فهرست مطالب

Journal of Operation and Automation in Power Engineering
Volume:12 Issue: 3, Autumn 2024

  • تاریخ انتشار: 1402/10/26
  • تعداد عناوین: 8
|
  • پرفسور حسین شایقی*، سعید پورجعفر، سید مجید هاشم زاده، فرزاد صداقتی صفحات 186-194

    در این مقاله یک توپولوژی جدید مبدل DC-DC مبتنی بر سلول ضرب کننده ولتاژ و سلف کوپل شده با راندمان بالاتر و ولتاژ سدکننده پایین برای کاربرد درانرژی های تجدیدپذیر پیشنهاد شده است. توپولوژی پیشنهادی با استفاده از یک سلول ضرب کننده ولتاژ و یک سلف جفت شده، بهره ولتاژ بالا را به دست می آورد. در این ساختارفقط از یک کلید قدرت استفاده شده که باعث کاهش هزینه مبدل می شود. از دیگر مزایای این مبدل می توان به تعداد کم قطعات، راندمان بالا به دلیل سوییچینگ ولتاژ صفر و کلیدزنی جریان صفر دیودها و ولتاژ قطع پایین کلید و دیودها اشاره کرد. علاوه بر این، سلول ضرب کننده ولتاژ به عنوان یک مدار گیره غیرفعال عمل می کند و تنش ولتاژ را در سراسر کلید برق کاهش می دهد. بنابراین، می توان از یک سوییچ قدرت نامی پایین در توپولوژی ارایه شده استفاده کرد. به دلیل سوییچینگ جریان صفر در حالت خاموش، مشکل بازیابی معکوس دیودها کاهش می یابد. برای نشان دادن عملکرد و برتری توپولوژی ارایه شده، حالت های کاری، تحلیل حالت پایدار و کارایی و مطالعه مقایسه با مبدل های مشابه دیگر ارایه شده اند. در نهایت، یک نمونه آزمایشی 160 وات با فرکانس سوییچینگ 50 کیلوهرتز و ولتاژ ورودی 17 ولت برای تایید بررسی نظری و اثربخشی مبدل پیشنهادی ساخته شده است.

    کلیدواژگان: سلول ضرب کننده ولتاژ، سلف کوپل شده، سوئیچینگ ولتاژ صفر، کلیدزنی جریان صفر، بهره ولتاژ بالا
  • صفحات 195-205

    ریزشبکه ها به عنوان اجزای اصلی شبکه های انرژی شناخته می شوند زیرا می توانند سهم زیادی از منابع انرژی تجدیدپذیر را در خود جای دهند. تجارت انرژی همتا به همتا یکی از موثرترین راه ها برای پیاده سازی الگوهای غیرمتمرکز در بازار برق است. در معاملات همتا به همتا، هر بازیگر به طور مستقیم با مجموعه ای از شرکا بدون هیچ واسطه ای مذاکره می کند. روش های تبادل انرژی همتا به همتا امکان تبادل مستقیم انرژی بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را فراهم می کند. این مطالعه روش معاملات همتا به همتا را در شبکه های متشکل از 4 ریزشبکه آزمایش کرد. ریزشبکه های موجود دارای منابع مولد متفاوتی مانند انرژی خورشیدی، توربین های بادی و میکروتوربین ها هستند که هر کدام جداگانه مدل سازی شده اند. همچنین به منظور کاهش عدم قطعیت در تولید منابع تجدیدپذیر، از سیستم ذخیره سازی باتری در این شبکه استفاده شده است. همچنین برای تشویق ریزشبکه ها به استفاده از منابع تجدیدپذیر، هزینه های قطعی نیز توسط این منابع در نظر گرفته شده است. این تحقیق از روش بهینه سازی مقید و نرم افزار GAMS با حل کننده بارون برای بهینه سازی مسیله استفاده می کند. در پایان، عدم قطعیت تولید منابع تجدیدپذیر برای حالت های مختلف با استفاده از روش تیوری تصمیم گیری شکاف اطلاعاتی بررسی می شود. نتایج موجود توزیع توان بین ریزشبکه ها و سایر اجزای شبکه را بر اساس تابع هدف و محدودیت های موجود نشان می دهد.

    کلیدواژگان: ذخیره سازی باتری، تجارت انرژی، ریزشبکه، همتا به همتا، انرژی های تجدیدپذیر
  • صفحات 206-214

    این مقاله یک تحلیل تشخیصی کامل از خطاها در خط انتقال یک سیستم قدرت مدرن معمولی با استفاده از ماشین بردار پشتیبانی (SVM) با پارامترهای سری زمانی و پارامترهای سری فرکانس به عنوان ویژگی ها پیشنهاد می کند. داده های آموزش و آزمایش روش پیشنهادی با شبیه سازی انواع خطاها با تمام تغییرات ممکن در یک خط انتقال (TL) در سیستم گذرگاه IEEE-9 با استفاده از نرم افزار PSCAD/EMTDC جمع آوری می شود. در حالی که یک نوع خطا شبیه سازی می شود، مقاومت های خطا و زوایای شروع خطا نیز برای محاسبه رفتارهای مختلف خطا متفاوت است. جریان ها و ولتاژهای لحظه ای سه فاز در دو طرف TL در 32 نمونه در هر سیکل ثبت می شوند. یک پنجره متحرک سی و دو نمونه برای محاسبه پارامترهای سری زمانی و سری فرکانس اعمال شده به عنوان ویژگی های SVM استفاده می شود. اعتبارسنجی متقابل ده برابری برای ارزیابی عملکرد الگوریتم پیشنهادی با معیارهای ارزیابی مانند دقت، دقت، یادآوری و امتیاز F1 استفاده می شود. تولید ویژگی ها، آموزش و آزمایش روش پیشنهادی و مقایسه عملکرد با استفاده از نرم افزار PYTHON انجام می شود. روش پیشنهادی حتی در آلوده ترین محیط نویز 30 دسی بل به دقت متوسط 99.996% دست یافته است. در مقایسه با عملکرد سایر الگوریتم های یادگیری ماشینی محبوب، روش پیشنهادی به دقت بیشتری دست یافته است. عملکرد روش پیشنهادی نیز با سطوح مختلف نویز مورد آزمایش قرار می گیرد که خطاهای اندازه گیری 30 دسی بل، 35 دسی بل و 40 دسی بل را محاسبه می کند.

    کلیدواژگان: داده کاوی، طبقه بندی خطا، FFT، یادگیری ماشین، SVM، خط انتقال
  • صفحات 215-223

    ژنراتورهای ترموالکتریک (TEG) می توانند گرمای تلف شده از فرآیندهای صنعتی را به نیروی الکتریکی تبدیل کنند. توان ارایه شده توسط سیستم های TEG به گرادیان دما بستگی دارد، جایی که یک وضعیت ایده آل برای عملکرد TEG ها زمانی است که همه ماژول های یک آرایه در معرض اختلاف دما یکسان قرار گیرند. متاسفانه، این شرایط همیشه امکان پذیر نیست زیرا آرایه های TEG در معرض شرایط حرارتی غیر یکنواخت (معروف به عدم تطابق) هستند. این مقاله یک مدل معادل جدید برای نشان دادن رفتار الکتریکی یک TEG، از جمله یک تقریب مرتبه بالا برای خواص وابستگی به دما مقاومت داخلی و ولتاژ خروجی پیشنهاد می کند. چندین پیکربندی پیشنهادی برای کاهش پدیده عدم تطابق در آرایه های TEG آزمایش شدند که مبتنی بر مبدل های تقویت کننده، کنترل کننده های PI و اغتشاش و مشاهده الگوریتم برای ردیابی نقطه حداکثر توان هستند: 1) اتصال سریال TEGs با یک مبدل قدرت، 2) موازی اتصال که در آن هر TEG مبدل مخصوص به خود را دارد و 3) یک اتصال سریال که در آن هر TEG مبدل مخصوص به خود را دارد. این آزمایش ها در سه تفاوت دما (50 درجه سانتی گراد، 100 درجه سانتی گراد و 180 درجه سانتی گراد) برای مطالعه تاثیر شرایط حرارتی ناسازگار بر کل توان خروجی انجام شد. حداکثر توان ارایه شده توسط کیس سنتی 1 10.7 وات بود. در حالی که توان خروجی ارایه شده توسط مورد 2 12.07 W (12.8٪ بیشتر) و 11.1 W (3.7٪) برای مورد 3 بود.

    کلیدواژگان: عدم تطابق شرایط، مبدل های قدرت، سیستم های دماسنجی
  • محمد عبدالله، محمود جورابیان*، سید قدرت الله سیف السادات صفحات 224-232
    ترانسفورماتورها یکی از مهم ترین بخش های شبکه های انتقال و توزیع برق هستند و عملکرد آنها مستقیما بر قابلیت اطمینان و پایداری شبکه تاثیر می گذارد. تعمیر و نگهداری و تعویض ترانسفورماتورهای معیوب می تواند زمان بر و پرهزینه باشد و بر این اساس باید راه حلی برای جلوگیری از آن ارایه شود. این امر منجر به مطالعاتی در زمینه مدیریت طول عمر ترانسفورماتور شد. در نتیجه، تخمین طول عمر باقیمانده ترانسفورماتور بخش مهمی برای راه حل مذکور است. بنابراین، این مقاله قصد دارد با استفاده از یک الگوریتم جدید برای تخمین طول عمر یک ترانسفورماتور با ترکیب روش های انتخاب و تکنیک های مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) به این موضوع بپردازد. هدف اصلی این روش کاهش خطای تخمین و زمان تخمین به طور همزمان است. رویکرد پیشنهادی ترانسفورماتورها را بر اساس شرایط محیطی، کیفیت توان، کیفیت روغن و تجزیه و تحلیل گاز محلول (DGA) ارزیابی می کند. در نظر گرفتن عوامل اضافی بر معایب روش های سنتی غلبه می کند و نتیجه دقیقی به دست می دهد. در این راستا، داده های جمع آوری شده از ترانسفورماتور قدرت ایران و عراق و همچنین مناطق با شرایط مختلف در الگوریتم مورد مطالعه استفاده شده است. چندین ترکیب از الگوریتم ها برای انتخاب بهترین مورد بررسی قرار می گیرند. تجزیه و تحلیل اجزای اصلی (PCA) در مرحله بعدی برای وزن کردن پارامترهای مختلف به منظور بهبود دقت و کاهش زمان اجرا استفاده می شود. نتایج نشان می دهد که شبکه عصبی بیزی بهترین عملکرد را در پیش بینی طول عمر باقیمانده ترانسفورماتور با دقت حدود 98.4 درصد ارایه می دهد.
    کلیدواژگان: ترانسفورماتور، فراگیری ماشین، پیش بینی
  • S. Cheshme، Khavar، آریا عبدالهی*، نوید تقی زادگان کلانتری صفحات 233-244
    با نفوذ تصاعدی منابع انرژی تجدیدپذیر (RES)، نیاز به برنامه ریزی سازگار این منابع از نظر اقتصادی و زیست محیطی افزایش یافته است. با توجه به ویژگی های بازده بالا و پاسخ سریع واحدهای تولید ترکیبی حرارت و برق (CHP)، این واحدها می توانند سیستم را در برابر نوسانات RES ایمن کنند. برای پرداختن به چالش های عملیاتی مرتبط با RES، هدف این مقاله برنامه ریزی آربیتراژ ذخیره سازی انرژی برودتی (CES) نه تنها برای به حداکثر رساندن مالک آن، بلکه برای به حداقل رساندن تنوع RES است. از سوی دیگر، خودروهای برقی پلاگین (PEV) در مدل پیشنهادی به عنوان بارهای مسیول اعمال می شوند تا با تغییر الگوی مصرف مصرف کنندگان، پروفایل بار سیستم را صاف کنند. مسیله پیشنهادی به عنوان برنامه ریزی مخروط مرتبه دوم مدل سازی شده و توسط الگوریتم بهینه سازی جستجوی گروهی غالب حل شده است. برای تایید کاربرد و اثربخشی رویکرد پیشنهادی، چهار مطالعه موردی مختلف اجرا شده است.
    کلیدواژگان: ذخیره انرژی برودتی، آربیتراژ انرژی، ریزشبکه، وسایل نقلیه برقی پلاگین، منابع انرژی تجدیدپذیر
  • محمدرضا صادقی قسامی، محسن شفیعی راد*، ایمان زمانی صفحات 245-260
    هدف از این مطالعه ارایه یک رویکرد عملی است که در آن تاثیر عوامل تخریب عملکرد و ناپایداری مانند اغتشاشات برون زا، عدم قطعیت های پارامتریک، تاخیر متغیر زمانی و حالت های ناپایدار می تواندتوسط آن به حداقل مقدار ممکن در سیستم های مثبت سوییچینگ خطی کاهش یابد. برای کاهش اثر عوامل مخرب ذکر شده و تقویت طراحی مقاوم سیستم های مثبت سوییچ، در این مقاله به جای استفاده از تابع لیاپانوف مثبت همراه با بهره L_1، از تابع درجه دوم لیاپانوف-کراسوفسکی به همراه L_2-gain که منجر به طراحی عملکرد∞H می شود، استفاده شده است. روش دوم، به ویژه زمانی که نیاز به تخمین پارامترها با پشتیبانی از رویکرد بازخورد خروجی است، با به حداقل رساندن پارامترهای رابط ، امکان طراحی یک کنترل کننده مبتنی بر رویتگر را راحت تر و کارآمدتر فراهم می کند. شرایط لازم و کافی برای حل مسیله مثبت بودن سیستم، تضعیف اغتشاش و عدم قطعیت های پارامتری توسط دو نظریه بیان شده و با تکنیک نابرابری ماتریس خطی پیاده سازی شده است. نتایج حل این تکنیک شامل بهره ‏های کنترل کننده و رویتگر است. با توجه به اینکه حالت های پایدار و ناپایدار در این سیستم وجود دارد، لازم است پایداری نمایی کل سیستم توسط کنترل کننده ها و طراحی متوسط رژیم سوییچینگ زمان ماندگاری (ADT) تضمین شود. در نهایت، مثال های گویا شامل عددی، عملی و مقایسه ای برای نشان دادن کارایی و عملکرد جنبه های مختلف رویکرد پیشنهادی ارایه می شود. کوچک بودن مقادیر میانگین مربعات خطا در مثال در مقایسه با روش بازخورد خروجی در برنامه ریزی خطی(LP)، قابلیت های رویکرد ارایه شده را تایید می کند. به عنوان مثال، میانگین مربعات خطای خروجی سیستم برای روش این مقاله 0.008 و برای رویکرد مقایسه شده 0.081 است.
    کلیدواژگان: سیستم سوییچینگ مثبت، کنترل کننده مبتنی رویتگر ∞H، تابع لیاپانوف کراسوفسکی، نامعینی بازه ای، تاخیر متغییر با زمان
  • صفحات 261-268
    در این مقاله، منابع انرژی تجدیدپذیر (RES) در شبکه برق گنجانده شده است. یک سیستم اتوبوس آندرا پرادش 14 بلادرنگ در نظر گرفته شده است که در آن مکان های بادخیز و آفتابی برای این مطالعه شناسایی شده است. الگوریتم جدیدی به نام Persistence - Extreme Learning Machine (P-ELM) پیشنهاد شده است. روش پیشنهادی برای پیش بینی سرعت باد و تابش خورشیدی در مناطق انتخاب شده در افق های دوره زمانی کوتاه مدت و بلندمدت استفاده می شود. مشکل جریان بار به صورت 12 مجزا با نفوذ نیروی باد و خورشید به سیستم حل می شود. یافته های تحقیق از نظر تغییرات ولتاژ و تلفات توان اکتیو مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده مشاهده شد که با ادغام باد و خورشید، تغییرات ولتاژ در هر دو بازه زمانی کوتاه مدت و بلندمدت بیشتر است، اما تلفات توان فعال کمتر از سایر موارد است.
    کلیدواژگان: پیش بینی، الگوریتم ماشین یادگیری مداوم-افراطی، راه حل جریان نیرو، منابع انرژی تجدیدپذیر، نفوذ تجدیدپذیر
|
  • H. Shayeghi *, S. Pourjafar, S.M. Hashemzadeh, F. Sedaghati Pages 186-194

    In this article, a novel topology of DC-DC converter based on voltage multiplier cell and coupled inductor with higher efficiency and low blocking voltage across semiconductor is proposed for renewable energy application. The recommended topology obtains a high voltage gain using voltage multiplier cell and one coupled inductor. Only one power switch is utilized in this structure, which reduces the converter's cost. The other benefits of this converter are low number of components, high efficiency due to the zero-voltage switching and the zero-current switching of diodes, and low blocking voltage of the power switch and diodes. Besides, the voltage multiplier cell acts as a passive clamp circuit and reduces the voltage stress across the power switch. Thus, a low rated power switch can be used in the presented topology. Due to the zero-current switching in Off-state, the reverse recovery problem of diodes is reduced. To illustrate the performance and superiority of the presented topology, operation modes, steady-state and efficiency analysis, and the comparison study with other similar converters are presented. Finally, a 160~W experimental prototype with 50~kHz switching frequency and 17 V input voltage are built to confirm the theoretical investigation and effectiveness of the proposed converter.

    Keywords: Voltage multiplier cell, coupled inductor, zero-voltage switching, zero-current switching, High voltage gain
  • M. Khadem Maaref, J. Salehi * Pages 195-205

    Microgrids are known as the main components of energy networks because they can accommodate a large share of renewable energy sources. Peer-to-peer energy trading is one of the most effective ways to implement decentralized patterns in the electricity market. In peer-to-peer trades, each actor negotiates directly with a set of partners without any intermediaries. Peer-to-peer energy exchange methods allow direct energy exchange between producers and consumers. This study tested the peer-to-peer trading method on networks consisting of 4 microgrids. Existing microgrids have different generating sources, such as solar energy, wind turbines, and microturbines, each of which is modeled separately. Moreover, in order to reduce the uncertainty in the production of renewable sources, a battery storage system has been used in this network. Also, to encourage microgrids to use renewable resources, cut-off costs have been considered by these resources. This research uses the constrained optimization method and GAMS software with a Baron solver to optimize the problem. In the end, the uncertainty of producing renewable resources for different modes is examined using the information gap decision theory method. The available results show the power distribution between microgrids and other network components based on the objective function and existing constraints.

    Keywords: Battery Storage, Energy Trading, Microgrid, Peer-to-Peer, Renewable energy
  • P. Venkata *, V. Pandya, A.V. Sant Pages 206-214

    This paper proposes a complete diagnostic analysis of faults in a typical modern power system's transmission line using the support vector machine (SVM) with time-series parameters and frequency series parameters as features. The training and testing data of the proposed method are collected by simulating all types of faults with all possible variations on a transmission line (TL) in the IEEE-9 bus system using the PSCAD/EMTDC software. While simulating one type of fault, fault resistances and fault inception angles are also varied to account for the various behaviours of the fault. The three-phase instantaneous currents and voltages on both sides of TL are recorded at 32 samples per cycle. A thirty-two sample moving window is used to compute time-series and frequency-series parameters applied as features to the SVM. Ten-fold cross-validation is used to evaluate the performance of the proposed algorithm with evaluation metrics such as accuracy, precision, recall and F1 score. Features generation, training and testing of the proposed method, and performance comparison are done using PYTHON software. The proposed method has achieved an average accuracy of 99.996%, even in the most contaminated environment of 30 dB noise. Compared with the performance of the other popular machine learning algorithms, the proposed method has achieved more accuracy. The performance of the proposed method is also tested with different noise levels, which account for the measurement errors of 30 dB, 35 dB and 40 dB.

    Keywords: Data Mining, Fault classification, FFT, Machine Learning, SVM, Transmission Line
  • D. Sanin-Villa *, E. Henao-Bravo, C. Ramos-Paja, F. Chejne Pages 215-223

    Thermoelectric generators (TEGs) can transform wasted heat from industrial processes into electrical power. The power provided by TEGs systems depend on the temperature gradient, where an ideal situation for the TEGs operation is when all the modules of an array are exposed to the same temperature difference. Unfortunately, that condition is not always possible since the TEG arrays are exposed to non-uniform thermal conditions (known as mismatching). This paper proposes a novel equivalent model to represent the electrical behavior of a TEG, including a high-order approximation for the temperature dependence properties of the internal resistance and output voltage. Several configurations proposed to mitigate the mismatching phenomenon on TEGs arrays were tested, which are based on boost converters, PI controllers and the perturb and observe algorithm for maximum power point tracking: 1) TEGs serial connection with a single power converter, 2) a parallel connection where each TEG has its own converter, and 3) a serial connection where each TEG has its own converter. Those tests were performed in three temperature differences (50°C,  100°C and 180°C) to study the impact of the mismatching thermal condition over the total output power. The maximum power delivered by the traditional case 1 was 10.7 W; while the output power provided by case 2 was 12.07 W (12.8 % higher) and 11.1 W (3.7 %) for case 3.

    Keywords: Mismatching conditions, power converters, thermometric systems
  • M.K.K. Alabdullh, M. Joorabian *, S.G. Seifossadat, M. Saniei Pages 224-232
    Transformers are one of the most important parts of the electric transmission and distribution networks, and their performance directly affects the reliability and stability of the grid. Maintenance and replacing the faulted transformers could be time-consuming and costly and accordingly, a solution should be proposed to prevent it. This led to studies in the field of transformer lifetime management. As a result, estimating the remaining lifetime of the transformer is a crucial part for the mentioned solution. Therefore, this paper aims to tackle this issue through employing a new algorithm to estimate the lifetime of a transformer by combining selection methods and Artificial Intelligence (AI)-based techniques. The main goal of this method is to reduce the estimation error and estimation time simultaneously. The proposed approach assesses transformers based on environmental conditions, power quality, oil quality, and dissolved gas analysis (DGA). Consideration of additional factors overcomes the disadvantage of traditional methods and gives a meticulous result. In this respect, the collected data from the power transformer of Iran and Iraq as well as regions with different conditions are employed in the studied algorithm. Several combinations of algorithms are investigated to choose the best one. Principal Component Analysis (PCA) is employed in the next step for weighing the various parameters to improve the accuracy and decrease execution time. Results show that the Bayesian neural network provides the best performance in the predicting remaining lifetime of the transformer with an accuracy about 98.4%.
    Keywords: Machine Learning, Predicting, Transformer
  • S. Cheshme-Khavar, A. Abdolahi *, F.S. Gazijahani, N.T. Kalantari, J.M. Guerrero Pages 233-244
    With the exponential penetration of renewable energy sources (RES), the need for compatible scheduling of these has increased from economic and environmental points of view. Due to the high-efficiency and fast-response features of combined heat and power (CHP) generation units, these units can immunize the system against RES fluctuations. To address the operational challenges associated with RES, this paper aims to schedule the arbitrage of cryogenic energy storage (CES) not only to maximize its owner but also to minimize RES variability. On the other hand, plug-in electric vehicles (PEV) are applied in the proposed model as responsible loads to smooth the system's load profile by changing the consumers' consumption patterns. The proposed problem is modeled as second-order cone programming and solved by the dominated group search optimization algorithm. To verify the applicability and effectiveness of the proposed approach, four different case studies have been executed.
    Keywords: Cryogenic energy storage, Energy arbitrage, Microgrid, Plug-in electric vehicles, renewable energy sources
  • M. Sadeghighasami, M. Shafieirad *, I. Zamani Pages 245-260
    The purpose of this study is to present a practical approach in which the effect of performance degradation and instability factors such as exogenous disturbances, parametric uncertainties, time-varying delay, and unstable modes can reduce to the minimum possible amount in linear switched positive systems. To reduce the effect of the mentioned destructive factors and to strengthen the robust design of switched positive systems, in this paper, instead of using the co-positive Lyapunov function along with the L1-gain, the quadratic Lyapunov-Krasovskii function utilized along with the L2-gain, which leads to the design of H_∞ performance. The latter method, especially when there is a requirement to estimate the parameters with the support of the output feedback approach by minimizing the interface parameters, provides the feasibility of designing a more convenient and efficient observer-based controller. The necessary and sufficient conditions for solving the problem concerning the positivity of the system, disturbance attenuation, and parametric uncertainties are expressed by two theories and implemented by the linear matrix inequality technique. The results of this technique's solution include the gains of the controller and observer. Considering that stable and unstable modes are in this system, it is necessary to guarantee the exponential stability of the whole system by the controllers and designing the average dwell-time switching regime. Finally, illustrative examples, including numerical, practical, and comparative, are presented to show the efficiency and performance of different aspects of the proposed approach. The smallness of the mean square error values in the example compared with the output feedback method in linear programming confirms the capabilities of the presented approach. For instance, the mean square error of the system output for the method of this paper is 0.008 and for the compared approach is 0.081.
    Keywords: H, ∞ observer-based controller, Interval uncertainty, Lyapunov-Krasovskii function, Switched positive system, Time-varying delay
  • M.S. Syed *, C.V. Suresh, S. Sivanagaraju Pages 261-268
    In this paper, Renewable energy sources (RES) are incorporated into the electricity grid. A real-time Andhra Pradesh 14 bus system is considered in which, windy and sunny locations are identified for this study. A new algorithm called Persistence - Extreme Learning Machine (P-ELM) is suggested. The suggested methodology is used to predict wind speed and solar insolation in the selected regions across the short-term and long-term time period horizons. The load flow problem is handled in 12 distinct by penetrating the wind and solar power into the system. The research findings are examined in terms of voltage variation and active power loss. The results obtained observed as, with wind and solar integration, the voltage variation is higher in both the short and long-term time frames, but the active power losses are lower than in the other cases.
    Keywords: Forecasting, Persistent-extreme learning machine algorithm, Power flow solution, renewable energy sources, Renewable penetration