فهرست مطالب

Journal of Operation and Automation in Power Engineering
Volume:11 Issue: 4, Winter 2023

  • تاریخ انتشار: 1402/05/05
  • تعداد عناوین: 8
|
  • میثاق جلیلیان، عبدالله راستگو*، سعید خراطی، سامان حسینی همتی صفحات 230-239

    امروزه سیستم های کنترل فرکانس بار در نیروگاه ها برای بهبود عملکرد دینامیکی شبکه های برق و کنترل فرکانس شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. سیستم LFC فرکانس شبکه را با تغییر توان مکانیکی ورودی ژنراتور مدیریت می کند. از طریق گسترش شبکه های الکتریکی و وجود توربین بادی و منابع انرژی تجدیدپذیر خورشیدی فتوولتاییک ، یک سیستم LFC به تنهایی نمی تواند تغییرات فرکانس را مدیریت کند. در واقع، عدم قطعیت تولید برق منابع بادی و خورشیدی باعث تغییرات فوری در تولید و عوارض بیشتر در فرآیند کنترل فرکانس شبکه می شود. استفاده از دستگاه های ذخیره انرژی در شبکه برق، تعادل قابل توجهی بین عرضه و تقاضای توان فعال را ممکن می سازد. در این راستا، یکی از وسایل ذخیره سازی انرژی در سیستم های قدرت الکتریکی که باعث افزایش پایداری گذرا شبکه و بهبود عملکرد سیستم LFC می شود، سیستم های ذخیره سازی انرژی مغناطیسی ابررسانا است. در مقاله حاضر، عملکرد سیستم LFC در حضور سیستم های ذخیره کننده ابر رسانا برای شبکه های قدرت هیبریدی مورد بررسی قرار می گیرد. یک چارچوب برنامه ریزی تصادفی همراه با روش نمونه برداری ابرمکعب لاتین برای مدل سازی عدم قطعیت های ناشی از تولید برق منابع خورشیدی و بادی استفاده می شود. نتایج شبیه سازی نشان داده شده در نرم افزار MATLAB نشان دهنده بهبود عملکرد کنترل فرکانس سیستم هیبریدی در حضور این ابر رساناها است

    کلیدواژگان: عملکرد دینامیکی، LFC، عدم قطعیت تولید برق، SMES، ژنراتورهای انرژی خورشیدی- حرارتی (STPG)
  • صفحات 240-248
    در سیستم انتقال جریان مستقیم ولتاژ بالا (HVDC)، ترانسفورماتور مبدل جزء جدایی ناپذیر سیستم است. به طور کلی، تلفات هسته، تلفات مس و تلفات سرگردان در ترانسفورماتور رخ می دهد. که در آن تلفات سرگردان در قطعات فلزی ترانسفورماتور مانند مخزن ترانسفورماتور تولید می شود که می تواند 10 تا 15 درصد کل تلفات باشد. از نظر تجربی، اندازه گیری تلفات سرگردان دشوار است. بنابراین، استفاده از مدل سازی عددی برای پیش بینی تلفات سرگردان ضروری است. سیم پیچ ثانویه ترانسفورماتور مبدل مستقیما به یکسو کننده یا اینورتر متصل است. در نتیجه، جریان سیم پیچ ترانسفورماتور مبدل غیر سینوسی است. به دلیل جریان غیر سینوسی، تلفات در ترانسفورماتور مبدل بیشتر از ترانسفورماتور قدرت است. این مقاله تکنیک های کاهش تلفات سرگردان را با اعمال شنت دیواری بر روی سطح مخزن ترانسفورماتور تحلیل می کند. این تلفات سرگردان برای مقادیر مختلف ضخامت شانت دیوار با تغییر ضخامت شنت دیوار با استفاده از تحلیل پارامتریک در تحلیل اجزای محدود سه بعدی (FEA) برآورد می شوند. دو نوع شانت دیوار استفاده می شود: افقی و عمودی. که در آن نتایج شنت دیوار افقی با شنت دیوار عمودی برای تحریک جریان غیر سینوسی و سینوسی مقایسه می شود، که در آن تحریک سینوسی یک جزء اساسی تحریک غیر سینوسی است. برای مطالعه موردی، از ترانسفورماتور مبدل 315 MVA برای تخمین تلفات سرگردان در این ترانسفورماتور استفاده شده است. نتایج بدست آمده از روش عددی نیز با روش تحلیلی مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد که تلفات سرگردان با افزایش ضخامت شانت دیوار کاهش می یابد. همچنین این تلفات برای تحریک سینوسی کمتر از تحریک غیر سینوسی است.
    کلیدواژگان: آنالیز پارامتریک، ترانسفورماتور مبدل، از دست دادن سرگردان، تحریک غیر سینوسی، شنت دیوار افقی، تحریک سینوسی، شنت دیوار عمودی
  • صفحات 249-257
    یک روش نمونه گیری مربوط به شبیه سازی مونت کارلو مبتنی بر انتقال حالت سیستم (SSTMCS) برای ارزیابی کفایت در سیستم توزیع شعاعی (RDS) در حضور تولید پراکنده (DG) که به عنوان یک سیستم توزیع ترکیبی (CDS) نامیده می شود، پیشنهاد شده است. این روش شاخص های رفاهی مانند احتمالات، فراوانی و شاخص های مدت را در حالت های سالم، حاشیه ای و پرخطر ارزیابی می کند. یک معیار قطعی برای ارزیابی کفایت استفاده می شود. نمونه ها با استفاده از یک برنامه جریان بار برای RDS مورد استفاده در SSTMCS تولید می شوند. ضریب حساسیت از دست دادن برای موقعیت یابی DG ها در RDS استفاده می شود. ظرفیت DG و بار در اتوبوس ها متغیرهای تصادفی پیوسته در نظر گرفته می شوند. موارد مختلف برای نشان دادن تاثیر ظرفیت های مختلف DG بر شاخص های رفاه مورد بررسی قرار می گیرد. علاوه بر این، نتایج با روش شمارش حالت (SEM) مقایسه شده است. گذرگاه IEEE-33 RDS برای این مطالعه در نظر گرفته شده است.
    کلیدواژگان: ژنراتور توزیع شده (DG)، ضریب حساسیت تلفات (LSF)، شبیه سازی مونت کارلو مبتنی بر انتقال حالت سیستم (SSTMCS)، سیستم توزیع شعاعی (RDS)، روش شمارش حالت (SEM)
  • صفحات 258-267
    موتورهای رلوکتانس سوییچ (SRM) نه تنها برای کاربردهای صنعتی کم هزینه هستند، بلکه می توانند در شرایط مختلف با قابلیت اطمینان و کارایی بالا کار کنند. اما استفاده از این موتورها در کاربردهای با سرعت بالا در حالت گسسته باعث کاهش راندمان می شود. در این مقاله، یک روش کنترل بهینه جدید مبتنی بر توابع مختلف اشتراک گشتاور (TSF) و الگوریتم های بهینه سازی برای ردیابی نقطه موج دار گشتاور حداقل (MTRPT) یک SRM 4 فاز با قطب های 6/8 پیشنهاد شده است. در این روش زوایای روشن و کموتاسیون بر اساس جدول جستجو کنترل می شود. روش پیشنهادی می تواند تغییرات سریع جریان را در حالت شروع SRM تنظیم کند. برای نشان دادن استحکام رویکرد پیشنهادی، یک مطالعه موردی واقعی در نظر گرفته می شود، روش کنترل در مکانیزم وسیله نقلیه الکتریکی (EV) اعمال می شود و عملکرد آن در حالت های مختلف حرکت مانند شتاب، شکست و حالت پایدار ارزیابی می شود. همچنین سنسور موقعیت برای EV مورد مطالعه نادیده گرفته شده است که می تواند هزینه های اضافی را کاهش دهد. دو سناریو مختلف برای حل مشکل در نظر گرفته شده است. ابتدا زوایای خاموش و روشن کنترل می شود و زاویه کموتاسیون ثابت می شود. نتایج نشان دهنده استحکام روش پیشنهادی با کاهش حدود 90 درصدی موج گشتاور در مقایسه با زمانی است که تمام زوایای ذکر شده ثابت هستند. در مرحله دوم، بر اساس جدول جستجو، به جای استفاده از روش های تحلیلی پیچیده، زاویه روشن شدن کنترل می شود. بنابراین، یک زاویه روشن شدن متغیر متناسب با سرعت اعمال شده بر روی سیستم کنترل کموتاسیون SRM اعمال می شود. علاوه بر این، یک جدول جستجو برای مهار کاهش زاویه خاموشی ایجاد شده است. نتایج شبیه سازی با سایر روش های قبلی مقایسه شده و ارزش روش پیشنهادی نشان داده شده است.
    کلیدواژگان: موتورهای رلوکتانس سوئیچ، ردیابی نقطه موج دار با حداقل گشتاور، توابع اشتراک گشتاور، وسایل نقلیه الکتریکی
  • صفحات 268-276
    در این مقاله یک اینورتر تقویت کننده تقویت کننده تک مرحله ای تک فاز جدید مناسب برای سیستم های فتوولتاییک پیشنهاد شده است. در اینورتر پیشنهادی، چرخه وظیفه یکی از کلیدها برای کنترل ولتاژ خروجی و افزایش بهره تنظیم می شود. در این ساختار، مدل دینامیکی به عنوان یک مدل مناسب برای توصیف رفتار فرکانس پایین مبدل ها و استخراج معادلات اتخاذ شده است. علاوه بر این، در این توپولوژی از یک زمین مشترک بین ورودی و خروجی استفاده می شود که می تواند جریان نشتی را در کاربردهای مختلف از جمله برنامه های متصل به شبکه حذف کند. اینورتر پیشنهادی با استفاده از MATLAB/SIMULINK شبیه سازی شده است و نتایج تجربی برای تایید تحلیل نظری ارایه می شوند.
  • صفحات 277-284
    امروزه استفاده از خودروهای برقی در قالب تولید پراکنده به عنوان راهکاری مناسب برای جایگزینی خودروهای احتراقی با کاهش مصرف سوخت و تامین نیروی مورد نیاز مورد توجه قرار گرفته است. در این راستا، ادغام ایستگاه های شارژ EVCS در شبکه برق می تواند شبکه های توزیع را به طرق مختلف تحت تاثیر قرار دهد. از سوی دیگر، مکان EVCS در شبکه های توزیع، پارامترهای عملیاتی را تغییر می دهد که شامل تلفات الکتریکی و انحرافات ولتاژ می شود. همچنین رفتار احتمالی و نامطمین بارها و تغییرات روزانه آنها می تواند نقش بسزایی در شبکه های توزیع برق داشته باشد. برای این منظور، در این مقاله، ابتدا مدل سازی EVCS های متاثر از رفتار مالک EVs در یک شبکه توزیع برق مورد بحث قرار می گیرد. سپس مکان و اندازه بهینه EVCSها برای کاهش اثرات منفی آنها بر شبکه از جمله تلفات شبکه (فعال و راکتیو) و انحرافات ولتاژ در حضور بارهای نامشخص بررسی می شود. مدل احتمالی با استفاده از روش شبیه سازی مونت کارلو (MCS) بررسی شده است. نتایج شبیه سازی در محیط نرم افزار MATLAB نشان دهنده افزایش 10 درصدی تلفات توان اکتیو و راکتیو در اکثر ساعات روز است که به دلیل افزایش جریان برق، زمانی که EVCS در مکان بهینه قرار می گیرد، می باشد. تلفات برق در ساعت 24:00-7:00. هنگامی که بار الکتریکی بسیار کم است، به دلیل کاهش جریان برق در خطوط کاهش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که اگر EVCS ها به طور بهینه قرار نگیرند، انحراف ولتاژ به طور متوسط 30٪ در طول یک روز افزایش می یابد، در حالی که با قرار دادن بهینه EVCS ها، انحراف ولتاژ حداکثر تا 8٪ از مقدار اسمی افزایش می یابد.
    کلیدواژگان: ایستگاه شارژ، وسیله نقلیه الکتریکی، عدم قطعیت بار، قرارگیری بهینه
  • صفحات 285-294
    امروزه، سیستم قدرت متمرکز در حال تغییر به یک سیستم توزیع شده است و سیستم های مدیریت انرژی مختلفی برای عملکرد کارآمد نصب می شوند. مدیریت سمت بار یک جنبه حیاتی از مدیریت انرژی شبکه قدرت است. از آنجایی که تقاضای مسکونی با سرعت بالایی در حال رشد است، مشتریان داخلی نقش مهمی در اجرای موفقیت آمیز برنامه های پاسخ به تقاضا (DR) دارند. این مقاله یک مشتری واحد را در نظر می گیرد که یک سیستم مدیریت انرژی خانه (HEMS) برای وسایل مبتنی بر ویژگی های ترموستاتیک و غیر ترموستاتیک، پانل های فتوولتاییک، یک وسیله نقلیه الکتریکی و یک سیستم ذخیره انرژی باتری دارد. تاثیر استراتژی های مختلف DR مورد بحث قرار گرفته است. یک مدل مبتنی بر برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط از یک HEMS برای به حداقل رساندن هزینه مصرف برق با استفاده از یک برنامه DR مبتنی بر قیمت زمان واقعی با استفاده از محدودیت های واردات توان پویا مدوله و حل شده است. یک برنامه DR مبتنی بر انگیزه برای کاهش تقاضای انرژی و حفظ تعادل انرژی در ساعات اوج مصرف در نظر گرفته شده است و برنامه های DR محدودکننده واردات توان دینامیکی مبتنی بر قیمت گذاری اوج برای شکل دهی بار گنجانده شده است. تاثیر شکل دهی بار بر نسبت پیک به متوسط ​​نیز در سناریوهای مختلف مورد بحث قرار می گیرد. در نهایت، قیمت کل برق با در نظر گرفتن سایر موارد آزمایشی بر اساس گنجاندن/رد برنامه های DR ذکر شده محاسبه و تحلیل می شود.
    کلیدواژگان: پاسخ تقاضا، مدیریت انرژی مسکونی، خانه هوشمند، وسیله نقلیه الکتریکی، سیستم انرژی های تجدید پذیر
  • صفحات 295-306
    ریزشبکه مستقل می تواند به دلیل اینرسی کم ارایه شده توسط منابع تولید توزیع شده مبتنی بر الکترونیک قدرت ریزشبکه، دچار مشکل پایداری شود. به دلیل دینامیک سریع اینورترها و ماهیت متناوب انرژی های تجدیدپذیر، فاز اول تغییر بار ناگهانی ممکن است به طور یکنواخت توسط DG ها تقسیم نشود و پایداری سیستم به طور قابل ملاحظه ای بدتر می شود. از این رو، پایداری ریزشبکه به دلیل منابع مولد بدون اینرسی می تواند تا حد زیادی تحت تاثیر دینامیک بار باشد. این مقاله تجزیه و تحلیل پایداری ریزشبکه را با در نظر گرفتن بارهای غیرفعال، فعال و دینامیکی ارایه می کند که توسط DGهای مبتنی بر اینورتر تغذیه می شوند. تجزیه و تحلیل سیگنال کوچک تاثیر پارامترهای اینورتر و فاکتورهای بار را نشان می دهد. تسلط حالت ها در حالت نوسانی با تحلیل مشارکت بررسی می شود. نتایج نشان می دهد که بار غیرفعال حالت فرکانس پایین را معرفی نمی کند، در حالی که بار فعال واسط یکسو کننده (RIAL) حالت فرکانس پایین را به دلیل کنترل کننده ولتاژ DC معرفی می کند. بار موتور القایی (IM) مقادیر ویژه میرایی کمتری را در ریزشبکه معرفی می کند و عمیقا بر اشتراک توان واقعی سیستم تاثیر می گذارد. نتایج حوزه زمان نتایج به دست آمده از طریق تجزیه و تحلیل ارزش ویژه را تایید می کند.
|
  • M. Jalilian, A. Rastgou *, S. Kharrati, S. Hosseini-Hemati Pages 230-239

    Nowadays, in order to improve the dynamic performance of power networks and frequency control, LFC system is used in power plants. The presence of photovoltaic (PV) and wind turbine (WT) sources causes momentary changes in production and complicates the network frequency control process. In this paper, the random programming method with the Latin hypercube sampling pattern (LHS) is used to model the uncertainties of generating PV and PW sources. Also, to reduce the impact of the uncertainty of PV and PW sources on the frequency fluctuation, superconducting magnetic energy storage (SMES) has been used. Due to the fast dynamic response and favorable inertia characteristic of SMES, the performance of LFC and the stability of the system have been ameliorated. The simulation results in MATLAB software show that by step changes in the system load to the value of 0.1 pu, in the presence of SMES storage, the maximum overshoot value and the settling time of the system frequency are 16 percent and 3.2 seconds less, respectively.

    Keywords: Dynamic performance, LFC, Power generation uncertainty, SMES, Solar-thermal power generators (STPG)
  • J.U. Kothavade *, P. Kundu Pages 240-248
    In High Voltage Direct Current Transmission (HVDC) system, converter transformer is an integral part of the system. Generally, core loss, copper loss and stray losses occur in the transformer.  In which stray losses are produced in the transformers metallic parts such as transformer tank which can be 10\% to 15\% of the total loss. Experimentally, stray losses are difficult to measure. So, it is essential to use numerical modelling to predict the stray loss. The secondary winding of the converter transformer is directly linked to the rectifier or inverter. As a result, the converter transformer winding's current is non-sinusoidal. Due to non-sinusoidal current, losses are more in converter transformer than in~the power transformer. This article analyses the stray loss reduction techniques by applying wall shunt on the transformer tank surface. These stray losses are estimated for different wall shunt thickness values by varying the thickness of wall shunt using parametric analysis in 3-D finite-element analysis (FEA). Two types of wall shunts is used:-horizontal and vertical. In which horizontal wall shunt results are compared with the vertical wall shunt for non-sinusoidal and sinusoidal current excitation, where sinusoidal excitation is a fundamental component of non-sinusoidal excitation. For a case study, 315 MVA converter transformer is used to estimate stray losses on this transformer. The results obtained by the numerical method are also compared with the analytical method. Result shows that the stray losses are decreased with an increase in wall shunt thickness. Also, these losses are less for sinusoidal excitation than the non-sinusoidal excitation.
    Keywords: Parametric Analysis, Converter Transformer, stray loss, non-sinusoidal excitation, horizontal wall shunt, sinusoidal excitation, vertical wall shunt
  • S.S. Halve *, A. Koshti, R. Arya Pages 249-257
    A sampling method is proposed related to-system state transition based Monte Carlo simulation (SSTMCS) for the adequacy assessment in the radial distribution system (RDS) in the presence of distributed generation (DG) termed as a composite distribution system (CDS). This method evaluates well-being indices such as probabilities, frequency, and duration indices in healthy, marginal, and risky states. A deterministic criterion is used for adequacy assessment. Samples are generated using a load flow program for RDS used in SSTMCS. The loss sensitivity factor is utilized for the positioning of DGs in RDS. DG capacity and load at buses are considered continuous random variables. Different cases are addressed to demonstrate the impact of varying DG capacities on well-being indices. Moreover, the results are compared with the state enumeration method (SEM). IEEE-33 bus RDS is considered for this study.
    Keywords: Distributed Generator (DG), Loss Sensitivity Factor (LSF), System state transition based Monte Carlo Simulation (SSTMCS), Radial Distribution System (RDS), State Enumeration Method ( SEM)
  • A. Dejamkhooy *, A. Ahmadpour Pages 258-267
    The Switched Reluctance Motors (SRMs) not only are low cost for industry applications, but ‎also they could work in various conditions with high reliability and efficiency. However, usage ‎of these motors in high speeds applications under discrete mode causes decreasing the ‎efficiency. In this paper, a new optimized control method based on the various Torque Sharing ‎Functions (TSFs) and optimization algorithms is proposed for Minimum Torque Ripple Point ‎Tracking (MTRPT) of a 4-phase SRM with 6/8 poles. In this method, turn-on and commutation angles are controlled based on the lookup table. The proposed method could adjust the rapid variations of the current in the starting mode of SRM. To show the robustness of the proposed approach, a real case study is considered, the control method is applied in an Electric Vehicle (EV) mechanism, and its performance is assessed in various motion states such as acceleration, breakage, and steady-state. Also, the position sensor for the studied EV is ‎neglected, which could reduce the extra costs. There are two various scenarios considered for solving the problem. First, the turn-off and turn-on angles are controlled, and the commutation angle is fixed. The results show the ‎robustness of the proposed method with about 90 \% diminishing the torque ripple, compared to ‎when all mentioned angles are fixed. In the second step, based on a lookup table, instead of using ‎complex analytical methods, the turn-on angle is controlled. Therefore, a variable turn-on ‎angle ‎proportional to the applied speed is applied to the commutation control system of SRM. Besides, ‎a lookup table is created to restrain the reduction of the turn-off angle. The simulation results are ‎compared to other previous methods, and the worth of the proposed method is shown.‎
    Keywords: Switched Reluctance Motors, Minimum Torque Ripple Point Tracking, Torque Sharing Functions, electric vehicles
  • P. Pakbaz, A. Nahavandi * Pages 268-276
    In this paper, a new single-phase single-stage high step-up boost inverter appropriate for photovoltaic systems is proposed. In the proposed inverter, the duty cycle of one of the switches is adjusted to control the output voltage and increase the gain. In this structure, the dynamic model is adopted as an appropriate model to describe the low-frequency behavior of converters and extract the equations. Moreover, in this topology, a common ground is used between the input and output which can remove leakage current in different applications, including grid-connected applications. The proposed inverter is simulated using MATLAB/SIMULINK, and the experimental results are presented to verify the theoretical analysis.
    Keywords: Single-stage boost inverter, DC-AC converter, renewable energy sources, Dynamic Model
  • A. Shahbazi, H. Moradi Cheshmehbeigi *, H. Abdi, M. Shahbazitabar Pages 277-284
    Nowadays, the use of electric vehicles (EVs), in the form of distributed generation, as an appropriate solution is considered to replace combustion vehicles by reducing fuel consumption and supplying needed power. In this regard, the incorporation of EVs charging stations (EVCSs) in the power network can affect the distribution networks in different ways. On the other hand, the location of EVCS in distribution networks changes operational parameters includes electrical losses, and voltage deviations. Also, the probabilistic and uncertain behaviour of the loads and their daily changes can play a significant role on power distribution networks. To this end, in this paper, first, the modelling of the EVCSs affected by the behaviour of the EVs’ owner in a power distribution network is discussed. Then, the optimal location and size of EVCSs to reduce their negative effects on the network, including network losses (active and reactive) and voltage deviations are addressed in the presence of uncertain loads. The probabilistic model is investigated based on using the Monte Carlo simulation (MCS) method. The simulation results in MATLAB software environment show a 10% increase in active and reactive power losses in most hours of the day, due to increased power flow, when EVCSs are located in the optimal placement. The power losses at 24:00-7:00. when the EVs load is very low, are reduced due to decreased power flow across the lines. The results also show that if the EVCSs are not optimally located, the voltage deviation will increase by an average of 30% over a day, while by optimal placement of EVCSs, the voltage deviation increases to a maximum of 8% of the nominal value.
    Keywords: Charging station, Electric Vehicle, Load uncertainty, Optimal placement
  • V.D. Juyal *, S. Kakran Pages 285-294
    Nowadays, the centralized power system is changing to a distributed system, and various energy management systems are being installed for efficient functioning. Load side management is a vital aspect of the energy management of the power network. As residential demand is growing at a high rate, domestic customers play a crucial role in the successful implementation of demand response (DR) programs. This paper considers a single customer having a home energy management system (HEMS) for thermostatic and non-thermostatic characteristics-based appliances, photovoltaic panels, an electric vehicle, and a battery energy storage system. The effect of various DR strategies has been discussed. A mixed-integer linear programming-based model of a HEMS is modulated and solved to minimize the electricity consumption cost by employing a real-time price-based DR program using dynamic power import limits. An incentive-based DR program is considered for reducing the energy demand and maintaining the energy balance during peak hours, and peak pricing-based dynamic power import limiting DR programs are included for load shaping. The effect of load shaping on the peak to average ratio is also discussed in different scenarios. Finally, the total electricity price is calculated and analyzed by considering other test cases based on the inclusion/rejection of the mentioned DR programs.
    Keywords: demand response, residential energy management, smart household, Electric Vehicle, renewable energy system
  • K. Matharani *, H. Jariwala Pages 295-306
    The autonomous microgrid can incur a stability issue due to the low inertia offered by power electronics-based distributed generating sources of the microgrid. Due to the fast dynamics of inverters and the intermittent nature of renewables, the first phase of abrupt load change might not be shared evenly by DGs, and the system's stability deteriorates substantially. Hence the stability of the microgrid can greatly influenced by the load dynamics because of the inertialess generating sources. This paper presents a stability analysis of microgrid considering passive, active, and dynamic loads fed by inverter-based DGs. The small-signal analysis demonstrates the effect of inverter parameters and load factors. The dominance of states in oscillatory mode is examined by participation analysis. The results show that passive load does not introduce low-frequency mode, whereas rectifier interfaced active load (RIAL) introduces low-frequency mode due to DC voltage controller. The induction motor (IM) load introduces less damped eigenvalues in the microgrid and profoundly affects the real power-sharing of the system. The time-domain results verify the results obtained through eigenvalue analysis.
    Keywords: Microgrid, Distributed generation units, Rectifier interfaced active load, Passive load, Induction motor load