فهرست مطالب

نشریه آینده پژوهی مدیریت
سال سی و دوم شماره 1 (پیاپی 124، بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/08/10
  • تعداد عناوین: 10
|
  • افسانه زمانی مقدم* صفحات 1-17

    هدف پژوهش حاضر ارایه مدلی جهت بازار فروش کالاهای جدید به روش وان تو وان مارکتینگ است. از آن جایی که در پژوهش های کاربردی هدف اصلی صرفا کشف علمی نیست، بلکه آزمودن و بررسی کاربرد دانش است، بنابراین روش این تحقیق از نظر هدف کاربردی است و به روش اکتشافی انجام شده است. نحوه گردآوری داده ها به روش آمیخته (کمی و کیفی) صورت گرفته است و ابزار گرد آوری داده ها مصاحبه با خبرگان با انجام مصاحبه های تخصصی به روش دلفی، و پرسشنامه می باشد. لذا بر همین اساس، تعداد 375 نفر از بازار فروش کالاهای جدید به روش وان تو وان مارکتینگ (در بخش کمی) و 17 نفر از خبرگان و متخصصان این حوزه (در بخش کیفی) در این پژوهش همکاری کردند. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده، به دو روش توصیفی و استنباطی از طریق نرم افزار SPSS 16 و Smart PLS انجام شد. پس از انجام پژوهش نتایج نشان داد که: نظام مند بودن، گرایش تکنولوژی، گرایش به طراحی، گرایش بازار، استفاده از منابع، مبنای تلاش صورت گرفته برای کالاهای جدید، مفهوم سازی کالای جدید، و در نهایت مدیریت کالای جدید؛ تحت عنوان مولفه های بازار فروش کالاهای جدید به روش وان تو وان مارکتینگ؛ مورد تایید قرار گرفت. آزمون های برازش مدل، نشان از اعتبار مدل داشت.

    کلیدواژگان: بازاریابی وان تو وان، بازاریابی نفر به نفر، بازاریابی رابطه مند، مدیریت ارتباط با مشتری
  • هامون شریفی میلانی*، زهرا برومند صفحات 18-30

    شناسایی پیشران های موثر بر آینده صنعت نشر کتاب در ایران. پژوهش حاضر با رویکرد آینده پژوهی، به شناسایی مهم ترین عوامل موثر بر آینده صنعت نشر کتاب در ایران پرداخته است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و با بهره گیری ترکیبی از مدل های کیفی و کمی انجام گرفته است. در این پژوهش با استفاده از تکنیک دلفی به شناسایی پیشران های موثر بر آینده صنعت نشر در ایران پرداخته شده است. مشارکت کنندگان در این مقاله 16 خبره متخصص در حوزه صنعت نشر بودند و در دو دور اجرای دلفی درباره 24پیشران شناسایی شده، به اجماع رسیدند. این پیشران ها در شش دسته طبقه بندی شدند. عوامل اقتصادی- اجتماعی/ فرهنگی- سیاسی- فناورانه- حقوقی - حاکمیتی در پایان تحریم های اقتصادی و فناوری اطلاعات و ارتباطات بالاترین درجه اهمیت را در بین پیشران های کلیدی آینده صنعت نشر کسب کردند.واژه های کلیدی: آینده پژوهی، پیشران، صنعت نشر، فناوری اطلاعات و ارتباطات

    کلیدواژگان: آینده پژوهی، پیشران، صنعت نشر، فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • عبدالرسول کریمی یزدی*، محمد حقیقی، تهمینه ناطق صفحات 30-44

    در سالیان اخیر با تبلور اقتصاد دانش محور، زایش شرکت های دانش بنیان در راستای هم افزایی بین علم و ثروت، توسعه فناوری های نوین با ارزش افزوده بالا و تجاری سازی آن در راستای توسعه ی اقتصاد رشد فزاینده ای را داشته است. بی شک دستیابی به اهداف ترسیم شده برای شرکت های دانش بنیان، جز با طراحی و اجرای راهبردهای بلندمدت و اثربخش محقق نخواهد شد. براین اساس هدف از این پژوهش شناسایی راهبردهای آتی تجاری سازی فناوری های نوین در شرکت های دانش-بنیان نوپا و رتبه بندی آنان مبتنی بر مطالعه ای توصیفی-اکتشافی و با رویکرد کاربردی است. جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان دانشگاهی و مدیران دانشی فعال در شرکت های دانش بنیان نوپا در حوزه فناوری اطلاعات می باشند. نمونه آماری به روش هدفمند قضاوتی به تعداد 15 نفر انتخاب شده اند. گردآوری داده ها به دو روش کتابخانه ای و میدانی (مصاحبه نیمه ساختاریافته با خبرگان و پرسشنامه خبره مبنا) بوده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها در مرحله کیفی از روش تحلیل تم و در مرحله کمی، از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره با روش تیوری اعداد خاکستری بهره گرفته شده است. در نهایت، نتایج تحلیل تم منتج به شناسایی 5 راهبرد اصلی و 16 زیر راهبرد گردید و براساس نتایج کمی نیز اولویت راهبردهای تجاری سازی شامل؛ مدیریت اثربخش حقوق مالکیت فکری، بهبود ارتباط شرکت های دانش محور با صنعت، اصلاح نظام مدیریتی در شرکت های نوپا، فرهنگ سازی، و افزایش اثربخشی نقش حاکمیتی دولت می باشد.

    کلیدواژگان: راهبردهای تجاری سازی، آینده پژوهی، رتبه بندی، شرکت های دانش بنیان
  • سید علیرضا قاضی میرسعید* صفحات 45-57

    این تحقیق با هدف بررسی تحلیلی شکل گیری جنگ زمینی در آینده در مساله خیزترین منطقه جمهوری اسلامی ایران انجام گرفت. در این راستا یک نشست تخصصی متشکل از38 نفر از استادان حوزه جنگ زمینی که در 11 گروه خبره گروه بندی شدند، برگزار شد و مصاحبه ساخت یافته با ایشان انجام شد. سپس نتایج حاصله مجددا به خبرگان ارایه و تایید مجدد دریافت شد. سپس با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی تحلیل داده ها صورت گرفته و مساله خیزترین منطقه کشور برای جنگ زمینی احتمالی آینده، منطقه شرق و جنوب شرق کشور شناسایی شد. همچنین روندهای موجود برای شکل گیری چنین جنگی در این منطقه، پررنگ تر شدن حضور قدرتهای فرامنطقه ای شامل آمریکا و ناتو، تشدید تحرکات رژیم صهیونیستی و عربستان در بلوچستان پاکستان و ایران، شکل گیری مجدد گروه های دارای هویت جعلی در افغانستان و شمال پاکستان و افزایش بی اعتمادی به دولت مرکزی و قومیت گرایی مفرط در استانهای مرزی ایران هستند و کنشگران کلیدی نیز شامل نیروهای فرامنطقه ای آمریکا، ناتو و رژیم صهیونیستی و عربستان ، ترکیه، داعش و شکلهای جدید گروه های دارای هویت جعلی، منافقین و گروه های استقلال طلب بلوچستان پاکستان و طالبان ، تروریستهای محلی و رادیکالیسم قومی و وهابیت می باشند.

    کلیدواژگان: جمهوری اسلامی ایران، جنگ زمینی آینده، جنگ آینده، تهدیدات علیه ایران
  • مهدی ایزدیار، عباس طلوعی اشلقی*، زهرا مهری صفحات 58-73
    زمینه

    موضوع پایداری در زنجیره تامین به یکی از مسایل مهم در محیط کسب و کار امروزی تبدیل شده است و نقش بسیار مهمی در افزایش توان رقابتی دارد. یکی از اهداف استراتژیک کسب و کار ، بهبود پایداری در زنجیره های تامین می باشد. بنابراین ضروری است عملکرد پایداری استراتژی های جدید مدیریتی به کار گرفته شده را در زنجیره تامین مورد ارزیابی قرار دهند.

    هدف

    هدف این مقاله، ارایه مدل ارزیابی عملکرد پایداری شیوه های زنجیره تامین لارج در زنجیره تامین خودروسازی با استفاده از رویکرد پویایی سیستم می باشد. روش ها: ابتدا با مرور ادبیات، شیوه های مدیریت زنجیره تامین لارج شناسایی شده و از روش تلفیقی دلفی فازی و فرآیند تحلیل شبکه ای فازی برای اولویت بندی استفاده شده است و رویکرد یکپارچه از شیوه های مدیریت زنجیره تامین لارج ارایه گردید و در نهایت از رویکرد پویایی سیستم برای ارزیابی پویایی شیوه های مدیریت زنجیره تامین لارج و تاثیرشان بر عملکرد پایدار در زنجیره تامین استفاده شده است.

    یافته ها

    یافته های پژوهش نشان می دهد که سناریوهای بهبود در حذف ضایعات و بهبود در اجرای مدیریت کیفیت جامع موجب پایدارتر شدن زنجیره تامین می گردد. نتایج بدست آمده از اجرای این سناریوها نشان از بهبود پایداری در زنجیره تامین می دهد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان می دهد که استراتژیهای ناب و تاب آور، استراتژیهای بسیار مهمی در دستیابی به پایداری در زنجیره تامین می باشند. مدل ارایه شده به مدیران صنعت و تصمیم گیرندگان کمک می کند که نتایج بدست آمده از اجرای شیوه های مدیریت زنجیره تامین لارج را شناسایی کنند و با اتخاذ تدابیری شیوه های موثر بر پایداری در زنجیره تامین را بهبود دهند.

    کلیدواژگان: پایداری در زنجیره تامین، مدیریت زنجیره تامین لارج، پویایی سیستم، دلفی فازی، فرآیند تحلیل شبکه ای فازی
  • عبدالله هندیانی* صفحات 74-89

    سیاست گذاری در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیازمند برآوردهای مناسب از روندهای مرتبط با مسیله مواد مخدر است. این موضوع لزوم توجه به تحقیقات آینده پژوهی را در این حوزه آشکار می سازد. در این راستا پژوهش حاضر به دنبال آینده پژوهی رویکردهای پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان خراسان رضوی بود. پژوهش حاضر از نوع تحقیقات ترکیبی ار روش اسنادی و پیمایشی است. برای گرداوری داده ها از مطالعات کتابخانه ای و پرسشنامه و تکنیک دلفی استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه مدیران، معاونین، کارشناسان ارشد و کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان خراسان رضوی می باشند، که در این حوزه تصمیم گیرنده یا مشغول به فعالیت بوده و نیز مسیولان ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در استان یادشده حدودا تعداد 50 نفر می باشند. در پژوهش حاضر از نظرات 13 تن از خبرگان به صورت هدفمند بهره گرفته شده است. در پژوهش حاضر از میان روش های آینده پژوهی و بنا بر ماهیت پژوهش از دو روش دلفی و سناریو نگاری استفاده گردید. ابتدا با استفاده از روش دلفی 7 عدم قطعیت که در آینده پلیس مبارزه با مواد مخدر با آن ها مواجه است شناسایی شدند. سپس دو عدم قطعیت کلیدی شناسایی شده و بر مبنای سناریو نگاری دو دویی سناریو ها بیان شده اند.

    کلیدواژگان: آینده پژوهی، مواد مخدر، پلیس مبارزه با مواد مخدر، سناریو نگاری، دلفی
  • اعظم بابکی راد* صفحات 90-109

    در پژوهش حاضر جهت شناسایی سناریوهای خدمات بانکداری دیجیتال از روش سناریونویسی شوارتز استفاده شده، این کار با کمک روش های تحلیل مضمون، ماتریس تحلیلی شبکه اثرات و عدم قطعیت و روایتگری صورت گرفته است و از روش سناریو، به عنوان حلقه اتصال جریان کار استفاده شده است. شناسایی «نیروهای پیشران» و «عوامل کلیدی» با استفاده از روش کیفی، تحلیل شبکه مضامین و با کمک نرم افزار کیواس آر ان ویو 10 صورت گرفته است. درنتیجه پویش محیط کلان و خرد در سه سطح «بافتار جامعه»، «محیط تجاری» و «محیط سازمانی»، 50 متغیر(نیروهای پیشران و عوامل کلیدی) به عنوان ورودی شبکه اثرات و عدم قطعیت تعیین شده اند. شبکه اثرات و عدم قطعیت، امکان موقعیت یابی عناصر شناسایی شده را برحسب میزان عدم قطعیت و اهمیت (اثرات بالقوه) فراهم می آورد که درنتیجه «کیفیت خدمات دیجیتال» و «سبک زندگی دیجیتال» به عنوان عناصر دارای عدم قطعیت بحرانی شناخته شده اند بر این اساس، چهار سناریو روایت شده است: حکمرانی فناورانه؛ سناریو مطلوبی است که در آن قابلیت و ظرفیت های نرم توسعه فناوری راهبردی دیجیتال است که نوعی تجربه اقتصاد بی وزن و بانکداری بدون اصطکاک است و بانک ها به عنوان نهاد چابک در عرصه ارایه خدمات دیجیتال کشور مطرح می شوند. شیفتگی فناورانه؛ پیشروی جامعه و مشتریان در سبک زندگی دیجیتال فشار تقاضای خدمات دیجیتال را بر بانک ها تحمیل می کند. تراژدی فناورانه؛ هم جامعه و هم مشتریان دارای رویکردی انقباضی نسبت به توسعه خدمات بانکی دیجیتال در کشور هستند. تحجر فناورانه؛ در فضای این سناریو «سبک زندگی دیجیتال» محقق نمی شود اما بانک ها فعالانه به دنبال حفظ و گسترش ظرفیت ها و ابعاد ساختاری خود در حوزه دیجیتال در کشور هستند.

    کلیدواژگان: خدمات بانکداری دیجیتال، تحلیل مضمون، عدم قطعیت، سناریو
  • بهمن بنی مهد* صفحات 110-122

    این مقاله بر اساس نظریه سطوح بالاتر ، رفتار مدیریت سود را بر اساس ویژگی روانشناختی افراد مورد مطالعه قرار می دهد. این نظریه تاکید دارد که تصمیم گیری های مدیران ارشد سازمان به شدت متاثر از ویژگی های فردی آن ها است. در نتیجه عملکرد سازمان نیز وابسته به ویژگی های فردی از جمله ویژگی های روانشناختی مدیران آن می باشد. از این رو ، هدف مقاله حاضر بررسی ویژگی های روان شناختی بر تصمیم گیری افراد در مدیریت سود می باشد. نمونه آماری شامل 259 نفر از کارشناسان حسابداری ، روسای حسابداری و مدیران مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار می باشند. روش تحقیق پیمایشی بوده و داده های تحقیق بر اساس پرسش نامه جمع آوری شده است. تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها بر اساس معادلات ساختاری انجام شده است. شواهد این تحقیق نشان می دهد که عواطف منفی بر هر دو نوع رفتار مدیریت سود یعنی مدیریت سود فرصت طلبانه و کارا تاثیر معنی دار و مثبت دارد. اما عواطف مثبت تنها بر مدیریت سود فرصت طلبانه تاثیر معنی دار دارد و تاثیری معنی دار بر مدیریت سود کارا ندارد. هم چنین یافته های این تحقیق نشان می دهد هیجان خواهی تنها بر مدیریت سود کارا تاثیر معنی داری دارد و نه بر مدیریت سود فرصت طلبانه. در نهایت نتایج این پژوهش تایید می نماید مدیرانی که تمایل به شرط بندی در آن ها بالا است. تمایل بیشتری به مدیریت سود از هر دو رویکرد کارا و فرصت طلبانه دارند.

    کلیدواژگان: مدیریت سود، عواطف فردی، هیجان خواهی و تمایل به شرط بندی، نظریه سطوح بالاتر
  • علی حاجیها*، مانیا امین زاده، حسین وظیفه دوست، فریدون رهنما رودپشتی صفحات 123-137
    زمینه

    با توجه به فرصت‏های مناسب اقتصادی-جغرافیایی کشور و ارزآوری صنعت گردشگری سلامت، استفاده از این فرصت‎‏ها نیازمند آینده‏نگری و نقشه راه مناسب، به منظور ارایه راهکار‏های لازم جهت جذب گردشگران سلامت می‏باشد.

    هدف

    پژوهش حاضر با هدف ارایه الگوی مدیریت جذب گردشگری سلامت کشور، به منظور بهره برداری از فرصت‏های آینده این صنعت انجام شده است.

    روش ها

    در این پژوهش از استراتژی نظریه داده بنیاد و طرح نظام‏مند اشتراس-کوربین استفاده گردید. روش نمونه گیری به صورت نظری و برای جمع‏آوری اطلاعات و رسیدن به اشباع نظری، 18 مصاحبه‏ نیمه ساختار یافته با پزشکان متخصص و مجریان حوزه گردشگری سلامت انجام شد. برای روایی و پایایی پژوهش‏ از شیوه بررسی به وسیله اعضاء، مشارکتی بودن، روش مثلث‎سازی و روش بازآزمون استفاده گردید. نکات کلیدی مصاحبه‏‏ها طی مراحل سه‏گانه کدگذاری باز، محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل و برای اولویت‏بندی آنها از روش دلفی استفاده شد.

    یافته‏ ها

    عوامل موثر بر جذب گردشگران سلامت کشور در قالب الگوی پارادایمی، با 16 مقوله و 51 مفهوم استخراج گردید. همچنین اولویت عوامل سازنده الگو با استفاده از روش دلفی و نظر خبرگان طی 2 مرحله تعیین و با انحراف معیار کمتر از 05/0 همگرا گردید.

    نتیجه

    نتایج پژوهش نشان داد که به ترتیب چهار مقوله‏ برنامه‏ریزی، مزیت هزینه‏ای، کیفیت خدمات درمانی، و نیروهای فنی و تخصصی در اولویت بالاتری قرار دارند و باید محور برنامه‏های آینده مدیریت جذب گردشگری کشور قرار گیرند.

    کلیدواژگان: : توریسم سلامت، داده بنیاد، دلفی، ایران
  • رشید ظاهری، سید جعفر موسوی*، فرشاد امامی صفحات 138-148
    زمینه

    در یک محیط سازمانی پیچیده و پویا، مدیریت استعداد کلید موفقیت سازمان ها و موجب رشد پایدار است اما به یکی از چالش های اساسی مدیریت منابع انسانی تبدیل شده است.

    هدف

    این پژوهش با هدف ارایه مدل جامع مدیریت استعداد در وزارت ورزش و جوانان کشور انجام شد.

    روش ها

    روش تحقیق آمیخته بصورت کیفی و کمی بود. اطلاعات بخش کیفی با استفاده از تکنیک دلفی و مصاحبه نیمه ساختارمند از 15 نفر از خبرگان، 11 عامل و 85 شاخص شناسایی شد. در نهایت پرسشنامه 85 سوالی مدیریت استعداد برای بخش کمی تنظیم و با توجه به حجم جامعه، از طریق فرمول کوکران 280 پرسشنامه با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری با نرم افزارهای اسمارت پی ال اس2 و اس پی اس اس20 مورد تحلیل قرار گرفت.

    یافته ها

    نتایج تحلیل عاملی اکتشافی 11 بعد و 83 شاخص را مورد شناسایی و تایید قرار داد. در رتبه بندی ابعاد هم به ترتیب ابعاد حفظ ، اطلاعات و ارتباطات و عملکرد رتبه اول تا سوم را کسب نمودند. در بین شاخص ها هم جبران خدمات، تکنولوژی، رضایت شغلی، ارزیابی عملکرد، جانشین پروری، رفتار احترام آمیز، انتقال تجارب، آینده نگری، شایسته سالاری، شفافیت اهداف استراتژیک و قوانین حمایتی بالاترین رتبه را کسب نمودند. شاخص نیکویی برازش نیز برابر 76/0 محاسبه و تایید شد.

    نتیجه گیری

    مدیریت استعداد برای کارکنان وزارت ورزش و جوانان از اهمیت زیادی برخوردار است و همچنین باید از نظر سازمان نیز دارای اهمیت باشد زیرا در دستیابی به موفقیت سازمان و توسعه پایدار نقش کلیدی دارد.

    کلیدواژگان: مدل مدیریت استعداد، حفظ، عملکرد، آینده نگری، شایسته سالاری، توسعه پایدار
|
  • AFSANEH ZAMANI MOGHADAM * Pages 1-17

    The purpose of this study is to provide a model for the market for the sale of new goods using the one-to-one marketing method. Since in applied research, the main goal is not only scientific discovery, but also to test and study the application of knowledge, so the method of this research is applied in terms of purpose and has been done by exploratory method. The data collection method is mixed (quantitative and qualitative) and the data collection tool is interviews with experts by conducting specialized interviews in Delphi method and a questionnaire. Therefore, 375 people from the market of selling new goods by one-to-one marketing method (in the quantitative section) and 17 experts and specialists in this field (in the qualitative section) participated in this research. The collected data were analyzed by descriptive and inferential methods through SPSS 16 and Smart PLS software. After conducting research, the results showed that: systematicity, technology orientation, design orientation, market orientation, resource use, the basis of efforts for new goods, conceptualization of new goods, and finally new product management; Under the heading of market components of selling new goods by one-to-one marketing method; Approved. Model fit tests showed the validity of the model.

    Keywords: One-to-one marketing, person-to-person marketing, relationship marketing, customer relationship management
  • Hamoon Sharifi Milani *, Zahta Boroumand Pages 18-30

    Identification of the driving forces behind the future of the book publishing industry in Iran. The present study identified the most important factors affecting the future of the book publishing industry in Iran using the future studies approach. This was an applied study employing a combination of qualitative and quantitative methods. Participants were 16 experts specialized in the publishing domain and achieved consensus over the 24 identified driving forces during two courses of implementation of the Delphi technique. The key future driving forces of the publishing industry in Iran were classified into six categories, with economic sanctions and the information and communication technology ranking the highest in terms of importance. Identification of the driving forces behind the future of the book publishing industry in Iran. The present study identified the most important factors affecting the future of the book publishing industry in Iran using the future studies approach. This was an applied study employing a combination of qualitative and quantitative methods. Participants were 16 experts specialized in the publishing domain and achieved consensus over the 24 identified driving forces during two courses of implementation of the Delphi technique. The key future driving forces of the publishing industry in Iran were classified into six categories, with economic sanctions and the information and communication technology ranking the highest in terms of importance.

    Keywords: Futures study, print industry, Information Technology
  • Abdolrasul Karimi Yazdi *, Mohammaad Haghighi, Tahmineh Nategh Pages 30-44

    In recent years, with the crystallization of a knowledge-based economy, the birth of student companies for the synergy between science and wealth, the development of high-value new technologies and its commercialization in the direction of the growth of the growing economy. It had it. The achievement of the goals set for the knowledge society companies will not be achieved except by designing and implementing long-term and effective strategies. Accordingly, the purpose of this research is to identify the future strategies of commercialization of modern technologies in start-up knowledge-based companies and their ranking based on descriptive-exploratory studies and applied approach. The statistical population of the study consists of academic experts and knowledge managers active in the emerging technology companies in the field of information technology. The statistical sample was selected through a purposeful judiciary method of 15 people. Data collection was done using library and field methods (semi-structured interview with experts and expert questionnaire). To analyze the data in the qualitative stage, the method of the topic analysis and in the quantitative phase, a multi-criteria decision making approach is used with the method of gray number theory. Finally, the results of the topic analysis led to identifying five main strategies and 16 sub-strategies, and based on quantitative results, the priority of commercialization strategies included effective management of intellectual property rights, improving the relationship of knowledge-based enterprises with industry, reforming the management system in companies Nurture, culture, and increase the effectiveness of the role of sovereignty of the state.

    Keywords: Commercialization Strategies, Future Studies, Ranking, Innovative Knowledge Companies
  • Seyed Alireza Ghazimirsaeed * Pages 45-57

    This research was conducted with the aim of analyzing the formation of ground warfare in the future in the problem of the tallest region of the Islamic Republic of Iran. In this regard, a special meeting of 38 ground-based field professors grouped in 11 expert groups was held and an interview was held with them. The results were then returned to the experts and re-approved. Then, using qualitative analysis method, data analysis was performed and the most problematic region of the country was identified for possible future ground warfare in the east and south east of the country. There are also trends in the formation of such a war in the region, the increasing presence of supranational powers including the United States and NATO, the intensification of the movements of the Zionist regime and Saudi Arabia in Balochistan, Pakistan and Iran, the re-formation of fake identity groups in Afghanistan, and North of Pakistan and increasing unreliability of the central government and excessive ethnicity in the border provinces of Iran, and key actors include the transatlantic forces of the United States, NATO and the Zionist regime, and Saudi Arabia, Turkey, ISIS and new forms of fake identity groups, hypocrites and Pakistani-Taliban Balochistan Independence Groups and local terrorists RAdykalysm are ethnic and Wahhabism.

    Keywords: Islamic Republic of Iran, Future War, Threats to Iran
  • Mehdi Izadyar, Abbas Toloie Eshlaghy *, Zahra Mehri Pages 58-73
    Background

    Supply chain sustainability has become one of the most important issues in today's business environment and plays a very important role in increasing competitiveness. Improving sustainability in supply chains is one of the strategic objectives in the current business. Therefore, it is essential to assess the sustainability performance of the newly implemented management strategies.

    Objective

    The purpose of this paper is to provide a model for assessing the sustainability performance of LARG supply chain management practices in the automotive supply chain using the dynamics system.

    Methods

    first, LARG supply chain management practices were identified by reviewing the literature and interviewing industry experts and were prioritized using fuzzy DEMATEL and fuzzy analysis network process and were presented as an integrated approach to LARG supply chain management practices. Finally, the dynamic system has been used to assess the dynamics of LARG supply chain management practices and their impact on sustainable performance in the supply chain.

    Results

    The research findings show that the scenarios of improvement in in the implementation of total quality management (TQM) and just in time (JIT) lead to a more sustainable supply chain. The results of these scenarios show sustainability improvement in the supply chain.

    Conclusion

    The results show that lean strategy is a very important for achieving sustainability in the supply chain. The proposed model helps industry managers and decision makers to identify the results achieved from implementing LARG supply chain management practices and improving effective practices on sustainability in the supply chain by adopting policies.

    Keywords: Sustainability in Supply Chain, LARG Supply Chain Management, System Dynamics, Fuzzy Delphi, Fuzzy Analytic Network Process
  • Abdollah Hendiani * Pages 74-89

    Drug policy-making requires proper estimates of drug-related trends. This reveals the necessity of paying attention to future research in this field. In this regard, the present study seeks to investigate the future of the approaches of the Police against Drugs in Khorasan Razavi province. This research is a mixed research of documentary and survey method. Library studies and questionnaires and Delphi techniques were used to collect the data. The statistical population of the present study is all managers, deputies, senior experts and experts of police in Khorasan Razavi province, who are either decision makers or activists in this field, as well as officials of the Presidential Counter Narcotics Headquarters in the said province. Are people. The purpose of this study was to obtain the opinions of 13 experts. In the present study, Delphi and scenario-based methods were used among the future research methods and according to the nature of the research. They were first identified using the Delphi-uncertainty approach that the drug police will face in the future. Then, two key uncertainties are identified and expressed on the basis of binary scenario scenarios.

    Keywords: FUTURE RESEARCH, Drugs, DRUG POLICE, SCENARIOGRAPHY, Delphi
  • Azam Babki Rad * Pages 90-109

    In the present study, we have used the Peter Schwartz scenariobulding method to identify digital banking service scenarios. This is done with the help of methods of Thematic Analysis, Analytical matrix of network effects, and uncertainty and narrative. And the scenario method is used as a workflow connection loop for all of these methods. Identification of “driving forces" and "key factors" was performed using qualitative method, thematic network analysis, and with the help of QSR NVIVO 10 software. As a result of the macro and micro environment scans at the three levels of 'community context', 'business environment' and 'organizational environment', a total of 86 variables (driving forces and key factors) have been identified related to the future of digital banking services. Of the 86 variables obtained in the previous step, 50 variables were designated as the input of the effects network and uncertainties. The Impact network and Uncertainty, which is an analytical matrix, enables the positioning of identified elements in terms of the degree of uncertainty and significance (potential impacts) that are identified as critical uncertainties as a result of 'digital service quality' and 'digital lifestyle'. They affect the future space, and based on these two critical uncertainties, four scenarios have been narrated: technological governance; technological fascination; technological tragedy and technological backwardness, with emphasis on the structure of each scenario.

    Keywords: Digital Banking, thematic analysis, Uncertainty, Scenario
  • Bahman Banimahd * Pages 110-122

    This paper, based on upper echelons theory, studies earnings management behavior based on the psychological of individuals. This theory emphasizes that the decisions of senior executives of the organization are strongly influenced by their individual characteristics. As a result, the performance of the organization also depends on the individual characteristics, including the psychological characteristics of its managers. Therefore, the purpose of this article is to investigate the psychological characteristics of people's decision making in earnings management. The sample consisted of 259 accounting experts, accounting chiefs and financial managers of listed companies. The research method was survey and the data were collected by questionnaire. Data analysis and hypothesis testing are performed on the basis of structural equations. Evidence from this study shows that negative moods have a significant and positive effect on both types of earnings management behaviors, namely opportunistic and efficient earnings management. But positive moods have only a significant effect on opportunistic earnings management and have no significant effect on efficient earnings management. Also, the findings of this study show that sensation- seeking only has a significant effect on efficient earnings management and not on opportunistic earnings management. Finally, the results of this study confirm that managers with a high Intention to gambling They are more sentiment to earnings management than both an efficient and opportunistic approach.

    Keywords: earnings management, Individual moods, Sensation- Seeking, Gambling Intention, Upper Echelons Theory
  • Ali Hajiha *, Mania Aminzadeh, Hossein Vazifehdust, Fereydon Rahnama Roodposhti Pages 123-137
    Background

    Given the appropriate economic-geographical opportunities of the country and earning foreign currency from the medical tourism industry, the use of these opportunities requires a proper and futurist roadmap, in order to provide the necessary solutions to attract medical tourists.

    Objective

    The present study aims to provide a model for managing attract of medical tourism in the country, in order to take advantage of the future opportunities of this industry.

    Methods

    In this study, the strategy of Grounded theory and systematic design of Strauss/Corbin were used. Theoretical sampling was used to collect information, and to achieve theoretical saturation, 18 semi-structured interviews were conducted with specialist physicians and health tourism executives. For the validity and reliability, the research method was used by the members, participation, triangulation and retesting method. The key points of the interviews were analyzed during the three stages of open, axial and selective coding and Delphi method was used to prioritize them.

    Results

    Factors affecting the attraction of health tourists in the country were extracted with 16 categories and 51 concepts. The priority of the constructive factors of the model was determined using Delphi method and the opinion of experts in 2 steps and converged with standard deviation less than 0.05.

    Conclusion

    The results showed that the four categories of planning, financial condition, quality of medical services, and technical and specialized forces are in the highest priority, respectively, and should be the focus of future plans of the country's tourism attraction management.

    Keywords: Health Tourism, Grounded Theory, Delphi, Iran
  • Rashid Zaheri, Seyyed Jafar Moosavi *, Farshad Emami Pages 138-148
    Background

    In a complex and dynamic organizational environment, talent management is the key to the success of organizations and leads to sustainable growth, but it has become one of the fundamental challenges of HRM.

    Objective

    This study aims to provide a general model of talent management in the Ministry of Sports and Youth.

    Methods

    The research method was mixed qualitatively and quantitatively. Qualitative information was identified using Delphi technique and semi-structured and in-depth interviews with 15 experts, 11 Dimensions and 85 indicators. Finally, a questionnaire of 85 talent management questions was set for the quantitative part and according to the size of the population, 280 questionnaires were analyzed using Cochran's formula using structural equation modeling with PLS2 and SPSS20 software.

    Findings

    The results of exploratory factor analysis identified and confirmed 11 dimensions and 83 indicators. In the ranking of dimensions, the dimensions of preservation, information and communication and performance were ranked first to third, respectively. Among the indicators, compensation, technology, job satisfaction, performance appraisal, succession planning, reverence, transfer of experiences, futurism, meritocracy, transparency of strategic goals and supportive laws were ranked highest in each dimension of talent management. The goodness of fit index was calculated to be 0.76, which indicates that the overall fit of the model is appropriate.

    Conclusion

    Talent management is very important for the staff of the Ministry of Sports and Youth and should also be important for the organization because it plays a key role in achieving the success of the organization and sustainable development.

    Keywords: Talent management model, retention, Performance, Futurism, meritocracy, Sustainable development