فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:21 Issue: 12, Dec 2023

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:21 Issue: 12, Dec 2023

  • تاریخ انتشار: 1402/10/10
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 957-974
    مقدمه

    مدیریت اختلالات کف لگن نیاز به ارتقا دارد. پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) یک درمان نوآورانه در مراقبت های پزشکی کلی برای کمک به بازسازی سلول ها می باشد.

    هدف

    این مطالعه مروری با هدف بررسی نقش PRP در اختلالات کف لگن انجام شد.

    مواد و روش ها

    این بررسی سیستماتیک براساس دستورالعمل PRISMA با استفاده از کلیدواژه های مختلف در 6 پایگاه داده بین المللی PubMed، Science Direct، Cochrane Library، ProQuest، Google Scholar و Scopus انجام شد. معیارهای ورود، مقالاتی بود که به زبان انگلیسی نوشته شده بودند و در دوره 10 ساله از سال 2012 تا 2022 منتشر شده بودند و موضوع مربوطه را بررسی می کردند.

    نتایج

    644 مقاله در چندین پایگاه داده یافت شد و 15 مقاله دارای معیارهای مورد نظر بودند. مدیریت اختلالات کف لگن باید ارتقا یابد، اما هنوز چالش های زیادی وجود دارد، مانند درمان های کمتر موثر، خطر عود، و بهبود زخم بعد از عمل. PRP یک درمان نوآورانه در مراقبت های پزشکی کلی برای کمک به بازسازی سلول ها را ارایه می دهد. در مجموع 644 مقاله از پایگاه داده یافت شد، اما 15 مطالعه معیارها را برآورده کردند. در مجموع 600 زن مبتلا به اختلالات مختلف کف لگن تحت درمان با PRP قرار گرفتند. PRP به طور مثبت بر اختلال عملکرد جنسی زنان، ترومای پرینه، آتروفی ولوواژینال، بی اختیاری استرسی ادرار، فیستول وزیکوواژینال، پارگی پرینه و پرولاپس اندام لگن تاثیر می گذارد. دوزها، تکنیک های آماده سازی، تکنیک های تزریق و مواد افزودنی متفاوت است. اکثر مطالعات عوارض جانبی درمان را گزارش نمی کنند، اما باید به شکایات اختلال ادراری توجه کرد.

    نتیجه گیری

    PRP می تواند برای مدیریت اختلالات کف لگن استفاده شود. مطالعات آتی باید دوز را در مورد هر فرد و نحوه تولید PRP برای دست یابی به بهترین نتایج را روشن و استاندارد کند.

    کلیدواژگان: پلاسمای غنی از پلاکت، اختلالات کف لگن، زنان
  • صفحات 975-984
    مقدمه

    امروزه نیاز روزافزونی به راهبردهای بهزیستی جنسی و ارتقای سلامت وجود دارد به طوری که بتواند به طور موثر مردان را درگیر کند. محققان تا حدودی به ارزیابی اثربخشی مداخلات مربوط به سلامت جنسی و باروری و تقویت زناشویی در جوامع مردسالار پرداخته اند. با این حال، تعداد کمی از این مطالعات بر اثرات برنامه های فرهنگی و جنسیتی مناسب تمرکز کرده اند.

    هدف

    این مقاله مروری با هدف بررسی شواهد مداخلات موجود مرتبط با غنی سازی روابط زناشویی و رفاه جنسی مردان بالغ انجام شد.

    مواد و روش ها

    این بررسی با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی مختلف (CINAHL، PsycINFO، EMBASE، Google Scholar، PubMed، Scopus، SID و Noormags) و سایر منابع موجود به دو زبان انگلیسی و فارسی انجام شد. همه مقالات منتشر شده تا ژانویه 2023 بدون محدودیت زمانی بررسی شدند. مطالعاتی با هدف غنی سازی روابط زناشویی و جنسی مردان و با تمرکز بر غنی سازی زناشویی/جنسی، برنامه SRH، داشتن رابطه پرشور یا رضایت جنسی به عنوان پیامدهای اصلی، شامل معیارهای ورود بودند. در این بررسی، دستورالعمل های PRISMA مورد استفاده قرار گرفت.

    نتایج

    از بین 34405 نسخه مقاله بازیابی جستجو شده، پس از حذف مقالات تکراری، 8 مقاله بر اساس معیارهای ورود انتخاب شدند. برنامه SRH محور اصلی در 6 مقاله بود. و در 2 مطالعه دیگر تمرکز بر تقویت روابط زناشویی و جنسی بود. از نظر روش تحقیق این مطالعات شامل 2 مطالعه از نوع نیمه تجربی، 3 کارآزمایی بالینی، 1 مرور سیستماتیک، 1 روش تحلیل محتوا و یک روش ترکیبی بود. بر اساس نتایج ارزیابی، 4 مقاله در حد متوسط و 4 مقاله کیفیت بالایی داشتند.

    نتیجه گیری

    یافته ها نشان می دهد که تعداد کمی از مداخلات به طور اختصاصی برنامه های سلامت جنسی و باروری یا تقویت زناشویی و جنسی را به مردان ارایه می کنند. اکثر مطالعات بررسی شده، بر زوج های دگرجنس گرا متمرکز بودند. برای تشخیص و روشن تر شدن تمایلات و دنیای جنسی مردان، برنامه هایی با محوریت مردان توصیه می شود.

    کلیدواژگان: سلامت جنسی، مردان، ازدواج، ارتقای سلامت
  • صفحات 985-994
    مقدمه

     عدم تطابق بین جنسیت های کروموزومی، هورمونی و فنوتیپی در افراد مبتلا به سندرم عدم حساسیت آندروژنی (AIS) مشکلاتی را در تعیین جنسیت و شناسایی روانی جنسی ایجاد می کند.

    هدف

     هدف از این مطالعه شناسایی ویژگی های روانی جنسی و تعیین جنسیت افراد مبتلا به اشکال مختلف AIS بود.

    مواد و روش ها

     در این مطالعه کیفی، 41 فرد بین 15 تا 31 سال مبتلا به AIS که بین سال های 2016 تا 2021 به مرکز پزشکی تولیدمثل یونیورس تفلیس، گرجستان مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. همه افراد تحت معاینات بالینی، جنسی، هورمونی، سونوگرافی و سیتوژنتیک قرار گرفتند. مصاحبه های کامل و سوابق پزشکی جهت بررسی پروفایل های روانی-جنسی و سابقه تعیین جنسیت مورد ارزیابی قرار گرفت.

    نتایج

     32 نفر با فرم کاملAIS  (CAIS)، 8 نفر با فرم جزیی (PAIS) و یک نفر با فرم خفیف (MAIS) تشخیص داده شدند. افراد مبتلا به CAIS و PAIS در بدو تولد مورد ارزیابی قرار گرفته و به عنوان دختر بزرگ شده بودند. افراد مبتلا به CAIS و تمایل روانی-جنسی زنانه به دلیل آمنوره به ما ارجاع داده شده بودند. نوجوانان مبتلا به PAIS که به عنوان دختر بزرگ شده بودند به دلیل عضلانی شدن مردانه در بلوغ به ما مراجعه کرده بودند. یک فرد مبتلا به MAIS که در بدو تولد به عنوان پسر مورد ارزیابی قرار گرفته و بزرگ شده بود اندام تناسلی مردانه داشت. همه افراد مبتلا به AIS داده های هورمونی معمولی و کمپلکس کروموزومی جنسی برای مردان داشتند. 20 فرد فعال جنسی مبتلا به CAIS با مردان تماس جنسی آلت تناسلی و واژن داشتند. هیچ یک از افراد مبتلا به CAIS و PAIS پس از تشخیص، به تغییر جنسیت فکر نکردند، و فقط فرد مبتلا به MAIS تصمیم به تغییر جنسیت از مرد به زن گرفت.

    نتیجه گیری

     شناسایی روانی-جنسی یک چالش مهم در مدیریت AIS است. تشخیص تغییرات روانی-جنسی در یک زن شرکت کننده در مطالعه که برای MAIS غیرمعمول است، ممکن است با موزاییسم سوماتیک ژن گیرنده آندروژن همراه باشد.

    کلیدواژگان: سندرم عدم حساسیت به آندروژن، گیرنده آندروژن، اختلالات رشد جنسی، دستگاه تناسلی مبهم
  • صفحات 995-1012
    مقدمه

     تحقیقات قبلی عوامل موثر مختلفی را در میزان موفقیت درمان های IVF/ICSI شناسایی کرده اند، اما عدم وجود یک رویکرد استاندارد برای درمان های مختلف همچنان یک چالش است.

    هدف

     هدف از این مطالعه استفاده از رویکرد یادگیری ماشینی برای شناسایی عوامل پیش بینی کننده اصلی موفقیت در درمان های لقاح آزمایشگاهی (IVF) و تزریق اسپرم داخل سیتوپلاسمی (ICSI) است.

    مواد و روش ها

     اطلاعات 734 نفر از آبان 1395 تا اسفند 1396 با همکاری ارزشمند دو مرکز ناباروری در مشهد جمع آوری شد. این همکاری شامل یک مرکز دولتی ناباروری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی (میلاد) و یک مرکز خصوصی ناباروری (نوین) در مشهد، ایران بود. ما از روش های انتخاب ویژگی (فیلتر، تعبیه شده و بسته بندی) برای کاهش ابعاد در یک مدل جنگل تصادفی استفاده کردیم. ما ابتدا از مجموعه های فازی مردد (HFS) برای انتخاب موثرترین روش برای کاهش ابعاد استفاده کردیم. سپس، ما از یک رویکرد ترکیبی برای شناسایی پیش بینی کننده های کلیدی، افزایش دقت و قابلیت اطمینان استفاده کردیم. عملکرد روش پیشنهادی با استفاده از معیارهای یادگیری ماشین مانند MCC، Runtime، Accuracy، AUC، PPV، Recall و F-Score ارزیابی شد. این روش ترکیبی نقاط قوت روش های انتخاب ویژگی را ترکیب می کند و شناسایی پیش بینی کننده را بهبود می بخشد.

    نتایج

     روش انتخاب ویژگی ترکیبی ما با بالاترین دقت (795/0، ACC) AUC (72/0) و F-Score (8/0) برتری داشت، در حالی که تنها 7 ویژگی را انتخاب کرد. اینها عبارتند از FSH، 16Cells، Fage، Oocytes، GIII، Compact و Unsuccessful.

    نتیجه گیری

     در این مطالعه، ما کاربرد جدیدی از مجموعه های فازی مردد (HFS) را در روش پیشنهادی خود، با پشتیبانی از یک مجموعه داده چند مرکزی، برای انتخاب ویژگی های تاثیرگذار در پیشبینی میزان موفقیت ناباروری معرفی می کنیم. با استفاده از انحراف استاندارد در بین معیارهای مختلف، HFS ها کیفیت انتخاب ویژگی را افزایش داده و تعداد ویژگی ها را کاهش می دهند. نتایج ما تفاوت معنی داری را بین مقادیر میانگین گروه های باردار و غیرباردار برای ویژگی های انتخاب شده از جمله FSH، FAge، 16Cells، Oocytes، GIII و Compact نشان می دهد. علاوه بر این، ما ارتباط معنی داری بین FAge و ضربان قلب جنین (FHR) و با نرخ بارداری بالینی (CPR) پیدا کردیم و بالاترین سطح FSH (87/31%) برای دوزهای FSH در محدوده 10 تا 13 (mIU/ml) مشاهده شد.

    کلیدواژگان: یادگیری ماشین، انتخاب ویژگی، درمان ناباروری، مجموعه های فازی مردد
  • صفحات 1013-1020
    مقدمه

     ناباروری یک مشکل اجتماعی و پزشکی بوده که حدود 10 تا 15% از زوج ها را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. خویشاوندی والدین به عنوان یک عامل موثر در کاهش ذخیره بارداری در نظر گرفته می شود. بر اساس داده های مطالعه ملی عمان، ازدواج های فامیلی، به ویژه ازدواج های دختر عموی اول، در عمان بسیار رایج است.

    هدف

     این مطالعه با هدف تعیین اینکه آیا زنان متولد شده از والدین فامیل کاهش ذخیره تخمدانی دارند یا خیر انجام شد.

    مواد و روش ها

     این مطالعه کوهورت بر روی 414 زن با سن کمتر یا مساوی 39 سال تحت درمان ناباروری در بیمارستان دانشگاه سلطان قابوس و بیمارستان سلطنتی مسقط عمان از ژانویه 2019 تا دسامبر 2020 انجام شد. تمامی زنان شرکت کننده در مطالعه مصاحبه شدند و تاریخچه کامل شامل سابقه ازدواج فامیلی والدین به همراه معاینه فیزیکی ثبت شد. در روز 2 سیکل قاعدگی، غلظت سرمی هورمون محرک فولیکول (FSH)، هورمون لوتیینه کننده، استرادیول، پرولاکتین، هورمون محرک تیرویید، و هورمون ضد مولرین (AMH) اندازه گیری گردیدAMH . در صورت لزوم در روزهای دیگر چرخه نیز اندازه گیری شد. شمارش فولیکول آنترال (AFC) در روز 2 و 3 سیکل قاعدگی انجام شد.

    نتایج

     از 414 زن، خویشاوندی والدین در 2/40% از زوج ها وجود داشت. زنان با AFC پایین، در 3/15% از گروه با خویشاوندی والدین مشاهده شد در حالیکه این عدد در گروه غیرفامیلی 0/13% بود. زنان با AMH پایین در حدود 15% از گروه با والدین فامیلی وجود داشتند، در مقایسه با 2/20% در گروه غیرفامیلی. سطوح بالای FSH به ترتیب در 5/6% و 2/4% از گروه های فامیلی و غیرفامیلی به ترتیب وجود داشت. تفاوت معنی داری در AFC با توجه به شاخص توده بدنی مشاهده نشد.

    نتیجه گیری

     نتایج این مطالعه نشان داد که تفاوت آماری معنی داری در میزان ذخایر کم تخمدان (AFC، AMH و FSH) در زنانی که والدینشان ازدواج فامیلی داشتند، وجود ندارد.

    کلیدواژگان: خویشاوندی، ذخیره تخمدان، نازایی، زن
  • صفحات 1021-1030
    مقدمه

     افراد دارای اضافه وزن و چاق با مشکلات سلامتی متعددی روبرو هستند. نشان داده شده است که چاقی زنان منجر به کاهش باروری در جمعیت عمومی می شود. نتایج فناوری کمک باروری در بیماران چاق به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است، اما نتایج قطعی نیست.

    هدف

     هدف از این مطالعه مقایسه میزان تولد زنده در زنان با 4 نوع BMI مختلف بود.

    مواد و روش ها

     در این مطالعه مقطعی، داده های 1611 زن کاندید چرخه های انتقال جنین تازه و منجمد از مجموع 2051 پرونده پزشکی در موسسه علوم باروری یزد از اردیبهشت 1398 تا اردیبهشت 1400 استخراج شد. شرکت کنندگان بر اساس شاخص توده بدنی (BMI) به 4 گروه (کم وزن، وزن طبیعی، اضافه وزن و چاق) تقسیم شدند و نرخ تولد زنده (LBR) به عنوان پیامد اصلی در نظر گرفته شد.

    نتایج

     از این 1611 زن، 39 زن کم وزن، 585 زن طبیعی، 676 نفر اضافه وزن و 311 زن چاق بودند. زنان کم وزن کمترین میزان تولد (8/12%) را داشتند اما از نظر آماری تفاوت معنی داری وجود نداشت (55/0 = p). علاوه بر این، LBR در چهار گروه BMI بر اساس سن، نوع چرخه انتقال (تازه یا منجمد) و علت ناباروری مقایسه شد و LBR در چهار گروه BMI قابل مقایسه بود. با این حال، میزان تخمک متافاز 2 (001/0 > p)، دوز مصرف گنادوتروپین در چرخه  (001/0 > p)، و سطح استرادیول (001/0 > p) تفاوت آماری معنی داری داشتند.

    نتیجه گیری

     با توجه به مطالعه ما، چاقی بدون توجه به چرخه های انتقال جنین تازه یا منجمد، گروه های سنی مختلف و علل ناباروری بر میزان تولد در چرخه IVF تاثیری ندارد.

    کلیدواژگان: شاخص توده بدنی، فناوری کمک باروری، نتایج حاملگی، میزان تولد زنده، سن
|
  • Eighty Mardiyan Kurniawati *, Nur Anisah Rahmawati, Gatut Hardianto, Hari Paraton, Tri Hastono Setyo Hadi Pages 957-974
    Background

    Management for pelvic floor disorders needs to be improved. Platelet-rich plasma (PRP) offers an innovative treatment in general medical care to promote cell regeneration.

    Objective

    This review aims to investigate the role of PRP in pelvic floor disorders.

    Materials and Methods

    6 international databases were accessed using several keywords namely PubMed, Science Direct, Cochrane Library, ProQuest, Google Scholar, and Scopus. The inclusion criteria were articles written in English, published in 10-yr period from 2012 until 2022, and investigated the relevant topic. This systematic review followed PRISMA guideline.

    Results

    644 articles were found in several databases and 15 articles met the criteria. Management for pelvic floor disorders needs to be improved, but there are still many challenges, such as less effective treatments, risk of recurrence, and postoperative wound healing. PRP offers an innovative treatment in general medical care to promote cell regeneration. A total of 644 articles from the database were found, but 15 studies met the criteria. A total of 600 women with various pelvic floor disorders treated with PRP were analyzed. PRP positively impacts female sexual dysfunction, perineal trauma, vulvovaginal atrophy, stress urinary incontinence, vesicovaginal fistula, perineal rupture, and pelvic organ prolapse. Dosages, preparation techniques, injection techniques, and additive materials are varied. Most studies do not report side effects from the therapy, but the urinary disorder complaints must be paid attention to.

    Conclusion

    PRP can be used to manage pelvic floor disorders. Future studies should clarify and standardize the dose in each case and how to make PRP produce the best results.

    Keywords: Platelet-rich plasma, Pelvic floor disorders, Women
  • Solmaz Abdollahzadeh Sardehaei, Effat Merghati Khoei *, Beheshteh Niusha, Zahed Rezaei Pages 975-984
    Background

    There is an increasing need for sexual well-being and health promotion strategies that effectively engage men. Researchers have evaluated the efficacy of sexual and reproductive health-related and marital enhancement interventions in male-dominated societies. However, few have focused on culturally appropriate and gender-specific program effects.

    Objective

    This review aims to evaluate evidence of existing interventions aimed at enriching marital relationships and sexual well-being in adult men.

    Materials and Methods

    This scoping review was conducted by searching various databases (CINAHL, PsycINFO, EMBASE, Google Scholar, PubMed, Scopus, SID, and Noormags), and other available resources in both English and Persian languages. We located all publications up to January 2023 with no time restriction. Inclusion criteria were studies targeting men in the enrichment of marital and sexual relationships, which focus on marital/sexual enrichment, sexual and reproductive health (SRH) program, passionate relationship, or sexual satisfaction as the main outcomes. PRISMA guidelines were utilized in this review.

    Results

    Of records 34,405 retrieved by searching, after removing duplicate articles, 8 articles were included based on the inclusion criteria. SRH program was the main focus of 6 articles. Marital and sexual enhancement were common areas of focus in 2 studies. Research methods included 2 semi-experimental, 3 clinical trials, 1 systematic review, 1 content analysis, and a mixed method. According to the assessment result, 4 articles were moderate and 4 were of high quality.

    Conclusion

    Our findings reveal that a small number of interventions specifically offering SRH or marital and sexual enhancement programs to men should be conducted. As the majority were heterosexual couples, we recommend male-focused programs recognizing men’s sexuality.

    Keywords: Sexual health, Men, Marriage, Health promotion
  • Jenaro Kristesashvili, Levan Kobaladze *, Mariam Chipashvili, Anna Jibladze Pages 985-994
    Background

    A mismatch between chromosomal, gonadal, and phenotypic sexes in individuals with androgen insensitivity syndrome (AIS) creates problems in sex assignment and psychosexual identification.

    Objective

    To identify psychosexual and sex assignment peculiarities of individuals with different forms of AIS.

    Materials and Methods

    In this qualitative study, 41 individuals with AIS aged between15-31 yr who referred to the Universe Center for Reproductive Medicine Tbilisi, Georgia between 2016 and 2021 were studied. All individuals underwent clinical, genealogical, hormonal, ultrasonographic, and cytogenetic examinations. In-depth interviews and medical records assessed psychosexual profiles and sex assignment histories.

    Results

    32 cases were diagnosed with the complete form of AIS (CAIS), 8 individuals with the partial form (PAIS), and one with a mild form (MAIS). Individuals with CAIS and PAIS were assessed at birth and raised as girls. Individuals with CAIS and female psychosexual disposition were referred to us due to amenorrhea. Adolescent individuals with PAIS assessed as girls referred to us due to masculinization detected in puberty. An individual with MAIS was assessed at birth and raised as a boy with male genitalia. All individuals with AIS had typical hormonal data and sex chromosome complex for men. 20 sexually active individuals with CAIS had penile-vaginal contact with the man. None of the individuals with CAIS and PAIS thought about gender reassignment after being diagnosed, only the individual with MAIS aimed for male-to-female transition.

    Conclusion

    Psychosexual identification remains a significant challenge in AIS management. Detection of female psychosexual disposition in one participant that is unusual to MAIS may be associated with somatic mosaicism of the androgen receptor gene.

    Keywords: Androgen insensitivity syndrome, Androgen receptor, Sex development disorders, Ambiguous genitalia
  • Ameneh Mehrjerd, Hassan Rezaei *, Saeid Eslami, Nayyere Khadem Ghaebi Pages 995-1012
    Background

    Previous research has identified key factors affecting in vitro fertilization or intracytoplasmic sperm injection success, yet the lack of a standardized approach for various treatments remains a challenge.

    Objective

    The objective of this study is to utilize a machine learning approach to identify the principal predictors of success in in vitro fertilization and intracytoplasmic sperm injection treatments.

    Materials and Methods

    We collected data from 734 individuals at 2 infertility centers in Mashhad, Iran between November 2016 and March 2017. We employed feature selection methods to reduce dimensionality in a random forest model, guided by hesitant fuzzy sets (HFSs). A hybrid approach enhanced predictor identification and accuracy (ACC), as assessed using machine learning metrics such as matthew’s correlation coefficient, runtime, ACC, area under the receiver operating characteristic curve, precision or positive predictive value, recall, and F-Score, demonstrating the effectiveness of combining feature selection methods.

    Results

    Our hybrid feature selection method excelled with the highest ACC (0.795), area under the receiver operating characteristic curve (0.72), and F-Score (0.8), while selecting only 7 features. These included follicle-stimulation hormone (FSH), 16Cells, FAge, oocytes, quality of transferred embryos (GIII), compact, and unsuccessful.

    Conclusion

    We introduced HFSs in our novel method to select influential features for predicting infertility success rates. Using a multi-center dataset, HFSs improved feature selection by reducing the number of features based on standard deviation among criteria. Results showed significant differences between pregnant and non-pregnant groups for selected features, including FSH, FAge, 16Cells, oocytes, GIII, and compact. We also found a significant correlation between FAge and fetal heart rate and clinical pregnancy rate, with the highest FSH level (31.87%) observed for doses ranging from 10-13 (mIU/ml).

    Keywords: Machine learning, Feature selection, Infertility treatment, Hesitant fuzzy set
  • Shadya Al Saeghi, Tamadhir Al-Mahrouqi, Maha AL-Khadhuri, Rahma AL-Ghabshi, Jokha AL-Sabti, Sachin Jose, Vaidyanathan Gowri * Pages 1013-1020
    Background

    Infertility affects around 10-15% of couples worldwide and is both a social and medical problem. Parental consanguinity is considered to reduce fertility reserve. Consanguineous marriages, especially first cousin marriages, are very common in Oman according to the data from the Oman National Health Survey.

    Objective

    This study aimed to determine whether women born to consanguineous parents have reduced ovarian reserve.

    Materials and Methods

    This cohort study was conducted on 414 women aged ≤ 39, treated for infertility at Sultan Qaboos University hospital and Royal hospital, Muscat, Oman from January 2019-December 2020. Each participant was interviewed and a complete history, including parental consanguinity and physical examination, were recorded. On day 2 of the menstrual cycle, serum concentration of the following was performed: follicle-stimulating hormone (FSH), luteinizing hormone, estradiol, prolactin, thyroid stimulating hormone, and anti-Müllerian hormone (AMH). AMH was done, if necessary, on other days of the cycle. Antral follicle count (AFC) was done on day 2 and 3 of the menstrual cycle.

    Results

    Of the 414 women, parental consanguinity was present in 40.2% of couples. In women with low AFC, parental consanguinity was present in 15.3% compared to 13.0% in the non-consanguineous group. About 15% of women with low AMH had consanguineous parents, compared to 20.2% from the non-consanguineous group. High levels of FSH were present in 6.5% and 4.2% of the consanguineous and non-consanguineous groups, respectively. No significant difference was observed in AFC with reference to body mass index.

    Conclusion

    The results from this study showed no statistically significant difference in low ovarian reserves (AFC, AMH, and FSH) in women whose parents had a consanguineous marriage.

    Keywords: Consanguinity, Ovarian reserves, Infertility, Female
  • Fereshteh Bahrami, Saeideh Dashti *, Esmat Mangoli, Hanie sadat Hosseini Pages 1021-1030
    Background

    Overweight and obese people face several health problems. Female obesity has been shown to reduce fertility in the general population. Assisted reproductive technology outcomes in obese cases are widely studied, but the results are inconclusive.

    Objective

    This study aimed to compare live birth rate (LBR) among women with 4 different types of body mass index (BMI).

    Materials and Methods

    In this cross-sectional study, data of 1611 women, who were candidates for fresh and frozen embryo transfer cycles, was extracted from 2051 medical files at the Reproductive Sciences Institute, Yazd, Iran from May 2019-May 2021. The participants were divided into 4 groups (underweight, normal, overweight, and obese) according to their BMI, and LBR was considered to be the main outcome.

    Results

    Of 1611 women, 39 were underweight, 585 were normal, 676 were overweight, and 311 were obese. Underweight women had the lowest LBR (12.8%), but there was no statistically significant difference (p = 0.55). In addition, LBR was compared in the 4 BMI groups according to age, type of transfer cycle (fresh or freeze), and cause of infertility, and there was comparable LBR in the 4 BMI groups. However, metaphase 2 oocyte rate, doses of gonadotropin usage in the cycles, and estradiol level had statistically significant differences (p < 0.001).

    Conclusion

    According to our study, obesity does not affect LBR in the IVF cycle, regardless of fresh or frozen embryo transfer cycles, different age groups, and causes of infertility.

    Keywords: Body mass index, Assisted reproductive technique, Pregnancy outcome, Live birth rate, Age
  • Fatemeh Mohseni, Mohammad Shekari *, Kianoosh Malekzadeh, Pooneh Nikuei, Fatemeh Poordarvish, Ali Atashabparvar, Kourosh Bamdad Pages 1031-1034