فهرست مطالب

نشریه امنیت انتظامی دریایی
پیاپی 43 (زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/11/21
  • تعداد عناوین: 6
|
  • فرزاد ادیبان، سهام صالحی صفحات 1-2
    زمینه و هدف

     سرچشمه ی بحران های اجتماعی ناکارآمدی در تبادل ارایه ی خدمات و عدم تامین حداقل نیازهای اجتماعی است. یکی از مهم ترین بحران های اجتماعی طی سال های اخیر استان بوشهر، بحران آب 1397شهرستان دشتستان بود. هدف و تحقیق حاضر عبارت است از این که مدیریت اطلاعاتی پلیس دشتستان در مواجهه با بحران های اجتماعی ناشی از کمبود آب چگونه ارزیابی گردیده است؟ و در ادامه ارایه الگوی عملی در جهت ارتقای موضوع ارایه می شود.

     روش تحقیق:

     روش تحقیق، تحلیلی  توصیفی و اطلاعات مورد نیاز تحقیق از مدارک و آمار سازمان های ذی مدخل، اسناد کتابخانه ای موجود در بایگانی های معتبر، مراجعه به منابع و ماخذها، مصاحبه حضوری با افراد خبره و همچنین با پیمایش میدانی و حضور در مناطق بحران زده جهت تدوین پرسش نامه و اعتبارسنجی آن استفاده شده است و در جهت تحلیل داده های آماری از نرم افزارSpss استفاده شده است.

    یافته ها و نتایج تحقیق: 

    پلیس دشتستان با مدیریت صحیح اطلاعات بر مبنای ترسیم چرخه اطلاعاتی و تدوین طرح تلاش جمع آوری، زمینه ساز اشراف اطلاعاتی شده و با پرهیز از غافل گیری، فریب و شکست اطلاعاتی، کارکردهای کلان اطلاعاتی در مواجهه با بحران اجتماعی ناشی از کمبود آب را عینیت بخشیده و با تجزیه و تحلیل اطلاعات، هشداردهی مناسب و انتشار برآورد صحیح وضعیت در سه مرحله قبل، حین و بعد از وقایع، با رویکرد پلیس جامعه محور، با تصمیم سازی جهت مسیولین اجرایی، از تبدیل بحران اجتماعی به بحران های امنیتی جلوگیری، و به عنوان مغز متفکر عملیات انتظامی، هدایت مناسب عملیاتی را در صحنه ی عملیاتی میسر سازد.

    کلیدواژگان: بحران اجتماعی، مدیریت اطلاعاتی، شهرستان دشتستان
  • احمد خواجه، لیلا انبارکی صفحات 3-41
    زمینه و هدف

     هدف از این تحقیق بررسی نقش راهبردی رسانه در توسعه فرهنگ پدافند غیرعامل است. با مطالعه پیرامون موضوع تحقیق مشخص می شود. پدیده پدافند غیرعامل با توجه به تهدیدات روز افزون جبهه استکبار و هجمه تبلیغاتی و رسانه ای علیه کشورمان، تبدیل به یک اصل مهم، حیاتی و بسیار تعیین کننده، شده است. توجه به دفاع غیرعامل در مقابله با تهدیدات و تقلیل خسارات ناشی از حملات کشورهای مهاجم، امری بسیار مهم و ضروری و بر مبنای قواعد عقلی است و باید جهت جلوگیری از آسیب پذیری های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و امنیت مراکز حیاتی کشور از جمله مراکز ارتباطی، به دفاع  غیرعامل روی آورد.. در این مقاله بعد از توضیح و تشریح پدافند غیرعامل به توضیح نقش و جایگاه رسانه در این نوع دفاع می پردازیم و در نهایت کارکرد رسانه ها در پدافند غیرعامل را، به عنوان  یکی از حوزه های مهم و غیر قابل انکار در جوامع امروزی تشریح می نماییم. محقق با نگرشی چند جانبه قصد دارد به این سوال پاسخ گوید که رسانه چه نقشی را می تواند در توسعه پدافند غیرعامل ایفاء کند ؟ پاسخ گفته و راهکارهای عملی نیز ارایه دهد.

      روش تحقیق:

     این تحقیق از حیث هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی- تحلیلی است. در این تحقیق برای پرداختن به موضوع و پاسخ به سوال از طریق گردآوری اطلاعات با روش کتابخانه ای و با استفاده از فیش برداری منابع و همچنین بهره برداری از سایت های خبری و مقالات تخصصی استفاده شده است.

     یافته ها و نتایج تحقیق:

     با توجه به تهدیدات همه جانبه استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران و نوپایی علم پدافند غیرعامل در کشور و همچنین عدم رشد رسانه های داخلی این موضوع به عنوان یک تهدید بالقوه در حوزه دفاعی کشور محسوب شده که تنها راه برون رفت از موضوع از یک سو بومی سازی پدافند غیرعامل در تمامی زمینه ها و از سویی دیگر نهادی سازی و آگاه سازی جامعه از طریق رسانه های ملی است که در این خصوص لازم به نظر می رسد رسانه های ملی در دوره ای که به جنگ رسانه ها لقب گرفته ابتدا سعی کنند در حوزه رسانه قیود پدافندی در حوزه خودی که همان رسانه و فرهنگ است را متعالی و سپس گام های موثر خود را در تحقق پدافند غیر عامل عملی سازند.

    کلیدواژگان: پدافند غیرعامل، فرهنگ، رسانه
  • احمد مزرعه کار صفحات 43-55
    زمینه و هدف

     هدف از این پژوهش تحلیل استراتژیک فرصت‌ها و چالش‌ها در توسعه امنیت پایدار در استان بوشهر با تاکید بر تاثیر متقابل امنیت و توسعه در دوره پساکرونا بود.

    روش تحقیق: 

    پژوهش از نظر هدف کاربردی است و راهبرد تحلیل منطقی مبنای فکری و جهت‌گیری اصلی این پژوهش است. جامعه آماری بخش کیفی و مصاحبه نیمه ‌ساختاریافته شامل 17 نفر از مدیران، نخبگان و افراد برجسته امنیتی استان بوشهر به روش اشباع نظری و گلوله برفی و جامعه بخش کمی تحقیق شامل کلیه مدیران، کارکنان و پرسنل امنیتی استان خصوصا نیروی انتظامی بودند که با استفاده از روش SWOT و با نرم افزار G-Pawer تعداد 80 نفر بعنوان نمونه به روش تصادفی در دسترس انتخاب شدند. یافته‌های بخش کیفی نشان داد برای توسعه امنیت پایدار در استان بوشهر با تاکید بر تاثیر متقابل امنیت و توسعه در دوره پساکرونا 45 مولفه شناسایی شدند و همچنین ماتریس داخلی و خارجی حاکی از آن است که توسعه امنیت پایدار در استان بوشهر با تاکید بر تاثیر متقابل امنیت و توسعه در دوره پساکرونا از لحاظ موقعیت استراتژیک در منطقه ST قرار دارد؛ نهایتا براساس تحلیل SWOT، در مجموع 22 استراتژی شامل پنج استراتژی SO، هفت استراتژی ST، پنج استراتژی WO و پنج استراتژی WT برای توسعه امنیت پایدار در استان بوشهر با تاکید بر تاثیر متقابل امنیت و توسعه در دوره پساکرونا تدوین شد. لذا راهبردهای معرفی شده برای توسعه راهبردهای مرتبط با تنوع)ST) شامل افزایش بازرسی و نظارت ها، بهبود سیستم های کنترل نامحسوس، ایجاد کارگاه‌های آموزش عمومی، افزایش دستگاه‌های اطلاعاتی داوطلب غیررسمی و افزایش فعالیت در حوزه‌های زیست‌‌محیطی و توسعه همکاری با سایر نهادها می‌باشد.

       یافته ها و نتایج تحقیق: 

    می‌توان نتیجه گرفت نتایج این پژوهش چارچوبی مدون برای کاهش تهدیدهای امنیتی و استفاده بهتر از فرصت‌های موجود در راستای توسعه امنیتی استان بوشهر می‌باشد. بنابراین بهره‌گیری از راهبردهای ارایه شده در این پژوهش به مسیولان امنیتی و شهری استان توصیه می‌شود.

    کلیدواژگان: فرصت، تهدید، پساکرونا، توسعه پایدار امنیتی، SWOT
  • رقیه مبارکی طلب، علی دریمی، فرزاد ادیبان صفحات 57-79
    زمینه و هدف

     افزایش سطح وقوع جرایم و ناکارامدی سیاست جنایی واحد و همچنین نقش پیشگیری از جرم را بیش از پیش مشخص ساخته است در این میان ابزارهای پیشگیری و روش های بکارگیری حایز اهمیت است. بهترین روش برای مقابله با وقوع جرایم، پیشگیری از جرم است و نه برخورد با جرم)کیفر). چرا که در پیشگیری، در واقع زمینه های ارتکاب جرم از بین می رود و تلاش در انصراف فرد از ارتکاب جرم است و نه تنبیه وی بخاطر ارتکاب جرم. از مهم ترین روش ها و وسایل پیشگیری از جرم در اجتماع مدرن، آموزش و فرهنگ سازی می باشد که بدیهی است اولین و بهترین وسیله جهت کمک به این منظور، وسایل ارتباط جمعی و موثرترین آنها رادیو و تلویزیون می باشد. بدون شک اطلاع رسانی و ارتقای سطح آگاهی های عمومی شهروندان می تواند در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی موثر باشد..محقق در این مقاله قصد دارد به این سوال پاسخ گوید که رسانه چه نقشی در پیشگیری از جرم داشته و چه راهکارهای را در تبیین جایگاه رسانه در پیشگیری از جرم می توان ارایه داد.

       روش تحقیق:

     این تحقیق از حیث هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی- تحلیلی است. در این تحقیق برای گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای با استفاده از فیش برداری منابع و برای جمع آوری پاسخ سیوالات و همچنین استفاده از منابع موجود، سایت های خبری و مقالات تخصصی به تشریح موضوع پرداخته است.

    یافته ها و نتایج تحقیق:

     یافته های تحقیق حاکی از این است که رسانه های دیداری و شنیداری، مکتوب و مجازی در دنیایی که عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات جهان را تا حد یک دهکده کوچک کرده است در شکل گیری جرایم، جهت دهی و حتی پیشگیری از جرم موثر است. در این راستا راهکارهایی مبتنی بر کارشناسی برنامه رسانه ایی در سه بعد در شکل گیری جرایم، جهت دهی و حتی پیشگیری از جرم ارایه گردیده است.

    کلیدواژگان: رسانه، پیشگیری، جرم
  • محمد مسعودفر، فرزاد ادیبان صفحات 81-110
    زمینه و هدف

     پدیده قاچاق کالا یک پدیده چند وجهی است که آثار و پیامدهای متعدد آن، ابعاد مختلف جامعه را در بر می گیرد. وظیفه ی خطیر مقابله با این معضل فراگیر، بر حسب قانون شکل گیری ناجا از وظایف اصلی این نیرو به شمار می رود هدف از این تحقیق بررسی و تحلیل علل قاچاق کالا در استان بوشهر و راهکارهای پیشگیری وضعی با رویکرد انتظامی است. محقق با بررسی در سوابق مطالعات انجام شده با پیشینه قوی و ادبیات نظری غنی به طرح موضوعی پرداخته است که علی رغم فراگیر بودن اقدامات ناجا در مقابله با پدیده قاچاق کالا (اقدامات پیشگیرانه ی وضعی با رویکرد انتظامی)، آن چنان که می بایست مورد توجه محققین در زمینه جزا و جرم شناسی واقع نگردیده است.

    روش تحقیق:

     تحقیق حاضر از نظر ماهیت و هدف کاربردی است و از نظر روش توصیفی از نوع زمینه یابی(پیمایشی) است. جامعه آماری تحقیق حاضر را تعداد100نفر از اساتید و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته ی حقوق، گرایش جزا و جرم شناسی دانشگاه های استان بوشهر تشکیل می دهند که در مجموع 50 نفر به عنوان نمونه با استفاده از روش نمونه گیری احتمالی طبقه بندی شده انتخاب شدند. پس از تکمیل پرسشنامه، مورد مطالعه و تحلیل قرار گرفتند. پرسش نامه اولیه بعد از تجزیه و تحلیل پایایی87/0 برای کل پرسش نامه به دست آمده است که پایایی بالایی را نشان می دهد. روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق روش کتابخانه ای و میدانی است و ابزارهای گردآوری آن را مصاحبه و پرسش نامه محقق ساخته تشکیل می دهد.

    نتایج و یافته‌های تحقیق:

    یافته های تحقیق حاکی از این است که شکل گیری قاچاق تابعی از عوامل مختلف بوده که با بررسی دقیق و رتبه دهی عوامل مشخص گردید مهم ترین علت قاچاق کالا در استان بوشهر، بیکاری و مشکلات اقتصادی مرزنشینان می باشد. از بین روش های پیشگیری وضعی اعلامی، پیشگیری از قاچاق کالا با استفاده از افزایش خطر ارتکاب قاچاق کالا، از نظر پاسخگویان به عنوان اولویت رتبه بندی با ضریت تاثیرگذاری بالا بوده است برابر یافته های پژوهش، با بکارگیری راهبردهای تقنینی؛ راهبردهای قضایی؛ راهبردهای اجرایی(اصلاح وضعیت مدیریتی، بهبود وضعیت اقتصادی، بهبود وضعیت نیروی انتظامی، بهبود وضعیت اجتماعی، بهبود وضعیت فرهنگی) و راهبردهای مشارکتی و آموزشی پیشنهادی می توان میزان قاچاق کالا را کاهش داد.

    کلیدواژگان: قاچاق کالا، پیشگیری وضعی، پیشگیری انتظامی، استان بوشهر
  • حمید عبدعلی، یعقوب قنبری صفحات 112-126
    زمینه و هدف

     حریم خصوصی، از مهم‌ترین مصادیق حقوق بشر است و نیز به لحاظ ارتباط با شخصیت و آبروی وی دارای اهمیت ویژه‌ای می‌باشد.  قلمروی از زندگی شخصی هر فرد است که نباید بدون رضایت و اذن در آن وارد شد. لزوم احترام به حق حریم خصوصی افراد در فقه امامیه و حقوق اسلامی مورد تاکید ویژه قرار گرفته است. در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز به برخی از مصادیق حریم خصوصی اشاره شده است. با بررسی ادله فقهی و نیز مواد قانونی به حرمت و ممنوعیت نقض حریم خصوصی پی می‌بریم اما در صورت تزاحم مصلحت فردی با مصالح اجتماعی و با تشخیص حاکم و مجوز قانونی امکان ورود به حریم خصوصی با رعایت ضوابط وجود دارد.

    روش تحقیق:

     پژوهش حاضر توصیفی-تحلیلی است.تحقیق برای تبیین و توجیه دلایل نیاز به تکیه گاه استدلالی محکمی دارد. این تکیه گاه از طریق جستجو در ادبیات و مباحث نظری تحقیق و تدوین گزاره ها و قضایای کلی موجود به روش گردآوری اطلاعات کتابخانه ای می باشد.

    یافته ها و نتایج

     چنان‌چه بدون مجوز قانونی حریم خصوصی افراد اعم از حریم ارتباطی، اطلاعاتی، جسمانی، مکانی و شخصیتی مورد تعرض قرار گیرد. مسیولیت حقوقی و کیفری به دنبال خواهد داشت قاچاقچیان مواد مخدر به دلیل اینکه بر امنیت ملی تاثیر دارند و سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند، ورود مراجع امنیتی به حریم خصوصی شان جایز بوده و جرم نمی‌باشد و در حریم های خصوصی قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره شده است.

    کلیدواژگان: مراجع امنیتی، حریم خصوصی متهمان، قاچاق مواد مخدر
|
  • Farzad Adiban, Saham Salehi Pages 1-2
    Background and purpose

     The source of social crises is inefficiency in the exchange of service provision and failure to meet minimum social needs. One of the most important social crises in recent years in Bushehr province was the water crisis of 2017 in Dashtestan. The purpose of the present research is how the intelligence management of the Dashtestan police has been evaluated in the face of social crises caused by water shortage. And in the following, a practical model is presented in order to improve the subject.

     Research method

     descriptive analytical research method and information needed for research from the documents and statistics of the listed organizations, library documents available in reliable archives, referring to sources and sources, face-to-face interviews with experts and also with field survey and presence in The crisis-affected areas have been used to compile the questionnaire and validate it, and Spss software has been used to analyze the statistical data.

     Findings and results of the research: 

    Dashestan police, with the correct management of information based on the drawing of the information cycle and the compilation of the collection effort plan, has become the foundation of the intelligence aristocracy, and by avoiding surprise, deception and failure of information, the macro functions of information in the face of the social crisis caused by objectified the lack of water and by analyzing the information, giving proper warnings and publishing the correct assessment of the situation in three stages before, during and after the events, with a community-oriented police approach, by making decisions for the executive officials, from turning a social crisis into a crisis prevent security measures, and as the mastermind of law enforcement operations, enable proper operational guidance in the operational scene.

    Keywords: social crisis, information management, Dashtestan city
  • Ahmad Khajeh, Leila Anbaraki Pages 3-41
    Background and purpose

     The purpose of this research is to investigate the strategic role of the media in the development of passive defense culture. It is determined by studying the topic of the research. The phenomenon of passive defense has become an important, vital and very decisive principle due to the increasing threats of the arrogant front and the propaganda and media attack against our country. Paying attention to passive defense in dealing with threats and reducing damages caused by the attacks of attacking countries is very important and necessary and based on rational rules, and should be done in order to prevent economic, political, cultural, social and security vulnerabilities of the country's vital centers, including Communication centers turned to passive defense. In this article, after explaining passive defense, we explain the role and position of media in this type of defense, and finally, the function of media in passive defense, as one of the important areas. And we explain undeniably in today's societies. The researcher intends to answer this question with a multi-faceted approach, what role can the media play in the development of passive defense? Answer and provide practical solutions.

    Research method

     This research is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. In this research, to deal with the issue and answer the question, it is used to collect information with the library method and by using the sources, as well as using news sites and specialized articles.

     The findings and results of the research: 

    considering the all-round threats of global arrogance against the Islamic Republic of Iran and the nascent nature of passive defense science in the country, as well as the lack of growth of domestic media, this issue is considered as a potential threat in the country's defense field, which is the only way out of On the one hand, the issue is the localization of passive defense in all fields, and on the other hand, the institutionalization and awareness of the society through the national media, and in this regard, the national media seems to be necessary in the period that is known as the media war. First, they should try to overcome the limitations of self-defense in the field of media, which is media and culture, and then take effective steps to implement non-agent defense.

    Keywords: passive defense, culture, media
  • Ahmed Mazraeh khar Pages 43-55
    Background and purpose

     The purpose of this research was to analyze the strategic opportunities and challenges in the development of sustainable security in Bushehr province, emphasizing the mutual influence of security and development in the post-corona period.

     Research method

     The research is practical in terms of purpose and the logical analysis strategy is the intellectual basis and the main direction of this research. The statistical population of the qualitative part and semi-structured interviews included 17 managers, elites and prominent security people of Bushehr province using theoretical saturation and snowball methods, and the population of the quantitative part of the research included all the managers, employees and security personnel of the province, especially the police force, who used SWOT method and with G-Power software, 80 people were randomly selected as a sample. The findings of the qualitative section showed that 45 components were identified for the development of sustainable security in Bushehr province by emphasizing the mutual influence of security and development in the post-corona period, and also the internal and external matrix indicates that the development of sustainable security in Bushehr province by emphasizing the mutual influence of security And the development in the post-corona period is strategically located in the ST region; Finally, based on SWOT analysis, a total of 22 strategies including five SO strategies, seven ST strategies, five WO strategies and five WT strategies were formulated for the development of sustainable security in Bushehr province, emphasizing the mutual influence of security and development in the post-corona era. Therefore, the strategies introduced for the development of strategies related to diversity (ST) include increasing inspection and monitoring, improving subtle control systems, creating public education workshops, increasing informal volunteer information devices and increasing activities in environmental fields and developing cooperation with other institutions.

     Findings and results of the research:

     It can be concluded that the results of this research are a codified framework for reducing security threats and better use of available opportunities in line with the security development of Bushehr province. Therefore, it is recommended to use the strategies presented in this research to the security and urban officials of the province.

    Keywords: opportunity, threat, post-corona, sustainable security development, SWOT
  • Ruqiya Mobaraki Talab, Ali Darimi, Farzad Adiban Pages 57-79
    Background and purpose

     The increase in the level of crimes and the inefficiency of the single criminal policy, as well as the role of crime prevention, have become more clear. The best way to deal with the occurrence of crimes is to prevent the crime and not deal with the crime (punishment). Because in prevention, in fact, the reasons for committing a crime are destroyed and the effort is to stop the person from committing the crime and not to punish him for committing the crime. One of the most important methods and means of crime prevention in modern society is education and culture, which is obviously the first and best means to help for this purpose, mass communication means and the most effective of them are radio and television. Undoubtedly, informing and improving the level of public awareness of citizens can be effective in preventing crime and reducing harm and social anomalies. And what solutions can be offered in explaining the role of the media in crime prevention.

    Research method

     This research is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. In this research, in order to collect information from the library method, by using resource extraction, and to collect answers to questions, as well as using existing sources, news sites and specialized articles, the topic has been explained.

     Findings and results of the research:

     The findings of the research indicate that visual and audio, written and virtual media in a world where the age of communication and information technology has reduced the world to the size of a village in the formation of crimes, orientation and even prevention It is effective from crime. In this regard, solutions based on media program expertise have been presented in three dimensions in the formation of crimes, orientation and even crime prevention.

    Keywords: media, prevention, crime
  • Mohammad Masoudfar, Farzad Adiban Pages 81-110
    Background and purpose

     The phenomenon of goods smuggling is a multifaceted phenomenon that has many effects and consequences that include different dimensions of society. The serious task of dealing with this widespread problem is considered one of the main tasks of this force according to the law of the formation of illegals. The purpose of this research is to investigate and analyze the causes of goods smuggling in Bushehr province and the solutions to prevent the situation with a law enforcement approach. By examining the records of studies with a strong background and rich theoretical literature, the researcher has discussed a topic that, despite the prevalence of illegal measures in dealing with the phenomenon of goods smuggling (preventive measures with a law enforcement approach), as it should be considered Researchers in the field of criminal justice and criminology are not located.

     Research method

     The present research is practical in terms of its nature and purpose, and in terms of descriptive method, it is of the background (survey) type. The statistical population of this research consists of 100 professors and master's degree students in the fields of law, penal and criminology in Bushehr province universities, and a total of 50 people were selected as a sample using the stratified probability sampling method. After completing the questionnaire, they were studied and analyzed. After analyzing the initial questionnaire, a reliability of 0.87 was obtained for the entire questionnaire, which shows high reliability. The method of collecting information in this research is the library and field method, and the collection tools are interviews and researcher-made questionnaires.

     Research results and findings

     Research findings indicate that the formation of smuggling is a function of various factors, which was determined by careful examination and ranking of factors, the most important cause of goods smuggling in Bushehr province is unemployment and economic problems of border dwellers. Among the declared prevention methods, the prevention of goods smuggling by increasing the risk of committing goods smuggling, according to the respondents, has been rated as a priority with high effectiveness according to the findings of the research, by using legislative strategies; judicial strategies; Executive strategies (improving the management situation, improving the economic situation, improving the police force situation, improving the social situation, improving the cultural situation) and the suggested cooperative and educational strategies can reduce the amount of smuggling.

    Keywords: goods smuggling, situational prevention, police prevention, Bushehr province
  • Hamid Abd Ali, Yaqub Ghanbari Pages 112-126
    Background and purpose

     privacy is one of the most important examples of human rights and it is also of special importance in terms of connection with his personality and reputation. It is a realm of every person's personal life that should not be entered without consent and permission. The need to respect the right to privacy of individuals has been specially emphasized in Imami jurisprudence and Islamic law. The Constitution of the Islamic Republic also mentions some examples of privacy. By examining jurisprudential evidence as well as legal materials, we realize the sanctity and prohibition of violating privacy, but in case of conflict of individual interest with social interests and with the recognition of the ruler and legal permission, it is possible to enter privacy by observing the rules.

     Research method

     The current research is descriptive-analytical. The research needs a strong argumentative support to explain and justify the reasons. This support is through searching in the literature and theoretical topics of research and compilation of existing propositions and general theorems by the method of collecting library information.

     Findings and results

     If the privacy of people, including communication, information, physical, location, and personal privacy, is invaded without legal permission. Legal and criminal responsibility will follow drug traffickers because they affect the national security and endanger the health of the society, the entry of the security authorities into their privacy is permissible and is not a crime and it is mentioned in the privacy laws of the Islamic Republic. Is.

    Keywords: security authorities, privacy of the accused, drug trafficking