فهرست مطالب

Modern Research in English Language Studies - Volume:9 Issue: 2, Spring 2022

Journal of Modern Research in English Language Studies
Volume:9 Issue: 2, Spring 2022

  • تاریخ انتشار: 1400/12/02
  • تعداد عناوین: 8
|
  • ناتاشا پوردانا* صفحات 1-26

    در پژوهشی بر پایه نظریه اجتماعی-فرهنگی ویگوتسکی و رویکرد فراگیر-محور به یادگیری زبان دوم/خارجی، میزان اثربخشی تلفیق آموزش تمایزیافته و ارزیابی تشخیصی بر بهبود تلفظ کلمات انگلیسی زبان آموزان و میزان مشارکت آنها در بستر ارتباطات رایانه ای Google Meet مورد مطالعه قرار گرفت. در اجرای این طرح تحقیقی سنجش مکرر، یک گروه دست نخورده مرکب از 66 زبان آموز به سه طبقه از فراگیران برتر، متوسط و ضعیف تقسیم بندی شدند. زبان آموزان در هر سه طبقه در پیش آزمون مجازی درک مطلب شنیداری شرکت نموده و پس آن، تکالیف طبق بندی شده تلفظ کلمات انگلیسی را به صورت موازی و هفتگی در بستر رایانه-محور Google Meet انجام دادند. سپس نتایج کار آنها به صورت همزمان، در جلسات موازی تحت ارزیابی تشخیصی قرار گرفت. پس از 10 جلسه مداخله، شرکت کنندگان در یک پس آزمون درک مطلب شنیداری و یک مصاحبه ساختارمند شرکت کردند. نتایج تجزیه و تحلیل بین درون-گروهی مرکب ANOVA نشان دهنده پیشرفت چشمگیر فراگیران برتر، متوسط و ضعیف بوده، در حالی که بهترین نتیجه توسط فراگیران ضعیف در تکالیف طبقه بندی شده بدست آمد. همچنین، نتایج آماری آزمون ANCOVA بهبود قابل ملاحظه ای از عملکرد فراگیران برتر، متوسط و ضعیف را در ارزیابی نهایی پیش آزمون- پس آزمون گزارش کرد. تجزیه و تحلیل محتوای استقرایی پاسخ های زبان آموزان به مصاحبه ساختارمند منجر به استخراج هفت مفهوم کلی گردید که همگی بر مفید بودن آموزش تمایزیافته ، اثزبخشی ارزیابی تشخیصی و جذابیت بستر رایانه-محور Google Meet دلالت داشتند.

    کلیدواژگان: ارزیابی تشخیصی، آموزش تمایزیافته، رایانه-محور، ناهمگون، Google Meet
  • محمدامین کارافکن*، علی اکبر انصارین، باسر حدیدی صفحات 27-50

    متغیرهایی مانند دامنه و عمق دانش واژگان و پیش بینی آنها در عملکرد نوشتاری ، از جمله حوزه های جذاب در فراگیری واژگان به شمار می رود. این مطالعه در سدد تعیین چگونگی پیشبینی عمق و دامنه ی ادراکی لغت و دامنه ی تولیدی لغت در عملکرد کلی و نمره ی مولفه ی لغوی نوشتار توصیفی ، استدلالی و روایی یادگیرندگان زبان خارجی می باشد . بدین منظور با بکارگیری آزمون تعیین سطح سریع آکسفورد برای یادگیرندگانی که در یک دوره ی نوشتار پیشرفته ثبت نام کرده بودند ،70 نفر یادگرنده ی زبان خارجی در سطح متوسط به بالا (49 مرد و 21 زن) به عنوان شرکت کننده در این مطالعه انتخاب شدند . به منظور تعیین عمق ادراکی و دامنه ی تولیدی و ادراکی دانش لغت ، به ترتیب آزمون ارتباط لغت ، آزمون لکسی و آزمون اندازه ی لغت انجام پذیرفت . شرکت کنندگان همچنین تسکهای نوشتاری از نوع روایی، توصیفی و استدلالی را انجام دادند . نتایج بدست آمده از ضرایب همبستگی و تحلیلهای رگرسیونی نشان داد که : الف) دامنه و عمق ادراکی دانش لغت بطور معناداری هم عملکرد کلی و هم عملکرد یادگیرنده در بخش لغوی نوشتار توصیفی، روایی و استدلالی را پیشبینی می کند .ب) دامنه ی تولیدی دانش لغوی که توسط لکسی اندازه گیری شده است تنها با نمرات مولفه ی لغوی و نمره ی کلی نوشتار توصیفی ، روایی و استدلالی همبستگی دارد . مضامین این مطالعه شامل این واقعیت است که جوانب دانش لغوی می توانند بطور نطام مندی در تهیه و ندوین مطالب درسی و روش های تدریس معلم مورد استفاده قرار گیرند .

    کلیدواژگان: نوشتار استدلالی زبان دوم، نوشتار توصیفی زبان دوم، نوشتار روایی زبان دوم، دامنه ی لغت، عمق لغت
  • صفحات 51-76

    دانش محتوایی آموزشی فناوری چهارچوبی درباره دانش معلم برای ادغام موفقیت آمیز فناوری در آموزش ارایه می کند. استفاده از فناوری های دیجیتال در این چهارچوب به منظور درک دامنه سطح توانایی معلمان زبان انگلیسی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. مطالعه حاضر به منظور بررسی دانش برداشت شده معلمان زبان انگلیسی ایرانی از فناوری های نسل دوم اینترنت با لحاظ چارچوب دانش محتوایی آموزشی فن آوری میشرا و کوهلر (2006) می باشد. برای این منظور، یک مدل ساختاری بر اساس تاثیرات مدل هفت عاملی دانش محتوایی آموزشی فناوری ارایه شد. داده ها از 160 معلم که از طریق روش نمونه گیری جایگزین انتخاب شدند، از طریق پرسشنامه دانش محتوایی آموزشی فناوری مختص معلمان زبان انگلیسی جمع آوری شد و تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی مسیرها با اسفاده از روش مدل سازی معادلات ساختاری انجام شد. یافته های این مطالعه نشان داد که دانش فناوری نسل دوم اینترنت، دانش آموزشی و دانش محتوایی به عنوان مولفه های اصلی دانش، بر پایه های دانشی سطح دوم یعنی دانش آموزشی فنی، دانش محتوایی آموزشی و دانش محتوایی فن آوری به طور مثبت و مستقیم به جز یک سازه تاثیر می گذارد. برعکس، تاثیرات دانش فناوری، دانش آموزشی و دانش محتوایی بر دانش محتوایی آموزشی فن آوری از نظر آماری معنادار نبوده، و در نتیجه، در جهت توسعه دانش محتوایی آموزشی فن آوری معلمان زبان انگلیسی کارایی ندارد. علاوه بر این، دانش آموزشی فنی، دانش محتوایی آموزشی و دانش محتوایی فن آوری به عنوان عوامل موثر در توسعه دانش محتوایی آموزشی فن آوری شناخته شدند. سرانجام، اثرات روابط متقابل بین سازه ها و تفسیرهای احتمالی مورد بحث قرار گرفت.

    کلیدواژگان: دانش محتوایی آموزشی فناوری، فناوریهای نسل دوم اینترنت، مدل سازی معادلات ساختاری
  • لیدا حبیب پور، لیلا دوبختی* صفحات 77-97

    تحقیق در مورد سبک های شناختی در حوزه درک شنیداری حایز اهمیت می باشد. هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین سبک های شناختی زبان آموزان ایرانی و درک شنیداری آن است. علاوه بر این به میزان تاثیرگزاری هریک از سبک های شناختی بر روی مهارت شنیداری زبان آموزان نیز می پردازد. به همین علت برای بررسی رابطه احتمالی بین این عوامل از طرح چند روشی استفاده کردیم. از هفتاد زبان آموز از یک سطح، بالاتر از متوسط، از سه آموزشگاه زبان در ایران خواسته شد تا یک پرسشنامه پر کنند و بعد از دو هفته در یک آزمون شنیداری که به شکل آزمون آیلتس بود شرکت کنند. پرسشنامه پژوهش در سبک های یادگیری که توسط کوهین، آکسفورد و چی (2002) طراحی شده را مورد استفاده قرار دادیم. این پرسشنامه شامل ده بخش است که سبک های شناختی زبان آموزان را تعیین می کند. داده های به دست آمده به وسیله همبستگی اسپیرمن رو تجزیه و تحلیل شدند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که همبستگی معنا داری بین سبک شناختی تحلیلی و مهارت شنیداری شرکت کنندگان وجود دارد. همچنین طبق نتایج همبستگی بین سبک شناختی سراسری و مهارت شنیداری منفی می باشد. بقیه سبک های شناختی از جمله نکته بین، ترکیب کننده، استقرایی، استنتاجی، هیجانی، فکری، وابسته به زمینه و مستقل از زمینه رابطه معنا داری با مهارت شنیداری ندارند. در نهایت مفاهیم آموزشی برای زبان آموزان و مدرسان، محدودیت ها و پیشنهادات برای تحقیقات مرتبط ارایه شده است.

    کلیدواژگان: سبک های شناختی، مهارت شنیداری، زبان آموزان در کشورهای غیر انگلیسی زبان
  • محمد امینی فارسانی، ولی محمدی* صفحات 99-122

    فراتر از تحقیق کمی و کیفی تک روش (به ترتیب فراتحلیل و فراقوم نگاری) و با دیدگاهی عملی در انجام تحقیقات ترکیبی، اخیرا شماری از محققان برای پاسخ به سوالات پیچیده روش سنتز تحقیق ترکیبی را برگزیده اند. بنابراین، برای درک بهتر مسئله کیفیت، این مطالعه تلاشی در راستای بررسی کیفیت روش تحقیق ترکیبی با در نظر گرفتن نظرات پلانسکی با اشاره به کیفیت مطالعات ارایه شده در ادبیات سنتز روش ترکیبی است. هدف اصلی از سنتز روش در اینجا ارایه شواهد تجربی برای توصیف و ارزیابی مطالعات روش های مختلف در حیطه انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی در ایران است. ما با توصیف و ارزیابی سه مولفه بهم پیوسته، کیفیت مطالعات را از طریق تمرکز بر شفافیت و شیوه های گزارش دهی، پایان نامه های روش ترکیبی را در ایران سنتز کردیم: (الف) مرحله فرمولاسیون یا مرحله مشخص کردن مسیله، (ب) ویژگی های مرتبط با طرح تحقیق روش ترکیبی، و (ج) تفسیر و ادغام یا مرحله بکارگیری. یافته ها نشان دهنده استفاده نامطلوب اصول مربوطه در حیطه مذکور است. مطالعه حاضر پیشنهادتی برای طراحی و اجرای صحیح مطالعات ترکیبی دارد. بعلاوه، این مطالعه پیشنهادهایی برای انجام جامع تحقیقات ترکیبی و همچنین نوشتن و تهیه مقالات مبتنی بر روش های ترکیبی است.

    کلیدواژگان: محیط آموزش انگلیسی به عنوان زبان خارجی، روش ترکیبی، کیفیت روش ترکیبی، سنتز تحقیق
  • سعید محمدی*، عصمت بابایی صفحات 123-148

    این مطالعه به بررسی نگرش مدرسین در رابطه با ارزیابی پویا قبل و بعد از شرکت کردن در کارگاه آموزشی و جلسات بحث و گفتگو می پردازد. 25 مدرس در مصاحبه ای نیمه باز شرکت کردند که تعداد 10 مدرس از طریق نمونه برداری هدفدار جهت شرکت در کارگاه انتخاب شدند. کارگاه 5 جلسه ای جهت آشنا کردن مدرسین با ارزیابی پویا برگزار شد. سپس 2 جلسه ی بحث و گفتگو در مورد نظرات و همچنین مشکلات و تجربه برگزاری ارزیابی پویا بین مدرسین برگزار شد. مدرسین به مدت 10 جلسه ارزیابی پویا را در کلاس خود پیاده کردند، کلاس آنها فیلم برداری شد و از آنها خواسته شد در این مدت در مورد تجربه خود یاداشت برداری کنند. برای بار دوم مصاحبه ی نمیه باز برگزار شد و مدرسین نظرات خود را در مورد نپرششان بیان کردند. بر اساس نظرات و تجربیات مدرسین چک لیستی تهیه شد تا منطبق بودن نگرش و اجرای ارزیابی پویا توسط مدرسین مورد ارزیابی قرار گیرد. نتایج مطالعه نشان می دهد که مدرسین کارگاه آموزشی را بسیار آموزنده یافتند. این مطالعه پیامدهایی برای مدرسین و مدرسین دوره های آموزشی دارد.

    کلیدواژگان: ارزیابی پویا، ارزیابی ایستا، ادراک مدرسین، یادداشت های منعکسی
  • مریم شکوری، زهره نفیسی* صفحات 149-171

    مطالعهٴ نقش حمایت معلم در آموزش جهت اشاره به جنبه های انسانی و اخلاقی آموزش ضروری است. با این وجود، دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی در اکثر مطالعات پیشین راجع به حمایت معلم نادیده گرفته شده اند. بنابراین، در این پژوهش نقش معلمان حامی در تحصیلات تکمیلی رشته آموزش زبان انگلیسی بر اساس دیدگاه ها و تجربیات اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی بررسی شد. از این رو، 20 دانشجو از مقاطع ارشد و دکتری و 6 استاد از دو دانشگاه دولتی واقع در تهران و بر اساس نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. داده ها با استفاده از مصاحبه های نیمه ساختار یافته در چهارچوب تحلیل پدیدارشناسی تفسیری، به عنوان یک روش پژوهشی کیفی، جمع آوری شده و مورد تحلیل قرار گرفتند. جهت دستیابی به فهمی عمیق نسبت به نقش اساتید حامی در تحصیلات تکمیلی از تحلیل پدیدارشناسی تفسیری استفاده شد چرا که مفهوم حمایت معلم دارای ماهیتی پیچیده و وابسته به محیط و شرایط است و به عنوان یک مفهوم انتزاعی، در حوزه آموزش زبان انگلیسی از دیدگاه نظری کمتر بدان پرداخته شده است. یافته ها حاکی از آن بود که اساتید حامی می توانند نقش کلیدی در تقویت انگیزهٴ دانشجویان تحصیلات تکمیلی و در نتیجه بالا بردن کیفیت عملکرد آکادمیک آنها، ایجاد یک محیط یادگیری بدون اضطراب و مسالمت آمیز، الهام بخشیدن به دانشجویان در جهت گرفتن تصمیمات اثربخش در زندگی خود، و یادگیری نحوه حمایت کردن در فضاهای آموزشی توسط دانشجویان، داشته باشند. این پژوهش کاربردهایی عملی برای اساتید، مربیان تربیت معلم و سیاست گذارانی که در پی برقراری آموزش اخلاق مدار در سطح تحصیلات تکمیلی و در رشته آموزش زبان انگلیسی هستند، ارایه می کند.

    کلیدواژگان: معلم حامی، تحصیلات تکمیلی، آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی، تحلیل پدیدارشناسی تفسیری
  • صفحات 173-196

    در طول چند سال گذشته، ارزیابان هم سطح، به عنوان یک پروسه ی جایگزین ارزیابی، توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. در این مطالعه تلاش شده است تا مشخص شود که ارزیابان هم سطح به چه نوع اجزایی در زبان در هنگام بررسی مقاله های هم گروهی های خود دقت می کنند و همچنین اینکه سطح معلومات ارزیابان هم سطح در سختگیری و آسانگیری آنها تفاوتی ایجاد می کند یاخیر. پنجاه و هشت دانشجو در دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین پنج مقیاس را با استفاده از مقیاس رتبه بندی تحلیلی ارزیابی کردند. آزمون تافل مبتنی بر کاغذ و مقالات پنج پاراگراف برای جمع آوری داده ها استفاده شد.FACETS (نسخه 3.68.1) و SPSS (نسخه 24) برای تحلیل داده ها مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که ارزیابی کنندگان با سطح پیشرفته در سختگیری نسبت به ارزیابی کنندگان با سطح متوسط تنوع بیشتری دارند. علاوه بر این، اکثر ارزیابی کنندگان با سطح پیشرفته سختگیرتر بودند. همچنین نتایج نشان داد که بین نمرات ارزیابان هم سطح پیشرفته و متوسط هیچ تفاوت آماری معناداری وجود ندارد و ارزیابان هم سطح ارزش یکسانی برای همه معیارهای ارزیابی قایل نیستند. یافته های نهایی این بود که دستاورد کار معیار مهمی برای ارزیابان بود و دقت گرامری حداقل معیار مهم برای آنان بود. یافته ها ممکن است برای ارزیابی کلی از توانایی های دانش آموزان مفید واقع شوند.

    کلیدواژگان: معیار، ارزیابی هم سطح، سطح مهارت، سختگیری
|
  • Natasha Pourdana *, Fahimeh Rafi, Farid Ghaemi Pages 1-26

    Grounded in Vygotsky’s sociocultural theory of mind and the learner-centered approach to second/foreign language acquisition (SLA), this study investigated the extent to which the embedded differentiated instructions and diagnostic assessment, being mediated on Google Meet™ computer-mediated communication platform, would impact the improvement of mixed-ability English-as-a-Foreign-Language (EFL) learners’ English words pronunciation and their degree of engagement in language learning. In a repeated-measures research design, an intact group of 66 EFL learners were partitioned into three tiers of higher, mid- and lower achievers to complete a virtual pretest of listening comprehension, followed by a series of parallel tiered performance tasks of English words pronunciation on a weekly basis. Their task outcomes were subsequently subjected to collective computer-mediated diagnostic assessment. After 10 sessions of intervention, the participants performed on an immediate virtual posttest of listening comprehension, and a post hoc interview. The results of mixed between-within subjects analysis of variance (ANOVA) indicated both the significant learning progress by the tiers, and the outperformance of the lower achievers on the tiered tasks. The statistical results of an analysis of covariance (ANCOVA) similarly reported significant improvement of the tiers’ performance on the pretest-posttest summative assessment in this study. The inductive content analysis of the participants’ responses to the structured interview elicited seven themes which were interpreted as the participants’ strong approval of the usefulness of differentiated instructions, effectiveness of diagnostic assessment, and successful appeal of Google Meet platform.

    Keywords: Computer-mediated, Diagnostic assessment, Differentiated instructions, Mixed-ability, Google Meet
  • MohammadAmin Karafkan *, AliAkbar Ansarin, Yaser Hadidi Pages 27-50

    Among intriguing areas in vocabulary acquisition research are such variables as breadth and depth of vocabulary knowledge, and their predictability in writing performance. In this spirit, this study set out to determine how receptive breadth, productive breadth, and receptive depth of word knowledge, using word families, predict total writing task score and the vocabulary component of EFL learners’ narrative, descriptive, and argumentative writing performance. To this end, by administering Oxford Quick Placement Test to the learners enrolled in an advanced writing course, 70 (49 males, 21 females) EFL upper intermediate learners were selected as the participants of the study. To determine the participants’ receptive depth, and productive and receptive breadth of the word knowledge, the Word Associates Test, the Lex30, and the Vocabulary Size Test were administered to the participants respectively. The participants also undertook descriptive, narrative and argumentative writing tasks. The results of the correlation coefficients and regression analyses of the data specified that: a) receptive vocabulary breadth and depth significantly contributed to both overall writing and vocabulary component of narrative, descriptive and argumentative writing; b) The breadth of productive vocabulary knowledge measured by the Lex30 only correlated with the vocabulary component score as well as the total score of narrative, descriptive, and argumentative writing. The implications include the fact that lexical knowledge aspects can be systematically used in both developing syllabus materials and classroom teaching methodologies.

    Keywords: L2 Argumentative Writing, L2 Descriptive Writing, L2 Narrative Writing, Vocabulary breadth, Vocabulary depth
  • Behrang Mohammad Salehi, Mehdi Vaez Dalili * Pages 51-76

    Technological pedagogical content knowledge (TPACK) provides a framework of teacher knowledge to integrate technology into education successfully. Applying digital technologies to TPACK in order to understand the range of language teachers’ ability levels is of considerable importance. The present study sought to examine Iranian EFL teachers’ perceived knowledge of Web 2.0 technologies in light of Mishra and Koehler’s (2006) TPACK framework. To this end, a structural model was put forth on the basis of interactions of the TPACK seven-factor model. The participants of the study consisted of 160 EFL teachers, who were selected through an alternative sampling procedure. The data were collected from the participants through a TPACK-EFL questionnaire. The structural equation modeling (SEM) technique was employed to analyze the pathways of Web 2.0 technology, pedagogy, and content and their interactions in the TPACK model. The results revealed that Web 2.0 technological knowledge (TK), pedagogical knowledge (PK), and content knowledge (CK), as core knowledge components, influenced the second-level knowledge bases, namely technological pedagogical knowledge (TPK), pedagogical content knowledge (PCK), and technological content knowledge (TCK) positively and directly except for one construct. Conversely, the impacts of TK, PK, and CK on TPACK were not statistically significant, and, as a result, did not work towards developing EFL teachers’ TPACK. Furthermore, TPK, TCK, and PCK were found to serve as contributing factors in the development of TPACK. Finally, the pedagogical and theoretical implications of interrelationships between the constructs and possible interpretations are discussed.

    Keywords: Technological Pedagogical Content Knowledge (TPACK), Web 2.0 Technologies, structural equation modeling (SEM)
  • Lida Habibpour, Leila Dobakhti * Pages 77-97

    Research on cognitive styles in the area of listening comprehension is very important and needs to be explored. The present study aimed to investigate the relationship between Iranian EFL learners’ cognitive styles and their listening comprehension. This study sought to explore the extent to which these styles can predict the L2 learners’ performances on tests concerning listening comprehension. To this end, a mixed methods design was utilized to investigate the possible relationship between the aforementioned factors. Some seventy upper-intermediate EFL learners from three language institutes in Iran were asked to complete a questionnaire and then take part in a listening comprehension test in IELTS format after a two-week interval. The questionnaire was drawn from Learning Styles Survey designed by Cohen, Oxford, and Chi (2002). It included ten sections which were used to determine learners’ cognitive styles and their demographic information. The obtained data were analyzed using Spearman Rho’s correlation. The findings indicated that there was a statistically significant correlation between Analytic cognitive style and listening comprehension performance of the participants. It was also found that there was a statistically negative correlation between Global cognitive style of the learners and their listening comprehension. Other cognitive styles including Particular, Synthesizer, Field Dependent, Deductive, Inductive, Impulsive, Field Independent, and Reflective had no statistically significant relationship with listening comprehension. Finally, pedagogical implications for EFL teachers and learners, limitations and suggestions for further study are presented.

    Keywords: Cognitive styles, listening comprehension, EFL learners
  • Mohammad Amini Farsani, Vali Mohammadi * Pages 99-122

    Beyond the mono-method quantitative and qualitative research syntheses (e.g. meta-analysis and meta-ethnography, respectively) and with a pragmatic perspective on conducting mixed methods research (MMR), recently a very few research synthesists have adopted a Mixed Methods Research Synthesis (MMRS) approach to answer complex review questions. Therefore, to better understand the issue of quality, this study takes the initiative in aligning the mixed methods research quality with the Plonskyian views with specific reference to study quality proposed in methodological synthesis literature. The main purpose of the methodological synthesis here was to provide empirically-based evidence for describing and evaluating mixed methods studies in an Iranian EFL (English as a Foreign Language) context. We synthesized mixed methods theses in an Iranian EFL context by describing and evaluating three interrelated components of study quality through focusing on transparency and reporting practices related to: (a) MMR formulation stage (or MMR problem specification stage), (b) MMR design-related features, and (c) MMR interpretation and integration (or MMR implementation stage). The cumulative findings highlighted a set of deficiencies and strengths across MMR studies in the respective EFL setting. Of notable results were unsatisfactory attention to the issue of integration and transparency at the levels of design, method, and interpretation. The study has implications for designing and implementing sound MMR studies. Furthermore, it includes suggestions for doing solid MMR research as well as writing and preparing well-founded mixed methods articles.

    Keywords: EFL setting, Mixed Methods Research, MMR Quality, research synthesis
  • Saeed Mohammadi *, Esmat Babaii Pages 123-148

    This study investigates EFL teachers’ perceptions regarding Dynamic Assessment (hereafter DA) prior and subsequent to taking part in workshops and panel discussions. Twenty-five EFL teachers participated in a semi-structured interview, 10 of whom were selected through purposive sampling to take part in a five-session workshop, which was held to familiarize them with the principles of DA. Following workshop training sessions, a panel discussion was run for 2 sessions and teachers shared their ideas and discussed their problems in applying DA in their classes regarding reading skill. Their classes were video-taped for further analysis and they were also asked to keep reflective journals regarding their practice. After these treatment sessions, a second semi- structured interview regarding EFL teachers’ perceptions about DA was run. According to the results of the discussion sessions and interviews, using them as the base of work, an observation checklist was created to assess the EFL teachers' classroom practices and see whether they correspond to their attitudes or not. The results of this study showed that EFL teachers found workshop training sessions both informative and practical. They mentioned panel discussion groups as a good platform to discuss their practice- related problems with their colleagues and writing reflective journals as an awareness raising act which help them improve their DA practices. Implications for teachers and teacher training courses are discussed.

    Keywords: dynamic assessment, static assessment, EFL Teachers’ Perception, Reflective Journals
  • Maryam Shakouri, Zohreh Nafissi * Pages 149-171

    Studying the role teacher care performs in education is necessary to address the human aspects of teaching. However, TEFL postgraduates have been a neglected cohort in most of the previous studies of teacher care. Therefore, this study investigated the role of caring teachers in TEFL postgraduate education based on the perceptions and experiences of postgraduate instructors and students. Accordingly, 20 students, both MA and PhD, and 6 postgraduate instructors were selected, through purposive sampling, from two state universities in Tehran. Conducting semi-structured interviews with both groups, data were collected and analyzed within the framework of interpretive phenomenological analysis (IPA), as a qualitative paradigm. Due to the complex and contextual nature of teacher care as an abstract concept and still under-researched in TEFL, IPA was employed to provide an in-depth understanding about the role of caring TEFL instructors in postgraduate education. The findings revealed that caring instructors could perform a key role in strengthening postgraduates’ motivation and therefore enhancing their academic performances, creating a stress-free and peaceful learning environment, inspiring them to make transformative decisions in their lives, and their learning how to care in academic settings. This research has implications for instructors, teacher educators, and policy makers seeking to establish moral education at TEFL postgraduate level.

    Keywords: Caring Teacher, Postgraduate Education, TEFL, Interpretive Phenomenological Analysis (IPA)
  • Rajab Esfandiari*, Shahla Rasouli Pages 173-196

    Over the past few years, peer-assessment, as an alternative assessment procedure, has drawn the attention of many researchers. In the study, it was attempted to find what kinds of language components peer-assessors attend to when rating their peers' essays and to investigate whether proficiency levels of peer-assessors make a difference in terms of severity and leniency they exercise. Fifty-eight student raters at Imam Khomeini International University in Qazvin rated five essays, using an analytic rating scale. Paper-based test of English as a foreign language (TOEFL) and five-paragraph essays were used to collect the data. FACETS (version 3.68.1) was used to analyze the data. The results of Facets analysis indicated that advanced peer-assessors had more variability in their severity compared to intermediate peer-assessors. Moreover, the majority of peer-assessors were, on average, more severe than lenient. The results also revealed no statistically significant difference between the ratings of intermediate and advanced peer-assessors. The final finding was that task achievement was the most attended assessment criterion, but grammatical range and accuracy was the least attended assessment criterion. The findings suggest peer-assessors do not attach an equal weight to all assessment criteria. The findings of the study may carry implications for the summative assessment of students' abilities.

    Keywords: Criterion, Peer-Assessment, Proficiency Level, Severity