فهرست مطالب

Journal of New Trends in English Language Learning
Volume:1 Issue: 2, Aug 2022

  • تاریخ انتشار: 1401/05/10
  • تعداد عناوین: 6
|
  • صفحات 1-17

    این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی کلاس های واتس اپ، ادوبی کانکت و حضوری بر یادگیری کلمات همنشین توسط زبان آموزان ایرانی زبان انگلیسی در قم انجام شد. همچنین هدف دیگر این بود که اثربخشی این روش های آموزشی برای یادگیری کلمات همنشین زبان انگلیسی مقایسه شود. بنابراین، یک طرح شبه آزمایشی تنظیم شد که در آن تعدادی از زبان آموزان سطح متوسط در دسترس به یک گروه واتس اپ، یک گروه ادوبی کانکت و یک گروه کنترل تقسیم بندی شدند. این سه گروه در ابتدای مطالعه پیش آزمون دادند و از طریق رسانه های مختلف (یعنی واتس اپ، ادوبی کانکت، و آموزش حضوری) تحت تدریس کلمات همنشین زبان انگلیسی قرار گرفتند. در پایان آزمایش، از فراگیران پس آزمون گرفته شد و نتایج زیر به دست آمد: (الف) هر سه گروه زبان آموز در این پژوهش مثمر ثمر بودند و فراگیران در همه این محیط ها از پیش آزمون تا پس آزمون به طور قابل توجهی بهبود یافتند، و (ب) یادگیرندگان گروه ادوبی کانکت به طور قابل توجهی بهتر از یادگیرندگان گروه واتس اپ بودند، که آنها هم به نوبه خود به طور قابل توجهی بهتر از یادگیرندگان گروه کنترل عمل کردند. نتایج به دست آمده، پیامدهایی را برای آموزش به طور کلی و آموزش زبان دوم به طور خاص دارد، همانطور که در پایان این مطالعه مورد بحث و بررسی نشان داده شده است.

    کلیدواژگان: کلمات کلیدی، ادوبی کانکت، واتس اپ، زبان آموزان ایرانی سطح متوسطه، یادگیری زبان با فناوری پیشرفته
  • صفحات 19-33
    هدف از انجام این تحقیق بررسی استراتژی های کنترل احساسات مورد استفاده مدرسین زبان انگلیسی در موسسات کرمان بوده است. همچنین این تحقیق بیشترین و کمترین نوع استراتژی های بکار رفته در بین معلمین را سنجیده است. بعلاوه تفاوت بین عملکرد معلمان مرد وزندر این مطالعه مشخص شده است. بدین منظور، 60 نفر از معلمان مرد وزن موسسات زبان انگلیسی براساس نمونه گیری قابل دسترس انتخاب شدند. پرسشنامه طراحی شده توسط گراس و جان (2003) جهت جمع آوری داده ها استفاده شد. بدین صورت که پرسشنامه ها بین افراد شرکت کننده توزیع شد و آنها بایستی بادقت و در زمان مشخص شده آنها را پر کنند. سپس پرسشنامه ها توسط محقق جمع آوری و با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس محاسبه شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که "استراتژی تمرکز توجه" به عنوان بیشترین نوع استراتژی کنترل احساسات، و استراتژی "سرکوب احساسات" به عنوان کمترین نوع استراتژی بکار رفته بین معلمان زبان انگلیسی شناخته شدند . همچنین، نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری بین معلمان زن و مرد در استفاده از استراتژی ها وجود ندارد. تحقیق پیرامون کنترل هیجان در کلاس درس، میتواند به رشد عاطفی خود معلم و همچنین توانایی آنها برای تسهیل رشد عاطفی سالم دانش آموزان کمک کند.
    کلیدواژگان: احساس، کنترل احساسات، ارزیابی مجدد شناختی، تمرکز توجه، سرکوب احساسات
  • جعفر اسدی* صفحات 35-50
    نوشتن مقالات از دیرباز به عنوان شیوه ای مهم برای گفتار نوشتاری در نظر گرفته شده است که برای دانش آموزان ، به ویژه برای زبان آموزان انگلیسی (EFL) ، یک متن دشوار است. نوشتن مقاله همچنین بخش مهمی از سیستم آزمون بین المللی زبان انگلیسی (IELTS) را تشکیل می دهد ، به عنوان یکی از معتبرترین آزمون های انگلیسی که برای ارزیابی مهارت زبان افرادی که قصد تحصیل یا کار در زمینه انگلیسی زبان را دارند مورد استفاده قرار می گیرد. این پژوهش یک تجزیه و تحلیل ژانر متضاد از مقالاتی است که توسط مردان و زنان و نویسندگان بومی و غیر بومی در آزمونهای مقاله ای IELTS task 2 ارایه شده است. هدف اصلی مطالعه این است که آیا نویسندگان بومی و غیر بومی از تکنیک های بلاغی یکسانی در نوشتن مقالات آیلتس استفاده کرده اند یا خیر. مطالعه بر اساس چارچوب حرکت ژانرهای Swales (1990) ، این مدل ، مدلی اصلاح شده از چارچوب حرکت ژانر Swales (1990) را برای مقالات استدلالی برای تعدیل تفاوت های مشاهده شده پیشنهاد کرد. یافته ها تفاوت هایی بین نویسندگان مرد و زن ، بومی و غیر بومی در نوشتن این مقالات آیلتس نشان می دهد. این مقاله دارای مفاهیم نظری و مفاهیم آموزشی قابل توجهی برای معلمان ، زبان آموزان ، توسعه دهندگان مواد و طراحان برنامه درسی نیز می باشد.
    کلیدواژگان: تحلیل ژانر، تحلیل حرکت، نوشتن آیلتس، نویسندگان بومی و غیر بومی
  • صفحات 51-59

    پژوهش حاضر به بررسی تاثیر فعالیت های مبتنی بر خواندن بر یادگیری واژگان زبان آموزان ایرانی پرداخت. بدین منظور 57 نفر از دانشجویان یکی از موسسات زبان کرمان بر اساس نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. پس از همگن سازی، 50 دانش آموز پیش متوسطه در دو گروه (25 در هر گروه) قرار گرفتند. این پژوهش از نوع شبه تجربی است و زبان آموزان در پیش آزمون و پس آزمون شرکت کردند. آزمون ها شامل دو بخش بود: بخش اول مربوط به درک مطلب واژگان چندگزینه ای بود. بخش دوم با تولید واژگان متشکل از آیتم های پرکننده همراه بود. آزمونها از کتاب درسی آنها استخراج شده. به دانش آموزان گروه آزمایش، فعالیت های خواندنی مرتبط ارایه شد. فعالیت های خواندن، دانش آموزان را ملزم می کرد که متن هایی را در خانه پیش خوانی کنند که مربوط به فعالیت های درک مطلب در کلاس درس در روز بعد است، و دانش آموزان را به خواندن قسمت هایی قبل از فعالیت خواندن درگیر می کند. اما گروه کنترل، آموزش معمول واژگان را دریافت کردند و هیچ فعالیت خواندنی مرتبطی به آنها داده نشد. در پایان ترم، پس آزمون اجرا شد و داده ها شده به صورت توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که فعالیت های مبتنی بر خواندن تاثیر قابل توجهی بر یادگیری واژگان زبان آموزان ایرانی سطح پیش متوسطه دارد. این یافته نشان می دهد که ارزش فعالیت های مبتنی بر خواندن، محققان را به تمرکز بر افزایش واژگان زبان آموزان در کلاس های درس زبان انگلیسی از طریق طراحی انواع وظایف، سوق می دهد.

    کلیدواژگان: فعالیت های مبتنی بر خواندن، یادگیری واژگان، زبان آموزان ایرانی
  • صفحات 61-73
    پژوهش حاضر به بررسی تاثیر تکرار تکلیف به عنوان یک نوع برنامه ریزی کار بر درک، یادآوری و حفظ زمان های زبان انگلیسی در میان زبان آموزان می پردازد. علاوه بر این، این پژوهش با هدف بررسی نقش تعیین کننده سن و سطح مهارت فراگیران با توجه به نتایج تکرار تکلیف انجام شد. بدین منظور دو گروه سنی از شرکت کنندگان زن (37 دانش آموز بزرگسال و 38 دانش آموز نوجوان) که بر اساس روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند، در این پژوهش شرکت کردند. ابزارهای مورد استفاده شامل آزمون مهارت و گرامر بود. یک آزمون گرامر، محقق ساخته که به صورت آزمایشی انجام شد و پایایی آن از طریق KR-21 (0.81) تایید شد، به عنوان پیش آزمون و پس آزمون مطالعه مورد استفاده قرار گرفت. در نهایت داده ها با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و توسط محقق تفسیر شد. نتایج به دست آمده نشان داد که درمان اتخاذ شده در این پژوهش می تواند به طور قابل توجهی به فراگیران گروه جوان کمک کند تا تسلط خود را بر استفاده از زمان های زبان انگلیسی افزایش دهند. این موضوع از نظر آماری در مورد نمرات به دست آمده توسط فراگیران در پس آزمون درست است. در همین راستا، سطح مهارت فراگیران نیز به عنوان یک عامل تعیین کننده در مورد اثربخشی روش شناخته شد. نتایج عمدتا نشان می دهد که یادگیری زبان زمانی بهتر به دست می آید که موضوعات جالب جدید به کلاس دانش آموزان آورده شود تا با مواد کلاسی آنها آموزش داده شود.
    کلیدواژگان: تکرار تکلیف، درک، یادآوری، حفظ، دقت زمان
  • صفحات 74-87
    در روش های سنتی تدریس، زمانی که دانش آموزان در حال یادگیری زبان انگلیسی بودند، دانش آموزان تشویق می شدند که بر روی کتاب های درسی تمرکز کنند که لزوما به ایجاد انگیزه برای فرآیند یادگیری کمکی نمی کرد. امروزه سایر تکنیک های یادگیری مانند تماشا یا گوش دادن به اخبار انگلیسی، تماشای فیلم های «موسیقی» یا گوش دادن به آهنگ های انگلیسی، برای کمک به دانش آموزان برای آشنایی بیشتر با زبان استفاده می شود (ترولینگر، 2010). هدف از این پژوهش بررسی نقش موسیقی در فرایند آموزش دستور زبان بر دانش گرامری دانش آموزان دختر دبیرستان پروین ارزوییه است. برای تحقق این هدف، فرآیندی با استفاده از موسیقی به عنوان وسیله درمانی برای کلاس زبان انگلیسی مورد نظر در دبیرستان پروین ارزوییه دنبال شده است. روش سنتی آموزش دستور زبان در ابتدای ترم دنبال شد و بعدا با آموزش دستور زبان شروع شد و با درگیر کردن موسیقی در دوره آموزشی شروع شد تا مشخص شود آیا محقق در این دو روش آموزشی به نتایج یکسانی رسیده است یا خیر. نتایج پژوهش حاکی از تفاوت معنادار دانش گرامری دانش آموزان، حرکت از مرحله پیش آزمون به پس آزمون پس از مشارکت موسیقی در آموزش گرامر بود. این پژوهش نشان می دهد که موسیقی و آهنگ می تواند با غنی سازی محیط کلاس به یادگیری موثر زبان کمک کنند و ارایه مطالب آموزشی از طریق موسیقی می تواند مثمر ثمر و مفید باشد.
    کلیدواژگان: موسیقی، گرامر، انگیزه، زبان آموزان ایرانی
|
  • Faezeh Roudgar, Seyyed Abdolmajid Tabatabaee Lotfi *, Narjes Ashari Tabar, Seyyed AmirHosein Sarkeshikian Pages 1-17

    Technology has crept into every aspect of human life, and second language education is not an exception, giving rise to computer-enhanced language learning and mobile-assisted language learning. This study aimed to investigate the effectiveness of WhatsApp, Adobe Connect, and face-to-face classes on learning collocations by Iranian EFL learners in Qom, and to make comparisons among these three platforms. Thus, a quasi-experimental design was set up in which a number of available intermediate-level students were assigned to a WhatsApp group, an Adobe Connect group, and a Control group. The three groups were given a collocation pretest at the outset of the study and they were exposed to collocations, though through different media. In the treatment, which lasted for 10 sessions, for the learners in the WAG and ACG, the collocations were presented via a picture, an example sentence, and a follow-up quiz, which the CG learners received the same collocations in a similar fashion except that they were not provided with videos/pictures. At the end of the experiment, the learners were given a posttest of collocations, and the following results were obtained after running paired-samples t tests and a one-way ANCOVA: (a) the three groups of WAG, ACG, and CG were fruitful and the learners in all these environments improved significantly from pretest to posttest of collocations, and (b) ACG learners significantly outperformed WAG learners, who in turn could perform significantly better than the CG learners. The obtained results bear implications for education in general and second language instruction in particular.

    Keywords: Adobe Connect, collocations, Technology-enhanced Language Learning, WhatsApp
  • Farzaneh Shahidi Zandi * Pages 19-33
    This research intended to explore the Emotion Regulation Strategies (ERS) used by EFL teachers in Kerman institutes. Also, the present project compared the possible difference between the students' achievements regarding their genders. Besides, the most and least frequent types of emotion regulation strategies used by EFL teachers were highlighted by this study. Moreover, the difference between the applied emotion regulation strategies by male and female teachers was regarded in this research. To do this, 60 Iranian EFL teachers from both genders were selected as the participants of the study that were chosen based on available sampling. Emotional regulation questionnaire designed by Gross and John (2003) was employed for gathering data. The questionnaires were published among 60 EFL teachers of some language institutes, and they had to answer them in a limited time. After that, the questionnaires were collected by the researcher and the data were analyzed using SPSS. The obtained results indicated that "Redirecting the Focus of Attention" strategy is the most frequent type of emotion regulation, and "Emotional Suppression" was identified as the least frequent one. Also, the findings of the study revealed that there was not an observable difference between the male and female teachers in applying emotion regulation strategies. Research on emotion regulation in the classroom can assist teacher’s own emotional development as well as their ability to facilitate healthy emotion development of their students.
    Keywords: emotion, emotion regulation, Cognitive Reassessment, Redirection of the Focus of Attention, Emotional Suppression
  • Jafar Asadi * Pages 35-50
    Writing essays and articles has long been considered as a crucial mode of written discourse which is a difficult type of text for students, especially for English as foreign language (EFL) learners. Writing essays also makes up a significant part of the International English Language Test System (IELTS), as one of the most reputable English tests that is used to assess the language proficiency of those intending to study or work in an English speaking context. This study offers a contrastive genre analysis of the essays written by male and female, and native and non-native writers in IELTS task 2 essay tests. The foremost purpose of the study is to discover whether native and non-native writers utilized the same rhetorical techniques in composing IELTS essays. The study Grounded on Swales’ (1990) CARS genre move framework, this research proposed a modified model of Swales’ (1990) CARS genre move framework for the argumentative essays to adjust for the observed differences. The findings show some variations between male and female, native and non-native writers in writing these IELTS essays. The article has significant theoretical and pedagogical implications for teachers, learners, material developers, and syllabus designers.
    Keywords: academic writing, CARS model, Genre Analysis, move analysis, IELTS writing, Male & female writers, Native & nonnative writers
  • Akram Shekarian Behzadi *, Azar Bagheri Masoudzade Pages 51-59

    The present research examined the effect of reading-based activities on Iranian EFL learners’ vocabulary learning. To do this, 57 students of a language institute in Kerman were selected based on available sampling. After homogenizing them, 50 pre-intermediate students were put into two groups (25 students in each group). The study is a quasi-experimental one and the students took the pretest and posttest of vocabulary knowledge. These tests contained two parts: The first part pertained to the comprehension of vocabulary multiple-choice items; the second part was associated with production of vocabulary consisting of fill-in-the-blank items. Both tests were extracted from their textbook. The students of the experimental group were provided with related reading activities. The reading activities required the students pre-read passages at home that relate to the reading comprehension activities during classroom on the following day, and the reading engages the students to pre-read passages before the reading activity. However, the students of the control group received the traditional instruction on vocabulary and they were not given any related reading activities. At the end of term, the post test was administered and the collected data was descriptively and inferentially analyzed. The results revealed that reading-based activities had a significant effect on pre-intermediate EFL learners’ vocabulary learning. The finding indicates the value of reading-based activities leads the researchers to focus on increasing learners’ vocabulary in EFL classrooms through designing a variety of tasks.

    Keywords: Reading-based Activities, Learning Vocabulary, EFL students
  • Milad Manzari Tavakoli * Pages 61-73
    The present study investigated the effect of task repetition as a type of task planning on the comprehension, recall and retention of the target English tenses among the EFL learners. In addition, this study aimed at exploring the defining roles of learners' age and proficiency level with regard to the results of task repetition. To do this, two age groups of female participants (37 adult learners and 38 young learners) which were selected according to purposive sampling procedure took part in this study. The instruments which were employed included proficiency test and grammar test. A researcher made test of grammar which was piloted and whose reliability was confirmed via KR-21 (.81), used as the pretest and posttest of the study. Finally, the data were analyzed using SPSS software and interpreted by the researcher. The obtained results revealed that the treatment adopted in this study could significantly help the learners in the young group to raise their mastery over using the English tenses. This was statistically demonstrated to be true regarding the scores obtained by the learners on the posttest. In the same line, learners' proficiency level was also found to be a determining factor regarding the effectiveness of the method. The results of the study mostly demonstrate that language learning is better achieved when new interesting topics are brought into students’ class to be taught with their class materials.
    Keywords: task repetition, comprehension, recall, retention, Tense Accuracy
  • Shahla Iranpour * Pages 74-87
    The purpose of this study is to find out, what is the role of music involved in the process of teaching grammar, on high school girl students' grammatical knowledge in Parvin high school in Orzuieh. To fulfill this aim, a process has been followed through utilizing music as a treatment device for intended English class in Parvin high school in Orzuieh. The traditional method of teaching grammar pursued at the beginning of semester later on teaching grammar inaugurated with involving music in the course of teaching to find out if the researcher came up with the same outcomes in these two teaching methods or not. The results of the study indicated a significant difference about students' grammatical knowledge, moving from pretest phase to posttest after involvement of music in teaching grammar. This study will suggest that music and song can contribute to effective language learning by enriching the classroom environment, and presenting teaching materials through music can be fruitful and rewarding.
    Keywords: music, grammar, motivation, Iranian EFL Students