triangulation problem to the MIS problem is a new approach that has never been reported to solve counting the number of triangulations or minimum weight triangulation. Furthermore a heuristic estimation algorithm will be introduced to estimate average number of triangulations on the given point set and the algorithm implementation shows its outputs is near to exact values for some instances.

    Keywords: Triangulation, minimum weight triangulation, counting problem, maximal independent set, intersection graph