فهرست مطالب

آموزش در علوم انتظامی - سال دهم شماره 1 (پیاپی 36، بهار 1401)

فصلنامه آموزش در علوم انتظامی
سال دهم شماره 1 (پیاپی 36، بهار 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/03/16
  • تعداد عناوین: 7
|
  • ثاره یادگاری، رضوان حکیم زاده، محمد جوادی پور، کیوان صالحی صفحات 11-39
    زمینه و هدف

    طبق اسناد مهم کشور، تربیت منش یکی از مهم ترین مسایل آموزشی و تربیتی به شمار می رود. از این رو، پژوهش حاضر با هدف واکاوی مولفه های تربیت منش برای دانش آموزان دوره ابتدایی شکل گرفت.

    روش

    داده ها بر اساس یک طرح پژوهش کیفی از نوع مرور نظام مند جمع آوری شده اند. برای جستجوی متون کلیدواژه ها بر مبنای مرور متون و نظر خبرگان موضوعی انتخاب شدند سپس با درنظرگرفتن میزان ارتباط با موضوع پژوهش، منابع اولیه غربال و تعداد 27 منبع برای بررسی نهایی انتخاب شد، در ادامه با استفاده از تحلیل محتوا و کدگذاری باز و محوری منابع منتخب مورد تحلیل قرار گرفت. جهت بررسی قابلیت اعتبار یافته ها از ضریب توافق بین دو کدگذار استفاده شد که مقدار 91/. بدست آمد.

    یافته ها

      نتیجه این تحلیل ارایه تعریفی جامع از تربیت منش و شناسایی 6 مضمون (ذهن آگاهی، کنجکاوی، شجاعت، تاب آوری، اخلاقیات و رهبری) بود. مطابق سنتز پژوهش های مرتبط تعریف تربیت منش مرتبط به شرح زیر است: تربیت منش تاثیر متقابل مشخص، مشهود، عمدی، آگاهانه و پویا بین عوامل تعیین کننده درونی و تاثیرات بیرونی است که با استفاده از برنامه درسی مدارس، خانواده ها و جامعه برای پروردن ظرفیت اخلاقی در قالب الگوی درونی شده ارزش های هسته ای اخلاقی، عملکردی و شهروندی و نگرش ها و کنش های متعاقب آن قابل آموزش به دانش آموزان است.

    نتیجه گیری

    با جمع بندی نتایج این پژوهش می توان گفت تربیت منش به عنوان یک ضرورت و حق اساسی  تاثیر متقابل بین عوامل تعیین کننده درونی و تاثیرات بیرونی است که با در نظر گرفتن مولفه های شناسایی شده و با استفاده از برنامه درسی هدف مند برگرفته از نیازهای افراد و جوامع در قرن 21 برای پروردن ظرفیت های اخلاقی در قالب الگوی درونی شده ارزش ها قابل آموزش است.

    کلیدواژگان: تربیت، تربیت منش، دوره ابتدایی، برنامه درسی، مرور نظام مند
  • سمیرا سیفی، واله جلالی، ندا فاتحی صفحات 41-59

    زمینه و هدف:

    طی ده سال اخیر، تاثیر رویکرد زبان شناسی شناختی در زمینه فراگیری زبان دوم و آموزش آن توسط پژوهشگران مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر رویکرد زبان شناسی شناختی روی به خاطرسپاری افعال کمکی زبان آموزان انگلیسی در بلند مدت می باشد.

    روش

    دراین پژوهش از طرح شبه آزمایشی پیش آزمون پس آزمون و گروه کنترل استفاده شد. شرکت کنندگان این پژوهش شامل دو کلاس زبان انگلیسی سطح متوسط می شدند که از طریق نمونه برداری آسان انتخاب شده بودند. به منظور جمع آوری داده ها، از آزمون تعیین سطح سریع (QPT) </sup>و دو آزمون چندگزینه ای افعال کمکی استفاده شد. در دوره مداخله، در حالی که گروه آزمایشی در معرض رویکرد زبان شناسی شناختی قرار گرفتند، گروه کنترل از آموزش اصلی سنتی در زمینه افعال کمکی برخوردار شدند. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، آمار توصیفی و آزمون های t نمونه های مستقل بکار گرفته شدند.  

    یافته ها

    نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که رویکرد زبان شناسی شناختی، تاثیر معناداری روی به خاطرسپاری افعال کمکی زبان آموزان در بلند مدت دارد. یافته ها کاربردهایی برای فراگیران و مدرسان زبان انگلیسی، طراحان برنامه درسی و پژوهشگران حوزه آموزش دارد

    نتیجه گیری :

    می توان اینطور نتیجه گیری کرد که رویکرد زبان شناسی شناختی، اثربخشی بیشتری به نسبت آموزش اصلی سنتی در زمینه به خاطرسپاری افعال کمکی در فراگیران زبان انگلیسی دارد. بعلاوه، اینطور نتیجه گیری می شود که رویکرد زبان شناسی شناختی می تواند تا حد قابل توجهی به بهبود یادگیری افعال کمکی انگلیسی در بلند مدت به فراگیران کمک کند.

    کلیدواژگان: زبان شناسی شناختی، افعال کمکی، آموزش مفهومی، آموزش شفاهی
  • سمیه طالبی، حسن رضا زین آبادی، سعید جعفری نیا، اکبر حسن پور صفحات 61-91

    زمینه و هدف :

    توسعه منابع انسانی یکی از مهم ترین مولفه های سازمان های اثربخش از دیگر نهادها به شمار می رود و آموزش بهترین ابزار برای توسعه منابع انسانی به حساب می آید. هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر رهبری انتقال آموزش در قالب حمایت های مدیران میانی با میانجی گری سازه های رفتار برنامه ریزی شده، بر انتقال آموزش می باشد

    روش

    این پژوهش از نظر هدف «کاربردی» و از نظر نحوه گردآوری داده ها، «توصیفی، همبستگی» است. جامعه آماری کل کارکنان شرکت های کارگزاری استان تهران و حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان برابر با 357 نفر تعیین شد. روش نمونه گیری از نوع احتمالی و به روش خوشه ای، با استفاده از دو پرسش نامه محقق ساخته رهبری انتقال آموزش و پرسش نامه رفتار برنامه ریزی شده که با اقتباس از نظریه اجزن و فیشبین (2003) گردآوری شد، روایی (محتوی، همگرا و واگرا) و پایایی (بارعاملی، ضریب پایایی مرکب، ضریب آلفای کرونباخ) پرسش نامه ها حاکی از آن بودند که ابزارهای اندازه گیری از روایی و پایایی خوبی برخوردار هستند. تحلیل داده ها به وسیله مدل معادلات ساختاری با استفاده نرم افزار اسمارت پی ال اس انجام گردید.

    یافته ها

    نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها با استفاده از آماره آزمون t و ضرایب مسیر (β) نشان داد که رهبری انتقال آموزش بر متغیرهای نگرش به انتقال آموزش، هنجار ذهنی، کنترل رفتاری ادراک شده تاثیر معنی دار و متوسطی دارد، و همچنین بر متغیر قصد انتقال آموزش و انتقال آموزش دارای تاثیر معنی دار و قوی ای می باشد.

    نتیجه گیری

    بر اساس یافته های تحقیق هرچه نیت کارکنان قوی تر، میزان انطباق آنها با گروه اجتماعی بالاتر و کنترل مثبت کارمندان بر انتقال نتایج آموزشی بیشتر باشد، انتقال آموزش های ضمن خدمت آنان به محل کار موثرتر خواهد بود. همچنین حمایت های مدیران میانی در قالب نگرش ها، رفتارها و استراتژی ها می تواند در چگونگی انتقال آموزش های ضمن خدمت با میانجی گری متغیرهای نظریه رفتار برنامه ریزی شده به محیط کار تاثیر گذار باشد.

    کلیدواژگان: دوره آموزش ضمن خدمت، انتقال آموزش، رفتار برنامه ریزی شده، حمایت مدیر
  • محمد خادمی کله لو، بهروز رحیمی، مهدی سانبلی صفحات 93-125
    زمینه و هدف

    با توجه به فراهم بودن فرصت مهارت آموزی و توانمندسازی جوانان در خدمت وظیفه عمومی، ضرورت بازنگری و اتخاذ رویکرد جهت بهره گیری حداکثری از این فرصت ها ضرورتی انکارناپذیر است.لذا هدف پژوهش حاضر، تدوین الگوی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از منظر امامین انقلاب است.

    روش

    این پژوهش از نظر هدف جزء پژوهش های کاربردی بوده که با استفاده از رویکرد کیفی و از روش پژوهش داده بنیاد از نوع طرح جی تی ام سیستماتیک استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه بیانات و مکتوبات امامین انقلاب (از سال 1359 تا سال 1400) مرتبط با موضوع پژوهش بود که به صورت تمام شماری از طریق مطالعات کتابخانه ای و پایگاه های اطلاعاتی و انتشاراتی جمع آوری گردید. پس از گردآوری اسناد به بررسی و مرور سطر به سطر اسناد اقدام و با استفاده از روش سه مرحله ای کوربین و اشتراس به تحلیل اسناد پرداخته شد. برای به دست آوردن اعتبار و روایی از روش مرور خبرگان غیر مشارکت کننده در پژوهش استفاده گردید. همچنین برای بالا بردن اطمینان از صحت فرایند کدگذاری، تمام مبانی و اطلاعات مستخرج شده موردنظر مرور و نکات کلیدی آن برجسته و سپس با مراجعه دوباره به یافته ها مقولات موردنظر به آن ها اطلاق شد. 

    یافته ها:

     نتایج حاکی از آن بود که الگوی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از دیدگاه امامین انقلاب شامل؛ عواملی که ضرورت توجه به این موضوع را توجیه می کند (11 مقوله)، اقدامات و راهبردهایی که در خصوص مهارت آموزی کارکنان وظیفه باید اتخاذ گردد (10 مقوله)، شرایط زمینه ای (9 مقوله) و شرایط واسطه ای (9 مقوله) اثرگذار در جهت ارتقای اثربخشی مهارت آموزی کارکنان وظیفه و پیامدهای حاصل از اجرای مهارت آموزی کارکنان وظیفه (10 مقوله) است که در قالب الگوی پاردایمی روابط بین آن ها نمایان و تبیین گردید.

    نتیجه گیری

    پیاده سازی الگوی مهارت آموزی کارکنان وظیفه مبتنی بر اندیشه های امامین انقلاب، جهت استفاده بهینه و همه جانبه از کارکنان وظیفه ضرورتی اجتناب ناپذیر بوده و عملیاتی کردن آن مستلزم تدوین سیاست ها، برنامه ها و راهبردهای اجرایی اثربخش با درنظر گرفتن تمامی جوانب الگوی پیشنهادی است.

    کلیدواژگان: مهارت آموزی، کارکنان وظیفه، نیروهای مسلح، امامین انقلاب
  • داود ربیعی، حمدالله هادی، سعید دل انگیز صفحات 127-148

    زمینه وهدف :

    هرجاکه نامی از فرماندهی انتظامی به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند آمادگی جسمانی و روحی کارکنان و به تبع آن آمادگی رزمی این نیروهاست. هدف از پژوهش حاضر مقایسه تاثیر ورزش های گروهی و انفرادی بر میزان آمادگی جسمانی کارکنان ناجا می باشد.

    روش

    از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی و پیمایشی است، جامعه آماری شامل ورزشکاران رشته های گروهی و انفرادی به تعداد 168نفر و روش نمونه گیری از نوع غیراحتمالی هدفمند می باشد، ابزار تحقیق در دو بخش گردآوری اطلاعات و مطالعات نظری بود و در بخش دوم اطلاعات حاصل از آزمون های جسمانی شامل شنای روی دست، دراز نشست، دوی60متر، دو2400متر و دو9*4 پس از ورود در نرم افزارspss مورد تحلیل قرار گرفتند. روایی ابزار پژوهش صوری و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ،95/0 محاسبه شد.برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در بخش توصیفی از فراوانی،درصد، درصد فراوانی تجمعی،میانگین و انحراف استاندارد ودر بخش پاسخ به سوالات تحقیق از آزمون تی استفاده شده است.

    یافته ها

    در سه شاخص استقامت قلبی و عروقی، چابکی، استقامت عضلات کمربند شانه ای تفاوت معناداری بین ورزش های گروهی و انفرادی وجود دارد و میانگین نمره آمادگی جسمانی ورزش های گروهی بیش از ورزش های انفرادی است اما در دو شاخص استقامت عضلات شکم و شاخص سرعت تفاوت معناداری بین نمرات آمادگی جسمانی ورزش های گروهی و انفرادی وجود ندارد.

    نتیجه گیری

    ورزشکاران رشته های گروهی به دلیل حضور سایر ورزشکاران و ایجاد حس رقابت و تعامل بیشتر با مربیان ازعملکرد جسمانی مناسب تری در5شاخص موردنظر نسبت به ورزشکاران رشته های انفرادی دارند،ازطرفی انجام ورزش های گروهی برای سازمان های گسترده نظیرناجا برای تربیت نیروی انسانی و ترویج فرهنگ ورزش و ارتقا آمادگی جسمانی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر خواهد بود.

    کلیدواژگان: ورزش های گروهی، ورزش های انفرادی، کارکنان ناجا، آمادگی جسمانی
  • سیده مرضیه هاشمی، وحید فلاح، فاطمه طاهری صفحات 151-180

    زمینه و هدف:

     دوسوتوانی سازمانی به توانایی سازمانها جهت کشف صلاحیت های جدید و بهره برداری از قابلیت های موجود اطلاق می شود. سازمان های آموزشی برای ایفای موثر نقش کلیدی خود در جامعه و پاسخ گویی به مشکلات آینده ملزم به نوآوری و تمسک به مهارتهای دوسوتوانی هستند. هدف کلی پژوهش حاضر بررسی تاثیر توسعه یادگیری فن آورانه در سازمانهای آموزشی با رویکرد مهارت دو سوتوانی بود.

    روش

    پژوهش حاضر با رویکرد آمیخته در سال 1400 در استان مازندران انجام شد. در رویکرد کیفی از روش دلفی و در رویکرد کمی از روش همبستگی و معادلات ساختاری استفاده شد. جامعه آماری در بخش کیفی، 14 نفر از اساتید هیات علمی با سابقه تدریس بالای 10 سال و مرتبه علمی دانشیار و بالاتر با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند و در بخش کمی بر اساس فرمول کوکران تعداد 300 نفر با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از میان 1373 عضو هیات علمی دانشگاه های استان مازندران به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها پرسش نامه محقق ساخته یادگیری فناورانه (با پایایی 0/884 و روایی0/658) و نوآوری دوسوتوان (با پایایی0/880 و روایی0/530) استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های تحلیل عاملی تاییدی و معادلات ساختاری و نرم افزارهای spss21</sub> و pls3.2</sub> استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج بخش کیفی نشان داد که 34 درصد از تغییرات در متغیر نوآوری دوسوتوانی بواسطه مولفه های یادگیری فناورانه تبین شده اند. همچنین در میان مولفه های نوآوری دو سو توان مولفه تفکر توسعه ای با مقدار R2</sup> </sup>برابر با 0/872 و ضریب مسیر 0/934 بیشترین تاثیر مستقیم را داشت.

    نتیجه گیری

    برای ایجاد تحول در سازمان های آموزشی، سازمان های دوسوتوانی باید ایجاد شوند که به صورت هم زمان قابلیت های جدید وضروری موردنیاز برای رقابت در محیط پویا را توسعه دهند و با ارتقا و اقزایش سطح یادگیری های فناورانه میتوان قابلیت دوسوتوانی را در سازمان ها افزایش داد.

    کلیدواژگان: یادگیری فناورانه، توسعه، دوسوتوانی، سازمان آموزشی
  • علی رئیسی نافچی، اکبر اعتباریان خوراسگانی، نرگس سعیدیان خوراسگانی صفحات 183-209
    زمینه و هدف

     آموزش یکی از بهترین ابزارهای ایجاد رفتار حرفه ای در کارکنان سازمان است. هدف پژوهش حاضر؛ شناخت و توصیف کیفی شکاف بین آموزش بدوخدمت و رفتار حرفه‌ای مورد انتظار از کارکنان پلیس در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است.

    روش

     برای شناخت و توصیف ابعاد و مولفه‌های شکاف بین آموزش بدوخدمت درجه‌دارای و رفتار حرفه‌ای کارکنان، از روش تحقیق کیفی برای جمع‌آوری و تحلیل داده‌ها استفاده شده است. شناسایی شکاف فوق در این مطالعه، از طریق مصاحبه نیمه‌ساختاریافته با دو گروه روسای کلانتری‌های شهر اصفهان و درجه‌داران شاغل در کلانتری‌ها صورت گرفته است. افراد نمونه‌آماری به صورت هدفمند  ملاک محور انتخاب شدند. مصاحبه‌ها تا حد اشباع نظری با دو گروه روسای کلانتری‌ها به تعداد 12 نفر و درجه‌داران شاغل در این کلانتری‌ها به تعداد 17 نفر انجام شده است. مصاحبه‌های انجام شده با روش تحلیل مضمون، تحلیل گردید.

    یافته‌ها: 

    تحلیل مضمونی داده‌های حاصل از مصاحبه‌ها نشان داد یکی از دلایل وجود شکاف بین آموزش بدوخدمت کارکنان و رفتار حرفه‌ای مورد انتظار از آنان؛ به علت عدم شکل‌گیری مهارت‌های لازم در درجه‌دران در دوره آموزش بدو خدمت بوده است. این مقوله از شکاف دارای سه بعد اصلی؛ مهارت‌های عملیاتی با 29 مولفه‌، بعد مهارت‌های رفتاری کارکنان با 9 مولفه‌ و بعد مهارت‌های تخصصی _ حرفه ای با 29 مولفه است.

    نتایج

     از دیدگاه خبرگان برای کاهش شکاف بین آموزش بدوخدمت درجه‌دارای و رفتار حرفه‌ای کارکنان؛ باید روی ارتقاء‌ مهارت‌های عملیاتی، مهارت‌های رفتاری، مهارت‌های تخصصی- حرفه‌ای کارکنان در دوره آموزش بدوخدمت تمرکز نموده و تغییرات لازم و ضروری را بعمل آورد.

    کلیدواژگان: مهارت های عملیاتی، مهارت های رفتاری، مهارت های تخصصی- حرفه ای، رفتار حرفه ای، کارکنان پلیس
|
  • Sareh Yadegari, Rezvan Hakimzadeh, mohammad javadipour, keyvan Salehi Pages 11-39
    Background and Objectives

    The aim of this study was to investigate the components of character education for elementary school students.

    Methods

    Data collection was based on a systematic qualitative research design. The sample was selected using the criteria of acceptance and non-acceptance and to search for texts, the keywords were selected based on the review of texts and the opinion of thematic experts. Then, considering the degree of relevance to the research topic, primary sources were filtered and 27 sources were selected for final review. The content analysis along with the open and axial coding of selected sources were used for further analysis. In order to check the validity of the findings, the agreement coefficient between the two coders was found to be is 0.91.

    Findings

    The result of this analysis was to provide a comprehensive definition of character education and to identify the related themes: mindfulness, resilience, curiosity, courage, ethics, and leadership. According to the synthesis of the related research, the definition of character education is as follows:"Character education is an explicit, overt, deliberate, Conscious, dynamic interplay between internal determinants and external influences by using the curriculum schools, families, and communities to cultivate moral content in the form of internalized pattern of core ethical, performance and citizenship values and the consequent attitudes and actions."

    Conclusion

    Summarizing the results of this study, it can be said that character education as a basic necessity and right is the interaction between internal determinants and external influences and can be trained by taking into account the identified themes and using a purposeful curriculum based on the needs of individuals and communities in the twenty first century to cultivate moral capacities in the form of an internalized model of values.

    Keywords: education, character education, elementary school, curriculum, systematic review
  • samira seifi, Valeh Jalali, neda fatehi Pages 41-59
    Context and Aim

    This study aimed at investigating the effect of Cognitive Linguistics (CL) approach on EFL learners’ long-term retention of English modal verbs.

    Method

    In so doing, this study benefited from a quasi-experimental pre-test posttest control group design. The participants of the study consisted of two intact intermediate EFL classes from private institute in kerman, Iran. They were selected through convenience sampling. For the purpose of data collection, the Quick Placement Test (QPT) and two multiple choice fill-in-the-blank modal verbs tests were used. In the treatment period, while the experimental group was subjected to CL approach, the control group enjoyed traditional mainstream instruction on modal verbs.To analyze the data, descriptive statistics, independent samples t-tests and paired samples t-test were run.

    Findings

    The results of data analysis showed that CL approach has a significant impact on EFL learners’ long-term retention of English modal verbs. The findings have some implications for EFL learners, teachers, and curriculum planners.

    Conclusions

    It can be concluded that the cognitive linguistics approach is more effective than the traditional method of teaching and memorization of modal verbs in learners. In addition, it has been concluded that the cognitive linguistics approach can significantly help learners to improve the learning of English modal verbs in the long term memory.

    Keywords: Cognitive Linguistics (CL), Modal Verbs, Conceptual Instruction, Verbal Instruction
  • somayeh Talebi, Hassanreza Zeinabadi, Saeed jafarinia, akbar hassanpoor Pages 61-91

    Background and Aim:

    Human resource development is one of the most important components of effective organizations from other institutions and training is the best tool for human resource development. The purpose of this study was to investigate the effect of leadership transfer of education in the form of support of middle managers through the mediation of planned behavior structures on training transfer.

    Method:

     This study is " Practical " in terms of purpose and "descriptive, correlational" in terms of data collection. The statistical population of all brokerage firms in Tehran province and the sample size was determined using Krejcie and Morgan table equal to 357 people. Probabilistic and cluster sampling, using two researcher-made questionnaires of education transfer leadership and planned behavior questionnaire, which were collected based on the theory of components and fishbin (2003), validity (content, convergent and divergent) and reliability (Factor load, composite reliability coefficient, Cronbach's alpha coefficient) The questionnaires indicated that the measuring instruments had good validity and reliability. Data analysis was performed by structural equation modeling using Smart PLS software.

    Results

    The results of testing the hypotheses using t-test statistics and path coefficients (β) showed that education transfer leadership has a significant and moderate effect on the variables of attitude to education transfer, mental norm, perceived behavioral control, and also on the transfer intention variable. Training and transfer of training has a significant and strong impact.

    Conclusion

    The results of this study indicate that according to the theory of planned behavior of training transfer can be the result of rational decision-making process of employees, ie the stronger the intentions of employees, the more their compliance with the social group, and positive control The more employees transfer the training results, the more effective the transfer of in-service training to the workplace will be, and finally the support of managers in the form of attitudes, behaviors and strategies can be in how to transfer in-service training to the workplace be influential.

    Keywords: In-service training course, Transfer of training, Planned behavior, Manager support
  • mohammad khademi kolehlou, behrooz rahimi, mehdi canbli Pages 93-125
    Background and Aim

    Given the availability of skills training and empowerment opportunities for young people in the service of public service, the need to review and adopt an approach to maximize these opportunities is an undeniable necessity. He is the Imam of the Revolution.

    Method

    In terms of purpose, this research is one of the applied researches that has used a qualitative approach and the data research method of the foundation is a systematic GTM design. The statistical population of the study included all the statements and letters of the Imams of the Revolution (from 1980 to 2021) related to the subject of the research, which were collected in large numbers through library studies and information and publishing databases. After collecting the documents, the documents were reviewed and reviewed line by line and the documents were analyzed using the three-step method of Corbin and Strauss. In order to gain validity and validity, the review method of non-participating experts was used. Also, in order to ensure the accuracy of the coding process, all the basics and extracted information were reviewed and its key points were highlighted, and then, by referring to the findings again, the desired categories were applied to them.

    Results

    The results showed that the skills training model of the Armed Forces personnel from the perspective of the Imams of the Islamic Revolution includes factors that justify the need to pay attention to this issue (11 categories), measures and strategies that should be adopted regarding the training of duty personnel (10 categories). ), The underlying conditions (9 categories) and the intermediate conditions (9 categories) are effective in promoting the effectiveness of on-the-job training of employees and the consequences of the implementation of on-the-job training (10 categories), which were shown and explained in a paradigm pattern.

    Conclusion

    Implementing the skills training model of duty personnel based on the ideas of the Imams of the Revolution, for the optimal and comprehensive use of duty personnel is an inevitable necessity and its implementation requires the development of effective policies, programs and executive strategies taking into account all aspects of the proposed model. it is needed.

    Keywords: Skills training, duty personnel, armed forces, Imams of the Revolution
  • davood Rabiee, Hamdollah Hadi, saeid delangiz Pages 127-148
    Background and Aim

    Whenever the name of a police force is mentioned, the first thing that comes to mind is the physical and mental readiness of the staff and, consequently, the combat readiness of these forces. The aim of this study was to compare the effect of group and individual sports on the physical fitness of NAJA staff.

    Methodology

    It is applied in terms of purpose and descriptive and survey method. The statistical population includes 168 athletes in group and individual disciplines and the non-probability sampling method is purposeful. The research tool was data collection and theoretical studies in two parts and in the second part. The data obtained from physical tests including manual swimming, long sitting, 60-meter sprint, 2400-meter sprint and 4x9 double were analyzed after entering SPSS software. The validity of the face-to-face research instrument and its reliability with Cronbach's alpha coefficient were calculated to be 0.95. For data analysis in the descriptive part of frequency, percentage, percentage of cumulative frequency, mean and standard deviation and in the section of answering research questions t-test was used.

    Results

    There is a significant difference between group and individual sports in the three indices of cardiovascular and vascular endurance, agility, muscular endurance and shoulder girdle.

    Conclusion

    Group athletes due to the presence of other athletes and creating a sense of competition and more interaction with coaches have better physical performance in 5 indicators than individual athletes. Physically it will be more economical.

    Keywords: Group Sports, Individual Sports, NAJA Staff, Physical Fitness
  • Seyyedeh Marzieh hashemi, Vahid Fallah, fatemeh taheri Pages 151-180
    Background and objective

    Organizational ambidexterity refers to the ability of organizations to discover new competencies and take advantage of existing capabilities. Educational organizations are required to adopt innovation and rely on ambidexterous skills to play their key role in society and respond to future problems. The overall purpose of this study was to investigate the impact of the development of technological learning in educational organizations with a ambidexterous skills approach.

    Method

    The present research was conducted with a mixed approach  in 2021 in Mazandaran province. In the qualitative approach, the Delphi method was used and in the quantitative approach, the correlation method and structural equations were used. Statistical population in the qualitative section comprised 14 faculty with more than 10 years of teaching experience with associate degree and above using purposive sampling method, and in the quantitative section based on Cochran's formula, 300 people out of 1373 faculty members in universities of Mazandaran province were selected as a statistical sample through random sampling method. Two researcher-made questionnaires on technological learning (with reliability of 0.884 and validity of 0.658) and ambidexterous innovation (with reliability of 0.880 and validity of 0.530) were used to collect data. Confirmatory factor analysis and structural equations through SPSS21</sub> and PLS3.2</sub> were used to analyze the data.

    Results

    The results of the qualitative section showed that 34% of the changes in the ambidexterous innovation variable were explained by the components of technological learning. Also, among the components of ambidexterous innovation, the component of development thinking with an R2 value of 0.872 and a path coefficient of 0.934 was the highest effective.

    Conclusion

    Ambidexterous organizations that simultaneously develop new and necessary capabilities needed to compete in a dynamic environment are required tomake the best use of the existing capabilities and by upgrading and increasing the level of technological learning, the capability of ambiguity in organizations can be increased.

    Keywords: Technological Learning, Development, Ambidexterity, Educational Organization
  • ali reisi nafchi, akbar etebarian khorasgani, narges saeidian khorasgani Pages 183-209
    Background and objective

    training is one of the best means for creating professional manner in employees of the organization. The objective of this study is recognition and qualitative description between pre-service training and expected professional manner of officers in police force of Iran.

    Method

    To recognize and describe dimensions and components of the gap between training of non-commissioned officers and professional manner of employees, qualitative research method is used. Recognition of the gap at this study has been done through semi-structured interview with two groups including chiefs of police in Isfahan and non-commissioned officers working in police stations. Statistical subjects are selected criterion-based purposefully. Interviews were conducted to the point of theoretical saturation with two groups of 12 chiefs of police and 17 non-commissioned officers working in police stations. Interviews were analyzed with thematic analysis method.

    Findings

    The thematic analysis of interviews data showed that one reason of the gap between pre-service training of officers and the expected professional manner was the lack of formation of the necessary skills in non-commissioned officers at the pre-service training stage. This category of gap has three main dimensions; the operational skills with 29 components, behavioral skills with 9 components, and specialized- professional skills with 29 components.

    Results

    From perspective of experts, to reduce the gap between pre-service training of non-commissioned officers and professional behavior of employees, we should concentrate on improving operational, behavioral and expertise-professional skills and make necessary changes.

    Keywords: operational skills, behavioral skills, expertise-professional skills, professional behavior, police officers